Slm kizlar oglum hasta ya dun den beri hastanedeyiz hic biseyi yok gibi dun pecete yemis gormemisim gordumde yuttugunu gormemism yogurt yedrdim olfgu gibi cikardi bi baktik pecete de var oyle anladik sonra bidaha kustu 1saat gectikten sonra biraz yogrt yedrdim cicibebeli yine cikardi hstneye gotrduk giderken su icmisti onuda hastnede cikardi serum kan idrar tahlili yapildi hersey temiz cikti eve gelirken cok az bise daha kustu digerleri coooktu yani ishali olursa getirin dediler sabh ishal gibiydi ve okadar az yedirdimki anlatamm yine kustu dr goturduk yine kan idrar kaka tahlili verdi eve geldik bekliyoz
idrar yapti ama kakayi bekliyoz yoksa bosa idrar yapmis oluyo yarim saat icindede kaka olmasi gerek benimkide normalde aksam 7de yapar bakalim bekliyoz
iştahsız çocuk çok zor..ısrar etmek zorla yedirmek istemiyoruz..kendiliklerinden de yemiyolar.baya yoracaklar bizi büyürken.sizinki kasım doğumlumu..bizim 24 kasım aslında 20 aralık beklenentarihti.prematüre olduBütün bebisler de bi uykusuzluk iştahsızlık dir gidiyor benimki hiç bişey yemiyo önceden de yemiyordu zamanla alisir dedim ama hala yemiyo 10 aylık oldu her goren bu cocuk aç o yüzden huysuz diyor ama yediremiyorum kandirip ağzını actirsamda geri çıkarıyor öneriniz var mı neler yapabilirim Dr a goturcem biraz daha yememek için inatlasirsa aç Olduğu içinde uyumuyo mizliyo sürekli mesela dün gece 12 buçuk ta zor uyuttum sabah 7 de kalktı ama sabaha kadar da saat başı uyaniyo emmek istiyo 6 tane dişimiz var dişden yapıyor desem ama önceden de yemiyordu bi de çok isiriyo ya emerken
çok geçmiş olsun.allah şifa versinArkadaslr dua edin oglum hala duzelmedi hala ne yese kusuyr dr yatis verdide simdlk yatrmadim bu g3cede evde yatsin da yarin devam ederse mecbur yatacak ishalide var sivi kaybediyor cok suda veremiyoruz kustuktan sonra su vermeyin dedi dr bugun az bise mama ve armudu cikarmadi baskada bise yediremedik kusack die dr yogurt ver diyo onuda cikaryo ne oldu bu cocuga hic sorunda cikmiyor hersey temizde
Canm cok gecmiş olsun yatış verdıyse yatır bence gecıktırme daha cabuk toparlanır. yemek de yiyemiyor sıvı da kaybedıyor surekli.Arkadaslr dua edin oglum hala duzelmedi hala ne yese kusuyr dr yatis verdide simdlk yatrmadim bu g3cede evde yatsin da yarin devam ederse mecbur yatacak ishalide var sivi kaybediyor cok suda veremiyoruz kustuktan sonra su vermeyin dedi dr bugun az bise mama ve armudu cikarmadi baskada bise yediremedik kusack die dr yogurt ver diyo onuda cikaryo ne oldu bu cocuga hic sorunda cikmiyor hersey temizde
iştahsız çocuk çok zor..ısrar etmek zorla yedirmek istemiyoruz..kendiliklerinden de yemiyolar.baya yoracaklar bizi büyürken.sizinki kasım doğumlumu..bizim 24 kasım aslında 20 aralık beklenentarihti.prematüre oldu
Arkadaşlar bugün bebeğimi Dr a götürdüm iştahsız diye kan tahlili yaptı 2 saat beklememek için eve geldim Dr la da tel konuştum çocuğun Demir depoları boşalmış ama kansızlığa yok12.8 dedi kan ilacına başla dedi az az günde bir Çay kaşığı tam anlamadım kansız değilse nasıl oldu bilgisi olanlar mı
Ayyy cnm çok geçmiş olsunn.serum nasıl taktilerki yaaa durdumuu kıyamammparolamyokas 42608404 .!.:Slm kizlar oglum hasta ya dun den beri hastanedeyiz hic biseyi yok gibi dun pecete yemis gormemisim gordumde yuttugunu gormemism yogurt yedrdim olfgu gibi cikardi bi baktik pecete de var oyle anladik sonra bidaha kustu 1saat gectikten sonra biraz yogrt yedrdim cicibebeli yine cikardi hstneye gotrduk giderken su icmisti onuda hastnede cikardi serum kan idrar tahlili yapildi hersey temiz cikti eve gelirken cok az bise daha kustu digerleri coooktu yani ishali olursa getirin dediler sabh ishal gibiydi ve okadar az yedirdimki anlatamm yine kustu dr goturduk yine kan idrar kaka tahlili verdi eve geldik bekliyoz
idrar yapti ama kakayi bekliyoz yoksa bosa idrar yapmis oluyo yarim saat icindede kaka olmasi gerek benimkide normalde aksam 7de yapar bakalim bekliyoz
Saol canm ben internetten siparis verecem ama once bi ayarlim hepsini
kullan atlarida kirmizi yapacam set olarak alacm netten mavi yapmicam
sonradan kizimda olursa susleri onada kullanirim
Günaydın...
Topik baya kimsesizleşti ya...
Herkes nerelerde ki...
Gelin artık..
Teşekkür ederim canım galiba iştahsızlığının nedenide buCanım kan deposuyla kansızlık aynı şey değil.. Bende de vardı öyle.. Kan ilacını 6 ay düzenli kullanmamı söylemişti doktor bana depoların dolsun düzgün kullanmazsan başa dönersin demişti.. Yani normal.. Demekki depoları boş çocuğun.. Kan depoları için ne yemesi gerek araştır onları da yedir istersen...
kullan atlar büyüklere de olurmu ya bende alayım dedim
sonra sanki vazgeçtim büyüklere ayıp olur die başka şeyler aklım dedim onun
yerine çünkü fazla maliyet harcayamıcam nerden kısarsam okadar güzel olur
davetiyeyi netden mi yaptınız anlamadım.
günaydın cnmm
aynen ya burası çok boşaldı
kimse gelmioo..bişey yazıoz paylaşıoz
tam cevap alamıoz falan.
Teşekkür ederim canım galiba iştahsızlığının nedenide bu
Eki Görüntüle 1632490
kızlar ya oğlumun kolunda böle bişey çıkmış
nedir sizcee çok moralim bozuldu..önce kırmızıydı sonra böle etrafına yayılmış
gibi olmuşş:
Eki Görüntüle 1632490
gibi olmuşş:
Canım şimdi baktım da su çiçeğine de biraz benziyor sanki... Geciktirmeden bi doktora götür kuzuyu...
Aklıma da geldi aslında olabilirmi ya
egzama olmuştu 2 3 aylıkken krtem kullanmıştık geçmişti
o olabilirmi acaba ama o hiç böle değildi o kırmızı kırmızıydı sadece yaa
canım çok geçmiş olsun sanki banada su çiçeği gibi geldi ama doktor bilir tabii, bizide haberdar et tekrar çok geçmiş olsunEki Görüntüle 1632490
gibi olmuşş:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?