- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
Gunaydın canm. Baya atraksiyonlu gece geçirmişsin. O yemeyen bebişten bizdede var. Sessiz ortamda sarkılar soyleyerek eglendırerek yedıriyorum azda olsa yıyo oylr. Ama pilimde bitiyo. Ya bırde saat 7 de uyuyo akşam 12 de uyanıyo. Alıştık artık cadının uyanmasını beklıyoruz. 2 3 e kadar uyumuyo. Gec yatrmayıda denedm yıne 12 yı bır dk bıle gecırmeden uyanıyoya kutulu saat gıbıGünaydıınnn
Bugün topiği ben açtım sanırım : )
2-3 gündür oğlumda bir huy değiştirme var.. Ne versem yiyen çocuk kafa sallıyor sağa sola istemiyor.. Zorla yiyor... Sürekli mızmız.. İşi gücü dışarda biri onu gezdirsin.. Sanırım üstten bi dişimiz kabarmış.. Tek tek çıkarıyor bizim beyfendi de dişlerini..
Bu gecem de berbat geçti... Kabus gördüm karabasan gibi oldum bağırmışım eşim uyandırdı sesime çocuk korktu uyandı daha uyumaz uğraş dur o uyudu beni uyku tutmuyor 4 e kadar dolandım durdum kitap okudum felan gelmedi uyku.. Sonra uyudum bu sefer oğlum veeeeeeeeeeeeeeee veeeeeeeeee diye uyandı... Derkeeennn sabah oldu : )
Gunaydın canm. Baya atraksiyonlu gece geçirmişsin. O yemeyen bebişten bizdede var. Sessiz ortamda sarkılar soyleyerek eglendırerek yedıriyorum azda olsa yıyo oylr. Ama pilimde bitiyo. Ya bırde saat 7 de uyuyo akşam 12 de uyanıyo. Alıştık artık cadının uyanmasını beklıyoruz. 2 3 e kadar uyumuyo. Gec yatrmayıda denedm yıne 12 yı bır dk bıle gecırmeden uyanıyoya kutulu saat gıbı
Aynen canmya şu iştahsızlık bıtse gerisi önmlı degıl. Nıye 12 de uyandıgını bulamadık valla güle oynaya uyanıyo bıdeAllah Allah ilginçmiş o da canım.. Şükür gece uyanıp öyle kalkmıyor 7-8 ya da 9 gibi yatıyor sabah da 7-8 gibi kalkıyor tabi bi kere felan acıkıyor arada emziği için uyanıyor tabi.. Bu gece ben de fenaydım işte.. Esnemekten iş yapamıyorum : ) İnşallah diştendir yeni huy etmesinde bu iştahsızlığı
Aynen canmya şu iştahsızlık bıtse gerisi önmlı degıl. Nıye 12 de uyandıgını bulamadık valla güle oynaya uyanıyo bıde
Bizimkinde de iştah yok 3 gün ateş içinde yattı fitil kullandım çık şükür düştü ama daha yemiyo 5 diş çıktı daha çıkacak var sanırım ..şimdi de öğrenmiş parmakla burnunu kurcalıyor sizinkilerde yapıyomu böle yapma dedikçe gülerek yapıyo
İyi akşamlar arkadaşalr. Kızım buara cok sıkıntılı. Gunduz cok huysuz herşeye aglıyo hiçbişeyden memnun olmuyo çok iştahsız. Bir iki kaşıktan fazla yemıyo oda binbir oyunla. Ne versem yerdı nıye boyle oldukı. Gece cok sık uyanıyo bazen hiç uyumuyo. Bırde agzından yemekleri çıkarmayı ogrendı. Ne versem cıkartıyo agzından.diş çıkarma döneminde bunlar oluyomu arkadaşlar. Sinirlem yıprandı artık uykusuzluktan yorgunluktan
Yine hastalık yine doktor...
İki hafta önce nezle olmuştu ilaç aldık ama öksürük geçmedi son üç gündür nasıl anlatılır bilmem ama dolu dolu öksürüyordu.
Doktor bizi görünce size bir oda yapıcam burda didii
Busefer tam hasta olmuş bronşlar dolu antibiyotik başladık hemen ve yine hava vericem altı saat arayla.
Neden böyle oluyor nerede yanlış yapıyorum dedim.oda yanlış bişey yok havada birsürü bakteri var şu anda ister istemez kapıyor dedi.bağışıklığıda kuvvetsizz dedi.eğer böyle giderse önleyici tozlar varmoş ondan başlıcam dedi tam konuşamadık bizimki muayneye başladığı an yaygarayı koparıyorr valla.
