Her gün pekmez veriyorum düzenli olmasa da demir ilaci da kullanıyoruz haftada uc dort defa et de yediriyorum ama neden oldu bilemedim diyarbakir ilçesindeyiz ortalık karışık malum merkezde doktorumuz en kısa zamanda goturelim bakalım çok saol..ben bayadır yapmıorum ama gayet güzel oluo onun
yeni tarifinide gördüm hatta muhallebiyi pişirdiktens onra
üzerine meyve jölesi ahududu böğürtlen gibi çok güzel oluo.
bayadır yapmıorum ama yapıcam arada
d vitamini devit 3 mü ondan mı bahsediosunuz nie
vermiosun ki o önemli bi ilaç bence.
ben nukun 15 tl ye almıştım cam
plastik şahsen ben tercih etmiorum sıcak suya
girince zararlı maddeleri ortaya çıkıo die biliorum ondan.cam
daha sağlıklı bence.
aynen ucuları var en fazla 20 olsun bence cam al camdan vazgeçme..
ben bişey vermiorum canım gündüz yanında olmadığım için
emzirmeyi tercih ediorum şuanlık.
geçmiş olsun cnm inş.kısa sürer bişeyciği kalmaz
kuzunun.Sanıırm kendi doktoruna gitmemişsin bide
ona git bakalım hemen kötü düşünme dişte üzerine
gelince ateşi belki ondan olmuştur.
benim oğluşumda ya iştahı baya azaldı pazar
günü zorla yedirdim herşeyi 3 5 kaşık anca yedi
eline meyve falan verdim daha çok kaşımak için kullandı
ama neyse oda yeter 2 dişi daha çıkmış geçsin artık bunlar.
kansızlıktan olabilir canım bi kan tahlili yaptır
bakalım pekmez falan ver kırmızı et yedir toparlar
inş.düşükse kanı.bu arada hamilesin hayırlı olsun @Sibeltanju nun
dediği senmisin yoksa aralık annelerinden demişti çok erken olmuş ama
rabbim veriosa hayırlısını verir.
Ay yerım bi tane daha mı bebıs gelıoAmin canım tesekkur ederim iyi dileklerin için inşallah dediğin gibi olur:) şimdiden kendimi çok yorgun hissediyorum ama allah sabrını verir umarım..
Saol tatlim:) evet emziriyorum Dr devam emzirmeye dedi o bırakana kadar emziricem inşallah siz de bi atak yapın yoldaş arıyorum kendimeAy yerım bi tane daha mı bebıs gelıo
:))
Bızım kasım annelerı pek tembel cnm :)
Hayırlı olsun
Emzırıyormıydun
Çok tesekkur ederim:)Kansızlık olabilir evet doktoruna bir danış bakalım ikinciye hamilesinden sanırım Rabbim sağ salim kucağına almaya nasip etsin güç sabır versin inşallah
Emzırmenın sakıncası var mı kıSaol tatlim:) evet emziriyorum Dr devam emzirmeye dedi o bırakana kadar emziricem inşallah siz de bi atak yapın yoldaş arıyorum kendime
Baya araştırma var bu konuda eskiler emzirmeyin diyor ama yok öyle bir şey doğumdan sonra ikisini birlikte bile emzirenler var.. Hem ek gıdadan sonra eskisi kadar çok emmiyo ama pek halim olduğu söylenemez o bi gerçek yemeye içmeye ekstra dikkat gerekiyor..Emzırmenın sakıncası var mı kı
Dıger bebısın gelısımı acısından
Sen bıtkın dusuyrsundur
Saol tatlim:) evet emziriyorum Dr devam emzirmeye dedi o bırakana kadar emziricem inşallah siz de bi atak yapın yoldaş arıyorum kendime
Bizim kiracımız vardı suriyeli aramızda bi ay Bebeklerin oda süt veriyodu sulandırıp onlar suriyede öyle veriyomuş iki çocuğunuda öyle büyütmüş durumlarıda fena değildi kocası çalışıyordu dilenmiyorduYıne eve gıderken surıelılerı gordum
Bıtanesı bebegıne ınek sutu ıcırıyordu bıberonla, mınnacık bebek ıcım acıdı (babası)
Bebegın annesı nerde bılmıyrm
Sık sık goruyrm o adamı
Gecen aptamıl mama vardı onunde
Demekkı bıtmıs
Inek sutu verıyordu
Icım oylee cok acıdı kı
Mınnacık bebegın kaderıne bakın
canim sen oglen geliyosunya öğleye kadar sut birakiyormusun ben 7 gibi emzirip ciksam 1de geliyorum.gerel varmiki sagmaya sence fikir aliyim dedimYıne eve gıderken surıelılerı gordum
Bıtanesı bebegıne ınek sutu ıcırıyordu bıberonla, mınnacık bebek ıcım acıdı (babası)
Bebegın annesı nerde bılmıyrm
Sık sık goruyrm o adamı
Gecen aptamıl mama vardı onunde
Demekkı bıtmıs
Inek sutu verıyordu
Icım oylee cok acıdı kı
Mınnacık bebegın kaderıne bakın
Ayyy Allah yardimcin olsun canim ya suan kendimi hamile dusunemiyorum ilk aylarim cok zor gecmisti hatirlamak bile istemiyorumBaya araştırma var bu konuda eskiler emzirmeyin diyor ama yok öyle bir şey doğumdan sonra ikisini birlikte bile emzirenler var.. Hem ek gıdadan sonra eskisi kadar çok emmiyo ama pek halim olduğu söylenemez o bi gerçek yemeye içmeye ekstra dikkat gerekiyor..
