2014 Kasım Anneleri

dolap ve çekmece kilidini bizim de acilen almamız gerekiyo.evde gitmediği köşe yok.çok hızlı emekliyo

sizinki aralık doğumlu 9 aylık bebek için 9 kg azmıymıs??dr azmı buldu..

güzel olmuş cnm nasıl yaptın bunu
bu şekilde bastırtcan mı hazır davetiyeler ben onlardan
alırım gerekirse elle yazarım diodum bu nasıl olıcak peki.

Canım çok güzel bir site keşfettim sevgilikitabi.com diye... İstediğin davetiye şeklini sen tasarlayabiliyorsun... Ordan uğraştım baya bir... İnşallah değer kendimce güzel buldum bakalım... Bunu canım muhtremelen fotoğrafçılarda bastırcam zaten az kişiyiz biz 10 adet ancak olur onu da zarflara koyucam zarfların üstüne de sticker yaptırıp onu da yapıştırırsam yeterli olur diye düşünüyorum..

Güzel olmuş emek verilen herşey güzel olur

Teşekkür ederim canım sağol..

En az yirmi günde geliyor ben kanguru aldım memnun kaldım yeni Şeyler alıcam bende bakıyorum

Kızlarrrrr ben de oradan çok şey baktım beğendim ama nasıl satın alınıyor ya.. Ben beceremedim dedim herhalde türkiyeden alınmıyor... Nasıl geliyor ki söyleyebilir misiniz ben neyi beceremedim acaba?

kamu sektöründemi çalışıyosunuz?

Evet canım

Günaydın arkadaşlar..
Berbat bir gece geçirdik... Uykusuzluğa alıştığım için ondan değil yani..
Oğlum sebepsiz uzun süre ağladı durdu... Zaten zor uyumuştu gece 12 30 da bi uyandı daha ağladı durdur ara ara 5-10 dk sızdı sonra yine.. 04,30 a kadar ayaktaydık yani.. Calpol bile verdim en sonda yavrum rahat etsin diye o da işe yaramadı.. Zannediyorum k.k.sını yapamadığı için oldu ama o kadar rahatsız eder mi bilemedim çok panik oldum ben de çare bulamayınca ağlıyorum.. Eşim de o kadar uğraştı kucağında uyuttu gezdirdi en son işte ezanla beraber uyudu...

sizinki aralık doğumlu 9 aylık bebek için 9 kg azmıymıs??dr azmı buldu..
Yok az bulmadı yani emerek kilo alımını yanlış buldu daha doğrusu artık katıyı yemeli kesinlikle dedi gelişimi için yoksa şükür bizim herseyimiz çok iyi gidiyor.her anne daha fazla yesin kilo alsın istrr.ama napalım sağlıkları yerinde olsun gerisini düşünmüyorsun bazen

Ohoooo orda neler var neler istoç a yakınsan ordan da bakabilirsin

istoça daha uzağım cnm eminönüne üsküdardan
10 dkkda giderim aslında olmadı orayı bie gezim ya..

hmm güzelmiş cnm ozaman bende bi sitede sordum
3 tl zarfıyla birlikte pahalımı bilemedim.çok güzel de modelleri var

günaydınn cnmm
ay cnm kıyamam kabız mı oldu yoksa
rahatsız eder cnm tabi benm oğlumda bayramda olmuştu
hiç durmamıştı az az yaptıkça rahatlıodu yağ falan içirseydin sırma zeytinyağı
birazda poposuna masaj yine yağla iyi gelirdi...

Karnına felan masaj yapayım diyorum yaptırmıyor ki.. Gece gece anında çözüm ne olabilirdi ki oy şaştım kaldım... Bakalım iyi mi birazdan arim komşumu..

Cnm valla bilemiyrm ama bisekilde alismasi lazim
Ogluma hep puturlu verdim hic blender kullanmadm
Bogazina takildi oksurdu hic mudahale etmedim kendini kurtarmasini bekledim
Oda cigneyi beceremiyr ama agzinda islatiyor yutuyor
Omleti falan parca veriyrm iki cevirip yutuyor
Yani sende putur kivamini artirarak biran evvel buyuk yutmasini ogrenmesini saglasan iyi olur diye dusunuyrm

Karnına felan masaj yapayım diyorum yaptırmıyor ki.. Gece gece anında çözüm ne olabilirdi ki oy şaştım kaldım... Bakalım iyi mi birazdan arim komşumu..

ay yavrum karnı ağrıyodur
ondan dokundurtmaz yaptımı sonra.

ay yavrum karnı ağrıyodur
ondan dokundurtmaz yaptımı sonra.

Yok canım ya yapmadı.. Sordum hala daha yapmamış... Dün 13,30 dan beri doğru düzgün hiçbişi de yediremedim sabah kahvaltısını yapmış şükür ama hala yapmamış k.k.sını...

