2014 Kasım Anneleri

Gunaydın canm. Baya atraksiyonlu gece geçirmişsin. O yemeyen bebişten bizdede var. Sessiz ortamda sarkılar soyleyerek eglendırerek yedıriyorum azda olsa yıyo oylr. Ama pilimde bitiyo. Ya bırde saat 7 de uyuyo akşam 12 de uyanıyo. Alıştık artık cadının uyanmasını beklıyoruz. 2 3 e kadar uyumuyo. Gec yatrmayıda denedm yıne 12 yı bır dk bıle gecırmeden uyanıyoya kutulu saat gıbı

Allah Allah ilginçmiş o da canım.. Şükür gece uyanıp öyle kalkmıyor 7-8 ya da 9 gibi yatıyor sabah da 7-8 gibi kalkıyor tabi bi kere felan acıkıyor arada emziği için uyanıyor tabi.. Bu gece ben de fenaydım işte.. Esnemekten iş yapamıyorum : ) İnşallah diştendir yeni huy etmesinde bu iştahsızlığı

Aynen canmya şu iştahsızlık bıtse gerisi önmlı degıl. Nıye 12 de uyandıgını bulamadık valla güle oynaya uyanıyo bıde

Bütün bebisler de bi uykusuzluk iştahsızlık dir gidiyor benimki hiç bişey yemiyo önceden de yemiyordu zamanla alisir dedim ama hala yemiyo 10 aylık oldu her goren bu cocuk aç o yüzden huysuz diyor ama yediremiyorum kandirip ağzını actirsamda geri çıkarıyor öneriniz var mı neler yapabilirim Dr a goturcem biraz daha yememek için inatlasirsa aç Olduğu içinde uyumuyo mizliyo sürekli mesela dün gece 12 buçuk ta zor uyuttum sabah 7 de kalktı ama sabaha kadar da saat başı uyaniyo emmek istiyo 6 tane dişimiz var dişden yapıyor desem ama önceden de yemiyordu bi de çok isiriyo ya emerken

Kızlar bişey sorucam. Malum onumuzde bayram var zıyaretler vs derken bebişlerın yemek olayını nasıl yapıcaksnz. En azndan yolda yemelerı için pratık yada hazır onerılerınız varmı

bende sadece benim ki yapıyor sanıyordum sadece kendi burnu değil bizim kibrde yapmaya çalışıyor

Slm kizlar oglum hasta ya dun den beri hastanedeyiz hic biseyi yok gibi dun pecete yemis gormemisim gordumde yuttugunu gormemism yogurt yedrdim olfgu gibi cikardi bi baktik pecete de var oyle anladik sonra bidaha kustu 1saat gectikten sonra biraz yogrt yedrdim cicibebeli yine cikardi hstneye gotrduk giderken su icmisti onuda hastnede cikardi serum kan idrar tahlili yapildi hersey temiz cikti eve gelirken cok az bise daha kustu digerleri coooktu yani ishali olursa getirin dediler sabh ishal gibiydi ve okadar az yedirdimki anlatamm yine kustu dr goturduk yine kan idrar kaka tahlili verdi eve geldik bekliyoz
idrar yapti ama kakayi bekliyoz yoksa bosa idrar yapmis oluyo yarim saat icindede kaka olmasi gerek benimkide normalde aksam 7de yapar bakalim bekliyoz

Kan aldirmak olum gibi bide damari bulunmuyor benim gibi neyseki serum takildi uyudu ayagimda salladim bitene kadar uyudu

Hepsi öle cnm merak etme diştir umarım die düşünüoz
benim oğlumda artık yoğurt yemio napıosam yok yani
yemek yine biraz daha iyiydi iştahı ama sadece semiz otu yapmıştım onu yedi
meyve falan da yemedi bende irmik muhallebi yapıp içine kattım meyvesini öle
yedi nolcak böle bilmiorum.

geçmiş ıolsun cnm geçer inş.merak etme
havalar malum ondandır birde salgın varmış nekadar
dikkat etsekde oluo.

Kizlar bende magneti ayarladim nasil olmus yada oneriniz varmi yazi ile ilgili ne yaza bilirim bunu babasi buldu

güzel cnm daha ne olsun ya
okadar şeyler yapıoruz şimdiki çocuklar çok şanslı
kendiniz mi yaptınız anlamadım yoksa bi yere sipariş mi verdiniz.

güzel düşünmüşsün cnm çok büyük olmazsa
güzell.benm eşimin arkadaşı da matbbacı orda yaptırbilirmiyim acaba
böle tasarlasam falan hem minik olur güzel olur istediğimi gibi yani.

