En azından resimleri eline almışsın biz daha çıkartamadık bile
İstoç belirli saatlerde açık yalnız gideceksen ona göre git hafta içi 5 e kadar sanırım.istoça daha uzağım cnm eminönüne üsküdardan
10 dkkda giderim aslında olmadı orayı bie gezim ya..
hmm güzelmiş cnm ozaman bende bi sitede sordum
3 tl zarfıyla birlikte pahalımı bilemedim.çok güzel de modelleri var
günaydınn cnmm
ay cnm kıyamam kabız mı oldu yoksa
rahatsız eder cnm tabi benm oğlumda bayramda olmuştu
hiç durmamıştı az az yaptıkça rahatlıodu yağ falan içirseydin sırma zeytinyağı
birazda poposuna masaj yine yağla iyi gelirdi...
Bunların üçü de kabız yapacak gıdalar tutar yani muz yerine armut,kayısı,erik ver istersen daha dengeli olur.Bu arada alısveris sitesinden bende daha önce alısveris yapmadım arkadasım ama güzel seyler var yalnız dolar üstünde satıs yapıyor dolarda malum bu aralar tavan yaptı birde gelme süresi uzunmus öyle diyor arkadaslar çinden geliyor galiba.Önceki gün muz bisküvi yoğurt yedirmiştim... O mu yaptı acaba.. Hiç mi yemeyecek napayım.. Daha az veririm artık..
Ben blw bu yüzden yapamadım ya korktum yani çok geçmis olsunDün bizim Başımıza geldi ilk defa maalesef üzüm yiyecekti ikiye bölüp verdim ama iriydi üZüm Ağzına Alınca yuttu direkt ve Boğaz'ında kaldı bi süre baktım çırpındı durdu yuttu sandım daha çok çırpınmaya başladı hemen dizime yatırdım sırtına vurdum 3. Vurmada fırladı Boğazı'dan ama bende iyi korktum yamanı kaldırınca boynuma öyle bir sarıldı ki yavrum yazık çok korktu
Kızlar ben hala Albüm peşindeyim ya. Erenim yaşına girecek, henüz bir Albümü yok. Çıkarttığım 60 küsür fotoğraf var, şimdi de 100 e yakın tekrar çıkartıcam ama fotoğrafları içine yerleştirebileceğim kaliteli, güzel bir Albüm bulamadım henüz
İstoç belirli saatlerde açık yalnız gideceksen ona göre git hafta içi 5 e kadar sanırım.
@perikanadi @_swift_ teşekkür ederim Rabbim korusun kuzucuklarımızı[/QUOTEgecmis olsun yaa Allah a emanet butun yavrular
Çok çok geçmiş olsun cnm yaa.bizimkide su içerken nefesi kesilmişti çok kötü bi durumm.rabbim evlaylarımızı korusun.AMİn.Dün bizim Başımıza geldi ilk defa maalesef üzüm yiyecekti ikiye bölüp verdim ama iriydi üZüm Ağzına Alınca yuttu direkt ve Boğaz'ında kaldı bi süre baktım çırpındı durdu yuttu sandım daha çok çırpınmaya başladı hemen dizime yatırdım sırtına vurdum 3. Vurmada fırladı Boğazı'dan ama bende iyi korktum yamanı kaldırınca boynuma öyle bir sarıldı ki yavrum yazık çok korktu
Cnm sticker ile magnet arasındaki fark nedir. Ikıside buzdolabına yapışan cinsten değil mi
ben de öyle tahmin etmiştim..dr.lar hep katı yemesi lazım diyo..haklılarda.ama bizim oğlan yiyemiyo.benim erkek kardeşimde 1.5-2 yaşına kadar çiğnemeyi bilmezmiş..annem çok üzülüp dr dr dolaştırmış onu.şimdi çok şükür 22 yaşında cerrahpaşa tıpta okuyo..çok da iştahsızmış annem o büyüdü ya tüm çocuklar büyür diyo :)Yok az bulmadı yani emerek kilo alımını yanlış buldu daha doğrusu artık katıyı yemeli kesinlikle dedi gelişimi için yoksa şükür bizim herseyimiz çok iyi gidiyor.her anne daha fazla yesin kilo alsın istrr.ama napalım sağlıkları yerinde olsun gerisini düşünmüyorsun bazen
çok haklısınız alışması için sabredip denemek lazım..Cnm valla bilemiyrm ama bisekilde alismasi lazim
Ogluma hep puturlu verdim hic blender kullanmadm
Bogazina takildi oksurdu hic mudahale etmedim kendini kurtarmasini bekledim
Oda cigneyi beceremiyr ama agzinda islatiyor yutuyor
Omleti falan parca veriyrm iki cevirip yutuyor
