Aklıma da geldi aslında olabilirmi ya
egzama olmuştu 2 3 aylıkken krtem kullanmıştık geçmişti
o olabilirmi acaba ama o hiç böle değildi o kırmızı kırmızıydı sadece yaa
Yok canım egzama değil bence ya onda böyle su kabarcıkları yok... Sen doktora götür bizi de bilgilendir muhakkak çok geçmiş olsun
canım çok geçmiş olsun sanki banada su çiçeği gibi geldi ama doktor bilir tabii, bizide haberdar et tekrar çok geçmiş olsun
Gecmiş olsun cnm ateşi çıkmışmıydı. El ayak ağız hastalıgına benzettim ben. Benim kızım oldugunda boyle kabarcık cıkmıştı su çiçeği sanmıştım ben de. El ayak ağız dmişti doktor. Parklardan bulaşıyor malesef.
Valla cnm bizimki el ayak hastalığı oldu su kabarcıkları vardı ama böyle sık sık değil bu daha değişik gibii doktora götürmekte fayda varr.Eki Görüntüle 1632490
kızlar ya oğlumun kolunda böle bişey çıkmış
nedir sizcee çok moralim bozuldu..önce kırmızıydı sonra böle etrafına yayılmış
gibi olmuşş:
Valla cnm bizimki el ayak hastalığı oldu su kabarcıkları vardı ama böyle sık sık değil bu daha değişik gibii doktora götürmekte fayda varr.
selam kızlar; geçen benide cimcime kızım çok korkuttu saçlarının önü uzun bende küçük lastik tokalar varya onunla bağlıyorum saolsun kızımda saçlarıyla oynamış lastiği ağzına almış yutmuş veya bogazındamı kalmış orasını anlayamadım bi anda kustu allahallah dedim yemekde yeni yemedi niye kustu diye düşünürken ikinci kez lastik tokayla kustu o kadar korktumki eşimle ön saçlarını kestik toka moka artık yok kullanmıyorum Allaha şükür ki kustu çıkardı, kendimede çok kızdım nasıl farkedemedim diye ama gözümün önünde oynuyordu nasıl elleri saçlarına gitti o tokayı çıkardı hayret ettim Allahım tüm yavrularımızı korusun
selam kızlar; geçen benide cimcime kızım çok korkuttu saçlarının önü uzun bende küçük lastik tokalar varya onunla bağlıyorum saolsun kızımda saçlarıyla oynamış lastiği ağzına almış yutmuş veya bogazındamı kalmış orasını anlayamadım bi anda kustu allahallah dedim yemekde yeni yemedi niye kustu diye düşünürken ikinci kez lastik tokayla kustu o kadar korktumki eşimle ön saçlarını kestik toka moka artık yok kullanmıyorum Allaha şükür ki kustu çıkardı, kendimede çok kızdım nasıl farkedemedim diye ama gözümün önünde oynuyordu nasıl elleri saçlarına gitti o tokayı çıkardı hayret ettim Allahım tüm yavrularımızı korusun
Eki Görüntüle 1632490
kızlar ya oğlumun kolunda böle bişey çıkmış
nedir sizcee çok moralim bozuldu..önce kırmızıydı sonra böle etrafına yayılmış
gibi olmuşş:
Böcek mi Isırdı acaba bül olmuş Yanlarında sanki yanmış gibi götürdün mü doktora
Böcek mi Isırdı acaba bül olmuş Yanlarında sanki yanmış gibi götürdün mü doktora
Benimkisi 11 kasim 2 ay sonra yaşına girecek hala memeden başka gözü bişey görmüyor arkadaşlar konuşmuşlar ya acaba kan değerleri mi düşük bi baktiricam ya koca çocuk oldular süt yetmiyor ki artık bişeyler yemesi gerek benimkisi de 2 aralikti 3 hafta erken oldu ama prematüre değil erken doğması etkiler mi ki zannetmiyorum yaiştahsız çocuk çok zor..ısrar etmek zorla yedirmek istemiyoruz..kendiliklerinden de yemiyolar.baya yoracaklar bizi büyürken.sizinki kasım doğumlumu..bizim 24 kasım aslında 20 aralık beklenentarihti.prematüre oldu
Büyük ihtimal Ferritin Değeri düşük çıkmıştır. Aynı durum bizde de var. Ferritin değerinin düşüklüğü Demir depolarının boş olduğunu gösteriyor. Allah korusun hastalanırlarsa sıkıntı olur dedi Dr. Kan ilacını kullan bence.Arkadaşlar bugün bebeğimi Dr a götürdüm iştahsız diye kan tahlili yaptı 2 saat beklememek için eve geldim Dr la da tel konuştum çocuğun Demir depoları boşalmış ama kansızlığa yok12.8 dedi kan ilacına başla dedi az az günde bir Çay kaşığı tam anlamadım kansız değilse nasıl oldu bilgisi olanlar mı
Inşallah bir şey olmaz Sağol canım ferrum Demir şurubu vermiş ama bügünde ne verdiysem yemedi emmekten başka bir tek su ben beceremedim bu ek gıdayıBüyük ihtimal Ferritin Değeri düşük çıkmıştır. Aynı durum bizde de var. Ferritin değerinin düşüklüğü Demir depolarının boş olduğunu gösteriyor. Allah korusun hastalanırlarsa sıkıntı olur dedi Dr. Kan ilacını kullan bence.
Inşallah bir şey olmaz Sağol canım ferrum Demir şurubu vermiş ama bügünde ne verdiysem yemedi emmekten başka bir tek su ben beceremedim bu ek gıdayı
kızınız konusunda haklısınız..fazla iştah daha zor.kilolar çok kolay alınıp çok zor veriliyo..ne güzel zayıf ve zarif bir genç kız olur inşallah.Evet iştahsız cocuk cok zor. Ben hala çekiyorum kızımdan bebekken cok zorladım yesin de nasul yerse yesin diye oyalayıp yedırdım hep. Şimdi çok sıkılıyor yemek yerken zorla yıyor hala. Buyudu artık oyalanmıyor da aç gezıyor resmen. Ben mi beceremedim buyutmeyı dıyordum ama oğlumu gordukce dıyorum kesinlikle cocugun yapısı. Kızım hiçbir zaman yediğimi içtiğimi merak eden sofraya el atan, eline alıp agzına sokan sokan bir cocuk olmadı. Oğlum ne versem agzına goturen elimdeki herseye saldıran bir cocuk.
Kızımın İştahsız olmasının güzel yanları da var şekercilere yaklaşmıyor, cubuk kraker ve 1-2 çeşit cikolata harıcınde hiçbir market urunu yemiyor :) süt her zaman sade :) paket meyve suyunu hıc merak edip içmedi mesela. Ivır zıvır verenlere brn yemiyorum der. En azından abur cubur da yemiyor dıye avutuyorum ben de boyle :)
Allah sağlıklı uzun ömürler versin.erken doğması etkili diildir ben de sanmam.bizimki boy ölçüsü fazla.9 ayı dolduğu zamanki kontrolde 76 cm.ydi.Benimkisi 11 kasim 2 ay sonra yaşına girecek hala memeden başka gözü bişey görmüyor arkadaşlar konuşmuşlar ya acaba kan değerleri mi düşük bi baktiricam ya koca çocuk oldular süt yetmiyor ki artık bişeyler yemesi gerek benimkisi de 2 aralikti 3 hafta erken oldu ama prematüre değil erken doğması etkiler mi ki zannetmiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?