2014 Kasım Anneleri

günaydın kızlar iyi haftalar oslun inş.
nasılsınız bakalım bebişler nasıl hafta sonu
neler yaptınız.

günaydın kızlar
kızımın ilk dişi çıktı çok şükür 9 ay 10 günlükken şuan çok az mama yiyor iştahı çok kesildi zaten azdı iyice azaldı normalde 3 saatte bir tabi iki seferde 150 cc içiyodu şuan 70-80 cc ye düşürdü
umarım bu iştahsızlığı diştendir nezaman geçer acaba bu süreç ne kadar sürer tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirmi kızımın kilosu zaten az iyice vericek ya çok üzülüyorum
ayrıca ben doğumdan sonra hiç kilo vermedim almadımda ama 8.aydan sonrada kilo almaya başladım anlamadığım bi şekilde öyle çok yemekte yemiyorum hala adet olmadım kzım 9,5 aylık oldu acaba adet olmadım diyemi kilo veremiyorum hatta almaya başladım 1 aydır benim durumumda olanlar varmı

çok şükür hiç kullanmadım

Canım prematüre bebekler demir depolarını dolduramadan dünyaya geldikleri için düşük çıkması normal. Bebek son ayda anne karnında demir depolayabiliyormuş.

[QUOTE, post: 42300643, member: 666080"]Canım prematüre bebekler demir depolarını dolduramadan dünyaya geldikleri için düşük çıkması normal. Bebek son ayda anne karnında demir depolayabiliyormuş.[/QUOTE]
Doğru söylüyorsun.prematüre olduğu içinde bu sıkıntı var

kızlar merhaba benim kızımın da demiri düşük çıktı ama demir ilacını veremiyordum çünkü kabız yapıyor. Bazı tahıl içeren mamalar var bol demirli kullanan ya da bilgisi olan var mı?

kızlar merhaba benim kızımın da demiri düşük çıktı ama demir ilacını veremiyordum çünkü kabız yapıyor. Bazı tahıl içeren mamalar var bol demirli kullanan ya da bilgisi olan var mı?
Canm ilacı dırek mi verıyosun. Meylelerıne kat armut falan ozaman pek kabız yapmıyo. Ben bıkackere verdm ama sıkıntı yaşamadm. Bayramdan sonra yenı saglık ocagı için tahlıl tekrar yaptrcam ozamanki degerlere gore bakıcam artık. En son normaldı bende kullanmadm.

canım direkt veriyorum bugün kuru kayısı ve incir yedirdim normaldi kabız değildi.bir de meyve olayını deneyim.peki tahıl maması ne kullanıyorsun

doktoruna sor canım başka demir ilacı veriyolarmış bildiğim kadarıyla kabız olanlara

Kızlar bebişlere irmik muhallebisi yedırııyomusunz. Yada yatmaya yakın yedırdıgınız bişey varmı

Kizlar bebegi el ayak agiz hastaligi olanlar vardi onlara sorum olacak kizim da malesef iki gündür yuksek atesli ancak ates dusurucu ilacla düşüyor atesi.. Bundan yaklaşık 3hafta fln once de ateslenmisti bogaz enfeksiyonu atlatti antibiyotikle.. Bogaz enfeksiyonundan sonra son bir haftadir agzinin ici yaraydi dun doktora gittik atesi icin agzini yara görüp bacak ve kollarinda da birkac sivilce gorunce el ayak agiz hastaligi sanirim dedi.. Ama benim netten arastirdigim kadariyla degil cunku bizde döküntü fln hic yok.. O sivilceler onceki sivrisinek isiriklari gibi.. Siz nasil sureclerden gectiniz neler yaptiniz? Kaninda mikrop olmasindan korkuyorum dusmeyen atesiyle..

Ben d vitamini bile doğru düzgün vermedim ilaç içmeyi kendmde sevmem o yüzden içimden gelmiyo ara ara veriyorum demiri sanırım ben de vermicem artık.

Kızlar bebişlere irmik muhallebisi yedırııyomusunz. Yada yatmaya yakın yedırdıgınız bişey varmı
Cnm ben onu bikaç kere yedrdim pek sevmedi uyku öncesi beyin gelişimi için şekerli şeyler alması iyiymiş aoç nin keçi sütlü dondurmasını veriyorum bikaç lokma yiyo.

Bende hiç kullanmadım Demir ilacı 9. Ay kan Sayımı yapıldı gayet iyi çıktı sonuç
Cnm biberon ne kullanıyorsunn.
Ben biberon alıcam chicc da plastik diye almadım camlarda maşallah 50 tl.
Almadım pahalı geldi.cam kullanıyorum plastik kullanmadım hiç.ben normalde her kullanımda kaynatıyorum.plastikler nasıldır sence

Bu biberonlar 10-14 tl arasında değişiyor bebedor bunlar nasıl benim aldığım 46 tl chicco camlar ve o kadar para vermek istemiyorum bu sefer kızlarr bana bi fikir verinn

Ben 10 liraya aldım cam biberonu chicco dan 240 cc hemde kalmamış demek ki..
Phılıps Avent kullanıyorum normalde, bir tane cam biberonu var bende gerisi plastik ben memnunum kaynatıyorum da hiç koku olmadı

Ben 10 liraya aldım cam biberonu chicco dan 240 cc hemde kalmamış demek ki..
Phılıps Avent kullanıyorum normalde, bir tane cam biberonu var bende gerisi plastik ben memnunum kaynatıyorum da hiç koku olmadı
Evet kalmamıştı plastikler vardı onlarada karar veremedim kaynatılıyormu diye gidip alayım yine starsty ye boşa para vermiyim iki üç tane alıcamm çünküü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…