Yani sende putur kivamini artirarak biran evvel buyuk yutmasini ogrenmesini saglasan iyi olur diye dusunuyrm
aaaa...çok üzüldüm gerçekten Allah esirgesin yavruyu..neyseki gereken müdahaleyi soğuk kanlılıkla yapmışınız.inşallah bi daha hiç bir zaman olmaz böyle bişey..canım korkmuştur tabiDün bizim Başımıza geldi ilk defa maalesef üzüm yiyecekti ikiye bölüp verdim ama iriydi üZüm Ağzına Alınca yuttu direkt ve Boğaz'ında kaldı bi süre baktım çırpındı durdu yuttu sandım daha çok çırpınmaya başladı hemen dizime yatırdım sırtına vurdum 3. Vurmada fırladı Boğazı'dan ama bende iyi korktum yamanı kaldırınca boynuma öyle bir sarıldı ki yavrum yazık çok korktu
yazdıklarınız benim de aklıma yatıyo.dr.lar memeden önce ek gıdasını verin diyo ama bebeklerin tercihi öyle olmuyo..bizimki de memeyi de formül sütüde ek gıdaya çok daha tercih ediyo..dediğiniz gibi anne sütü belli bi süre alınacak istedikçe vermek lazım.Günaydın herkese,
Dün dr umuza gittik tahmin ettiğim gibi pamukçuk (bebekliğinde olmadı diye içinde kaldı sanırım şimdi oldu) karbonatlı su ile sil dedi. 2 gündür onu yapıyorum dedim iyi o zaman canı ilaç istemiş dedi :) İlaç verdi bakalım 1 kez kullandık düzeldi bile sanki. Ama ilaç öncesi tülbentle karbonatlı su ile güzelce beyazlıkları temizle sonra ilacı kullan dedi.
72 cm boyu 9100 kg (çişli bez ile) 8,850 falan sanırım net kg su. Her şey gayet normal paketli gıda dışında herşeyden verebilirsin dedi. azda olsa kg almış ona sevindim 350 gr en son 8500 dü. Akşam da tarhana içirdim kaşıkla içti. Bardakla içmek istemedi malesef. aman içsinde nasıl içerse içsin.
Maş Allah size. çok tatlsı çıkmışsınız. Demek gezenti oldu seninkide.
Boğazı acıdığı içindir büyük ihtimalle. İnş allah en kısa sürede geçer. Hastayken iştahsız oluyorlar zaten. Zorlama sevdiği şeylerden ver yerse.
Canım kesinlikle gündüz de olsa sütü kesme. Evet ek gıda da alması gerekir ama şu da var 1 yaşına kadar sadece anne sütü ile gelen bebekler var. Onlar sağlıksız mı kg alıyor daha neler. Emiyorsa emzir boşver. Zaten kg normal zayıf kalmış bir bebek değil o yüzden illa ek gıdaya hemen geçecek diye birşey yok. Bazı aylar kg alamayabilirler sorun etme. Sadece ilk baş ek gıdayı teklif et yerse yesin çok zorlama seveceğini tahmin ettiğin şeyleri dene. Başta püre olarak vermek kolay oluyor başlangıç için iyi. Yavaş yavaş pütürlülere geçersin.
Kendimden örnek verecek olursak eymen doğduğundan beri 5 dk dan fazla emmez. şimdilerde bu 2-3 dk ya kadar iniyor. Sırf beni bırakmasın diye evet bende aç bıraktım ve tekrar memeye döndü. Ama ek gıda için aç bırakılmasına karşıyım zaten zamanı gelince yiyecek. Ben dr ların açken ek gıdayı verin demelerine karşın yedikten sonra beni emmediği için sürekli emzirip yedirdim. şu anda da ilk önce emzirmeye çalışıyorum ama oğlum o kadar inat ki artık uyku öncesi alıyor o yüzden yemeğini verip uyuturken emziriyorum.
Son nokta : sakın güzndüz de olsa emzirmeyi kesme şurda en fazla emerse 1 yıl daha anne sütü alacak başka yok. Ek gıda tüm hayatı olacak. Alabildiği kadar anne sütü alsın. kg su nasıl sa normal. Sen önüne koy yumuşak şeyler başlar öylelikle yemeye inş allah.
oyy kıyamam ya. Çaresiz elden bişey gelmeden beklemek çok zor.
Allah esirgesin..
aminÇok geçmiş olsun. Allahım korusun yavrularimizi
Bebekli olan çok Şirin o olabilirKızlatt iki modeldem birini seçicemtabak bardaklar hazır sayılırEki Görüntüle 1629706 Eki Görüntüle 1629707 Eki Görüntüle 1629706
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?