2014 Kasım Anneleri

Canım iş yerim yakın benim.. yürüyerek 15 dk... Her öğren 11,30 gibi çıkıyorum 13:00 gibi de geri geliyorum işte.. 1,30 saat oğlumla vakit geçiriyorum.. Git gel yorgunluk hepsi ona değiyor...

he süt iznin mi var ondan mı
geliosun iyi oluodur yaa valla keşke benm de öle olsa
değmez mi yaaa

he süt iznin mi var ondan mı
geliosun iyi oluodur yaa valla keşke benm de öle olsa
değmez mi yaaa

Canım süt iznimi en son kulanıyorum 15,30 da çıkıyorum.. Öğlen arası mesai yok ya 12 ile 13 arası.. Boş oturmaktansa oğlumun yanına gidiyorum..

Arkadaşlar gitmeden önce size kendi yaptığım tasarladığım oğlumun doğumgünü davetiyesini göstereyim...
Olmadı yerlerini söyleyin düzelteyim arkadaşlar.. Göze batan kötü görünen bişi varsa.. Lütfen düzeltirim.. Böyle yaptım kendimce..

güzel olmuş cnm nasıl yaptın bunu
bu şekilde bastırtcan mı hazır davetiyeler ben onlardan
alırım gerekirse elle yazarım diodum bu nasıl olıcak peki.

Canım süt iznimi en son kulanıyorum 15,30 da çıkıyorum.. Öğlen arası mesai yok ya 12 ile 13 arası.. Boş oturmaktansa oğlumun yanına gidiyorum..

iyiymiş cnm ozamn.
yakın olunca öle olur benimde burası yeni
işyerim olduğu için süt iznimi kullanamadım.

Güzel olmuş emek verilen herşey güzel olur

Arkadaslar,Aliexpresten alısveris yapanlar vardı nasıl aldığınız ürünler kalite olarak memnun musunuz,verdikleri sürede geliyor mu?Ben doğum günü için hemde bayrama kıyafet almayı düsünüyorum ordan kendime nasıl olur acaba tereddüt ettim

Tarçın değilde istersen esans var büyük marketlerde ondan katabilirsin ama dene böylede güzel oluyor 1 şeklinde kalıp var bende ondan yapıcam şeker hamurunu Migros'tan bulabilirsin isim için olan kaşeler biraz Pahalı geldi bana arkadaşa Yaptım kalp şeklinde şekerler bulduk hamurun üstüne onlardan yatıştırdık.kostüm orda varmı bilmiyorum ben konsept olarak değilde herseyini 1 şeklinde yapmak istiyorum çünkü konsepti diğer yaşlarındada yapabilirim fakat bir daha 1 Yaşında olmayacak benim fikrim bu tabak bardak cupcake kalıplarını stant ını felan alcam ordan birazda bahane gezmek Eminönü'nü çok severim şimdiden eşimi ikna etmeye başladım kısmetse bayramdan sonra gidicem iyice havalar soğumadan halletmem lazım

Bende dolap kilitleri almak istiyorum ordan çok uygun kızım yaramazlığa başladı artık dün konsolumu açmış 2 tane kadehimi kırmış Allahtan elini felan kesmemiş onun için acil dolap kilitli alamam lazım o tarz şeylere hiç bakamadım uygunmu Peki

benimkide istahsiz bir çocuk bendeonune koyuyorum ne yerse zaten kasiklada almiyor meyveyide uzum.erik armut kuuck parcalar yapip koyuyorum onune ancak öyle birkac lokma bunada şükür napalim suan benimkide masayi yaliyo yemek yerine aynii davranislari sergiliyor butun cocuklar ya burdan.bunu.anliyorum:)hepsii ayni fıtratta ama.bozan bİZiz galibaa.s buyudukcee herbiri farkli karaktere bürünüyor

evet kaşler pahalıymış cnm gıda
kalemleri var ondan da olabilir zaten isim
çok da önemli değil üzerine zaten 1 şekli olıcağı için
ben kırmızı balık istiyorum üzerine yada uğur böceği gibi bişey
buda zaten şeker hamurundan olur.pastası bir olıcak kurabiye becerebilirsem
oda öle ama tabakları falan böle mickey mouse gibi uğur böceği gibi olsun istiyorum
ne bilim 1 baskılı da var bilemiorum ki.eminönünde varmıdır bunlar acaba desenli tabak çatal vs.
ben hep netden baktım ama bilmiorum gidersen burda yazki neler var bizde ona göre gidelim

Arkadaşım haziranda yaptı D.günü Magneti tabakları felan herşeyini ordan Aldı ne ararsan hepsi var orda eğer çok uzaksan değmiyo yol parası ee gidiyosun yemek yiyorsun bide alışveriş aynı paraya geliyor fakat dediğim gibi benim maksat biraz gezmek

Canim inan hic vakit bulamiyorum inan sizleri özledim kuzuma doğum günü için bir suru düşünce geçiyor aklimdan ama yine de buradaki arkadaşların da fikrine ihtiyaç duyuyorum
nerelerdesn kubbaa bayadır göremiyordm seni forumda.
bebeğin nasıl sen nasılsın ?

uzak dediğim ümraniyedeyim feribotla 10 dk da üsküdardan :)
gezmek evet iyi olur ya bende bayadır çıkmadım magnet özel yapılıyomu
peki orda isim di resimdi falan.magnet için net olurda diğerleri ordan alınır tabak çatal
süsler gibi...

Güzel seyler var evet

Aramızda 1 gün var bizde dün kontrole gittik 73 cm 9 kg bu ay hiç almamış.ek gıda zaten sadece peynir ve yogurt 1 aydır yemeye başladı kayısı çok seviyordu fakat artık yok.doktor yanlış yerden kilo alıyor bu gidiş iyi değil gerekirse sadece gece emzircen dedi.moralmen çöktüm valla.sadece anne sütü yeterli olmaz kilo alır fakat gelişimini etkiler ilerde dedi proteine ihtiyacı var dedi.et sebze yemeye başlamalı köfte yemeli diye baya bişey saydı.zaten emmede problemli bizim iştah hiç yok.yemek versem beni emmiyor.emse yemiyor.hersey sorun bunun ortssını bulamadım.çöktüm psikolojikman .dün 4 saat aç bıraktım öle azcık emdi.bugünde aynı sanki doktorun dediklerini anlamış gibi gündüz emmek istemedi.birde artıkdaha uzun süre ac kalabilirler gerekirse yemesi için 6-7 saat aç bırakcan dedi.öğürsün alışır önce hafif blendırdan geçir sonra yavas yavas katıya geçiş dedi.dün un çorbadı yaptım tavuk sulu tereyaglı azcık tuz bayıla bayıla yedi birde zeytinyağlı yogurt .bize artık kendi yemeklerinizden verebilirsiniz dedi.ama az tuzlu olcak .inşallah yemeyen emmeyen bebişlere iştahı açılır.

Kraft Calipso kullanan anneler , ben Kraft'ın Pamuk yatağını almıştım ; ama sanırım ilk aylarda daha sert bir yatak kullanmalıymışım.Bunu da yeni öğrendim. Ne kadar çok detay var.
Daha sert bir yatak arayışına girdim.
Sizler nasıl yatak kullanmıştınız bu model için ? Yeni bir şeyler öğrendikçe artık çıldırasım geliyor. Pamuk iyi kaliteli diye aldım , şimdi de bu çıktı

En az yirmi günde geliyor ben kanguru aldım memnun kaldım yeni Şeyler alıcam bende bakıyorum

Ohoooo orda neler var neler istoç a yakınsan ordan da bakabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…