2014 Kasım Anneleri

Hadi ya inş geçer zor ya kabızlık bizi bile mahfediyo.hangi antibiyotiği vermşti ilaç kullanmyı hiç sevmiyorum mecbur vercm artık.şimdi kullansan da olur bence biogai yı.
baska.dra gttk o probiyotik verdi adi maflor antobiyotikdr flagy di.s ishal ldugu ocin vermisti ishal bittgi gun cocuk kabız oldu ne etkili ilacsa

Maşallah ona... Valla böyle tek tek gidersek kaç yaşında biter bu diş işimiz bilmiyorum

sonradan hızlı çıkar cnm marek etmeee..
daha da zorlanıcak napıcaz bilmm köpek dişleri
azı dişleri falan daha zordurr..

Inşallah bir şey olmaz Sağol canım ferrum Demir şurubu vermiş ama bügünde ne verdiysem yemedi emmekten başka bir tek su ben beceremedim bu ek gıdayı

Bizde Ferrum kullanıyoruz ama fena kabız yapıyor. Kan ilacımızı değiştirmek istiyorum. Sağlık Ocağı'nın verdiği vegaferonun içinde de paraben var. Bir de Ferritin diye bi kan ilacı var. Sanırım onu kullanıcam artık. Ek gıda olayını bizde oturtamadık. Kahvaltımız zaten tam bir kabus. Yemiyor, yemediği gibi ağzını kilitleyip kafasını sağa sola sallıyor Emmesi 2-3 dk. Bir de herkes Israr etme diyor, sanki ben bilmiyorum zorlamamak gerektiğini ama insanlar da şunu bilmiyor, çocuk açken annenin huzurlu olamadığını. Oyy oyy valla işimiz çok zor Allah yardımcımız olsun

Cok sukur oglum duzeldi yaa dun hic kaka yapmamistj biraz once az bise yapti ishalide bitti kusmasida ilacta kullanmadik niye oyle oldu acaba salginmis ama eltimin kizida oyle olmus

Nasilsiniz kizlar?
Hasta olan bebislere gecmis olsun..
Bilenler bilir kizimin süt alerjisi var ben de diyetteyim aylardir.. Gecti mi diye ilk denememiz husrandi.. bir yasina yakin deneme tekrarlandi ve yine hüsran.. O kadar umutlanmistim ki.. Gece karin agrisindan uyuyamadi kuzum, gece bile bezini kirletti kan mukus kabus gibi..
Halbuki keci urunleriyle deneme yapmistim tethyss canim yanlis hatirlamiyorsam sizde de alerji vardi keci urunleri kullanmaya baslamistin inek sutune gectiniz mi..
Yogurdun tadini bilmeyen kizim denemede cay kasiginin ucuyla olani bile tukurdu hic sevmedi.. Umarim iki yasinda gecer de tatlarini yadirgamaz.. Ben deseniz gittikce kilo verip gucsuzlesiyorum.. Bize dua edin..

iyiyiz cnm sen nasılsınn
evet biliorum kötü birşey bişeye alerji
olan çocuk inş.düzelir yakın zamanda
yoğurt yemeden süt içmeden olmaz
inş.yavrum yakın zamanda geçirir de herşeyden yer..

kızlar bu arada dün resim paylaşmıştım
oğlumun kolunda çıkan bişeyle ilgili doktora götürdük
enfeksiyon dedi 2 adet krem verdi geçer dedi ama
bakıcaz artık okadar kötü oldu ki yaa yara gibi
sanırım sinek falan ısırdı da el değdi ondan mı oldu
bilmiorummm..

bende vegaferon kullanıorum
ferumda da var ama daha geçmedim hiç paraben olduğuınu bilmiodum
bi yerdemi yazıo nerden biliosun pekii kendimde hamileyken onu kullanmıştım hatta.
evet zorlamamk gerekiomuş ama napalım yapıoz yani aç sanıoz yesin dioz aslında aç olsa
çocuk yer bunuda bilioz ama napalım annelik bu işte herkes herşey konuşur cnm
ama hiç kimse onlara bişey olsa biz kadar üzülmez boşver senn takılma cvp da verme bildiğini
yapp..

ferrumda da paraben var kutusunda yazmıyor ama prospektüsün de yazıyor

Çok geçmis olsun sana sabır bebisine de acil sifalar diliyorum canm insallah en kısa zamanda düzelir bu durum

Bugun konservelerimide yaptik ablamla abla aldi geldi yapti gitti saolsun birazda yemeklik yapcm fasulyeli felan sizler yaptnzmi

Prospektüsünde yazıyor paraben olduğu. Bu arada ferrumda da varmış, carputi Sağolsun söyleyince baktım,Gözümden kaçmış demek ki. Yemek konusunda insanları takmıyorum artık, hatta insanların yanında yedirmiyorum çünkü müdahale etmelerine tahammül edemiyorum.

Rabbim tez vakitte acil şifalar versin. Gerçekten kolay değil, Allah'ım işini kolaylaştırsın.

2 gündür oğlum emeklerken sol dizini kullanmıyordu. Ayağından destek alarak, hafif kaldırarak emekliyordu. Eşimle o kadar Üzüldük ki, napıcağımızı bilemedik. Dizini bir yere vurmuştur falan dediler ama dizini bastırıyoruz, büküyoruz ağlamıyor. Canı acısa Ağlar, tepki verir. 1 Yaşından önce Röntgen de önerilmiyor. Neyse ki bugün itibariyle eskisi gibi emeklemeye başladı. Rabbim kimseyi evlâdıyla sınamasın. Insan direkt Kafasında yazıyor, moral kalmıyor. Evlat çok farklı gerçekten. Insanın hayatı, önceliği yavrusu oluyor. Tırnağına zarar gelsin istemiyor. Biz bunlara bu kadar üzülüyoruz, şehit aileleri ne durumda Allah bilir. Rabbim güç, sabır versin onlara. E efsunkarr üzülme lütfen dermansız dert vermesin Rabbim.

Evet adaşım sen söyleyince baktım. Acaba parabensiz kan ilacı var mı? Bizim Kan ilacı kullanmamız lazım. Hem hgb değerimiz düşük hem de Demir depoları boşmuş Erenimin
ferromixin de yok adaşım doktoruna bir danış bakalım ne diyecek ama paraben herşeyin içinde var ne kadar sakınsakta

canım arkadaşım ya dua edicem sizin için elimden başka birşey gelse keşke üzülme lütfen Rabbim beterinden korusun

ben yine sana blw önericem boşuna hiç yıpratma kendini bırak döke saça yemeye çalışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…