çok güzel kostümler var cnm aldırabiliosan tabiki
onlardan aldır biraz pahalı tabiki.bende kendim yapmak istiyorum bakalım
yapılıcak şeyler yapılmayacak şeyler var bakalım artık.
ben denicem cnm yapamyı önce ax yapıcam olursa sonra
süslemesini düşünürüm artık basit bişey gibi duruo ama bakalım.
bana yazdın cnm sanırım oğluşumun adı ufukhan cnm
zamanla hepimize alışırsın merak etme.
ooo hepsini yapmışsnn ne güzel ben hastane için bebek çikolatası yaptımıştım birde
özel lokumlar yaptımm görseli çok güzeldi onun dışında mevlütde bi kaç bişey yaptım
okadar shower falan yapmadım yani.doğum günü daha önemli bence bakalım gerçekten zor.
ayakta duruo cnm desteksiz ama kısa süre tabi.
alışıolar zamanlar cnm merak etme.
günaydın cnm.
aynen öle hediyelik zaten şimdi bide kurabiye yapım diorum 1 şeklinde
onun dışında ikramlıklara ve partiye özel setler görmüştüm süsleri tabağı falan olmadı ondan
alırım normal tabak yerine mesela..
maşallah ona..adı miran mı??benimki 24 kasım 10 gün varmış aralarında..Hoşgeldin . Benim oğlum desteksiz duruyor 10 15 saniye sonra bikaç adım atıp pat düşüyor. Biz de 14 Kasım doğumluyuz
bizimki 24 kasım doğumlu katı gıda yiyemiyo.üstte 3 altta 3 dişi var.ilk dişini 5 aynı doldurduğu hafta çıkardı.ağzına köfte verince ufacık parça da olsa kesinlikle çiğneyemiyo..çorba ve püre yiyebiliyo..pürede sıvı ancak.her kontrole gittiğimizde dr siz ne yiyosanız ondan verin diyo.tmm diyoruz ama maalesefGunaydin kizceler tatli annisler
300 gr kuzu kiyma
1 adet yumurta sarisi
1 adet sarimsak
Yarim sogan
3 yemek kasigi ince bulgur
Az kimyon
Karistirip ogluma kofte yapip buzluga attik annemle
Sulu kofte pisirecek annem
Henuz denemedik ama pratikolacak sanirjm
Birde buz posetlerine et suyu yaptik
Kuzu kemigini iyice suda beklettik kanlari akti
Sonra sogan sarimsak ile haslama yapti annem
Kemigin iliklerini cikardi, en son icine attigi patates ile ilikleri ogun menusu olarak oglusuma yedirdik
Kalani suzup posetlere et suyu tabletleri yaptik
Artik corbalarina bi tablet et suyu atacagiz
Ben agir olur diye atmiyordum
Ayrica henuz hic tavuk yedirmedim
Koy tavugu bulmam lazim
çok geçmiş olsunKızımın pztesıden berı ateşi var dr dün için 38 i gecerse getir dedı. Dunde ateşi vardı ama 38 i gecmemişti. Gece hıc cıkmadı. Şimdi yıne ateşi var 38,6 Eşimi beklıyorum dra goturucem birazdan. Bugun dahada huysuz. İnş bişey cıkmaz dişten falandrya
1 aydır mama sandalyesinde yiyo.ama dediğiniz gibi zor oluyo oraya buraya bakarken ağzındakini döküyo..daha önceler yarı yatar pozisyonda yediriyoduk..zaten bizimki desteksiz oturmaya da geç başladıKizlar bebislere yemklerini nasl veryrsnz ben hala besigi var ona koyuyrm tv karsinda yiyo misafirliktede yere carsf seryrm oyle yiyo yani oturark vermyrm hepsini cikaryo yada heryeri batriyo hala yari yatar pozisyonda veryrm
bizimki de çok zor yiyo..her öğün stres.üstelik sadece blendrdan geçirdiklerimizi yiyoÇok geçmiş olsun canım. Antibiyotik ne kadar sevmesekte bazı durumlarda kullanmaktan başka çaremiz yok. İnş Allah çabucak atlatırsınız.
Kasaptan ilikli kemik diye alıyorum ben adam kemikleri kırılmış ortadan bölünmüş olarak veriyor. Suda bekletiyorum kemikleri 1 saat kadar suyunu süzüp düdüklüde kaynatıyorum. Kemiklerin içlerinde ilikleri akıyor akmayanı ince uçlu bıçak ile falan çıkarıyorum suyuna karışıtırıyorum. Porsiyonlar halinde poşetleyip donduruyorum.
Benimde ihtiyacım var böyle tariflere.
hala öyle yiyorsa ne mutlu sana. Biz resmen peşinde dolanıyoz. Mümkün değil yatarak yemez. Oturtursak bin şükür deriz. 1 kaşık alır kaçar gider emekleyerek sonra ordada bir kaşık falan hep gezerek. Koltuğa tutunup kalkacak hiç durmaz mı bir bebek yaa. Daha az önce onu konuştuk ablamla evdeki mama sandalyesin de durmuyor arakadaşınkinde durmuştu onu alıp denicem. durursa ondan alıcam. çizgi film oyuncak hepsi faso fiso yemek yedirmek işkence resmen. Ağzını açıyor ama ayakta kafa bir oyana bir bu yana ağzını denk getiremiyon bile. ayy çok dertliyim çokkk.
