aaaa...çok üzüldüm gerçekten Allah esirgesin yavruyu..neyseki gereken müdahaleyi soğuk kanlılıkla yapmışınız.inşallah bi daha hiç bir zaman olmaz böyle bişey..canım korkmuştur tabi
Çok çok geçmiş olsun cnm yaa.bizimkide su içerken nefesi kesilmişti çok kötü bi durumm.rabbim evlaylarımızı korusun.AMİn.
Ne kadar şanslısın kıymetini bilSlm kizlar bugun giremedim bi turlu kardesimdeydim sohbet vardi ablamlar oglumu 1dk vermedi bana rahat et dedi keyfine bak sen dediler
masallh kalabalik aileyiz 8 bacim var 1 haric hepsiyle dip dibeyiz yani hergun yanyana geliuoruz mutlaka bizde abla kardes cok olunca arkadasa ihtiyac duymuyoruz yarinda benim buyugumdeyiz:)
Aileden uzakta olanlar kusuruma bakmasin boyle yazdigim icin
Poşetçilerden bulabilirsin yada bu ucuzluk Pazarları varya orda bile var bugün girdimde D.günü süsleri tabak bardak Magnet bile vardıKizlar dogumgunu nde pasta yanında verilen cap lekelere sunum tabağına pastaneden mi aliniyor
Yaman bizimkilerden biraz daha Şanslı yani bizden daha soğuk kanlı olursun senHemşire olmamın faydaları oluyor arada Rabbim korusun hepsini
Yaman bizimkilerden biraz daha Şanslı yani bizden daha soğuk kanlı olursun sen
Kızlatt iki modeldem birini seçicemtabak bardaklar hazır sayılırEki Görüntüle 1629706 Eki Görüntüle 1629707 Eki Görüntüle 1629706
Cnm sticker ile magnet arasındaki fark nedir. Ikıside buzdolabına yapışan cinsten değil mi
Bizim burdan baktım dediğin gibi nette iki eşit var bir yaş olarak bebekli olanı beğendim bende almadım daha baktım magnet filan hepsini bir yerden alıcam çıksın aradan.zaten tabakları sadece çocuklara kadar alayım diyorum bilemedim büyüklerede böylemi vericez kii.nerden baktın bunları güzelmiş bende günlerdir netdeb
bakıorum 1 yaşa tek model buluorum hep bunlar güzelmiş
hangisini almak istersen olur tabak falanda aldın mı.
magnet arkası mıknastıslı buzdolabına falan
takılıo sticker etiket gibi zarfların vs şeylerin üzerine yapıştırıosun
bardak olur süsl koyulan bişiler olur kova gibi:)
Bizim burdan baktım dediğin gibi nette iki eşit var bir yaş olarak bebekli olanı beğendim bende almadım daha baktım magnet filan hepsini bir yerden alıcam çıksın aradan.zaten tabakları sadece çocuklara kadar alayım diyorum bilemedim büyüklerede böylemi vericez kii.
İstanbuldamısın sefaköydeyim ben yakınsan veririm numarasını aldığım yerin
Tatlım eğer netten alcam dersen birmax bi oraya en azından Güvenilir site ben baya alışveriş Yaptım ordanhe net değil mi yani tühhh
ben ümraniyedeyim cnm sefköye uzağım eminönüne flan
giderim diorum.gerçekten onu bende düşünmedim büyüklere verilirmi onlarla
olurmu olmazsa benm almama hiç gerek yok çocuk yok çünkü bizde pek öle.
örtü alırım desenli birde süslerini ozaman boşa para vermeye gerek yok.
Bende bilmiyorum kafam karıştıhe net değil mi yani tühhh
ben ümraniyedeyim cnm sefköye uzağım eminönüne flan
giderim diorum.gerçekten onu bende düşünmedim büyüklere verilirmi onlarla
olurmu olmazsa benm almama hiç gerek yok çocuk yok çünkü bizde pek öle.
örtü alırım desenli birde süslerini ozaman boşa para vermeye gerek yok.
Canım bardaklardan birmaxta var bide oraya bak istersenBende bilmiyorum kafam karıştı
Tatlım eğer netten alcam dersen birmax bi oraya en azından Güvenilir site ben baya alışveriş Yaptım ordan
Bende bilmiyorum kafam karıştı
Sinirlerini boşuna yıpratma canım her bebekte belli zamanlarda oluyor yemiyorsa zorlama kızımda aynı kaç gündür sadece yoğurt yiyorİyi akşamlar arkadaşalr. Kızım buara cok sıkıntılı. Gunduz cok huysuz herşeye aglıyo hiçbişeyden memnun olmuyo çok iştahsız. Bir iki kaşıktan fazla yemıyo oda binbir oyunla. Ne versem yerdı nıye boyle oldukı. Gece cok sık uyanıyo bazen hiç uyumuyo. Bırde agzından yemekleri çıkarmayı ogrendı. Ne versem cıkartıyo agzından.diş çıkarma döneminde bunlar oluyomu arkadaşlar. Sinirlem yıprandı artık uykusuzluktan yorgunluktan
Yine hastalık yine doktor...
İki hafta önce nezle olmuştu ilaç aldık ama öksürük geçmedi son üç gündür nasıl anlatılır bilmem ama dolu dolu öksürüyordu.
Doktor bizi görünce size bir oda yapıcam burda didii
Busefer tam hasta olmuş bronşlar dolu antibiyotik başladık hemen ve yine hava vericem altı saat arayla.
Neden böyle oluyor nerede yanlış yapıyorum dedim.oda yanlış bişey yok havada birsürü bakteri var şu anda ister istemez kapıyor dedi.bağışıklığıda kuvvetsizz dedi.eğer böyle giderse önleyici tozlar varmoş ondan başlıcam dedi tam konuşamadık bizimki muayneye başladığı an yaygarayı koparıyorr valla.
Rabbim dermanı olmayan
Geçmiş olsun bizde bugün maalesef doktordaydık dünden beri ateşi 37.1-38.3 arası gidip geliyor. Boğazına kulağına baktı ama bişey yok, virüs büyük ihtimalle dedi. Yavrum kafasını kaldıramıyor habire uykuluAllah bebekleri korusun onlar hasta olmasın hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?