kamu sektöründemi çalışıyosunuz?Canım süt iznimi en son kulanıyorum 15,30 da çıkıyorum.. Öğlen arası mesai yok ya 12 ile 13 arası.. Boş oturmaktansa oğlumun yanına gidiyorum..
dolap ve çekmece kilidini bizim de acilen almamız gerekiyo.evde gitmediği köşe yok.çok hızlı emekliyoBende dolap kilitleri almak istiyorum ordan çok uygun kızım yaramazlığa başladı artık dün konsolumu açmış 2 tane kadehimi kırmış Allahtan elini felan kesmemiş onun için acil dolap kilitli alamam lazım o tarz şeylere hiç bakamadım uygunmu Peki
sizinki aralık doğumlu 9 aylık bebek için 9 kg azmıymıs??dr azmı buldu..Aramızda 1 gün var bizde dün kontrole gittik 73 cm 9 kg bu ay hiç almamış.ek gıda zaten sadece peynir ve yogurt 1 aydır yemeye başladı kayısı çok seviyordu fakat artık yok.doktor yanlış yerden kilo alıyor bu gidiş iyi değil gerekirse sadece gece emzircen dedi.moralmen çöktüm valla.sadece anne sütü yeterli olmaz kilo alır fakat gelişimini etkiler ilerde dedi proteine ihtiyacı var dedi.et sebze yemeye başlamalı köfte yemeli diye baya bişey saydı.zaten emmede problemli bizim iştah hiç yok.yemek versem beni emmiyor.emse yemiyor.hersey sorun bunun ortssını bulamadım.çöktüm psikolojikman .dün 4 saat aç bıraktım öle azcık emdi.bugünde aynı sanki doktorun dediklerini anlamış gibi gündüz emmek istemedi.birde artıkdaha uzun süre ac kalabilirler gerekirse yemesi için 6-7 saat aç bırakcan dedi.öğürsün alışır önce hafif blendırdan geçir sonra yavas yavas katıya geçiş dedi.dün un çorbadı yaptım tavuk sulu tereyaglı azcık tuz bayıla bayıla yedi birde zeytinyağlı yogurt .bize artık kendi yemeklerinizden verebilirsiniz dedi.ama az tuzlu olcak .inşallah yemeyen emmeyen bebişlere iştahı açılır.
güzel olmuş cnm nasıl yaptın bunu
bu şekilde bastırtcan mı hazır davetiyeler ben onlardan
alırım gerekirse elle yazarım diodum bu nasıl olıcak peki.
Güzel olmuş emek verilen herşey güzel olur
Arkadaslar,Aliexpresten alısveris yapanlar vardı nasıl aldığınız ürünler kalite olarak memnun musunuz,verdikleri sürede geliyor mu?Ben doğum günü için hemde bayrama kıyafet almayı düsünüyorum ordan kendime nasıl olur acaba tereddüt ettim
En az yirmi günde geliyor ben kanguru aldım memnun kaldım yeni Şeyler alıcam bende bakıyorum
Eki Görüntüle 1628870
Ben baya bişe aldım cnm ordan ama gelmesi ortalma 1 2 ay sürüyo o bekleyişte hevesi kaçıyo insanın:) pek kaliteli oldugunu söyleyemem bide çin insanı ufak tefek oldugu için bedenler uymuyo sipariş vericeksen 18 aylık fln ver işini görüyo yine de insanın ben gucci armani tulum fln da almştım:) orada satıcı için rate diye bi kısmı var memnuniyet yüzdesi yazıyo ona dikkat et.bu arada bg store var bebek mağazası ürünleri pahalı geçen indirimdeydi uygun bi damatlık tulum aldım dayısının düğünü için bi bak istersen
kamu sektöründemi çalışıyosunuz?
Yok az bulmadı yani emerek kilo alımını yanlış buldu daha doğrusu artık katıyı yemeli kesinlikle dedi gelişimi için yoksa şükür bizim herseyimiz çok iyi gidiyor.her anne daha fazla yesin kilo alsın istrr.ama napalım sağlıkları yerinde olsun gerisini düşünmüyorsun bazensizinki aralık doğumlu 9 aylık bebek için 9 kg azmıymıs??dr azmı buldu..
Ohoooo orda neler var neler istoç a yakınsan ordan da bakabilirsin
Canım çok güzel bir site keşfettim sevgilikitabi.com diye... İstediğin davetiye şeklini sen tasarlayabiliyorsun... Ordan uğraştım baya bir... İnşallah değer kendimce güzel buldum bakalım... Bunu canım muhtremelen fotoğrafçılarda bastırcam zaten az kişiyiz biz 10 adet ancak olur onu da zarflara koyucam zarfların üstüne de sticker yaptırıp onu da yapıştırırsam yeterli olur diye düşünüyorum..
