2014 Kasım Anneleri

günaydın cnmmm iyiyiz sen nasılsın
ohh ne güzel yapmışsınız valla ben oğluşumu giydiriorum sonra
hemen gönderiyorum ardından ben hazırlanıp çıkıorum öle kahvaltıya
falan vakit olmuyor yani.

Valla canım sabahları 6 ya da 7 de kalkarsa annesinin kahvaltısına eşlik ediyor 8 de kalkarsa hemen giydirip veriyorum ben de .. Böyle denk gelince çok güzel oluyor.. Evimin güneşi o benim yavrum..

sulu köfte tarzında veriyorum köfteleri çiğniyor ama ete daha cesaret edemedim çiğneyebilirmi denemek lazım. Çorba su gibi yapmıyorum ben püreden hallice :) Etli barbunyayı kendi mi yedi. ayy yesşn bu bebeler iştahları çok olsun. Yedikleri yarasın inş Allah.
KG iyiyse takma kafana benimki zayif die cabaliyorum bide hastalanirsa dis fekan derkn zayiflamasin die ugrasiyorum
yok cnm ya kg da iyi değil pek. 9 ay daha yeni bitti. 8,600 kg su. boyu 74 cm.
bizimki de çok zor yiyo..her öğün stres.üstelik sadece blendrdan geçirdiklerimizi yiyo
napçaz bu cocukları ya nasıl alıştırcaz iştahla yemeye :) Ben bebekliğinden beri pek blender kullanmadım. Ezdim hafif parçalı verdim. Çok şükür damakları ile çiğneye çiğneye yiyor. Alt iki dişimiz 1 er gün ara ile patladı yaklaşık 1 ay olacak ama daha minicikler büyümediler hiç.
su bardağını bile kendisi tutup içemiyo..değilki çatal eline alması mümkün diil.
çatala bir şey batırıp versen ağzına götüremez mi ? dün baya blw videosu izledim anneler öyle yapıp veriyor bende deneyeceğim.

Kızlar eymenin ağzında pamukçuk olduğunu düşündüğüm beyazlıklar var. Dün akşam da bekliyim geçerse gitmem demiştim
Dün akşam çok yoktu ama sabah olmuştu yine ve hiç iştahı yok kaşık istemiyor. Bu gün 3,45 te randevu aldım gideceğim. Anneme omlet yap dedim 1 yumurta + ruşeym + peynir + az çavdar unu ile yapmış çok az kaldı yiyor dedi ama sütü içmiyor işte. biberon ile almıyor kaşıkla vermek için yatması lazım yatmıyor. otururken sütü kaşıkla vermek çok zor ki kafasını çevirir sürekli. bardakla ya da kavanozla deneyecek bakalım. belkide artık gündüzleri süt içsin diye zorlamayacağım bilmiyorum çok karışık kafam. neden biberon almaz ki

Canım belki pamukçuk değil aft tır.. Bir ara Umut Aras da da oldu o... Doktor ilaç vermişti karışım onla geçmişti.. Onlar da acıyor sonuçta.. İştahsızlık, yemeği yememe gibi tepkiler verir demişti doktor acıdığı için... Belki kaşık felan acıtıyordur.. Götür bir doktora geçmiş olsun..

Valla canım sabahları 6 ya da 7 de kalkarsa annesinin kahvaltısına eşlik ediyor 8 de kalkarsa hemen giydirip veriyorum ben de .. Böyle denk gelince çok güzel oluyor.. Evimin güneşi o benim yavrum..

Benimki hep kalkıo 6,30 da hiç geçmez
7 de gidio ya alıştı uyanmazsa kp gelir bekler uyanınca
alır götürür.sen kime veriodun annene mi.
benmkide sabah uyanır gözümü yarım açar bakarım napıo
die ağlıo bana bakıo bişey yapamyınca bacağıma dokunuo kalk der gibi
kurban olduğummm..

ay cnm ağzı yaraysa çok acır ya bişey yiyemez yazık
biz bile dayanamıoz götür biran önce doktoruna..

Yerim ya.. Rabbim hiç bir kuzuyu annesiz bırakmasın...
Karşı komşum bakıyor canım ne annesi... Kimsem yok burda hiç kimsem......

Barbunyayı kendi yedi evet zaten her yemeği az veya çok ama kendi yiyor ona alıştı artık bana izin vermiyor zaten
Kuzu incik alıyorum ben yumuşak oluyor yiyor ama mesela barnunyayı dana etinden Yaptım zorlandı biraz yutarken sert geldi numunelik yemese birde süper olacak

Yerim ya.. Rabbim hiç bir kuzuyu annesiz bırakmasın...
Karşı komşum bakıyor canım ne annesi... Kimsem yok burda hiç kimsem......

