ben ates sikayetiyle gittim tam tersi canim sadece agzi yara o da atesten once de vardi zaten.. Sanmıyorum ki artik doktorun düşündüğü gibi el ayak hastaligi olsun cunku vucudunda bir sey yok.. Ayrıca o hastalik virutik oldugu icin antibiyotige gerek yokmus kendiliğinden gecermis size de antibiyotik vermislercok sagol canim benim dua et.. Bu arada biz ilk disimizi de cikariyoruz ucu göründü ikisi de ust uste geldi mahvoldu kizim.. Yok canim yapilmadi acile gitmistik yarin ilk isim kendi doktoruna goturmek..
Cnm benim oğlumda başta isilik sandık ama uçlsrı su toplar gibiydi ateş olmadı çok şükür.doktor kan tahlili yaptı kandada iltihap ve mikrop gördü ve antibiyotik ve yanında üç şurup daha verdi sivilce gibi olan şeyler ucları kabuk oldu ve geçti çok şükür.
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah.Oyle mi canim cok sagol insallah biz de atlatiriz her ne varsa.. Ben döküntü cok olur saniyordum bizde hic olmayinca suphelendim.. Rabbim korusun hepsini..
Kızlar bebişlere irmik muhallebisi yedırııyomusunz. Yada yatmaya yakın yedırdıgınız bişey varmı
Ben d vitamini bile doğru düzgün vermedim ilaç içmeyi kendmde sevmem o yüzden içimden gelmiyo ara ara veriyorum demiri sanırım ben de vermicem artık.
Cnm biberon ne kullanıyorsunn.
Ben biberon alıcam chicc da plastik diye almadım camlarda maşallah 50 tl.
Almadım pahalı geldi.cam kullanıyorum plastik kullanmadım hiç.ben normalde her kullanımda kaynatıyorum.plastikler nasıldır sence
Eki Görüntüle 1614094 Bu biberonlar 10-14 tl arasında değişiyor bebedor bunlar nasıl benim aldığım 46 tl chicco camlar ve o kadar para vermek istemiyorum bu sefer kızlarr bana bi fikir verinn
Kızlar gece ne veriyosunuz miniklere?
Cok sagol canim acile gitmistik ordaki doktor hic tahlil istemedi benim de suphelerimden dolayi yarin ilk isim kendi doktorumuza gitmek olacak bakalim.. Ates 48 saati gecti korkmaya basladim..
Üzülme lütfen Rabbim şifasını versin bir an önce inşallah bi bit bakalım yarın ne diyecek diş çıkarıyor galiba ondanda Ateş'i oluyordur bizde perişanız bu aralar çok fena diş ağrısı çekiyor ek gıdayı kestik biberonu bile zorla alıyor Rabbim hepimize kolaylık versin çok zor zamanlar
Merhaba kasım anneleri oğlumun göz altında hafif morluk var çok beyaz tenli bu arada ama gozume de çarpıyor kansızlık böbrek rahatsızlığı alerjik durum vs. Olabilir diye okudum nette Dr a gitmeden size bir danisayim istedim var mi başına gelen?
canım çook geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah, dişinizde hayırlı olsun canımKizlar bebegi el ayak agiz hastaligi olanlar vardi onlara sorum olacak kizim da malesef iki gündür yuksek atesli ancak ates dusurucu ilacla düşüyor atesi.. Bundan yaklaşık 3hafta fln once de ateslenmisti bogaz enfeksiyonu atlatti antibiyotikle.. Bogaz enfeksiyonundan sonra son bir haftadir agzinin ici yaraydi dun doktora gittik atesi icin agzini yara görüp bacak ve kollarinda da birkac sivilce gorunce el ayak agiz hastaligi sanirim dedi.. Ama benim netten arastirdigim kadariyla degil cunku bizde döküntü fln hic yok.. O sivilceler onceki sivrisinek isiriklari gibi.. Siz nasil sureclerden gectiniz neler yaptiniz? Kaninda mikrop olmasindan korkuyorum dusmeyen atesiyle..
hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, yorucu çok yorucu ama sonra iyiki olmuş iyiki doğurmuşum böyle ardı ardına diceksin inşallah ikisini bi anda büyütmüş olucaksın zaman çabuk geçiyor, Allah yardımcın olsun sabrın gücün çok olsun inşallahMerhaba kasım anneleri oğlumun göz altında hafif morluk var çok beyaz tenli bu arada ama gozume de çarpıyor kansızlık böbrek rahatsızlığı alerjik durum vs. Olabilir diye okudum nette Dr a gitmeden size bir danisayim istedim var mi başına gelen?