maşallah..yiyen çocuk çok güzel biz uğraşıp duruyoruzBende sorun yasamyrm yedirirken gayet guzel yiyorda hala yatark bi kac defa denedimde oturtark bazen geri cikariyr agzndn diliyle atyor
once yemiyrdu da alisti artik kacari yok yani yiyecek
dedimki biraz beklesin sonra yedirirsem ona alisr hep oyle yapr kavga dovus yiyordu simdi kasgi gorunce agiz kocamn aciliyr
kizlar zaten cok yediriyorum bazen cok yemesine ragmen hala agzi acikta bekliyr ver die ama vermiyrum ben bile diyorum catlicak simdi die niye acaba hala istiyor
sizinki aralık doğumlu bizimkilerden minikmiş..Largopen antıbıyotık verdı. Guzel boyu uzamş ama hiç kilo almamış
maşallah rahat yiyen çocuklara özeniyorumİnşallah canımm
Canım en başta bi tepkisi var zaten tadına bakmadan önce kafasını sallıyor itemiyorum diye bi kere ağzına veriyorum bi de ımmm ımmm yapması var ballandıra ballandıra yer ne yiyorsa : ) Sonra yer..
Yoğurtlu her şeyi çok seviyor canım o da baya yese bile yoğurtluysa yemek istiyor ya da sevdiği çorba olursa... Ben iki kaseye kadar yerse isterse veriyorum...
bizimki de ancak yarım kase.Canın bence daha küçük olduklarndan doydugunu bilmiyor çocuk sen verme zaten midesi ne kadarcık ki ya 1öğünde 1kase yeter bence ama öyle dolu dolu değil tabi,benim oğlum yarım kase yiyor ve doyuyor doymasa aglar uyumaz yani,çok yüklenmeyin yazık yaa
su bardağını bile kendisi tutup içemiyo..değilki çatal eline alması mümkün diil.blw tekniğini kullanıyorsun sanırım
ben eline hiç çatal kaşık vermiyom ama parça yiyecekleri eliyle alıp yer kolaylıkla. Her şeyi eliyle yemek istiyor ama çorbaları nasıl vercez. Kaşıkla ilk 2-3 sefer iyi sonra dikkat kaçıyor. kavanozla içirenler varmış oyle deneyeceğim bakalım bu akşam.
Eymende ellerinde bişi varsa ağzıyla almaya çalışır. çok afacan bunlar ya
çorba bana da hiç yeterli gelmiyo.ama çocuk iştahsız olunca mecburen devamlı çorba veriyoruz. bi de muhallebi.blw tekniğine ben de bakmıştım.özellikle iştahsız çocuklar için iyi oluyomuş ama bizimkine uygulanmaz gibi geliyo bana.azcık katı olunca yediği öğürüyo..sizin bebeğe maşallah6. Aydan itibaren mutfakta yemek masasında yiyor blw yaptırıyorum eliyle kavraması yemesi artık baya iyi maşallah ama işte çabuk sıkılıyor ben Çorba Yapmıyorum genelde o malzemeleri pişiriyorum yiyor öyle Çorba çok su gibi bana besleyici gelmiyor öyle kemik et suyuda yapmadım etin kendini yiyor mesela ilk kez etli barbunya Yaptım sevdi barbunya nın Şeklini sevdi heralde
maşallah minnacık olduğu halde konuşmaya başlamış.aferin onaHerseyı dıyen kızım bır baba demıyodu. Bugun onuda demeye basladı. Vıdeoya cektım eşim ciddı uzuluyodu baba demıyo dıye baya sevınıcek akşam.
hayırlı olsun.bizim üst dişler alt dişler çıktıktan 3 ay sonra çıktı.üst yan diş önce çıktı bu da bize değişik geldi normalmişİyi akşamlar kızlar. Oğlumun bugün üst disinin patladigini gördüm. Çok şaşırdım ben ilk önce alt dış çıkar sanıyordum. Oğlum zaten uykusu olmayan çok huysuz bi cocuk iyice huysuzlasti. Var mı bizim gibi böyle ust disi önce çıkan? Üst dişler daha zor oluyormuş çıkması.
çorba bana da hiç yeterli gelmiyo.ama çocuk iştahsız olunca mecburen devamlı çorba veriyoruz. bi de muhallebi.blw tekniğine ben de bakmıştım.özellikle iştahsız çocuklar için iyi oluyomuş ama bizimkine uygulanmaz gibi geliyo bana.azcık katı olunca yediği öğürüyo..sizin bebeğe maşallah
Aferin Yaman a maşallah valla benimki mümkün değil eline ne versem önce işaret parmağıyla dokunuyor ıslak soğuk biseyse itiyor işine gelirse ben tutuyorum o disliyor6. Aydan itibaren mutfakta yemek masasında yiyor blw yaptırıyorum eliyle kavraması yemesi artık baya iyi maşallah ama işte çabuk sıkılıyor ben Çorba Yapmıyorum genelde o malzemeleri pişiriyorum yiyor öyle Çorba çok su gibi bana besleyici gelmiyor öyle kemik et suyuda yapmadım etin kendini yiyor mesela ilk kez etli barbunya Yaptım sevdi barbunya nın Şeklini sevdi heralde
Aferin Yaman a maşallah valla benimki mümkün değil eline ne versem önce işaret parmağıyla dokunuyor ıslak soğuk biseyse itiyor işine gelirse ben tutuyorum o disliyor
Günaydın arkadaşlar günaydınnn...
Nasılsınız?
Bugün evden öyle bir çıkışım vardı ki... Oyy ne bulduysam üstüme giydim bir tek temiz olmasına dikkat ettim...
Kahvaltı masasına dalmışız oğlumla oh saatler nasıl geçmiş anlamadık : )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?