2014 Kasım Anneleri

Kauçuk kullanıyorum bende aldıklarımda Kauçuk zaten 12+ aldım ben şuan emziği var..
Evet en üst kat yemek Bölümü'nde mağazada
Ben hep kauçuk kullandım emzik

Ben yusuf doğduğundan beri kauçuk emzik kullanıyorum oda pahalı yaa.sen ne kullanıyorsun.bide satışı mağazasında dimii

Eklentiler

• image.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 249
Kauçuk kullanıyorum bende aldıklarımda Kauçuk zaten 12+ aldım ben şuan emziği var..
Evet en üst kat yemek Bölümü'nde mağazada
Waowwwww ben 30 a aldım bunlarııı.geçen haftalardada aynıynııı.bende alayım hem sonrası hemde şimdi içinn

Rica ederm cnm aslında ben yazarken uzun oldu brz seminer sbhı ekstradan ilçeye gdilcek sdce.bende arastrdım ücretszi parça parça olması daha iyi.düşünüyorum almayı brz zorlucak ama baska seylerden kısıp allah izin verirse ben bakayım diyorum.il içi çıkmış ne güzel darısı bana ankarada çok zor

canım bende ucretsız ızın aldım ama baharın mayısta hazıran emınerınde başladım sımdı semıner sonrası tekrar ayrılmak ıstıyorum acaba olmuyormu dılekceye 2 sene falan yazmamıştım sadece 3 aydı tşk ederım cevap ıcın sımdıden

Parça parça kullanılabiliyor ve istedigin zaman dönebilirsin 3ay alıp 2.ay ben donuyorum diyebilirsin

Parça parça kullanılabiliyor ve istedigin zaman dönebilirsin 3ay alıp 2.ay ben donuyorum diyebilirsin
canım cvp ıcın cook tşk benım kafama takılan soru su demek oyle dıyorkı bastan ıkı sene yazdım dılekceye dıyor ben oyle ıkı sene falan yazmadım sadece
mayıs2014 te başladı hazıran 12 kadar yazdım hazıranda semınerde başladım sımdıde tekrar ayrılmak ıstıyorum acaba olurmu???? basta dılekceye 2 sene demedıgım ıcın olmuyor olabılırmı?cok sagol

Kasimin harika annisleri nasilsiniz??
Ben hep okuyrm ama herzaman yazamiyorum
Yavrularimiz bir yasina yaklasiyor
Ne mutlu bizlere bugunleri gorduk
Allah hepimizin evladini bagislasin
Arkadaslar bnm bi sorum var yine
Henuz adet olmadim, bikac gundur gogus ucumun rengi dikkatimi cekiyor
Eski acik kahverengine grri dondu
Baya acildi
Bunun bi anlami var mi?
Rengi degisen var mi?

bana idare anlattığın gibi alabileceğimi söylemişti tekrar dilekçe ile yine izne ayrılabilirsin diye biliyorum

Günlük etli gıdasını alan çocukta demir eksikliği olmaz.GEREKSIZ yere Demir kullanan cocuklarda, kandaki serbest demir, mikroplar icin, "Buyume hormonu" gibi etki edecegi icin, butun atesli hastaliklari cok agir gecer. Butun dava, 6.aydan sonra asilar bittigi icin, doktora gitmeyen cocuklarin daha sik doktora gitmelerini saglamak icindir.. Dikkat edin, bu aylarda demir ilaci alan cocuklar doktorlardan cikamazlar..demiş bi doktor.kafam karıştı walla.oğlumun doktoru ferromixin şase vermişti buda yemeklere katılıyo oğlum yemediği için alamıyodu bi arastırayım dedim karşıma bu çıktı.neye inancağımızı şaşırdık.

ben demir kullanmadim diyebilirim toplasan bir iki hafta butun vit dusuk cikti demir normaldii o yuzden dahada kullanmam degeri dusmedikce

Kızlar yurt dışında Demir ilacı die bişi vermiyorlar bebeklere d vitamini var ama Demir yok sadece ilk doğunca kana baktılar bidahada almadılar bizimki formül süt içiyo sadece haftada ikikere etli kıymalı yemek yemesi Lazım denildi

Doğum sonrası en fazla 2 yıl ücretsiz izin hakkımız var basta 1 yıl alıp onu 2 yıla da çıkarabilirsin , 1 yılda olsa parça parça kullanma hakkımız var bildiğim kadarıyla.

Bende hiç kullanmadım Demir ilacı 9. Ay kan Sayımı yapıldı gayet iyi çıktı sonuç

aminn canim İnşallah bende ayakta salayarak uyutacam buhafta hic sallamadm doğduğundan beri ya kucagmda ya emerek uyudu simdi ona alisacak mecbur alisirsa tabii
Oncelikle kolay gelsin alıştırma sürecinde Allah yardimciniz olsun.biberon tutuyormu canim yada emzik tutmuyosada bi denesen uyku araci olarak kurtarıcı oluyor bende ilk tutmadı 5.ayda denedim tutmaya başladı.ben emerek uyutuyorum işe kendi Uyu vaktinde Biberonu emer pozisyonda tutup kucaklayip içirip yatagina koyuyor annemler ya hemen uyuyor yada done done uyuyormus öyle bi denesen canim

Zamanla emzirdikce renk açılıyor canım hamileyken koyulasmaya başlıyor sonra kendiliğinden eski haline dönüyor

Ben yemeklerde etini eksik etmediğim halde ve ilacı kullanmama rağmen var demir eksikliği.bağışıklığıda bu yüzden kuvvetsiz.bence çocuğa göre değişiyor ben doğduğundan beri mama veriyorum bu arada

sagol canim heryolu deniyceZ artikk buda aklimda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…