2014 Kasım Anneleri

Al ya ben 10 aydır kullanıyorum manuel pompa almıştım chicco da onun içinden çıktı gayette güzel Zararlı plastik değil bunlar BPAsız diye yazıyor zaten
Rafta kutuda 4 lü plastik olanlar vardı 150cc Lik 20 tl kalmışsa bak istersen
Evet kalmamıştı plastikler vardı onlarada karar veremedim kaynatılıyormu diye gidip alayım yine starsty ye boşa para vermiyim iki üç tane alıcamm çünküü

Tmm cnm çok sağol bakarım o zamann

Kızlar starctiy de devam ediyormu chicco günleri? Yarın gitmeyi düşünüyorum

Kızlar bebişlere irmik muhallebisi yedırııyomusunz. Yada yatmaya yakın yedırdıgınız bişey varmı
Canım ben hergece yediriyorum muhallebi hatta öyle ki doğru dürüst yediği öğün ve yemek bu diyebilirim sabah öğlen yedikleri çok az öğün araları desen oda yok çok şükür ki gece yatmadan önce bir kase dolusu Muhallebiyi yiyor.bende içime ne bulursam katıyorum besin değeri yüksek olsun die tarif veriyim burdan faydalanan lar olur belki: 1 tatlı kaşığı ruşeymli irmiği suda pişiriyorum pişerken içime 1 tane hurma gün kurusu bazen de 1 tatlı kaşığı yulaf ezmesi koyuyorum onlarda yumuşuyor içinde sonra kaseye döküyor um içine elma rendesi evde kendim yaptığım tadı tuzu olmayan peynirden de koyuyorum be birde olmassa olmazımız bebe bisküvisi 1 yada 2 tane hepsini karıştırıyor um güzel Bi tadı oluyor silip Süpürüyor minik gurme

Canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede iyileşir prenses. Kafan takılıyorsa başka bi doktora da göster istersen kan tahlili yapıldı mı enfeksiyon için

OTE="efsunkarr, post: 42303669, member: 394576"]Kizlar bebegi el ayak agiz hastaligi olanlar vardi onlara sorum olacak kizim da malesef iki gündür yuksek atesli ancak ates dusurucu ilacla düşüyor atesi.. Bundan yaklaşık 3hafta fln once de ateslenmisti bogaz enfeksiyonu atlatti antibiyotikle.. Bogaz enfeksiyonundan sonra son bir haftadir agzinin ici yaraydi dun doktora gittik atesi icin agzini yara görüp bacak ve kollarinda da birkac sivilce gorunce el ayak agiz hastaligi sanirim dedi.. Ama benim netten arastirdigim kadariyla degil cunku bizde döküntü fln hic yok.. O sivilceler onceki sivrisinek isiriklari gibi.. Siz nasil sureclerden gectiniz neler yaptiniz? Kaninda mikrop olmasindan korkuyorum dusmeyen atesiyle..[/QUOTE]
Cnm benim oğlumda başta isilik sandık ama uçlsrı su toplar gibiydi ateş olmadı çok şükür.doktor kan tahlili yaptı kandada iltihap ve mikrop gördü ve antibiyotik ve yanında üç şurup daha verdi sivilce gibi olan şeyler ucları kabuk oldu ve geçti çok şükür.

Çok geçmiş olsun arkadasım şimdi gördüm yazını bence başka bir doktorun daha fikrini alsan iyi olur çelişkide bırakmış seni biraz bu doktor kan tahlili yapıldı mı orda CRP değeri yazar eğer yüksekse kanda mikrop var demek ama zaten Ateşli hastalıklarda o değer hep yüksek çıkar

Gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin İnşallah

Canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede iyileşir prenses. Kafan takılıyorsa başka bi doktora da göster istersen kan tahlili yapıldı mı enfeksiyon için
cok sagol canim benim dua et.. Bu arada biz ilk disimizi de cikariyoruz ucu göründü ikisi de ust uste geldi mahvoldu kizim.. Yok canim yapilmadi acile gitmistik yarin ilk isim kendi doktoruna goturmek..

Cnm benim oğlumda başta isilik sandık ama uçlsrı su toplar gibiydi ateş olmadı çok şükür.doktor kan tahlili yaptı kandada iltihap ve mikrop gördü ve antibiyotik ve yanında üç şurup daha verdi sivilce gibi olan şeyler ucları kabuk oldu ve geçti çok şükür.[/QUOTE] ben ates sikayetiyle gittim tam tersi canim sadece agzi yara o da atesten once de vardi zaten.. Sanmıyorum ki artik doktorun düşündüğü gibi el ayak hastaligi olsun cunku vucudunda bir sey yok.. Ayrıca o hastalik virutik oldugu icin antibiyotige gerek yokmus kendiliğinden gecermis size de antibiyotik vermisler

Cok sagol canim acile gitmistik ordaki doktor hic tahlil istemedi benim de suphelerimden dolayi yarin ilk isim kendi doktorumuza gitmek olacak bakalim.. Ates 48 saati gecti korkmaya basladim..

Üzülme lütfen Rabbim şifasını versin bir an önce inşallah bi bit bakalım yarın ne diyecek diş çıkarıyor galiba ondanda Ateş'i oluyordur bizde perişanız bu aralar çok fena diş ağrısı çekiyor ek gıdayı kestik biberonu bile zorla alıyor Rabbim hepimize kolaylık versin çok zor zamanlar
Cok sagol canim acile gitmistik ordaki doktor hic tahlil istemedi benim de suphelerimden dolayi yarin ilk isim kendi doktorumuza gitmek olacak bakalim.. Ates 48 saati gecti korkmaya basladim..

Sagol canim Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.. Evet ilk disimizi de cikariyoruz basi ates gibi..

Canım yeni gördüm yazını benim kızım 3 sene önce gecırdı bu hastalıgı ve ıkı gün düşmeyen ateşle sadece ayaklarında biraz döküntüyle geçirdi. Vücudunda hiçbirşey çıkmadı. Ateş 3. Gün kendiliğinden düşmüştü döküntü çıkana kadar anlamadık acildeki dr da anlamamıştı. Her cocuk farklı sekilde gecırebılıyor bu hastalıgı. Sen yine de bir doktora daha götür istersen. Rabbim şifa versin tez zamanda tüm yavrulara.

E efsunkarr canm çok gecmiş olsun. İnşallah en kısa zamnda iyleşir kuzun. Düşündüğün gibi bişey çıkmaz inş. Rabbim bütün yavruları korusun. Hastalara acil şifalar versin inş.

Oyle mi canim cok sagol insallah biz de atlatiriz her ne varsa.. Ben döküntü cok olur saniyordum bizde hic olmayinca suphelendim.. Rabbim korusun hepsini..

Merhaba kasım anneleri oğlumun göz altında hafif morluk var çok beyaz tenli bu arada ama gozume de çarpıyor kansızlık böbrek rahatsızlığı alerjik durum vs. Olabilir diye okudum nette Dr a gitmeden size bir danisayim istedim var mi başına gelen?

Kansızlık olabilir evet doktoruna bir danış bakalım ikinciye hamilesinden sanırım Rabbim sağ salim kucağına almaya nasip etsin güç sabır versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…