Yok canım ya yapmadı.. Sordum hala daha yapmamış... Dün 13,30 dan beri doğru düzgün hiçbişi de yediremedim sabah kahvaltısını yapmış şükür ama hala yapmamış k.k.sını...

aslında 5 günden önce kabız sayılmıo ama
yediklerinden dolayı sertleşio ya yapması zor oluo
o zorluo sanırım onları muz falan yiyomu o yapmış olabilir
eline erik kayısı falan verin olmadı biraz rahatlasın.

Önceki gün muz bisküvi yoğurt yedirmiştim... O mu yaptı acaba.. Hiç mi yemeyecek napayım.. Daha az veririm artık..

Günaydın herkese,

Dün dr umuza gittik tahmin ettiğim gibi pamukçuk (bebekliğinde olmadı diye içinde kaldı sanırım şimdi oldu) karbonatlı su ile sil dedi. 2 gündür onu yapıyorum dedim iyi o zaman canı ilaç istemiş dedi :) İlaç verdi bakalım 1 kez kullandık düzeldi bile sanki. Ama ilaç öncesi tülbentle karbonatlı su ile güzelce beyazlıkları temizle sonra ilacı kullan dedi.
72 cm boyu 9100 kg (çişli bez ile) 8,850 falan sanırım net kg su. Her şey gayet normal paketli gıda dışında herşeyden verebilirsin dedi. azda olsa kg almış ona sevindim 350 gr en son 8500 dü. Akşam da tarhana içirdim kaşıkla içti. Bardakla içmek istemedi malesef. aman içsinde nasıl içerse içsin.
Maş Allah size. çok tatlsı çıkmışsınız. Demek gezenti oldu seninkide.
Kızım hiçbişey yemıyo emmıyo. Bogazı acıdıgı içinmı acaba. Su içiyo sadeceya
Boğazı acıdığı içindir büyük ihtimalle. İnş allah en kısa sürede geçer. Hastayken iştahsız oluyorlar zaten. Zorlama sevdiği şeylerden ver yerse.
Canım kesinlikle gündüz de olsa sütü kesme. Evet ek gıda da alması gerekir ama şu da var 1 yaşına kadar sadece anne sütü ile gelen bebekler var. Onlar sağlıksız mı kg alıyor daha neler. Emiyorsa emzir boşver. Zaten kg normal zayıf kalmış bir bebek değil o yüzden illa ek gıdaya hemen geçecek diye birşey yok. Bazı aylar kg alamayabilirler sorun etme. Sadece ilk baş ek gıdayı teklif et yerse yesin çok zorlama seveceğini tahmin ettiğin şeyleri dene. Başta püre olarak vermek kolay oluyor başlangıç için iyi. Yavaş yavaş pütürlülere geçersin.
Kendimden örnek verecek olursak eymen doğduğundan beri 5 dk dan fazla emmez. şimdilerde bu 2-3 dk ya kadar iniyor. Sırf beni bırakmasın diye evet bende aç bıraktım ve tekrar memeye döndü. Ama ek gıda için aç bırakılmasına karşıyım zaten zamanı gelince yiyecek. Ben dr ların açken ek gıdayı verin demelerine karşın yedikten sonra beni emmediği için sürekli emzirip yedirdim. şu anda da ilk önce emzirmeye çalışıyorum ama oğlum o kadar inat ki artık uyku öncesi alıyor o yüzden yemeğini verip uyuturken emziriyorum.
Son nokta : sakın güzndüz de olsa emzirmeyi kesme şurda en fazla emerse 1 yıl daha anne sütü alacak başka yok. Ek gıda tüm hayatı olacak. Alabildiği kadar anne sütü alsın. kg su nasıl sa normal. Sen önüne koy yumuşak şeyler başlar öylelikle yemeye inş allah.
oyy kıyamam ya. Çaresiz elden bişey gelmeden beklemek çok zor.

Geçmiş olsun canım iyi o geçer Allah'ın izniyle..
Teşekkür ederiz sorma her öğlen geziyoruz dışarda : )
Gerçekten çok zor.. Eşim de diyor "oğlum neyin var neyin var yavrum" dedim keşke söyleyebilse yavrum öyle zor ki

kışında balkondan bakarsınız artık gerçi kışında iyi giydirtikten sonra sorun olmaz.
keşke dertlerini anlatabilseler.
Dün hastanede 4-5 yaşlarında bir kız bıcır bıcır konuşuyordu dedim bizim ki de böyle olacak mı ?

Sorma ya... Zaman yavaş geçiyor gibi geliyor bize ama geçiyor valla düşününce canım.. Belki çok yoğun çok meşakatli ama onlar iyi ki varlar... Elbet göreceğiz.. Rabbim sağlık ömür versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…