Kesinlikle ne kadar yorucu olursa olsun onların bir bakışı yeter değer her şeye. Rabbim hepsine sağlık mutluluk versin göreceğiz inş Allah.Sorma ya... Zaman yavaş geçiyor gibi geliyor bize ama geçiyor valla düşününce canım.. Belki çok yoğun çok meşakatli ama onlar iyi ki varlar... Elbet göreceğiz.. Rabbim sağlık ömür versin
Kesinlikle ne kadar yorucu olursa olsun onların bir bakışı yeter değer her şeye. Rabbim hepsine sağlık mutluluk versin göreceğiz inş Allah.
sebze çorbası en sık yedirdiğimiz mutlaka blendrdan geçirerek..daha yeni yeni içinde şehriye çorbasını yemeye başladı onu da çiğneme yok yutuyo..
öğürmesine öğürsün de genzine kaçarsa diye korkuyorum Allah korusun..bir anlık bişey
Dün bizim Başımıza geldi ilk defa maalesef üzüm yiyecekti ikiye bölüp verdim ama iriydi üZüm Ağzına Alınca yuttu direkt ve Boğaz'ında kaldı bi süre baktım çırpındı durdu yuttu sandım daha çok çırpınmaya başladı hemen dizime yatırdım sırtına vurdum 3. Vurmada fırladı Boğazı'dan ama bende iyi korktum yamanı kaldırınca boynuma öyle bir sarıldı ki yavrum yazık çok korktu
Bunu nasıl yaptın canım
Çok geçmiş olsun carputim. Allah bir daha yaşatmasın hiçbirimize inşAllahDün bizim Başımıza geldi ilk defa maalesef üzüm yiyecekti ikiye bölüp verdim ama iriydi üZüm Ağzına Alınca yuttu direkt ve Boğaz'ında kaldı bi süre baktım çırpındı durdu yuttu sandım daha çok çırpınmaya başladı hemen dizime yatırdım sırtına vurdum 3. Vurmada fırladı Boğazı'dan ama bende iyi korktum yamanı kaldırınca boynuma öyle bir sarıldı ki yavrum yazık çok korktu
Cnm çok güzel olmuş. Paylaşımlarini takip ediyorum maşallah umut arasa. Magnetle sticker aynı değil mi ben mi yanlış biliyorum acaba
Bunu nasıl yaptın canım
Cnm çok güzel olmuş. Paylaşımlarini takip ediyorum maşallah umut arasa. Magnetle sticker aynı değil mi ben mi yanlış biliyorum acaba
ya paylaşıp duurosun içim gidio yaa
bende yapmak istiyorumm bunu da mı
sevgilikitap dan yaptın bunu damı fotografçıdan bastırıcan
aras paşanın herşeyi hazır nerdeyse.biz sadece bakıoz daha :):)
Canım sipariş verdiğim sitede bir sürü örnek var seçtiğin şeyi resim yazı felan kendin tasarlıyorsun çok kolay.. Siparişini verdim..
Sağol canım benim.. Canım magnet ve magnetin hediye paketi aynı takımdı.. Bu da stickerları oldu..
Canım bir tek davetiyeyi o siteden yaptım fotocudan çıkarcam.. Bu stickerları da yine magnet ve hediye paketlerni sipariş verdiğim yerden yine sipariş verdim... Olabildiğince özellikle şu net siparişlerini bitireyim de diyorum sonrakileri yavaş yavaş yaparım... Daha babasının çoğu şeyden haberi yok ona bile sürpriz olacak..
he evet cnm davetiyeye bende baktım baya güsel oluo uğraştıo ama
zaten bişey kalmıoki sonra ikramlıklar var birde süsleme okadar bitti.
hediye paketi dediğin magnetler için dimi.oeki bu yaptırıcağın davetiyeleri
neye koycan zarf gerekmicek mi.
Normal renkli bir zarf alıcam canım üstüne de bir tane bu yaptırdığım sticker lardan yapıştırcam yeterli olur.. Öyle vericem.. Aileme de postayla göndericem...
Dün bizim Başımıza geldi ilk defa maalesef üzüm yiyecekti ikiye bölüp verdim ama iriydi üZüm Ağzına Alınca yuttu direkt ve Boğaz'ında kaldı bi süre baktım çırpındı durdu yuttu sandım daha çok çırpınmaya başladı hemen dizime yatırdım sırtına vurdum 3. Vurmada fırladı Boğazı'dan ama bende iyi korktum yamanı kaldırınca boynuma öyle bir sarıldı ki yavrum yazık çok korktu
En azından resimleri eline almışsın biz daha çıkartamadık bileKızlar ben hala Albüm peşindeyim ya. Erenim yaşına girecek, henüz bir Albümü yok. Çıkarttığım 60 küsür fotoğraf var, şimdi de 100 e yakın tekrar çıkartıcam ama fotoğrafları içine yerleştirebileceğim kaliteli, güzel bir Albüm bulamadım henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?