2014 Kasım Anneleri

öle olmaz ya kış günü komik olur yani hem nasıl tatlılar bayıldım ya.

bende mickey mouse düşündüm yada uğur böceği nelerde kullanıcan onları
canım bende aynı senn gibi kurabşye 1 şeklinde davetiye magnet yada çerçeve
yada kokulu taş örnekler var atarım.davetiye nasıl düşünüosun hazır var mesela boşlukları kendin
yazıosun öle mi yoksa başka bişey mi düşünüosun.ikramlıklar kolay ya
diğer şeyler hazır olsunda.biyerde mickey mouse kostümü gördüm ben 125 tl ydi pahalıydı die vazgeçtim yani.

bu şekilde örnekler var bende kızlar bilmiyorum artık magnet yada
çerçevelerimin yanında bunlardan birini de yapabilirim.ayrıca arkadaşım
yapıo bunları kendimiz yapıcaz yani.

Televizyona dalıp doyduğunu anlamıyordur

Benimki de öyle ya çıt ses çıksa Yemeği bırakıyor elinde hep çatalı olacak sen su içiyorsan oda içecek Kaşık bana da ver ekmek banada ver diye bağırıyor yemek öyle onu bekliyor çok çabuk sıkılıyor Herşeyden şimdi yemek masasına Eğilip ağzıyla öyle Yemeğe Çalışıyor nasıl bişeyse o artık
ahh benim oğlumda hayat koşturmacasına dalıp açlığını anlamıyor sanırım

blw tekniğini kullanıyorsun sanırım
ben eline hiç çatal kaşık vermiyom ama parça yiyecekleri eliyle alıp yer kolaylıkla. Her şeyi eliyle yemek istiyor ama çorbaları nasıl vercez. Kaşıkla ilk 2-3 sefer iyi sonra dikkat kaçıyor. kavanozla içirenler varmış oyle deneyeceğim bakalım bu akşam.
Eymende ellerinde bişi varsa ağzıyla almaya çalışır. çok afacan bunlar ya

6. Aydan itibaren mutfakta yemek masasında yiyor blw yaptırıyorum eliyle kavraması yemesi artık baya iyi maşallah ama işte çabuk sıkılıyor ben Çorba Yapmıyorum genelde o malzemeleri pişiriyorum yiyor öyle Çorba çok su gibi bana besleyici gelmiyor öyle kemik et suyuda yapmadım etin kendini yiyor mesela ilk kez etli barbunya Yaptım sevdi barbunya nın Şeklini sevdi heralde

Herseyı dıyen kızım bır baba demıyodu. Bugun onuda demeye basladı. Vıdeoya cektım eşim ciddı uzuluyodu baba demıyo dıye baya sevınıcek akşam.

İyi akşamlar kızlar. Oğlumun bugün üst disinin patladigini gördüm. Çok şaşırdım ben ilk önce alt dış çıkar sanıyordum. Oğlum zaten uykusu olmayan çok huysuz bi cocuk iyice huysuzlasti. Var mı bizim gibi böyle ust disi önce çıkan? Üst dişler daha zor oluyormuş çıkması.

mesaj yazarken ve alıntı yaparken hatalarım oluyo zamanla alışırm..desteksiz durabilen bebek varmı.bizimki tutunarak dururken dengesini hiç sağlayamıycakmış gibi geliyo bana
Hoşgeldin . Benim oğlum desteksiz duruyor 10 15 saniye sonra bikaç adım atıp pat düşüyor. Biz de 14 Kasım doğumluyuz

Çok güzel fikir . Ben de winnie ayicik arıyorum. Oğlumun birçok eşyası winnie resimli.

perikanadi ben vermiyorum dolu bi kase veriyorum bazen 2 3kasik biraktiriyorum vermiyorum cok yedigini hissediyorum yani istese bile vermyrum emzik veriyorum oyle olunca
kislar bin sukur oglum kilo almaya basladi sanirim 12 gunde 400 grama yakin almis zaten hissediyorduk kesinlesti onceleri nie almiyordu acaba

Cnm benim bebeğimde dd uzun süren ateş vardı idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Aman dikkat edin

Sanırım sanki bizimde öyle olacak üst dişler kabarık altta birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…