2014 Kasım Anneleri

Nasil yani 6 7 saat ac mi birakcn dedi bu mumkunmu ya birde nasik ysni yanlis yerden kilo alimi anlamdm

Nasil yani 6 7 saat ac mi birakcn dedi bu mumkunmu ya birde nasik ysni yanlis yerden kilo alimi anlamdm
Evet artık açlığa daha fazLa dayanbilirlermiş.tabi bu genel bir görüş istisnalar vardır.anne sütü belli bir aydan sonra kilo aldırmaz normalde seninki almış artık ek gıdadan almalı kilo gibi bişeyler söledi bana sütü gündüz kes deyince kafa gitti zaten.artık 3 öğün yemeli dedi bu çocuk gelişimi için .anne sütüyle gelişimini tamamlayamzmış bunu biz şimdi anlamazmışız ilerde ortaya çıkarmış.gecen ay gitmemiştim şehir dışında olduğum için bu ay gittim 700 gr almış ama ben evde tartıgım için geccen ay 600 gr bu ay 100 gr gibi doktorda ikiye bölüp iyi almış diyor.ama bende bu ay almamış dedim o nedenle sütü kes dedi. Yemediği için.valla sen şükret yiyor senin oğlan aorunsuz.bak neler çekiyoruz. bu bıdıklardan.şükürki sağlıkları yerinde gelişimleri çok iyi.

Ben baya bişe aldım cnm ordan ama gelmesi ortalma 1 2 ay sürüyo o bekleyişte hevesi kaçıyo insanın:) pek kaliteli oldugunu söyleyemem bide çin insanı ufak tefek oldugu için bedenler uymuyo sipariş vericeksen 18 aylık fln ver işini görüyo yine de insanın ben gucci armani tulum fln da almştım:) orada satıcı için rate diye bi kısmı var memnuniyet yüzdesi yazıyo ona dikkat et.bu arada bg store var bebek mağazası ürünleri pahalı geçen indirimdeydi uygun bi damatlık tulum aldım dayısının düğünü için bi bak istersen

kasım annişi merhaba.inşallah zamanında kolay yoldan bebeğini kucağına alırsın dileğiyle, hamilelikle ilgili bebekle ilgili bir sürü detay olduğu doğru fakat bu kadar detay arasında şunu bilki yeni doğan bebeği ilk dakikasından itibaren ilk çağda yaşayan ki bir anneye ver bebeğe bakar ve büyütür.bebek için ilk 6 ay için anne sütü önemli gerisi tercih,heves ve çevre ile ilgili.bende kraft park beşik aldım içinede yine kraft ın yatağını aldım sıkıntı yaşamadım.o nedenle çok takılma hamileliğin tadını çıkar

İnşallah cnm ya bnm de benzer durumlar yediğimz herseyden vermye çalışıyorum ama bikaç kaşıktan sonra yemiyo bu yüzden de gece çok sık uyanıyo açsa niye yemezler bu minikler ya.bide çok sıcak basık gidiyo havalar ondan da dalamıyo basta uyuturken.insanın canı sıkılıyo walla bu yememe durumlarına.

Ya kızlar bnm içim geçmiş herlde bu doğumgünü için baya hazırlıklar yapılıyo ben klasik bişeler yapıcam abartılı ve böyle moda olan şeyler itiyo beni.yaşpastasını kendm yapıcam bzm annelermzin yaptıgı gbi,kendi hatrlamaz bile anı için birarada olmamız ve pastası kıyafeti yeter bence

Sutu sakin kesme ondan daha kiymetli bisey olamaz bence bakma sen doktora falan benim kizim yiyo yani corbasi meyvesi yogurdu mamasi ama kilo almadi hic buay sanirim hareketten kaynaklaniyo cok hareketli 10 ayi bitti 8500 gr sizinkimer daha iyi bize gore