Teşekkür ederim canım sağol..
Kızlarrrrr ben de oradan çok şey baktım beğendim ama nasıl satın alınıyor ya.. Ben beceremedim dedim herhalde türkiyeden alınmıyor... Nasıl geliyor ki söyleyebilir misiniz ben neyi beceremedim acaba?
Evet canım
Günaydın arkadaşlar..
Berbat bir gece geçirdik... Uykusuzluğa alıştığım için ondan değil yani..
Oğlum sebepsiz uzun süre ağladı durdu... Zaten zor uyumuştu gece 12 30 da bi uyandı daha ağladı durdur ara ara 5-10 dk sızdı sonra yine.. 04,30 a kadar ayaktaydık yani.. Calpol bile verdim en sonda yavrum rahat etsin diye o da işe yaramadı.. Zannediyorum k.k.sını yapamadığı için oldu ama o kadar rahatsız eder mi bilemedim çok panik oldum ben de çare bulamayınca ağlıyorum.. Eşim de o kadar uğraştı kucağında uyuttu gezdirdi en son işte ezanla beraber uyudu...
istoça daha uzağım cnm eminönüne üsküdardan
10 dkkda giderim aslında olmadı orayı bie gezim ya..
hmm güzelmiş cnm ozaman bende bi sitede sordum
3 tl zarfıyla birlikte pahalımı bilemedim.çok güzel de modelleri var
günaydınn cnmm
ay cnm kıyamam kabız mı oldu yoksa
rahatsız eder cnm tabi benm oğlumda bayramda olmuştu
hiç durmamıştı az az yaptıkça rahatlıodu yağ falan içirseydin sırma zeytinyağı
birazda poposuna masaj yine yağla iyi gelirdi...
Cnm valla bilemiyrm ama bisekilde alismasi lazimbizimki 24 kasım doğumlu katı gıda yiyemiyo.üstte 3 altta 3 dişi var.ilk dişini 5 aynı doldurduğu hafta çıkardı.ağzına köfte verince ufacık parça da olsa kesinlikle çiğneyemiyo..çorba ve püre yiyebiliyo..pürede sıvı ancak.her kontrole gittiğimizde dr siz ne yiyosanız ondan verin diyo.tmm diyoruz ama maalesef
Karnına felan masaj yapayım diyorum yaptırmıyor ki.. Gece gece anında çözüm ne olabilirdi ki oy şaştım kaldım... Bakalım iyi mi birazdan arim komşumu..
ay yavrum karnı ağrıyodur
ondan dokundurtmaz yaptımı sonra.
Gunaydin kizlar
Kisin bebeklerimizin yemekleri de kullanmak uzere dondurucuya birsey koyabildini mi?
Yok canım ya yapmadı.. Sordum hala daha yapmamış... Dün 13,30 dan beri doğru düzgün hiçbişi de yediremedim sabah kahvaltısını yapmış şükür ama hala yapmamış k.k.sını...
aslında 5 günden önce kabız sayılmıo ama
yediklerinden dolayı sertleşio ya yapması zor oluo
o zorluo sanırım onları muz falan yiyomu o yapmış olabilir
eline erik kayısı falan verin olmadı biraz rahatlasın.
Maş Allah size. çok tatlsı çıkmışsınız. Demek gezenti oldu seninkide.Öğlen öğlen aldım oğlumu gezdirdim... Çok dışarıya alışmış ya... Her öğlen gidiyorum gezdiriyorum biraz... Balkondan bağırıyor aşağıya inecem diye... Kışın ne yapacaz bakalım..
