2014 Kasım Anneleri

En azından resimleri eline almışsın biz daha çıkartamadık bile

Valla o kadar birikmiş ki, binlerce fotoğraftan elemek çok zor oldu. Bence daha fazla erteleme çünkü çok zaman alıyor. En yakın zamanda Flash belleğe atıp, fotoğrafçının yolunu tutmalısınBenim pc de yer kalmadı, acilen hard disk almak lazım. Üstelik onunda garantisi yokmuş, o da çökerse vay halimize. Nasıl muhafaza edilir bu kadar resim, video bi çözüm bulamadım
 
İstoç belirli saatlerde açık yalnız gideceksen ona göre git hafta içi 5 e kadar sanırım.
 
Önceki gün muz bisküvi yoğurt yedirmiştim... O mu yaptı acaba.. Hiç mi yemeyecek napayım.. Daha az veririm artık..
Bunların üçü de kabız yapacak gıdalar tutar yani muz yerine armut,kayısı,erik ver istersen daha dengeli olur.Bu arada alısveris sitesinden bende daha önce alısveris yapmadım arkadasım ama güzel seyler var yalnız dolar üstünde satıs yapıyor dolarda malum bu aralar tavan yaptı birde gelme süresi uzunmus öyle diyor arkadaslar çinden geliyor galiba.
 
Ben blw bu yüzden yapamadım ya korktum yani çok geçmis olsun
 

geçen eşimin içinden gelmiş 20 30 tane çıkarmış
bebeklikten bu yana olanları fotoğrafçıdan normal
bi albüm almış şimdiliköle yaptık daha çıkacak bi sürü
var ozaman güzel bitane daha alıcaz inş.

İstoç belirli saatlerde açık yalnız gideceksen ona göre git hafta içi 5 e kadar sanırım.

yok istoça gidemem zaten eminönü daha iyi.
 
Slm kizlar bugun giremedim bi turlu kardesimdeydim sohbet vardi ablamlar oglumu 1dk vermedi bana rahat et dedi keyfine bak sen dediler
masallh kalabalik aileyiz 8 bacim var 1 haric hepsiyle dip dibeyiz yani hergun yanyana geliuoruz mutlaka bizde abla kardes cok olunca arkadasa ihtiyac duymuyoruz yarinda benim buyugumdeyiz:)
Aileden uzakta olanlar kusuruma bakmasin boyle yazdigim icin
 
Kızlatt iki modeldem birini seçicemtabak bardaklar hazır sayılır
 

Eklentiler

  • IMG-20150911-WA0022.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 45
Çok çok geçmiş olsun cnm yaa.bizimkide su içerken nefesi kesilmişti çok kötü bi durumm.rabbim evlaylarımızı korusun.AMİn.
 
Yaaaa bu telefondan yazmak ne kadar sinir bozuuuuucuuu.
Herşey birbirine giriyor poffff
 
ben de öyle tahmin etmiştim..dr.lar hep katı yemesi lazım diyo..haklılarda.ama bizim oğlan yiyemiyo.benim erkek kardeşimde 1.5-2 yaşına kadar çiğnemeyi bilmezmiş..annem çok üzülüp dr dr dolaştırmış onu.şimdi çok şükür 22 yaşında cerrahpaşa tıpta okuyo..çok da iştahsızmış annem o büyüdü ya tüm çocuklar büyür diyo :)
 
çok haklısınız alışması için sabredip denemek lazım..
şöyle mesela ekmek içini yemek suyuna batırıp çok küçük parça olarak ağzına verince 2 çevirip yutuyo buna da şükür diyoruz :)
 
aaaa...çok üzüldüm gerçekten Allah esirgesin yavruyu..neyseki gereken müdahaleyi soğuk kanlılıkla yapmışınız.inşallah bi daha hiç bir zaman olmaz böyle bişey..canım korkmuştur tabi
 
yazdıklarınız benim de aklıma yatıyo.dr.lar memeden önce ek gıdasını verin diyo ama bebeklerin tercihi öyle olmuyo..bizimki de memeyi de formül sütüde ek gıdaya çok daha tercih ediyo..dediğiniz gibi anne sütü belli bi süre alınacak istedikçe vermek lazım.
 
bebekleriniz gün boyu neler yapıyo??nasıl vakit geçiriyosunuz..bizimki evde olduğumuz zamanlarda hep sıkılıyo..ki biz her gün dışarı çıkarız gezeriz..dışarda daha iyi ama eve gelince uyumuyosa sıkılıyo.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…