kızlar merhaba oğluşumla başımdan geçen bir olayı paylaşıcam.yaklaşık 20 gün önce izine köyüme gittik. izinin 2, günü çocuğum ateşlenmeye başladı.ateş 38-39 ları gördük hemen akabinde kızamık gibi kırmızı noktalar el ayak bacak kısımlarında görülmeye başladı.emmek istiyor emerken ağlıyor.çocuğu hastaneye götürdük çocuk dr yok acildeki doktor bogazına baktı üşütmüş dedi ve ateş düşürücü vb ialaçlar yazdı.fakat dr benim içime sinmedi ve ilaçlardan sadece ateş düşürücüyü kullandım.pazartesi olup çocuk dr gittiğimizde bu el ayak ve ağız hastalığı dedi ve ona göre ilaçlar yazdı.kullandık ve 5-6 günde geçti.bebeğimiz ağzında da yara çıkmış ve ondan ememiyormuş bu nedenle karbonatlı su ile ağzını silin dedi ve hemende faydasını gördük.sağlıklı bebek ve anneler dileğiyle

Valla canım benim oğlan yeni yeni açıldı yeme konusunda ama ben doktorun dediği gibi aç bırakıyorum o zaman güzel yiyot.sende dene gündüz iyi yer doyarsa gece iyi uyuyor bu gercek.artık anne sütü doyurmuyor artık galiba.geçen gün yorgunluktan sütüm çekildi resmen.zaten eslisi gibi çokda değil sütümüz.inanki gece uyumadı sürekli emmek istedi ağladı sabah 4 de uyudu .dinlenemeyince süt üretimi olmuyor. Oda bende perişan olduk.inşallah bizm bıdıklarda düzene girer.un çorbasını dene çok rahat uyur dün gececemmek için ben zor kaldırdım.bende dinlenmiş oldum.istersen irmikde katabilirsin ama biraz ac bırak ki güzelce yesin.gecede güzel uyusun annesi.

Yok kesmeyi düşünmüyorum doktorda zaten gündüz kes dedi.günde bir öğün vererek baslıycam.benim oğlanda çok hareketli saniye durmuyor.gündüz mesela kaç defa emiyor yada kaç saatte gerçi her bebek farklıdır .

Aynen bende böyle düşünüyorm zaten hiç kimsemiz yok burada memleketten annem gelecek doğm günü için eminönünde güzel şeyler var oradan bir kaç alışveriş yapıp evi güzelce süsleyip kendi aramazda kutlayacağz bide pasta patlatmaca yapmayı düşünüyrm kendi yiyebileciği tarzda pastayı yapıp önüne koyup bol bol video resim

Aynen ya ben yedirsem aynı ölçüde yiyor bari kendi yerken bende yemeğimi yiyorum veya mutfağı topluyorum napalım bunada şükür kesinlikle aynı şeyleri yapıyorlar fıtratları aynı Rabbim iman dolu vicdanlı yetiştirmeyi nasip etsin

Bende senin gibi düşünüyorum.ileriki yaşlarında nasıl olsa karakter kullanıcaz o yüzden bende bir yaşı ve balon kullanıcam.pastası bir şeklinde ve balonlar gökkuşağı gibi şeyler istiyorum.
Peççeteleri ve diğer malzemelerde bir şeklinde ve balonlu olacak.zaten tabak bardaklar sadeve çocuklara kadar yani 10 tk alıcam sadece peçeteler fazla olucak.kıyafette tişörte keçeyle yazdırmak istiyorum bakalım yapan birini bulursamm

kizlar ben kizima d&r dan bu kitabi aldim cok oyuncakla ilgilenmiyor hosuna gitmez sandim ama her sayfasinda ciglik atiyor sukur sevdi:)bez kitaptan sonraki ilk kitabi oldu yavrularimiZ kitaplarla büyüsünler akillarini insanliga faydali isler icin kullansınlar İnşallah fiziken doyurmanin yaninda ruhende doyurabiliriz onlari umarım

Aminn İnşallah

Bizde bunu aldık D&R dan teyzesi ders çalışıyor artık yazdıklarına tüm kalbimle âmin diyorum

Keçe alarak kendinde yapabilirsin

sebze çorbası en sık yedirdiğimiz mutlaka blendrdan geçirerek..daha yeni yeni içinde şehriye çorbasını yemeye başladı onu da çiğneme yok yutuyo..
öğürmesine öğürsün de genzine kaçarsa diye korkuyorum Allah korusun..bir anlık bişey

hiç ağzına götürmez..çatal kullanmadık şimdiye kadar..devamlı sıvı beslendiği için hep kaşık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…