zor yaa gercekten bende aynıyim cocuk dogmadan hemen baslarim diyordum hic oyle degilmis.sBilemiyorum öyle aslında katlınabilir ama o kadar çok Konuşuyor ki her şeye karışıyor bakalım artık Hayırlısı olsun. Zaman yaklaştıkça uyku uyuyamıyorum
bende ondan uzuluyorumya sabah gelmeden mutlaka uyuyolar emmeden hic uyumadi emzigide tamamen birakti tekrar emzik dneyip sallayaral uyutabilsr bari bakalimm deneyip gorecez alisirlar İnşallah kolayca hic aglmaaadanEn büyük problemim uyku benim oğlan emerek uyuyor. Ben olmadığımda nasıl uyuyacak. Kimse susturmaz yavrumu zor zamanlar bekliyor sağıp bırakacağım ama o doymak için değil emzik niyetine alıyor. Siz ne yapacaksınız ya da ben nasıl yapsam
Benim ki de emzik kaç aydır kullanmıyor emzik sallayarak da uyutmak en son istediğim şey üffff bakalım Dediğin gibi yaşarak göreceğizbende ondan uzuluyorumya sabah gelmeden mutlaka uyuyolar emmeden hic uyumadi emzigide tamamen birakti tekrar emzik dneyip sallayaral uyutabilsr bari bakalimm deneyip gorecez alisirlar İnşallah kolayca hic aglmaaadan
Canim free flow olup olmadığını bilmiyorum ama ben bir suru Emzik kullandim kızıma en çok bunlardan memnun kaldim. Agizlik kismi dumduZ oldugu için pek iz yapmiyor.hatta 10 aylık olmasına rağmen birini hala emiyor.Kızlar en iyi siz bilirsiniz . Kasım 2015 annesi olacağım inşallah , sizlere sormak istedim.
E-bebek ten Free Flow 0-6 aylık emzik sipariş etmiştim.Bu ürünü yollamışlar,hiçbir yerinde Free Flow yazmıyor.Bu emzik Free Flow mu , değil mi ? Değilse iade edeceğim. Kabın üzerinde yazmıyor.Nette de bazı yerlerde Free Flow diyor,bazılarında demiyor.Kafam karıştı.
Eki Görüntüle 1612445
Sağol canım inş sende istediğin gibi hayırlı vicdanlı insanlarla karşılaşırsın çok zor gerçkten ben kafayı yiyordum bakıcı işini düşündükçr nasıl olcak ne olcak diye etraftan duydugum olaylar da iyice etkilemişti beni çok şükürki rabbim bu kapıyı açtı bize kuzenimin eşi çok iydr ona çok güvenirm inş boşa çıkarmaz oda hayırlısı bakalım, iyi gözlemle ama bakıcıyı bebişin tavırlarını falan,ayyy iyi hadi gozUn aydin bende bu hafta baslatacam ve ben islerimle ugrasirken yalniz birakicam ve arada disari falanda cikarim seminer sonuda devamm ettirecem İnşallah iyce alisir heralde zor yaa insallah iyi vicdanli biridirAllah a emanetler iyi insanlar ciksin karsimiza İnşallah
Canım nacizane fikrim kv bakıyorsa bebişin için deger canım hiç düşünme bbence bakıcı işini en azından kreş yaşına kadar dişini sıkarsın sende elin kırk kat yabancısındansa babannesi bakcak ne kadar güzel, valla kamera işini bende düşünmüştümabancı biri bakacaklen ama oda bi yere kadar göremediğim bi anda istemediğimz şeyler olabilir senin imkanında varmış, mesela ben bakıcı ararken 20 kişiyle görüştüm sanrm hepsinin çeşit çeşit huyu var insan emin olamıyor en son birini karar vermiştm kadın okadar mülayim tesettürlü biriydiki yaşlı birde iyi bakar diye düşündüm ooo sonra altından neler çıktı şok olmuştum yani demem o ki yabancıyı nekadar istesende tanıyamazsın ama kv bakarsa için rahat gidersin işeBilemiyorum öyle aslında katlınabilir ama o kadar çok Konuşuyor ki her şeye karışıyor bakalım artık Hayırlısı olsun. Zaman yaklaştıkça uyku uyuyamıyorum
Evet free flow.ben oğluma kullanıyorum çok memnunum.klasik emzikten farkı çift yönlü olması çok iyiKızlar en iyi siz bilirsiniz . Kasım 2015 annesi olacağım inşallah , sizlere sormak istedim.
