2014 Kasım Anneleri

bizimki 24 kasım doğumlu katı gıda yiyemiyo.üstte 3 altta 3 dişi var.ilk dişini 5 aynı doldurduğu hafta çıkardı.ağzına köfte verince ufacık parça da olsa kesinlikle çiğneyemiyo..çorba ve püre yiyebiliyo..pürede sıvı ancak.her kontrole gittiğimizde dr siz ne yiyosanız ondan verin diyo.tmm diyoruz ama maalesef

çok geçmiş olsun

Kizlar bebislere yemklerini nasl veryrsnz ben hala besigi var ona koyuyrm tv karsinda yiyo misafirliktede yere carsf seryrm oyle yiyo yani oturark vermyrm hepsini cikaryo yada heryeri batriyo hala yari yatar pozisyonda veryrm
1 aydır mama sandalyesinde yiyo.ama dediğiniz gibi zor oluyo oraya buraya bakarken ağzındakini döküyo..daha önceler yarı yatar pozisyonda yediriyoduk..zaten bizimki desteksiz oturmaya da geç başladı

bizimki de çok zor yiyo..her öğün stres.üstelik sadece blendrdan geçirdiklerimizi yiyo

maşallah..yiyen çocuk çok güzel biz uğraşıp duruyoruz

maşallah rahat yiyen çocuklara özeniyorum

su bardağını bile kendisi tutup içemiyo..değilki çatal eline alması mümkün diil.

çorba bana da hiç yeterli gelmiyo.ama çocuk iştahsız olunca mecburen devamlı çorba veriyoruz. bi de muhallebi.blw tekniğine ben de bakmıştım.özellikle iştahsız çocuklar için iyi oluyomuş ama bizimkine uygulanmaz gibi geliyo bana.azcık katı olunca yediği öğürüyo..sizin bebeğe maşallah

hayırlı olsun.bizim üst dişler alt dişler çıktıktan 3 ay sonra çıktı.üst yan diş önce çıktı bu da bize değişik geldi normalmiş

Valla benim oğlumda zor yiyen bir çocuk blw videolarına bakıyorum çocuklar çatır çatır yiyor Maşallah

Sen nasıl veriyorsun blender mı kullanıyorsun yamanda Başta çok öğürüyordu ben çok rahatsız oluyordum o sesten ama zamanla alışıyorlar

Aferin Yaman a maşallah valla benimki mümkün değil eline ne versem önce işaret parmağıyla dokunuyor ıslak soğuk biseyse itiyor işine gelirse ben tutuyorum o disliyor

Bide biraz çok yese hep az az yiyor şöyle bir iştahla yediğini görsem çok sevinicem şimdi alkış yapmayı öğrendi her yediğinde bide kendini alkışlıyor geçen önüne Havuç ve üzüm koydum havuçları Alıp kenara koydu Üzümleri yedi sıpa
Aferin Yaman a maşallah valla benimki mümkün değil eline ne versem önce işaret parmağıyla dokunuyor ıslak soğuk biseyse itiyor işine gelirse ben tutuyorum o disliyor

Günaydın arkadaşlar günaydınnn...
Nasılsınız?
Bugün evden öyle bir çıkışım vardı ki... Oyy ne bulduysam üstüme giydim bir tek temiz olmasına dikkat ettim...
Kahvaltı masasına dalmışız oğlumla oh saatler nasıl geçmiş anlamadık : )))

günaydın cnmmm iyiyiz sen nasılsın
ohh ne güzel yapmışsınız valla ben oğluşumu giydiriorum sonra
hemen gönderiyorum ardından ben hazırlanıp çıkıorum öle kahvaltıya
falan vakit olmuyor yani.

Gunaydin kizlar cok sukur oglum 3 gundr 7.5 8 de kalkiyr once 6 6.3 kalkyrdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…