2014 Kasım Anneleri

Diştendir canım. . Damaklarina bak eğer pembelesip kabarmissa dis geliyordur. Benim oğlumda çok huysuz doktora gittik dün. Üst dişi patladı bi tanesi . Doktor advil diye bi surup verdi. İyi geldi biraz ağrısı azsldi ama gene iştahsız.

Baktım valla olan var olmayan var

Âmin canım Rabbim şifa verişin kuzuna

oyy cok tatli buyaa pofuduk pofuduk
Bunun bile merasimi varmıs biliyor musun ip kesme diyorlarmıs eskiden bebisin iki ayağına kurdele falan takıyorlarmıs...ne ilginç ilk defa duydum ben bizim oralarda yok böyle adetler ama belki bilenler vardır burda ben yapmıcam kalbim bu kadar heyecana dayanamaz ama poğaçalar harika insanın yemeyip saklayası gelir

Ben genelde çok aç olduğum için yerim ben

Bizimkinde de iştah yok 3 gün ateş içinde yattı fitil kullandım çık şükür düştü ama daha yemiyo 5 diş çıktı daha çıkacak var sanırım ..şimdi de öğrenmiş parmakla burnunu kurcalıyor sizinkilerde yapıyomu böle yapma dedikçe gülerek yapıyo

aynen benimkide İŞTAHSIZ. .. Dişlerden dolayi ateşi çıkıyor ara ara. Aynı durum bizdede var burnuna parmak sokuyor.

oda neyaa herseye kutlama merasim.hic te.sevmem boyle aytintilari duz insanim.ben gerek yok okadarina :)ama.pogacalar yenirr yaniioda oyle aytintili yapmadan yusyuvarlak yapyap at:)

ayy onu biZimkide yapti.biara unuttu simdilik yakinda.birakir burun deliklerini kesfeddiyor cocuk:)gecmis olsunbuarada inşallah iyilesmistir yavrucak

Bu gün pamidordan bayramliklarimizi aldık kışlık birkaç kıyafet pijama uyku Tulumu aldık mont almak istemiştim ama orda denedik giydirmesi zor oluyor yelek aldık onun yerine yeterli olur mu acaba bilemedim çok güzel şeyler var ama ayakkabılar hepsinden pahalı

O sümüklüden Birtane de bende var

Kizlar bende magneti ayarladim nasil olmus yada oneriniz varmi yazi ile ilgili ne yaza bilirim bunu babasi buldu

Çok güzel valla canım

normal renkli zarf dediğin kırtasiyelerde
satılan büyük olmazmı ya davetiye çok güzelde
bu tarz davetiyeler minik oluo ya onlar güzel aslında.
öle minik yani.

Canım davetiyemi de öyle minik yapmicam... Fotoğrafçıda çıkartıcam ya istediğim boyutta ayarlatabilirim.. Çok da minik istemiyorum.. Renkli derken kahverengi zarflar kadar büyük değil yani rengarenk zarflar alırım herkese veririm öyle..

Ben daha fotoğrafları çıkarmadım 1500 civarı var nasıl seçip napcam bilemiyorummmmmmmmm..

Doğrudur canım muza ara verdim şimdilik şeftali siyah üzüm aldım dün onarı vericem.. Çinden mi geliyormuş onu bilmiyordummm ben... Neyse kalsın canım kolayı varken beklemeyeyim hiç beklemeyi seven bir insan değilim sabrım az : )

Cnm sticker ile magnet arasındaki fark nedir. Ikıside buzdolabına yapışan cinsten değil mi

Canım dolaba yapışanlar magnet... Sticker da etikat gibi düşün.. Çıkarıyorsun itediğin her yere yapştırıyorsun mesela ben davetiyelerini koyacağım zarfların üstüne birer tane yapıştırcam diğerleri için de bi yerler bulurum : )

Allah esirgesin..

Aminnn cümlemizinkini..

Günaydıınnn
Bugün topiği ben açtım sanırım : )
2-3 gündür oğlumda bir huy değiştirme var.. Ne versem yiyen çocuk kafa sallıyor sağa sola istemiyor.. Zorla yiyor... Sürekli mızmız.. İşi gücü dışarda biri onu gezdirsin.. Sanırım üstten bi dişimiz kabarmış.. Tek tek çıkarıyor bizim beyfendi de dişlerini..
Bu gecem de berbat geçti... Kabus gördüm karabasan gibi oldum bağırmışım eşim uyandırdı sesime çocuk korktu uyandı daha uyumaz uğraş dur o uyudu beni uyku tutmuyor 4 e kadar dolandım durdum kitap okudum felan gelmedi uyku.. Sonra uyudum bu sefer oğlum veeeeeeeeeeeeeeee veeeeeeeeee diye uyandı... Derkeeennn sabah oldu : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…