Eki Görüntüle 1628498 Eki Görüntüle 1628499
Boğazı acıdığı içindir büyük ihtimalle. İnş allah en kısa sürede geçer. Hastayken iştahsız oluyorlar zaten. Zorlama sevdiği şeylerden ver yerse.Kızım hiçbişey yemıyo emmıyo. Bogazı acıdıgı içinmı acaba. Su içiyo sadeceya
Canım kesinlikle gündüz de olsa sütü kesme. Evet ek gıda da alması gerekir ama şu da var 1 yaşına kadar sadece anne sütü ile gelen bebekler var. Onlar sağlıksız mı kg alıyor daha neler. Emiyorsa emzir boşver. Zaten kg normal zayıf kalmış bir bebek değil o yüzden illa ek gıdaya hemen geçecek diye birşey yok. Bazı aylar kg alamayabilirler sorun etme. Sadece ilk baş ek gıdayı teklif et yerse yesin çok zorlama seveceğini tahmin ettiğin şeyleri dene. Başta püre olarak vermek kolay oluyor başlangıç için iyi. Yavaş yavaş pütürlülere geçersin.Aramızda 1 gün var bizde dün kontrole gittik 73 cm 9 kg bu ay hiç almamış.ek gıda zaten sadece peynir ve yogurt 1 aydır yemeye başladı kayısı çok seviyordu fakat artık yok.doktor yanlış yerden kilo alıyor bu gidiş iyi değil gerekirse sadece gece emzircen dedi.moralmen çöktüm valla.sadece anne sütü yeterli olmaz kilo alır fakat gelişimini etkiler ilerde dedi proteine ihtiyacı var dedi.et sebze yemeye başlamalı köfte yemeli diye baya bişey saydı.zaten emmede problemli bizim iştah hiç yok.yemek versem beni emmiyor.emse yemiyor.hersey sorun bunun ortssını bulamadım.çöktüm psikolojikman .dün 4 saat aç bıraktım öle azcık emdi.bugünde aynı sanki doktorun dediklerini anlamış gibi gündüz emmek istemedi.birde artıkdaha uzun süre ac kalabilirler gerekirse yemesi için 6-7 saat aç bırakcan dedi.öğürsün alışır önce hafif blendırdan geçir sonra yavas yavas katıya geçiş dedi.dün un çorbadı yaptım tavuk sulu tereyaglı azcık tuz bayıla bayıla yedi birde zeytinyağlı yogurt .bize artık kendi yemeklerinizden verebilirsiniz dedi.ama az tuzlu olcak .inşallah yemeyen emmeyen bebişlere iştahı açılır.
oyy kıyamam ya. Çaresiz elden bişey gelmeden beklemek çok zor.Günaydın arkadaşlar..
Berbat bir gece geçirdik... Uykusuzluğa alıştığım için ondan değil yani..
Oğlum sebepsiz uzun süre ağladı durdu... Zaten zor uyumuştu gece 12 30 da bi uyandı daha ağladı durdur ara ara 5-10 dk sızdı sonra yine.. 04,30 a kadar ayaktaydık yani.. Calpol bile verdim en sonda yavrum rahat etsin diye o da işe yaramadı.. Zannediyorum k.k.sını yapamadığı için oldu ama o kadar rahatsız eder mi bilemedim çok panik oldum ben de çare bulamayınca ağlıyorum.. Eşim de o kadar uğraştı kucağında uyuttu gezdirdi en son işte ezanla beraber uyudu...
Önceki gün muz bisküvi yoğurt yedirmiştim... O mu yaptı acaba.. Hiç mi yemeyecek napayım.. Daha az veririm artık..
Günaydın herkese,
Dün dr umuza gittik tahmin ettiğim gibi pamukçuk (bebekliğinde olmadı diye içinde kaldı sanırım şimdi oldu) karbonatlı su ile sil dedi. 2 gündür onu yapıyorum dedim iyi o zaman canı ilaç istemiş dedi :) İlaç verdi bakalım 1 kez kullandık düzeldi bile sanki. Ama ilaç öncesi tülbentle karbonatlı su ile güzelce beyazlıkları temizle sonra ilacı kullan dedi.
72 cm boyu 9100 kg (çişli bez ile) 8,850 falan sanırım net kg su. Her şey gayet normal paketli gıda dışında herşeyden verebilirsin dedi. azda olsa kg almış ona sevindim 350 gr en son 8500 dü. Akşam da tarhana içirdim kaşıkla içti. Bardakla içmek istemedi malesef. aman içsinde nasıl içerse içsin.
Maş Allah size. çok tatlsı çıkmışsınız. Demek gezenti oldu seninkide.
oyy kıyamam ya. Çaresiz elden bişey gelmeden beklemek çok zor.
kışında balkondan bakarsınız artık gerçi kışında iyi giydirtikten sonra sorun olmaz.Geçmiş olsun canım iyi o geçer Allah'ın izniyle..
Teşekkür ederiz sorma her öğlen geziyoruz dışarda : )
Gerçekten çok zor.. Eşim de diyor "oğlum neyin var neyin var yavrum" dedim keşke söyleyebilse yavrum öyle zor ki
kışında balkondan bakarsınız artık gerçi kışında iyi giydirtikten sonra sorun olmaz.
keşke dertlerini anlatabilseler.
Dün hastanede 4-5 yaşlarında bir kız bıcır bıcır konuşuyordu dedim bizim ki de böyle olacak mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?