Diştendir canım. . Damaklarina bak eğer pembelesip kabarmissa dis geliyordur. Benim oğlumda çok huysuz doktora gittik dün. Üst dişi patladı bi tanesi . Doktor advil diye bi surup verdi. İyi geldi biraz ağrısı azsldi ama gene iştahsız.İyi akşamlar arkadaşalr. Kızım buara cok sıkıntılı. Gunduz cok huysuz herşeye aglıyo hiçbişeyden memnun olmuyo çok iştahsız. Bir iki kaşıktan fazla yemıyo oda binbir oyunla. Ne versem yerdı nıye boyle oldukı. Gece cok sık uyanıyo bazen hiç uyumuyo. Bırde uagzından yemekleri çıkarmayı ogrendı. Ne versem cıkartıyo agzından.diş çıkarma döneminde bunlar oluyomu arkadaşlar. Sinirlem yıprandı artık uykusuzluktan yorgunluktan
Baktım valla olan var olmayan varSlm kizlar bugun giremedim bi turlu kardesimdeydim sohbet vardi ablamlar oglumu 1dk vermedi bana rahat et dedi keyfine bak sen dediler
masallh kalabalik aileyiz 8 bacim var 1 haric hepsiyle dip dibeyiz yani hergun yanyana geliuoruz mutlaka bizde abla kardes cok olunca arkadasa ihtiyac duymuyoruz yarinda benim buyugumdeyiz:)
Aileden uzakta olanlar kusuruma bakmasin boyle yazdigim icin
Ozur canimcim bi daha olmas:))))Baktım valla olan var olmayan var
Kıyafetinizlede uyumlu olmuşKizlar bende magneti ayarladim nasil olmus yada oneriniz varmi yazi ile ilgili ne yaza bilirim bunu babasi buldu
Âmin canım Rabbim şifa verişin kuzunaYine hastalık yine doktor...
İki hafta önce nezle olmuştu ilaç aldık ama öksürük geçmedi son üç gündür nasıl anlatılır bilmem ama dolu dolu öksürüyordu.
Doktor bizi görünce size bir oda yapıcam burda didii
Busefer tam hasta olmuş bronşlar dolu antibiyotik başladık hemen ve yine hava vericem altı saat arayla.
Neden böyle oluyor nerede yanlış yapıyorum dedim.oda yanlış bişey yok havada birsürü bakteri var şu anda ister istemez kapıyor dedi.bağışıklığıda kuvvetsizz dedi.eğer böyle giderse önleyici tozlar varmoş ondan başlıcam dedi tam konuşamadık bizimki muayneye başladığı an yaygarayı koparıyorr valla.
Rabbim dermanı olmayan dert vermesinn
nerden baktın bunları güzelmiş bende günlerdir netdeb
bakıorum 1 yaşa tek model buluorum hep bunlar güzelmiş
hepside güzel hangisini almak istersen olur tabak falanda aldın mı.
