2014 Kasım Anneleri

ben ates sikayetiyle gittim tam tersi canim sadece agzi yara o da atesten once de vardi zaten.. Sanmıyorum ki artik doktorun düşündüğü gibi el ayak hastaligi olsun cunku vucudunda bir sey yok.. Ayrıca o hastalik virutik oldugu icin antibiyotige gerek yokmus kendiliğinden gecermis size de antibiyotik vermisler [/QUOTE]
Ama biİm kan tahlilinde iltihap vardı oo yüzden verdi cnm

Kızlar bebişlere irmik muhallebisi yedırııyomusunz. Yada yatmaya yakın yedırdıgınız bişey varmı

ben bayadır yapmıorum ama gayet güzel oluo onun
yeni tarifinide gördüm hatta muhallebiyi pişirdiktens onra
üzerine meyve jölesi ahududu böğürtlen gibi çok güzel oluo.
bayadır yapmıorum ama yapıcam arada

Ben d vitamini bile doğru düzgün vermedim ilaç içmeyi kendmde sevmem o yüzden içimden gelmiyo ara ara veriyorum demiri sanırım ben de vermicem artık.

d vitamini devit 3 mü ondan mı bahsediosunuz nie
vermiosun ki o önemli bi ilaç bence.

ben nukun 15 tl ye almıştım cam
plastik şahsen ben tercih etmiorum sıcak suya
girince zararlı maddeleri ortaya çıkıo die biliorum ondan.cam
daha sağlıklı bence.

Eki Görüntüle 1614094 Bu biberonlar 10-14 tl arasında değişiyor bebedor bunlar nasıl benim aldığım 46 tl chicco camlar ve o kadar para vermek istemiyorum bu sefer kızlarr bana bi fikir verinn

aynen ucuları var en fazla 20 olsun bence cam al camdan vazgeçme..

Kızlar gece ne veriyosunuz miniklere?

ben bişey vermiorum canım gündüz yanında olmadığım için
emzirmeyi tercih ediorum şuanlık.

Cok sagol canim acile gitmistik ordaki doktor hic tahlil istemedi benim de suphelerimden dolayi yarin ilk isim kendi doktorumuza gitmek olacak bakalim.. Ates 48 saati gecti korkmaya basladim..

geçmiş olsun cnm inş.kısa sürer bişeyciği kalmaz
kuzunun.Sanıırm kendi doktoruna gitmemişsin bide
ona git bakalım hemen kötü düşünme dişte üzerine
gelince ateşi belki ondan olmuştur.

benim oğluşumda ya iştahı baya azaldı pazar
günü zorla yedirdim herşeyi 3 5 kaşık anca yedi
eline meyve falan verdim daha çok kaşımak için kullandı
ama neyse oda yeter 2 dişi daha çıkmış geçsin artık bunlar.

kansızlıktan olabilir canım bi kan tahlili yaptır
bakalım pekmez falan ver kırmızı et yedir toparlar
inş.düşükse kanı.bu arada hamilesin hayırlı olsun Sibeltanju nun
dediği senmisin yoksa aralık annelerinden demişti çok erken olmuş ama
rabbim veriosa hayırlısını verir.

canım çook geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah, dişinizde hayırlı olsun canım

hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, yorucu çok yorucu ama sonra iyiki olmuş iyiki doğurmuşum böyle ardı ardına diceksin inşallah ikisini bi anda büyütmüş olucaksın zaman çabuk geçiyor, Allah yardımcın olsun sabrın gücün çok olsun inşallah

kızlar netden park yatak alınırmı ya
bakıorum da şimdi güzel görünüo yorumlarda
baya iyi 70*110 muş ölçüleri fiyatıda çok
iyi ama bilemedim.

benimde canım kzıımın gözaltında varya kansızlığa baktırdım gayet iyi çıktı gözaldı morluğu böbrek sorunları diye biliyorum ama 4 aylıkken bakılmıştı böbreklerine bir sorun gözükmüyodu inşallah sonradan çıkmaz kızım suyu hiç sevmiyor içmiyor inşallah büyüdükçe içer

iyi ama bilemedim.
ben enson beşik aldım gittigidiyordan satıcının profilini incele ürün memnuniyetine bak cnm istersen yada almayı düşündüğün ürüne bi mağazadan bak sonra netten sipariş ver istersen

iyi ama bilemedim.
Canm ben kızımın bütün mobilyalarını internettrn aldm. Gıttıgıdıyor ve hepsiburadadan hızlıal dan. Ve hiç problem yaşamdm ama yorumları oku ve satıcıya sorucagn seyler varsa mesaj atabılıyosun iletışıme gec için rahat etsın. Ben bır oda üç beşik almıştm

34ist acd3 kullanıyorm ama düzensiz.brz da yaz oldugu için üstüne düşmedim sanırım

acd3 hiç bilmiorum devit 3 den farklımı peki.ben devit3 den
başka kullanmadım.

ben enson beşik aldım gittigidiyordan satıcının profilini incele ürün memnuniyetine bak cnm istersen yada almayı düşündüğün ürüne bi mağazadan bak sonra netten sipariş ver istersen

evet gittigidiyor zaten hoşuma gitti
baya da güzel yorumlar yapılmış fiyatı baya
uygun geldi ya sonuçta park yataklar genelde
aynı değilmi ne özellik arayabilirm.

3 beşik maşallah size :)
ben daha 1 tane aldım şimdi oda yapmayı düşünüoruz işte
mobilya mı park yatakmı derken kararsız kaldım netde bişey bakarken
gördüm denk geldi yani güzelde görünüo park yatak ama ne bilim
bunun yatağı içinde olmuo dimi ayrı alıosun onu.

Devit 3 te paraben var dedi doktor o yüzden acd3 verdi bu kimyasallrdan dolayı soğuyorm bu ilaç işinden.park yatakta büyük tavsiye ederm bence markası çok da önemli diil.

Devit 3 te paraben var dedi doktor o yüzden acd3 verdi bu kimyasallrdan dolayı soğuyorm bu ilaç işinden.park yatakta büyük tavsiye ederm bence markası çok da önemli diil.

aman her doktor farklı birşey sölüyo ya.
kime inanıcaz bilmiorum..

Tesekkur ederim canım benim oglumun de böbreğinde kum vardı Dr ekstra bisey yapmadı acaba ondan mi tekrar bi baktiralim o zaman..

Amin canım tesekkur ederim iyi dileklerin için inşallah dediğin gibi olur:) şimdiden kendimi çok yorgun hissediyorum ama allah sabrını verir umarım..

Yıne eve gıderken surıelılerı gordum
Bıtanesı bebegıne ınek sutu ıcırıyordu bıberonla, mınnacık bebek ıcım acıdı (babası)
Bebegın annesı nerde bılmıyrm
Sık sık goruyrm o adamı
Gecen aptamıl mama vardı onunde
Demekkı bıtmıs
Inek sutu verıyordu
Icım oylee cok acıdı kı
Mınnacık bebegın kaderıne bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…