E-bebek ten Free Flow 0-6 aylık emzik sipariş etmiştim.Bu ürünü yollamışlar,hiçbir yerinde Free Flow yazmıyor.Bu emzik Free Flow mu , değil mi ? Değilse iade edeceğim. Kabın üzerinde yazmıyor.Nette de bazı yerlerde Free Flow diyor,bazılarında demiyor.Kafam karıştı.
Eki Görüntüle 1612445
Evet canım bakıcı arıyrdumçok aradım hiç istediğim gibi bulamadım çok zor bu durum yaa çok şükür benim şansıma kuzenimin tayini ankaraya çıktı onun eşi bakıcak o yönden şansım güldü içim rahat artk yoksa bakucıya nasıl bırakcktm bilmiyrm Allah yardımcımız olsun bu halde bile bana zor geliyor:-( haftaya başlıycak alışma dönemi yoksa pat diye bırakamam çocugumu bakalım nasılolcak, sende okul başlamadan başlat bi gör bakıcıyı bakalım nasıl olcakk, alılcaklarmı birbirine sen yokken nasıl idare edebilcekmi mesela evde başka odaya geç onlar yanlız kalsın bi gör bakalım, ben eger yabancı birine bırakcak olsaydımm evden çıkmış gibi yapcaktım bakıcıdan habersiz başka odaya geçip ordan dinliycektim hehe paranoyak olurdum ben yaAllah yardımcımız olsun çok zor
ayyy iyi hadi gozUn aydin bende bu hafta baslatacam ve ben islerimle ugrasirken yalniz birakicam ve arada disari falanda cikarim seminer sonuda devamm ettirecem İnşallah iyce alisir heralde zor yaa insallah iyi vicdanli biridirAllah a emanetler iyi insanlar ciksin karsimiza İnşallah
Ben de sizin gibiyim çok az kaldı 1 Eylül'e ve daha kimseyi bulamadım. Aslında kararsızım Kv isterseniz bakarım diyor ama evimiz onlarla uzak bizde kalacak yani haftanın 3 günü falan. Ek ders asla istemiyorum Maaş karşılığı çalışacağım bundan sonra. Eve kamera da taktırdım telefondan izleyeceğim.seminer Döneminde annem gelgelecek o yüzden rahatım ama sonrası için çok kararsızım geceleri bile uyuyamıyorum artık ne kadar zormuş anne olmak
aminn canim İnşallah bende ayakta salayarak uyutacam buhafta hic sallamadm doğduğundan beri ya kucagmda ya emerek uyudu simdi ona alisacak mecbur alisirsa tabiigerçekten cok zor ben de pazartesi itibari ile alıştırma turlarina başlayacagim bakıcımiz arkadasin iki çocuğu büyüttü şimdi bizle devam edecek iyi biri ama insan yine de tedirgin oluyor. Metem ne biberon ne emzik kullanıyor. 1haftaya kadar da emerek uyuyordu ayakta sallamaya alıştırdım gibi. Allah hepimize yardım etsin korktuklarımizla karsilastırmasın her şey cok güzel ve kolay olsun inşallah
Aynen canım ben hiç sallamadım bu zamana kadar yiğiti ama artık alıştırdım 1 haftadır yoksa bakıcıyla asla uyumaz babasıyla bile uyumuyor benim kokumla koyun koyuna uyuyrdk yavrumla:-( off çok zor olcak ayrılmak Allah dayanma gücü versin bizlere umarım bize içerleyip üzülmezler çünkü herşeyi anlıyorlar artık:-(gerçekten cok zor ben de pazartesi itibari ile alıştırma turlarina başlayacagim bakıcımiz arkadasin iki çocuğu büyüttü şimdi bizle devam edecek iyi biri ama insan yine de tedirgin oluyor. Metem ne biberon ne emzik kullanıyor. 1haftaya kadar da emerek uyuyordu ayakta sallamaya alıştırdım gibi. Allah hepimize yardım etsin korktuklarımizla karsilastırmasın her şey cok güzel ve kolay olsun inşallah