Senin bebisin de hayırlı olsun allah sağlıkla sihhatle kucağına almayı nasip etsin.Merhaba yazmadan geçemedim bende aralık annesiyim oğlum 12 aralık doğumlu ve armoisee gibi hamileyim 13 hafta sanırım yani haftasonu gittiğimde doktorumuz öyle dedi. Beklemediğimiz için tam tarihi bilmiyorum maalesef. Benim kadın doğum doktorum emzirmeye devam edebilirsin dedi ancak çocuk doktorumuz kesinlikle bırakacaksın dedi çünkü oğlum 7.ayda nddensiz kilo verdiği için sütümün yaramadığını söyledi bizde istemeye istemeye devam sütüne geçtik. Birde ben işe başladığım için sütüm azaldı kısaca hersey üst üste gelince oğlumu sütten kesmek zorunda kaldım. Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama herşeyin hayırlısi diyorum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Sevgiler
Cnm sabahlari bizimle kahvalti yaptiriyorduk az emiyordu, sut birakiyrdm ben ise gidince annem uyutuyordu, uyaninca biraktigim sutu veriyordu, oglum biberon almadi hic, sutude istemiyordu, bizde artik sabahlari evden cikmadan emzirelim dedik, uyaninca kahvalti yapsin dedikcanim sen oglen geliyosunya öğleye kadar sut birakiyormusun ben 7 gibi emzirip ciksam 1de geliyorum.gerel varmiki sagmaya sence fikir aliyim dedim
Caliskan aralik annesi:)Merhaba yazmadan geçemedim bende aralık annesiyim oğlum 12 aralık doğumlu ve armoisee gibi hamileyim 13 hafta sanırım yani haftasonu gittiğimde doktorumuz öyle dedi. Beklemediğimiz için tam tarihi bilmiyorum maalesef. Benim kadın doğum doktorum emzirmeye devam edebilirsin dedi ancak çocuk doktorumuz kesinlikle bırakacaksın dedi çünkü oğlum 7.ayda nddensiz kilo verdiği için sütümün yaramadığını söyledi bizde istemeye istemeye devam sütüne geçtik. Birde ben işe başladığım için sütüm azaldı kısaca hersey üst üste gelince oğlumu sütten kesmek zorunda kaldım. Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama herşeyin hayırlısi diyorum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Sevgiler
sagol sekerCnm sabahlari bizimle kahvalti yaptiriyorduk az emiyordu, sut birakiyrdm ben ise gidince annem uyutuyordu, uyaninca biraktigim sutu veriyordu, oglum biberon almadi hic, sutude istemiyordu, bizde artik sabahlari evden cikmadan emzirelim dedik, uyaninca kahvalti yapsin dedik
Boylelikle daha sut birakmiyorum
En akn sekiz gibi emiyor
On birde kahvalti yapiyor
Borde beni emiyor
bana uyku demeiyi akşamlar annelerrrrrrr
bu çocuklara ne oldu ya huuu küçükken rahatmışızşimdi kıpır kıpırlar oğlum emekliyor sırlıyor yurumek istiyo düşüyo ağlıyo şuan hiç bi oyuncak ilgisini çekmiyo ntek derdi yurumek sizin afacanlar nasıl uykular düzene girdi mi
Senin bebisin de hayırlı olsun allah sağlıkla sihhatle kucağına almayı nasip etsin.
Caliskan aralik annesi:)
allah saglikla tamamina erdirsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?