Anladım cnm çok sagol
magnet arkası mıknastıslı buzdolabına falan
takılıo sticker etiket gibi zarfların vs şeylerin üzerine yapıştırıosun
bardak olur süsl koyulan bişiler olur kova gibi:)
oyy cok tatli buyaa pofuduk pofudukKızlar bakın bu da ilk adım içinmis ne tatlı demi yürümeye baslayınca yapalım bundan tarifini alabilirsem yazarım bebisler yürüyenler varsa doğum gününde çesit olarak yapabilirlerEki Görüntüle 1630667
Bunun bile merasimi varmıs biliyor musun ip kesme diyorlarmıs eskiden bebisin iki ayağına kurdele falan takıyorlarmıs...ne ilginç ilk defa duydum ben bizim oralarda yok böyle adetler ama belki bilenler vardır burda ben yapmıcam kalbim bu kadar heyecana dayanamazoyy cok tatli buyaa pofuduk pofuduk
Bunun bile merasimi varmıs biliyor musun ip kesme diyorlarmıs eskiden bebisin iki ayağına kurdele falan takıyorlarmıs...ne ilginç ilk defa duydum ben bizim oralarda yok böyle adetler ama belki bilenler vardır burda ben yapmıcam kalbim bu kadar heyecana dayanamazama poğaçalar harika insanın yemeyip saklayası gelir
Şaka ya sadece imreniyorum ne mutlu sana; )Ozur canimcim bi daha olmas:))))
Biliyorum canm saka yaptgini takildim sadece ama kalablik aileyiz guzel yaniŞaka ya sadece imreniyorum ne mutlu sana; )
aynen benimkide İŞTAHSIZ. .. Dişlerden dolayi ateşi çıkıyor ara ara. Aynı durum bizdede var burnuna parmak sokuyor.Bizimkinde de iştah yok 3 gün ateş içinde yattı fitil kullandım çık şükür düştü ama daha yemiyo 5 diş çıktı daha çıkacak var sanırım ..şimdi de öğrenmiş parmakla burnunu kurcalıyor sizinkilerde yapıyomu böle yapma dedikçe gülerek yapıyo
oda neyaa herseye kutlama merasim.hic te.sevmem boyle aytintilari duz insanim.ben gerek yok okadarina :)ama.pogacalar yenirr yaniiBunun bile merasimi varmıs biliyor musun ip kesme diyorlarmıs eskiden bebisin iki ayağına kurdele falan takıyorlarmıs...ne ilginç ilk defa duydum ben bizim oralarda yok böyle adetler ama belki bilenler vardır burda ben yapmıcam kalbim bu kadar heyecana dayanamazama poğaçalar harika insanın yemeyip saklayası gelir
ayy onu biZimkide yapti.biara unuttu simdilik yakinda.birakir burun deliklerini kesfeddiyor cocuk:)gecmis olsunbuarada inşallah iyilesmistir yavrucakBizimkinde de iştah yok 3 gün ateş içinde yattı fitil kullandım çık şükür düştü ama daha yemiyo 5 diş çıktı daha çıkacak var sanırım ..şimdi de öğrenmiş parmakla burnunu kurcalıyor sizinkilerde yapıyomu böle yapma dedikçe gülerek yapıyo
O sümüklüden Birtane de bende varBizimkinde de iştah yok 3 gün ateş içinde yattı fitil kullandım çık şükür düştü ama daha yemiyo 5 diş çıktı daha çıkacak var sanırım ..şimdi de öğrenmiş parmakla burnunu kurcalıyor sizinkilerde yapıyomu böle yapma dedikçe gülerek yapıyo
Kizlar bende magneti ayarladim nasil olmus yada oneriniz varmi yazi ile ilgili ne yaza bilirim bunu babasi buldu
normal renkli zarf dediğin kırtasiyelerde
satılan büyük olmazmı ya davetiye çok güzelde
bu tarz davetiyeler minik oluo ya onlar güzel aslında.
öle minik yani.
Kızlar ben hala Albüm peşindeyim ya. Erenim yaşına girecek, henüz bir Albümü yok. Çıkarttığım 60 küsür fotoğraf var, şimdi de 100 e yakın tekrar çıkartıcam ama fotoğrafları içine yerleştirebileceğim kaliteli, güzel bir Albüm bulamadım henüz
Bunların üçü de kabız yapacak gıdalar tutar yani muz yerine armut,kayısı,erik ver istersen daha dengeli olur.Bu arada alısveris sitesinden bende daha önce alısveris yapmadım arkadasım ama güzel seyler var yalnız dolar üstünde satıs yapıyor dolarda malum bu aralar tavan yaptı birde gelme süresi uzunmus öyle diyor arkadaslar çinden geliyor galiba.
Cnm sticker ile magnet arasındaki fark nedir. Ikıside buzdolabına yapışan cinsten değil mi
Allah esirgesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?