Ben haziran döneminde okulumdan yazı almıştm öyle gtmiştim istediğim okula ama kaldırmışlardı il içinde okul değiştrmeyi.şimdi ise hangi okulda almak istiyosan oranın ilçe mem ine gdp bi form doldurulcakmış onu alıp istediğin okula veriyosun o kdr.seminer btncede bi yazı alıp kendi okuluna veriyosun.sen ücretsiz izne mi ayrılcaksın cnm?Cevap yazan örtmenn arkadaslara tesekkerü ederimCanım sen farklı okulda seminere katılacaktın sanırım yanlıs hatırlamıyorumdur umarım dilekçe nereye veriliyor bunun için benim okulum çok uzak değil ama yürüme mesafesi kadar da yakın olmadığı için evime yakın bir okulda seminere katılmayı düsünüyorum bu durumda kabul ederler mi bilmiyorum malum bende bebekle katılanlardan olucam seminerden sonra tekrar iznime dönücem...Su milli eğitimlere ulasmak ne zor yahu telefonu açanda yok açınca adam akıllı cevap verende
sağol canım çok teşekkür ediyorum. Sanırım Haklısın beni düşündüren nokta birlikte yaşamak birkaç günde olsa ve kendi bildiğini okuması Bebeğin yetişmesinde. Ama ona karar verirsem mutlaka konuşma yapacağım. Hayırlısı artıkkamera Kayıtta yapabiliyor mutlaka taktırmalıdın. Hemde gizli değil alenen Olmalı diye düşündüm ben. Kv baksada olacak ses de duyuluyor bizimkinde ve benimde sesim gidiyor istersem. Düşün istersenCanım nacizane fikrim kv bakıyorsa bebişin için deger canım hiç düşünme bbence bakıcı işini en azından kreş yaşına kadar dişini sıkarsın sende elin kırk kat yabancısındansa babannesi bakcak ne kadar güzel, valla kamera işini bende düşünmüştümabancı biri bakacaklen ama oda bi yere kadar göremediğim bi anda istemediğimz şeyler olabilir senin imkanında varmış, mesela ben bakıcı ararken 20 kişiyle görüştüm sanrm hepsinin çeşit çeşit huyu var insan emin olamıyor en son birini karar vermiştm kadın okadar mülayim tesettürlü biriydiki yaşlı birde iyi bakar diye düşündüm ooo sonra altından neler çıktı şok olmuştum yani demem o ki yabancıyı nekadar istesende tanıyamazsın ama kv bakarsa için rahat gidersin işe
Gel giti çokmus ya neyse bakıcam duruma göre hayırlısı artık...Ben il içi atamayla okul değistim yaz tatilinde göreve basladı gösterdi okulum bastan 2 yıl ücretsiz izin aldığım için parça parça kullanma gibi bir hakkımız varmıs seminer bitimiyle tekrar ücretsize döünüs yapıcam durum böyle canım bilgi için ayrıca tesekkür ederim.Ben haziran döneminde okulumdan yazı almıştm öyle gtmiştim istediğim okula ama kaldırmışlardı il içinde okul değiştrmeyi.şimdi ise hangi okulda almak istiyosan oranın ilçe mem ine gdp bi form doldurulcakmış onu alıp istediğin okula veriyosun o kdr.seminer btncede bi yazı alıp kendi okuluna veriyosun.sen ücretsiz izne mi ayrılcaksın cnm?
Ben geçen haftalarda gittim fiyat e bebekle aynıydı.gideyim bugün ben çok yakınımm.eemzik biberon almam lzmmDostlar Güneşli star city avm de chiccoemzik biberon adepo günleri var fiyatlar baya uygun ben emzik biberon tabak oyuncak banyo malzemeleri falan aldım yakın olanlar baksın
Ben geçen haftalarda gittim fiyat e bebekle aynıydı.gideyim bugün ben çok yakınımm.eemzik biberon almam lzmm
Çok iyiymiş yaaChicco emzik aldım mesela ikili 7 tl ebebekte şuan 21 tl çok güzel bir indirim var kesin git
Ben hep kauçuk kullandım emzikChicco emzik alesela ikili 7 tl ebebekte şuan 21 tl çok güzel bir indirim var kesin git
Ben yusuf doğduğundan beri kauçuk emzik kullanıyorum oda pahalı yaa.sen ne kullanıyorsun.bide satışı mağazasında dimiiChicco emzik aldım mesela ikili 7 tl ebebekte şuan 21 tl çok güzel bir indirim var kesin git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?