2014 Kasım Anneleri

Her gün pekmez veriyorum düzenli olmasa da demir ilaci da kullanıyoruz haftada uc dort defa et de yediriyorum ama neden oldu bilemedim diyarbakir ilçesindeyiz ortalık karışık malum merkezde doktorumuz en kısa zamanda goturelim bakalım çok saol..
Büyük ihtimal benimdir aralık annelerinden böyle bi çılgınlık yapan yoktur herhalde başka hayırlısı tatlım ne diyelim oldu bi sürpriz:)

Amin canım tesekkur ederim iyi dileklerin için inşallah dediğin gibi olur:) şimdiden kendimi çok yorgun hissediyorum ama allah sabrını verir umarım..
Ay yerım bi tane daha mı bebıs gelıo
:))
Bızım kasım annelerı pek tembel cnm :)
Hayırlı olsun
Emzırıyormıydun

Emzırmenın sakıncası var mı kı
Dıger bebısın gelısımı acısından
Sen bıtkın dusuyrsundur
Baya araştırma var bu konuda eskiler emzirmeyin diyor ama yok öyle bir şey doğumdan sonra ikisini birlikte bile emzirenler var.. Hem ek gıdadan sonra eskisi kadar çok emmiyo ama pek halim olduğu söylenemez o bi gerçek yemeye içmeye ekstra dikkat gerekiyor..

Bizim kiracımız vardı suriyeli aramızda bi ay Bebeklerin oda süt veriyodu sulandırıp onlar suriyede öyle veriyomuş iki çocuğunuda öyle büyütmüş durumlarıda fena değildi kocası çalışıyordu dilenmiyordu

Merhaba yazmadan geçemedim bende aralık annesiyim oğlum 12 aralık doğumlu ve armoisee gibi hamileyim 13 hafta sanırım yani haftasonu gittiğimde doktorumuz öyle dedi. Beklemediğimiz için tam tarihi bilmiyorum maalesef. Benim kadın doğum doktorum emzirmeye devam edebilirsin dedi ancak çocuk doktorumuz kesinlikle bırakacaksın dedi çünkü oğlum 7.ayda nddensiz kilo verdiği için sütümün yaramadığını söyledi bizde istemeye istemeye devam sütüne geçtik. Birde ben işe başladığım için sütüm azaldı kısaca hersey üst üste gelince oğlumu sütten kesmek zorunda kaldım. Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama herşeyin hayırlısi diyorum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Sevgiler

canim sen oglen geliyosunya öğleye kadar sut birakiyormusun ben 7 gibi emzirip ciksam 1de geliyorum.gerel varmiki sagmaya sence fikir aliyim dedim

Ayyy Allah yardimcin olsun canim ya suan kendimi hamile dusunemiyorum ilk aylarim cok zor gecmisti hatirlamak bile istemiyorum
Hayirli ugurlu olsun bebisin saglikla gelsin insallah yapabilen yapsin valla helal olsun

Senin bebisin de hayırlı olsun allah sağlıkla sihhatle kucağına almayı nasip etsin.

canim sen oglen geliyosunya öğleye kadar sut birakiyormusun ben 7 gibi emzirip ciksam 1de geliyorum.gerel varmiki sagmaya sence fikir aliyim dedim
Cnm sabahlari bizimle kahvalti yaptiriyorduk az emiyordu, sut birakiyrdm ben ise gidince annem uyutuyordu, uyaninca biraktigim sutu veriyordu, oglum biberon almadi hic, sutude istemiyordu, bizde artik sabahlari evden cikmadan emzirelim dedik, uyaninca kahvalti yapsin dedik
Boylelikle daha sut birakmiyorum
En akn sekiz gibi emiyor
On birde kahvalti yapiyor
Borde beni emiyor

Caliskan aralik annesi:)
allah saglikla tamamina erdirsin insallah

sagol seker

iyi akşamlar annelerrrrrrr
bu çocuklara ne oldu ya huuu küçükken rahatmışız şimdi kıpır kıpırlar oğlum emekliyor sırlıyor yurumek istiyo düşüyo ağlıyo şuan hiç bi oyuncak ilgisini çekmiyo ntek derdi yurumek sizin afacanlar nasıl uykular düzene girdi mi

bana uyku demedogdu dogali 3 saat nadir uyudumm buyunce duzeliir diyordum ama hala değişiklik yok bu arada yarim.saate kalkiyo yine ataktami ne .s uykuya acayip duskun.biri olarak zorlaniyorum Allah yardimcimiz olsun iyi olsunlarda bisekilde geciyor hatta alistim.gibi bile.buduruma

Sağolun Allah herkesin gönlüne göre versin ben ikinciyi istiyordum ama bu kadar çabuk olacağını hesaba katmamıstım. İlk bebeğim için çok beklemiştik ikinci aceleci çıktı. Kısmet böyleymiş
Senin bebisin de hayırlı olsun allah sağlıkla sihhatle kucağına almayı nasip etsin.

Caliskan aralik annesi:)
allah saglikla tamamina erdirsin insallah

Iyi geceler kizlar..bisey danismak istiyorum bebegiyle ucega binen arkadaslara..cuma gunu sivasa gidicem..bebeklere bilet parasi aliyolar ama ayri koltuk veriyolarmi??nasil yolculuk yapiliyo???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…