benimde canım kzıımın gözaltında varya kansızlığa baktırdım gayet iyi çıktı gözaldı morluğu böbrek sorunları diye biliyorum ama 4 aylıkken bakılmıştı böbreklerine bir sorun gözükmüyodu inşallah sonradan çıkmaz kızım suyu hiç sevmiyor içmiyor inşallah büyüdükçe içerMerhaba kasım anneleri oğlumun göz altında hafif morluk var çok beyaz tenli bu arada ama gozume de çarpıyor kansızlık böbrek rahatsızlığı alerjik durum vs. Olabilir diye okudum nette Dr a gitmeden size bir danisayim istedim var mi başına gelen?
ben enson beşik aldım gittigidiyordan satıcının profilini incele ürün memnuniyetine bak cnm istersen yada almayı düşündüğün ürüne bi mağazadan bak sonra netten sipariş ver istersenkızlar netden park yatak alınırmı ya
bakıorum da şimdi güzel görünüo yorumlarda
baya iyi 70*110 muş ölçüleri fiyatıda çok
iyi ama bilemedim.
Canm ben kızımın bütün mobilyalarını internettrn aldm. Gıttıgıdıyor ve hepsiburadadan hızlıal dan. Ve hiç problem yaşamdm ama yorumları oku ve satıcıya sorucagn seyler varsa mesaj atabılıyosun iletışıme gec için rahat etsın. Ben bır oda üç beşik almıştmkızlar netden park yatak alınırmı ya
bakıorum da şimdi güzel görünüo yorumlarda
baya iyi 70*110 muş ölçüleri fiyatıda çok
iyi ama bilemedim.
34ist acd3 kullanıyorm ama düzensiz.brz da yaz oldugu için üstüne düşmedim sanırım
ben enson beşik aldım gittigidiyordan satıcının profilini incele ürün memnuniyetine bak cnm istersen yada almayı düşündüğün ürüne bi mağazadan bak sonra netten sipariş ver istersen
Canm ben kızımın bütün mobilyalarını internettrn aldm. Gıttıgıdıyor ve hepsiburadadan hızlıal dan. Ve hiç problem yaşamdm ama yorumları oku ve satıcıya sorucagn seyler varsa mesaj atabılıyosun iletışıme gec için rahat etsın. Ben bır oda üç beşik almıştm
Devit 3 te paraben var dedi doktor o yüzden acd3 verdi bu kimyasallrdan dolayı soğuyorm bu ilaç işinden.park yatakta büyük tavsiye ederm bence markası çok da önemli diil.acd3 hiç bilmiorum devit 3 den farklımı peki.ben devit3 den
başka kullanmadım.
evet gittigidiyor zaten hoşuma gitti
baya da güzel yorumlar yapılmış fiyatı baya
uygun geldi ya sonuçta park yataklar genelde
aynı değilmi ne özellik arayabilirm.
3 beşik maşallah size :)
ben daha 1 tane aldım şimdi oda yapmayı düşünüoruz işte
mobilya mı park yatakmı derken kararsız kaldım netde bişey bakarken
gördüm denk geldi yani güzelde görünüo park yatak ama ne bilim
bunun yatağı içinde olmuo dimi ayrı alıosun onu.
Devit 3 te paraben var dedi doktor o yüzden acd3 verdi bu kimyasallrdan dolayı soğuyorm bu ilaç işinden.park yatakta büyük tavsiye ederm bence markası çok da önemli diil.
Tesekkur ederim canım benim oglumun de böbreğinde kum vardı Dr ekstra bisey yapmadı acaba ondan mi tekrar bi baktiralim o zaman..benimde canım kzıımın gözaltında varya kansızlığa baktırdım gayet iyi çıktı gözaldı morluğu böbrek sorunları diye biliyorum ama 4 aylıkken bakılmıştı böbreklerine bir sorun gözükmüyodu inşallah sonradan çıkmaz kızım suyu hiç sevmiyor içmiyor inşallah büyüdükçe içer
Amin canım tesekkur ederim iyi dileklerin için inşallah dediğin gibi olur:) şimdiden kendimi çok yorgun hissediyorum ama allah sabrını verir umarım..hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, yorucu çok yorucu ama sonra iyiki olmuş iyiki doğurmuşum böyle ardı ardına diceksin inşallah ikisini bi anda büyütmüş olucaksın zaman çabuk geçiyor, Allah yardımcın olsun sabrın gücün çok olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?