Rabbim dermanı olmayan dert vermesinn
Kizlar bende magneti ayarladim nasil olmus yada oneriniz varmi yazi ile ilgili ne yaza bilirim bunu babasi buldu
Kızlar bakın bu da ilk adım içinmis ne tatlı demi yürümeye baslayınca yapalım bundan tarifini alabilirsem yazarım bebisler yürüyenler varsa doğum gününde çesit olarak yapabilirlerEki Görüntüle 1630667
Bu gün pamidordan bayramliklarimizi aldık kışlık birkaç kıyafet pijama uyku Tulumu aldık mont almak istemiştim ama orda denedik giydirmesi zor oluyor yelek aldık onun yerine yeterli olur mu acaba bilemedim çok güzel şeyler var ama ayakkabılar hepsinden pahalı
Çok güzel valla canım
Canım davetiyemi de öyle minik yapmicam... Fotoğrafçıda çıkartıcam ya istediğim boyutta ayarlatabilirim.. Çok da minik istemiyorum.. Renkli derken kahverengi zarflar kadar büyük değil yani rengarenk zarflar alırım herkese veririm öyle..
Ben daha fotoğrafları çıkarmadım 1500 civarı var nasıl seçip napcam bilemiyorummmmmmmmm..
Doğrudur canım muza ara verdim şimdilik şeftali siyah üzüm aldım dün onarı vericem.. Çinden mi geliyormuş onu bilmiyordummm ben... Neyse kalsın canım kolayı varken beklemeyeyim hiç beklemeyi seven bir insan değilim sabrım az : )
Canım dolaba yapışanlar magnet... Sticker da etikat gibi düşün.. Çıkarıyorsun itediğin her yere yapştırıyorsun mesela ben davetiyelerini koyacağım zarfların üstüne birer tane yapıştırcam diğerleri için de bi yerler bulurum : )
Aminnn cümlemizinkini..
Slm kizlar oglum hasta ya dun den beri hastanedeyiz hic biseyi yok gibi dun pecete yemis gormemisim gordumde yuttugunu gormemism yogurt yedrdim olfgu gibi cikardi bi baktik pecete de var oyle anladik sonra bidaha kustu 1saat gectikten sonra biraz yogrt yedrdim cicibebeli yine cikardi hstneye gotrduk giderken su icmisti onuda hastnede cikardi serum kan idrar tahlili yapildi hersey temiz cikti eve gelirken cok az bise daha kustu digerleri coooktu yani ishali olursa getirin dediler sabh ishal gibiydi ve okadar az yedirdimki anlatamm yine kustu dr goturduk yine kan idrar kaka tahlili verdi eve geldik bekliyoz
idrar yapti ama kakayi bekliyoz yoksa bosa idrar yapmis oluyo yarim saat icindede kaka olmasi gerek benimkide normalde aksam 7de yapar bakalim bekliyoz
Kızlar bakın bu da ilk adım içinmis ne tatlı demi yürümeye baslayınca yapalım bundan tarifini alabilirsem yazarım bebisler yürüyenler varsa doğum gününde çesit olarak yapabilirlerEki Görüntüle 1630667
Slm kizlar oglum hasta ya dun den beri hastanedeyiz hic biseyi yok gibi dun pecete yemis gormemisim gordumde yuttugunu gormemism yogurt yedrdim olfgu gibi cikardi bi baktik pecete de var oyle anladik sonra bidaha kustu 1saat gectikten sonra biraz yogrt yedrdim cicibebeli yine cikardi hstneye gotrduk giderken su icmisti onuda hastnede cikardi serum kan idrar tahlili yapildi hersey temiz cikti eve gelirken cok az bise daha kustu digerleri coooktu yani ishali olursa getirin dediler sabh ishal gibiydi ve okadar az yedirdimki anlatamm yine kustu dr goturduk yine kan idrar kaka tahlili verdi eve geldik bekliyoz
idrar yapti ama kakayi bekliyoz yoksa bosa idrar yapmis oluyo yarim saat icindede kaka olmasi gerek benimkide normalde aksam 7de yapar bakalim bekliyoz
güzel düşünmüşsün cnm çok büyük olmazsa
güzell.benm eşimin arkadaşı da matbbacı orda yaptırbilirmiyim acaba
böle tasarlasam falan hem minik olur güzel olur istediğimi gibi yani.
Valla bilmiyorum pecete mi usuttumu ama hic kusmazdi oglum herkes yemesini soyluyordu ne kadar cok ve guzel yiyor die bu saat oldu minnicik bi mama verdim korkuyorz vermeye hep uyuyor agliyo kan alinirken felan dr bakarken ondan yoruluyo hep uyudu zaten uyuyn bi cocuktaÇok geçmiş olsun canım ya.. Allah acil şifa versin... Ne oldu kuzuya nazar mı oldu? Peçete yuttuğu için mi o kadar kustu acaba? Yavrum benim...