Amin cnm aminnnnn...yiğenimden bilirim annesizlik çok
kötü 8 aylık bebekken kaldı ablamın annem baktı şuAn 16 yaşında..
Öyleydi dimi senn boşver cnm yabancının bakması tabi
güvenilirse benim kv mzırdanmya başladı mesela bide biz aman kırılmasın
nasıl biliosa öle yapsın die ses bile çıkarmıoz şunu şöle ver böle ver bile demiorum
sen en azından herşeyi söyleyebilirsin kendin nasıl istersen öle yaptırırsın.

Allah razı olsun annenden... Allah başka dert göstermesin o yavruya.. Bahtı güzel olsun inşallah...
Canım şükürler olsun kızkardeşim ablam yok o benim ablam oldu... Allah razı olsun güven konusunda hçbir sıkıntım yok o da değişik ne yapacaksa arar sorar muhakkak... İşte maneviyat olarak anne baba aile başka tabi..

acıdığını düşünmüyorum çünkü eline elma armut verince onları kemirip yiyor. Her oyuncak ağzında ve hiç ağlamıyor ağzına götürürken. Kaşık verince de ağlamıyor ağzını açmıyor. kafa çeviriyor. Aft değil sanki ama bakalım dr ne diyecek.
Kendi yiyo derken elini daldırıp ağzına atıyor değil mi ? kaşık mı kullanıyor yoksa. Etli barbunya azda olsa sulu olurya suları dağılmıyor mu etrafa. Ben haslanmış sebze makarna falan vermeyi düşünüyorum kendi yemesi için. dana eti sert gelmiştir doğru. Bende başlıyım artık ete. öok sordum canım ama çözüm arıyom işte kendi yemede istekli gibi kaşığa tepkili :)

sağol cnm aminn inş.ilerisi onun için güzel olur
çok üstüne düştük her dediğini yaptık annesini arattırmamaya
çalıştık benden daha rahat büyüdü diyebilirim iyikide öle oldu
benm kızkardeşim yok o benm kardeşim oldu abla der zaten bana
çocuğumda ona teyze diycek inş.ne güzel işte yabancı iyi cnm rabbim
iyilerle karşılaştırsın tabi bende isterdim öle biri baksın çocuğuma aklım kalırmıydı
bilmiorum ama herşeyi sölerdim en azından istemediğim hiç bişeyi yapamazdı.

inş.bişey yoktur cnm merak etme..

Susuz şekilde barbunya ve eti mama sandalyesinde önüne koyuyorum öyle yiyor bazı yiyecekleri Çatal'a batırıp veriyorum ucundan Alıp yiyor beğenmediği bişeyse çıkarıp atıyor sıpacan bende tuz atıp sulu yiyorum sor tabi ne olacak elimden gelen olursa yardım ederim

Güzel anneler günaydın kaç gündür misafirim vardı giremedim dün akşam fırsat buldum okumaya doğum günü programları yapılmaya Başlamış benimde Aklımda bi kaç şey hazır Eminönü'ne gidip alışveriş yapmam lazım kurabiye tarifi isteyen olmuş eşimin doğum Günü'nde yapmıştım güzel oldu deneyin isterseniz

Kızım hiçbişey yemıyo emmıyo. Bogazı acıdıgı içinmı acaba. Su içiyo sadeceya

Canımsınn sağol yaaa herkese sorara sorar bi hal olsum
önce deneyim bakayım nasıl oluo olursa bunu yaparım.
ben tarçın falan da var biliodum ama bu değişik bi tarifmiş şeker
hamurunu hangi renk istiosan alıosun dimi birde isim için kaşeler
falan var mesela.bütün malzemeleri yoğurup kalıplarına göre kesip
pişiricez heralde.çıktıktan sonrada soğuyunca şeker hamurunu yapıcaz.
eminönünden ne gibi şeyler alıcan bana biraz uzak değermi acaba
gitmeye die soruorum yoksa satılan herhangi bi yerden bakabilirmiyim.
kostüm falan bulabilirmiyiz mesela ordan.

oyyy yerim ben seni nasıl da yatmış omzuna doğru kıyamam
nasıl gittin eve öğlen saati keşke bende gidebilsem öle

Son düzenleme:

Canım iş yerim yakın benim.. yürüyerek 15 dk... Her öğren 11,30 gibi çıkıyorum 13:00 gibi de geri geliyorum işte.. 1,30 saat oğlumla vakit geçiriyorum.. Git gel yorgunluk hepsi ona değiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…