çok geçmiş olsun cnmm
ay noluo bu bebişleree ya
salgın varrmış ya sanırım ondandır.
geçer inş.birazn önce cnm merak etmeee.

ayy çok tatlı tarifini bulursan kesinlikle paylaşş
benimki yürür büyük ihtimalle doğum gününe kadar
yaparım valla bende bakayım bulursam bende yazarımm...

Çok geçmiş olsun canım ya.. Allah acil şifa versin... Ne oldu kuzuya nazar mı oldu? Peçete yuttuğu için mi o kadar kustu acaba? Yavrum benim...

güzel düşünmüşsün cnm çok büyük olmazsa
güzell.benm eşimin arkadaşı da matbbacı orda yaptırbilirmiyim acaba
böle tasarlasam falan hem minik olur güzel olur istediğimi gibi yani.

Valla eşine bir sor büyük ihtimalle yaparlar yani.. Sen istediğin gibi zevkine göre tasarla gerisi bi şekilde olur canım

Valla bilmiyorum pecete mi usuttumu ama hic kusmazdi oglum herkes yemesini soyluyordu ne kadar cok ve guzel yiyor die bu saat oldu minnicik bi mama verdim korkuyorz vermeye hep uyuyor agliyo kan alinirken felan dr bakarken ondan yoruluyo hep uyudu zaten uyuyn bi cocukta
ama istahsizda degil agzini aciyor biz veremiyoz dr ayran ver dedi 1 kasik ver 1 2dk bekle dedi oyle yapiyz uyansin armut verecem bakim ne olack

Canım öyle her yerde de çok yiyo güzel yiyo güzel uyuyo felan deme boşver.. Huysuz de yediremiyorum de.. Nazar olur çocuk.. Herkes bilmez "maşallah"ı... İnşallah çabucak atlatırsınız canım... Allah şifa versin kuzucuğa..

geçmiş olsun çabucak iyilesir İnşallah

Merhaba :) ben de doğacak kızım içinbu üründen almayı düşünüyorum, bej renginden.. Acaba memnun kaldınız mı? Alt açmayı koyunca kullanışlı oldu mu? Geceleri de uyuyabildi mi? Omurgası açısından sorun olmadıysa ben de öyle yapabilirim :)

Saol canm ben internetten siparis verecem ama once bi ayarlim hepsini
kullan atlarida kirmizi yapacam set olarak alacm netten mavi yapmicam
sonradan kizimda olursa susleri onada kullanirim

Ürünün bej rengini hala kullanan bir anne olarak cevaplamak istedim canım. :) Ben 3 ay gece gunduz yatırdım içinde. katlayıp anneme götürdüm orda da cok işimi gördü. Ben de içine birşeyler serdim. Yatak gibi oldu rahat edemese uyuyamazdı dıye dusunuyorum. Eve kim geldiyse sordu nerden aldın dıye bebeklerı yanlarında rahat edince. Kızımla oyun ıynarken falan oğlumu yanımda yatırırdım. Gece yatırmasan bile sadece gunduz yanına almak için bıle deger bence. Bir süre kullanmadık tabi şimdi yine yanımızda sandalye olarak :) 10 ayı geçti oğlum oturtup yemek yediriyorum. Mama sandalyesinden daha rahat yedırıyorum. Kızım da yerde oynadıgı ıcın ıkısıyle de vakit gecırmış oluyorum. Biraz uzun yazdım ama benden tam not alan bir ürün :) buarada kızım 15 kilo dayanamayıp oturdu ve gercekten tasıyor. :)

Sağlıkla kucagınıza alın inşallah bebişinizi.

Ohhh içim rahat etti, gerçekten teşekkür ederim yanıt için :) Mağazada kırmızı rengi yoktu, bej rengi vardı. İnternetten gördüğüm kadarıyla da kırmızısı çok parlak bir şey. Bej her iki cinsiyete de uyar diye düşünüyorum. Belki ikinci çocuk erkek olur :) Ay daha birinci olmadan ikinciyi planlıyorum

Tekrar tekrar teşekkürler, sevgiler....

Kızım 4,5 gündür alt dişlerini olanca gücüyle sıkıp üst diş etini ısırıyor yarada yapmış üstten diş geliyorda ondanmı yapıyor acaba baktırmıyorda elimi bile sürdürmüyor Çığlık çığlığa ağlıyor bakmaya çalışınca sizin kuzularda üst dişler çıkarken yaptımı böyle bişi bildiğin gıcırdatıyor o öyle yapınca benim içim bi tuhaf oluyor canınıda yakıyor dahada hırsla yapıyor sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…