Valla eşine bir sor büyük ihtimalle yaparlar yani.. Sen istediğin gibi zevkine göre tasarla gerisi bi şekilde olur canım
Valla bilmiyorum pecete mi usuttumu ama hic kusmazdi oglum herkes yemesini soyluyordu ne kadar cok ve guzel yiyor die bu saat oldu minnicik bi mama verdim korkuyorz vermeye hep uyuyor agliyo kan alinirken felan dr bakarken ondan yoruluyo hep uyudu zaten uyuyn bi cocukta
ama istahsizda degil agzini aciyor biz veremiyoz dr ayran ver dedi 1 kasik ver 1 2dk bekle dedi oyle yapiyz uyansin armut verecem bakim ne olack
geçmiş olsun çabucak iyilesir İnşallahSlm kizlar oglum hasta ya dun den beri hastanedeyiz hic biseyi yok gibi dun pecete yemis gormemisim gordumde yuttugunu gormemism yogurt yedrdim olfgu gibi cikardi bi baktik pecete de var oyle anladik sonra bidaha kustu 1saat gectikten sonra biraz yogrt yedrdim cicibebeli yine cikardi hstneye gotrduk giderken su icmisti onuda hastnede cikardi serum kan idrar tahlili yapildi hersey temiz cikti eve gelirken cok az bise daha kustu digerleri coooktu yani ishali olursa getirin dediler sabh ishal gibiydi ve okadar az yedirdimki anlatamm yine kustu dr goturduk yine kan idrar kaka tahlili verdi eve geldik bekliyoz
Ben kırmızısını aldım canım bunun aynı senin mantıkla ilk zamanlar yanımda bunda yatıracağım bebişiiçine de kalın alt açmalardan koydum, mis gibi oldu... kalitesi de çok güzel kesinlikle tavsiye ederim canım. Bak resmini de koyayım, sen de böyle yapabilirsin.
Eki Görüntüle 1209185
Saol canm ben internetten siparis verecem ama once bi ayarlim hepsiniHepsi öle cnm merak etme diştir umarım die düşünüoz
benim oğlumda artık yoğurt yemio napıosam yok yani
yemek yine biraz daha iyiydi iştahı ama sadece semiz otu yapmıştım onu yedi
meyve falan da yemedi bende irmik muhallebi yapıp içine kattım meyvesini öle
yedi nolcak böle bilmiorum.
geçmiş ıolsun cnm geçer inş.merak etme
havalar malum ondandır birde salgın varmış nekadar
dikkat etsekde oluo.
güzel cnm daha ne olsun ya
okadar şeyler yapıoruz şimdiki çocuklar çok şanslı
kendiniz mi yaptınız anlamadım yoksa bi yere sipariş mi verdiniz.
güzel düşünmüşsün cnm çok büyük olmazsa
güzell.benm eşimin arkadaşı da matbbacı orda yaptırbilirmiyim acaba
böle tasarlasam falan hem minik olur güzel olur istediğimi gibi yani.
çok geçmiş olsun cnmm
ay noluo bu bebişleree ya
salgın varrmış ya sanırım ondandır.
geçer inş.birazn önce cnm merak etmeee.
Merhaba :) ben de doğacak kızım içinbu üründen almayı düşünüyorum, bej renginden.. Acaba memnun kaldınız mı? Alt açmayı koyunca kullanışlı oldu mu? Geceleri de uyuyabildi mi? Omurgası açısından sorun olmadıysa ben de öyle yapabilirim :)
Ürünün bej rengini hala kullanan bir anne olarak cevaplamak istedim canım. :) Ben 3 ay gece gunduz yatırdım içinde. katlayıp anneme götürdüm orda da cok işimi gördü. Ben de içine birşeyler serdim. Yatak gibi oldu rahat edemese uyuyamazdı dıye dusunuyorum. Eve kim geldiyse sordu nerden aldın dıye bebeklerı yanlarında rahat edince. Kızımla oyun ıynarken falan oğlumu yanımda yatırırdım. Gece yatırmasan bile sadece gunduz yanına almak için bıle deger bence. Bir süre kullanmadık tabi şimdi yine yanımızda sandalye olarak :) 10 ayı geçti oğlum oturtup yemek yediriyorum. Mama sandalyesinden daha rahat yedırıyorum. Kızım da yerde oynadıgı ıcın ıkısıyle de vakit gecırmış oluyorum. Biraz uzun yazdım ama benden tam not alan bir ürün :) buarada kızım 15 kilo dayanamayıp oturdu ve gercekten tasıyor. :)
Sağlıkla kucagınıza alın inşallah bebişinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?