2014 Kasım Anneleri

Aklıma da geldi aslında olabilirmi ya
egzama olmuştu 2 3 aylıkken krtem kullanmıştık geçmişti
o olabilirmi acaba ama o hiç böle değildi o kırmızı kırmızıydı sadece yaa

Gecmiş olsun cnm ateşi çıkmışmıydı. El ayak ağız hastalıgına benzettim ben. Benim kızım oldugunda boyle kabarcık cıkmıştı su çiçeği sanmıştım ben de. El ayak ağız dmişti doktor. Parklardan bulaşıyor malesef.

selam kızlar; geçen benide cimcime kızım çok korkuttu saçlarının önü uzun bende küçük lastik tokalar varya onunla bağlıyorum saolsun kızımda saçlarıyla oynamış lastiği ağzına almış yutmuş veya bogazındamı kalmış orasını anlayamadım bi anda kustu allahallah dedim yemekde yeni yemedi niye kustu diye düşünürken ikinci kez lastik tokayla kustu o kadar korktumki eşimle ön saçlarını kestik toka moka artık yok kullanmıyorum Allaha şükür ki kustu çıkardı, kendimede çok kızdım nasıl farkedemedim diye ama gözümün önünde oynuyordu nasıl elleri saçlarına gitti o tokayı çıkardı hayret ettim Allahım tüm yavrularımızı korusun

Yok canım egzama değil bence ya onda böyle su kabarcıkları yok... Sen doktora götür bizi de bilgilendir muhakkak çok geçmiş olsun

saol cnm.
Evet oda böle olmamıştı gerçi o kreminden sürdüm
gene bakayım akşam değişme yoksa götürcem mecbur.

canım çok geçmiş olsun sanki banada su çiçeği gibi geldi ama doktor bilir tabii, bizide haberdar et tekrar çok geçmiş olsun

benmde aklıma geldi ama ne bilim olmaz dedim heralde
saol cnm tamam.

yok ateşi falan yok ama 2 gecedir
gece huysuz uyanıo emmek istemio
uyumak istemio kucak istio hep sıonra uyuyo,
ama huysuzdu pazar farkettim ölesine bi kızarık dedim
ama dün akşam böle olmuştu kenarları su toplamış korktum valla
parkada pek götürmeyiz bahçe var kvlerin hep orda genelde
nerde kapıcak ki bilemedim ya olabilirmi onuda ilk defa burdan duydum zaten..

Eki Görüntüle 1632490
kızlar ya oğlumun kolunda böle bişey çıkmış
nedir sizcee çok moralim bozuldu..önce kırmızıydı sonra böle etrafına yayılmış
gibi olmuşş :
Valla cnm bizimki el ayak hastalığı oldu su kabarcıkları vardı ama böyle sık sık değil bu daha değişik gibii doktora götürmekte fayda varr.

Valla cnm bizimki el ayak hastalığı oldu su kabarcıkları vardı ama böyle sık sık değil bu daha değişik gibii doktora götürmekte fayda varr.

bugünde bakayım akşam eğer değişme yoksa yarın götüreyim
yaaa çok değişik bişey ilk kırmızıydı ortası açık gibi sanki
1 gün sonra böle olduu..

Geçmiş olsun canım bebişler valla kaşla göz arasında yapmadıkları yok çok dikkat etmek lazım gerçekten...

geçmiş olsun cnmmm valla ne kadar dikkat etsekde
oluo yani rabbim korusun hepsini bi şekilde çıkartıolar ama
küçük bişeymiştir zaten tokası şükür bişey olmamış..

Böcek mi Isırdı acaba bül olmuş Yanlarında sanki yanmış gibi götürdün mü doktora

yok aslında bildiğimiz gördüğümüz böcek ısırığı yoktu
ama bilmiorum ki önce sinek ısırığı sandım öle kırmızıydı
sonradan böle oldu bende öle dedim yanmış gibi dedim.
bugün götürmedim cnm akşam bakıcam olmadı yarın götürücem.

Kizlar bin sukur oglum bugun daha iyi henuz kusmadi hic ama gorseniz okadarki az veriyorum cocugumda saldiyor resmen ac cunku cocuk yayla corbasini bile blenderde cektim ogurmesin die
bu sayede memeye daha dustu sutumde kendine geldi sukurler olsun emdigi icin artiyor sutte
ishalide yok bu saat oldu kaka da yapmadi az yedigi icin

Benimkisi 11 kasim 2 ay sonra yaşına girecek hala memeden başka gözü bişey görmüyor arkadaşlar konuşmuşlar ya acaba kan değerleri mi düşük bi baktiricam ya koca çocuk oldular süt yetmiyor ki artık bişeyler yemesi gerek benimkisi de 2 aralikti 3 hafta erken oldu ama prematüre değil erken doğması etkiler mi ki zannetmiyorum ya

Büyük ihtimal Ferritin Değeri düşük çıkmıştır. Aynı durum bizde de var. Ferritin değerinin düşüklüğü Demir depolarının boş olduğunu gösteriyor. Allah korusun hastalanırlarsa sıkıntı olur dedi Dr. Kan ilacını kullan bence.

Inşallah bir şey olmaz Sağol canım ferrum Demir şurubu vermiş ama bügünde ne verdiysem yemedi emmekten başka bir tek su ben beceremedim bu ek gıdayı

Hematokrit değerinin yüksek çıkması birşey ifade etmez Demir ilacını kullan sen depolarının Dolması Lazım ek gıda hepimizde sorun artık öğün olarak yemeleri Lazım ama bir istikrar yok bu sıpalarda
Inşallah bir şey olmaz Sağol canım ferrum Demir şurubu vermiş ama bügünde ne verdiysem yemedi emmekten başka bir tek su ben beceremedim bu ek gıdayı

Rabbim şifa versin kuzulara.bnm oğlumda yemiyo gece ilk uyuttgumda yrm saatte bi uyanıyo belli bi saatten sonra uyumuyo yanıma alıyorum gözü kapalı yatağı dolanıyo mızır mızır gece uykusu yok yani 1 ay oldu bu durum artık yrn doktra götrcem kan idrar tahlili fln,bide geceleri soğuk terliyo.kansızlık aklıma geliyo ilaç kullanmadım ben çünkü.idrar enfeksiyonu desem gündz geceki gbi sıkıntılı diil.aç desem zorla yedrip yatrdığım oldu yine uyandı dişi de çıktı anlamadım ben bu işi

Kizlar ben siparislerimi verdim kapi afisi magnet ve stker aldim 35 adet verdim insallh yeter kalablik olack 2 tarafda burda hepsi butun ailem burda bi kac arkadasda gelck

kızınız konusunda haklısınız..fazla iştah daha zor.kilolar çok kolay alınıp çok zor veriliyo..ne güzel zayıf ve zarif bir genç kız olur inşallah.

Allah sağlıklı uzun ömürler versin.erken doğması etkili diildir ben de sanmam.bizimki boy ölçüsü fazla.9 ayı dolduğu zamanki kontrolde 76 cm.ydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…