2014 Kasım Anneleri

bu miniklere çok dikkat etmek gerekiyo.toka da öyle yakışıyoki çocuklara..ama takmamak lazım demek

canım elayak ağız hastalığı gibi emmek istemiyorsa ağzındaki yaralardandır. Eğer dediğim hastalıksa 39 C kadar ATEŞ YAPIYOR . ağzını karbonatlı bezle silmen gerekiyor

Yine 3-5 nöbeti,gündzmüş gbi uyanıyo bu uykulu halimle uyut uyutablrsen durmak yok sallamya devam

Magneti degistim

güzel olmuş cnm sen hangi siteden sipariş veriosun
kapı süsü dış kapı için falan mı ben alırmıyım ondan bilmiorum
biz okadar kalabalık olmıcaz benm ailem uzak olduğu için gelemicekler bile
belki annem belki gelebilirse oda.25 falan anca oluruz

canım elayak ağız hastalığı gibi emmek istemiyorsa ağzındaki yaralardandır. Eğer dediğim hastalıksa 39 C kadar ATEŞ YAPIYOR . ağzını karbonatlı bezle silmen gerekiyor

ağzında falan bişey yok cnm
ateşide yok şükür sadece böle bişey çıktı
bugün göstericez bakalım.

Günaydın herkeseee...
Şükür oğlum nerdeyse bir hafta sonra gece çok güzel uyudu...
Normale döndük inşallah... Zor geçmişti günler ya...
Dün de oğluma siyah üzüm verdim önüne nerdeyse 9-10 tane içlerini yedi hep maşallah.. Sonra makarna koydum pıtır pıtır elleriyle üşenmedi tek tek aldı yedi.. İlk defa kendi yerken karnını tam doyurdu yani çok mutlu oldum.. Tabi mutfağın halini anlatmama gerek yok sanırım... Savaş alanı... Oğlumu da aldım doğru banyoya... Sabunladım temizledim üstünü değiştirdim sonra da oynadık.. Çok mutluydu...

günaydın cnm
yerim ben senin oğluşunu ya maşallah ona
pazar günü bende makarna verdim benmkide güzel yemişti
döke saça napalım yesinlerde hem de alışıolar.
sadece alt mı çıktı daha dişleriniz bizim altta 4 sanırım 3 de olabilir:)
üstte biri çıktı diğeride göründü.

Bizim ki nazlı canım... Daha alttaki dişleri tam yeni büyüdü.. Üstten de sadece biri kabarmış.. Bir de tek tek çıkarıyor bizim ki... Kız gibi nazlı : )

Bizim ki nazlı canım... Daha alttaki dişleri tam yeni büyüdü.. Üstten de sadece biri kabarmış.. Bir de tek tek çıkarıyor bizim ki... Kız gibi nazlı : )

:):) Doğrudur valla şımartılıolar çünkü
geç çıksın boşver daha iyi bizimki arka arkaya
çıkardı valla çok zorlanmadıı...

Benim kizim hala bakiciya alisamadi ya sizde durumlar nasil gordugu gibi bana gelmeye calisiyor agliyor .s nasil alisacaksa birde ben yanindayim. Yanii bayrama kdr alissa diyorumda zor bu gidisle off of odadan ciksam cok fena agliyor kadın gidince yok boyle bir durum pesimde dolanıyor o zaman keske dahakucuk baslasaydim diyorum daha kolay benimserdi heralde

Canım benim karşı komşum zaten ilk taşındığımızdan beri hergün bana girip çıkardı daha ben gebeyken... E bebğim oldu yine öyle sağolsun ablam oldu benim.. Bu yüzden oğlum hiç yabancılamadı.. Kendi oğulları kadar çok seviyor valla.. Sabah kapıyı çalıyorum bırakmak için kapıyı açıyor ablasına kocaman bi gülümseme atıyor ona gidiyor.. Şükür şimdilik bi sıkıntımız yok.. O da sürekli gördüğü için ve sevgisini hissettiği için sanırım.. Çok zor Allah yardımcın olsun

Oğlumu doktora götrdüm az önce.kulağında iltihap varmış antibiyotik verdi.uyumaması ondan sanırım.kendi doktoru daha önce antibiyotikle beraber biogai kullan demşti onu da aldım antibiyotikler bağırsak florasını bozarmış sisteme yan etkilerini azaltmak için biogai da verdim şimdi.yetişkinlerin de antibiyotk alırken prebiyotik kullanması iyiymş düzelsin inş yavrumun sıkıntısı.1 aydır uyumuyodu geceleri keşke daha önce götrseydim diyorum

benim kizm o antibiyotik yuuzunden 3 aydr kabiz ve geçmiuor neyaprsak yapalim iyi yapmisisn probiyotik almaklaa keske bizide dr uyarsaydı nerden bilecezki.s Allah bildigi gibi yapsin valla iisni iyi yapmayan herkesi bilmiyorsan yapmayacaksin o isi aldiklari para haram valla

Canım sen 1 ay yine iyi beklemişsin... Bizim de öyle gece uyku sorunumuz vardı 4-5 gündür yarın götürücez biz.. Bu gece şükür iyi uyudu.. Çok geçmiş olsun.. biogaia yı biz çok kullandık memnunduk

Hadi ya inş geçer zor ya kabızlık bizi bile mahfediyo.hangi antibiyotiği vermşti ilaç kullanmyı hiç sevmiyorum mecbur vercm artık.şimdi kullansan da olur bence biogai yı.

Diştendr dedim idrar olsa gündzde sıkıntı olur dedim kendmce gözlemledim güya.bide zaten uykuyu sevmiyodu hiç,iyce hareketlendi ondan da olablr diyodum artık tak etmşti demir tozuna da başlıcam bi doktor başlamayın diyodu bi yazısında vermiyodum o yüzden onu da bi deneyim soğuk terlemesi kansızlıkla alakalı olablr gbi geliyo.çok teşekkürler ayrıca.sen de sonucu paylaş olurmu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…