2014 Kasım Anneleri

Sorma ya... Zaman yavaş geçiyor gibi geliyor bize ama geçiyor valla düşününce canım.. Belki çok yoğun çok meşakatli ama onlar iyi ki varlar... Elbet göreceğiz.. Rabbim sağlık ömür versin
Kesinlikle ne kadar yorucu olursa olsun onların bir bakışı yeter değer her şeye. Rabbim hepsine sağlık mutluluk versin göreceğiz inş Allah.

Dün bizim Başımıza geldi ilk defa maalesef üzüm yiyecekti ikiye bölüp verdim ama iriydi üZüm Ağzına Alınca yuttu direkt ve Boğaz'ında kaldı bi süre baktım çırpındı durdu yuttu sandım daha çok çırpınmaya başladı hemen dizime yatırdım sırtına vurdum 3. Vurmada fırladı Boğazı'dan ama bende iyi korktum yamanı kaldırınca boynuma öyle bir sarıldı ki yavrum yazık çok korktu

Kıyamam ya yerim onu geçmiş olsun... Çok dikkat etmek lazım... Ben artık öyle direk yutabiledeği küçük parçalar vermiyorum ne versem eliyle parçalayabilecek şeyleri veriyorum kendisi eliyle koparıyor apzına atıyor yutamayacak gibiyse ağzında geveliyor bir süre yine yutmazsa diliyle itiyor eliyle alıyor ağzından : )

Çok geçmiş olsun carputim. Allah bir daha yaşatmasın hiçbirimize inşAllah
Korkulmaz mı dizlerinin bağı çözülür.
Eymen daha 7-8 günlükken gaz sıkıntısı için hint cevizi tozu 1 çay kaşığı sütle ağzına verdik. bembeyaz oldu yutamadı. ödümüz kopmuştu. eşimle ben yalnız evde Allah tan eşim birşeyler yaptı da kendine geldi çocuk sıvıyla boğulması da kötü ne yapacağını şaşırıyorsun. rengi kendine gelince hemen emzirip ağlamıştık valla. oyy çok fena oldum hatırlayınca.

Slm arkadaşlar. İnşallah sizde yavrularda ıyıdır. Bızdr mızmızlıl devam. Neversem yuyrn kızım en sevdıgı seylerı bile bın taklayla yedırıyorum. Gece sadece ıkı saat uyudu. Butun gecr eşimle dönüşümlü nöbet tuttuk. Hiçbişeyden memnun olmuyo hem aglıyo napıcamızı şaşırdıkya. Aglaması bişey degıl. Yemek yese o yeter banaya. Uykusuzda kalıtım yeterkı yese

Bunu nasıl yaptın canım

Canım sipariş verdiğim sitede bir sürü örnek var seçtiğin şeyi resim yazı felan kendin tasarlıyorsun çok kolay.. Siparişini verdim..

Cnm çok güzel olmuş. Paylaşımlarini takip ediyorum maşallah umut arasa. Magnetle sticker aynı değil mi ben mi yanlış biliyorum acaba

Sağol canım benim.. Canım magnet ve magnetin hediye paketi aynı takımdı.. Bu da stickerları oldu..

ya paylaşıp duurosun içim gidio yaa
bende yapmak istiyorumm bunu da mı
sevgilikitap dan yaptın bunu damı fotografçıdan bastırıcan
aras paşanın herşeyi hazır nerdeyse.biz sadece bakıoz daha :):)

Canım bir tek davetiyeyi o siteden yaptım fotocudan çıkarcam.. Bu stickerları da yine magnet ve hediye paketlerni sipariş verdiğim yerden yine sipariş verdim... Olabildiğince özellikle şu net siparişlerini bitireyim de diyorum sonrakileri yavaş yavaş yaparım... Daha babasının çoğu şeyden haberi yok ona bile sürpriz olacak..

he evet cnm davetiyeye bende baktım baya güsel oluo uğraştıo ama
zaten bişey kalmıoki sonra ikramlıklar var birde süsleme okadar bitti.
hediye paketi dediğin magnetler için dimi.oeki bu yaptırıcağın davetiyeleri
neye koycan zarf gerekmicek mi.

Normal renkli bir zarf alıcam canım üstüne de bir tane bu yaptırdığım sticker lardan yapıştırcam yeterli olur.. Öyle vericem.. Aileme de postayla göndericem...

Normal renkli bir zarf alıcam canım üstüne de bir tane bu yaptırdığım sticker lardan yapıştırcam yeterli olur.. Öyle vericem.. Aileme de postayla göndericem...

normal renkli zarf dediğin kırtasiyelerde
satılan büyük olmazmı ya davetiye çok güzelde
bu tarz davetiyeler minik oluo ya onlar güzel aslında.
öle minik yani.

Nazara mı geldi paşam kendi yiyor diye. Kıyamam ben ona, çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın adaşım.

Kızlar ben hala Albüm peşindeyim ya. Erenim yaşına girecek, henüz bir Albümü yok. Çıkarttığım 60 küsür fotoğraf var, şimdi de 100 e yakın tekrar çıkartıcam ama fotoğrafları içine yerleştirebileceğim kaliteli, güzel bir Albüm bulamadım henüz

En azından resimleri eline almışsın biz daha çıkartamadık bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…