Çok tatlı bişi di mi valla canım ordaki renklerine uygun bir çorap düşünürdüm ben altına sanırım çünkü alt tarafı baya baya kısa kalıyor.. Ne kadar ev sıcak olsa da kış yani öyle giyemez yavrular.. Üstüne de gömlek ya da klasik badilerden olur sanırım kombinleyip bakmak lazım görmek lazım
Kızlar ben konsept yapcam doğum gününü mickey mouse olcak,kıyafet olarak ta kot pantolon beyaz gömlek ve askı takıcam birde papyon,hediye olarak kokulu taş,şeker hamurlu kurabiye ve birde küçük kavonozlara lokum veya bonibon koyup dağıtcam, ikram olarak neler hazırlıycaksınız siz? Birde davetiye hazırlamayı düşünyrm becerebilirsem
fotoları paylaşırsan görürüz aynen öle bi kaç tane olsa yeter
biz mecbur fotografçıya götürcez hiç öle becerimiz yoktur.
çok iyi düşünmüşsünüz her ay bişiler yapmakla ay ay albüm yaparsınız
biz hep normal fotolar çektik işte olduğu kadar...babamızın pek merakı yok fotograf çekinmeye..
aynen benm kv minde öle bulamaç yada sebze püresi
şunu ver falan dediğimde daha yiyemez bilmm ne falan
dio zormu gelio ondan mı dio anlamadım.ne güzel sırayla bakmaları
benm annem burda olsa kv bırakmak istemez çok sahiplendiği için hep istio herşeyi
kendi yapsın.kreş için çok erken değil mi cnm ya bakmaları sıkıntımıki kreşe vericen
evet cnm ben 4 aylıktı başladım çalışmaya kv bakıo benm annem zaten burdadeğil uzak yani.
annemde kv dede başka şehirdeker canımm..yani tabi iyi oluyo ama onlarıda anlamak lazım..sonuçta kendi hayatları var..
ne kadar annede olsalar,rahat edemiyosun evde ..kendi anneme nazım geçiyoda,kv le öyle olmuyo malesef..
bırakacağım kreşte 6aylık bebek bile var..umarım sorun yaşamayız
evet meyveyle falan verim ucundan azıcık baktım tövbe çok kötü
ya kimse yiyemez bence onu öle bakalım yumuşasın die koydum
olmadı ben öle karıştırıp veririm.evet iştahsızlık olur da ne bilim haftada 1 yanındayım
istiyotum bende yesin öle ne yaptıysam bide her hafta özel şeyler yapmaya
çalışıorum yapıorumda değişik şeyler
Bende sorun yasamyrm yedirirken gayet guzel yiyorda hala yatark bi kac defa denedimde oturtark bazen geri cikariyr agzndn diliyle atyor
once yemiyrdu da alisti artik kacari yok yani yiyecek
dedimki biraz beklesin sonra yedirirsem ona alisr hep oyle yapr kavga dovus yiyordu simdi kasgi gorunce agiz kocamn aciliyr
kizlar zaten cok yediriyorum bazen cok yemesine ragmen hala agzi acikta bekliyr ver die ama vermiyrum ben bile diyorum catlicak simdi die niye acaba hala istiyor
ahh benim oğlumda hayat koşturmacasına dalıp açlığını anlamıyor sanırımTelevizyona dalıp doyduğunu anlamıyordur
ahh benim oğlumda hayat koşturmacasına dalıp açlığını anlamıyor sanırım
blw tekniğini kullanıyorsun sanırımBenimki de öyle ya çıt ses çıksa Yemeği bırakıyor elinde hep çatalı olacak sen su içiyorsan oda içecek Kaşık bana da ver ekmek banada ver diye bağırıyor yemek öyle onu bekliyor çok çabuk sıkılıyor Herşeyden şimdi yemek masasına Eğilip ağzıyla öyle Yemeğe Çalışıyor nasıl bişeyse o artık
blw tekniğini kullanıyorsun sanırım
ben eline hiç çatal kaşık vermiyom ama parça yiyecekleri eliyle alıp yer kolaylıkla. Her şeyi eliyle yemek istiyor ama çorbaları nasıl vercez. Kaşıkla ilk 2-3 sefer iyi sonra dikkat kaçıyor. kavanozla içirenler varmış oyle deneyeceğim bakalım bu akşam.
Eymende ellerinde bişi varsa ağzıyla almaya çalışır. çok afacan bunlar ya
Selam herkese
Cok uzun zaman oldu girmeyeli foruma belki unutulmusumdur
Hoşgeldin . Benim oğlum desteksiz duruyor 10 15 saniye sonra bikaç adım atıp pat düşüyor. Biz de 14 Kasım doğumluyuzmesaj yazarken ve alıntı yaparken hatalarım oluyo zamanla alışırm..desteksiz durabilen bebek varmı.bizimki tutunarak dururken dengesini hiç sağlayamıycakmış gibi geliyo bana
Geçmiş olsunKıLar kızım bogaz enfeksıyonu olmuş kıpkırmızı olmuş bogazı antıbıyotık verdı dr.olan varmı sizlerde. Antıbıyotık moralımı boZduya. 5 gun kullan dedı
Çok güzel fikir . Ben de winnie ayicik arıyorum. Oğlumun birçok eşyası winnie resimli.Kızlar ben konsept yapcam doğum gününü mickey mouse olcak,kıyafet olarak ta kot pantolon beyaz gömlek ve askı takıcam birde papyon,hediye olarak kokulu taş,şeker hamurlu kurabiye ve birde küçük kavonozlara lokum veya bonibon koyup dağıtcam, ikram olarak neler hazırlıycaksınız siz? Birde davetiye hazırlamayı düşünyrm becerebilirsem
KG iyiyse takma kafana benimki zayif die cabaliyorum bide hastalanirsa dis fekan derkn zayiflamasin die ugrasiyorumahh benim oğlumda hayat koşturmacasına dalıp açlığını anlamıyor sanırım
Cnm benim bebeğimde dd uzun süren ateş vardı idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Aman dikkat edinKızımın pztesıden berı ateşi var dr dün için 38 i gecerse getir dedı. Dunde ateşi vardı ama 38 i gecmemişti. Gece hıc cıkmadı. Şimdi yıne ateşi var 38,6 Eşimi beklıyorum dra goturucem birazdan. Bugun dahada huysuz. İnş bişey cıkmaz dişten falandrya
İyi akşamlar kızlar. Oğlumun bugün üst disinin patladigini gördüm. Çok şaşırdım ben ilk önce alt dış çıkar sanıyordum. Oğlum zaten uykusu olmayan çok huysuz bi cocuk iyice huysuzlasti. Var mı bizim gibi böyle ust disi önce çıkan? Üst dişler daha zor oluyormuş çıkması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?