baska.dra gttk o probiyotik verdi adi maflor antobiyotikdr flagy di.s ishal ldugu ocin vermisti ishal bittgi gun cocuk kabız oldu ne etkili ilacsaHadi ya inş geçer zor ya kabızlık bizi bile mahfediyo.hangi antibiyotiği vermşti ilaç kullanmyı hiç sevmiyorum mecbur vercm artık.şimdi kullansan da olur bence biogai yı.
Maşallah ona... Valla böyle tek tek gidersek kaç yaşında biter bu diş işimiz bilmiyorum
sonradan hızlı çıkar cnm marek etmeee..
daha da zorlanıcak napıcaz bilmm köpek dişleri
azı dişleri falan daha zordurr..
Inşallah bir şey olmaz Sağol canım ferrum Demir şurubu vermiş ama bügünde ne verdiysem yemedi emmekten başka bir tek su ben beceremedim bu ek gıdayı
Nasilsiniz kizlar?
Hasta olan bebislere gecmis olsun..
Bilenler bilir kizimin süt alerjisi var ben de diyetteyim aylardir.. Gecti mi diye ilk denememiz husrandi.. bir yasina yakin deneme tekrarlandi ve yine hüsran.. O kadar umutlanmistim ki.. Gece karin agrisindan uyuyamadi kuzum, gece bile bezini kirletti kan mukus kabus gibi..
Halbuki keci urunleriyle deneme yapmistimtethyss canim yanlis hatirlamiyorsam sizde de alerji vardi keci urunleri kullanmaya baslamistin inek sutune gectiniz mi..
Yogurdun tadini bilmeyen kizim denemede cay kasiginin ucuyla olani bile tukurdu hic sevmedi.. Umarim iki yasinda gecer de tatlarini yadirgamaz.. Ben deseniz gittikce kilo verip gucsuzlesiyorum.. Bize dua edin..
Bizde Ferrum kullanıyoruz ama fena kabız yapıyor. Kan ilacımızı değiştirmek istiyorum. Sağlık Ocağı'nın verdiği vegaferonun içinde de paraben var. Bir de Ferritin diye bi kan ilacı var. Sanırım onu kullanıcam artık. Ek gıda olayını bizde oturtamadık. Kahvaltımız zaten tam bir kabus. Yemiyor, yemediği gibi ağzını kilitleyip kafasını sağa sola sallıyorEmmesi 2-3 dk. Bir de herkes Israr etme diyor, sanki ben bilmiyorum zorlamamak gerektiğini ama insanlar da şunu bilmiyor, çocuk açken annenin huzurlu olamadığını. Oyy oyy valla işimiz çok zor Allah yardımcımız olsun
ferrumda da paraben var kutusunda yazmıyor ama prospektüsün de yazıyorBizde Ferrum kullanıyoruz ama fena kabız yapıyor. Kan ilacımızı değiştirmek istiyorum. Sağlık Ocağı'nın verdiği vegaferonun içinde de paraben var. Bir de Ferritin diye bi kan ilacı var. Sanırım onu kullanıcam artık. Ek gıda olayını bizde oturtamadık. Kahvaltımız zaten tam bir kabus. Yemiyor, yemediği gibi ağzını kilitleyip kafasını sağa sola sallıyorEmmesi 2-3 dk. Bir de herkes Israr etme diyor, sanki ben bilmiyorum zorlamamak gerektiğini ama insanlar da şunu bilmiyor, çocuk açken annenin huzurlu olamadığını. Oyy oyy valla işimiz çok zor Allah yardımcımız olsun
Çok geçmis olsun sana sabır bebisine de acil sifalar diliyorum canm insallah en kısa zamanda düzelir bu durumNasilsiniz kizlar?
Bilenler bilir kizimin süt alerjisi var ben de diyetteyim aylardir.. Gecti mi diye ilk denememiz husrandi.. bir yasina yakin deneme tekrarlandi ve yine hüsran.. O kadar umutlanmistim ki.. Gece karin agrisindan uyuyamadi kuzum, gece bile bezini kirletti kan mukus kabus gibi..
Halbuki keci urunleriyle deneme yapmistimtethyss canim yanlis hatirlamiyorsam sizde de alerji vardi keci urunleri kullanmaya baslamistin inek sutune gectiniz mi..
Yogurdun tadini bilmeyen kizim denemede cay kasiginin ucuyla olani bile tukurdu hic sevmedi.. Umarim iki yasinda gecer de tatlarini yadirgamaz.. Ben deseniz gittikce kilo verip gucsuzlesiyorum.. Bize dua edin..
bende vegaferon kullanıorum
ferumda da var ama daha geçmedim hiç paraben olduğuınu bilmiodum
bi yerdemi yazıo nerden biliosun pekii kendimde hamileyken onu kullanmıştım hatta.
evet zorlamamk gerekiomuş ama napalım yapıoz yani aç sanıoz yesin dioz aslında aç olsa
çocuk yer bunuda bilioz ama napalım annelik bu işte herkes herşey konuşur cnm
ama hiç kimse onlara bişey olsa biz kadar üzülmez boşver senn takılma cvp da verme bildiğini
yapp..
Evet adaşım sen söyleyince baktım. Acaba parabensiz kan ilacı var mı? Bizim Kan ilacı kullanmamız lazım. Hem hgb değerimiz düşük hem de Demir depoları boşmuş Ereniminferrumda da paraben var kutusunda yazmıyor ama prospektüsün de yazıyor
Nasilsiniz kizlar?
ferromixin de yok adaşım doktoruna bir danış bakalım ne diyecek ama paraben herşeyin içinde var ne kadar sakınsaktaEvet adaşım sen söyleyince baktım. Acaba parabensiz kan ilacı var mı? Bizim Kan ilacı kullanmamız lazım. Hem hgb değerimiz düşük hem de Demir depoları boşmuş Erenimin
canım arkadaşım ya dua edicem sizin için elimden başka birşey gelse keşke üzülme lütfen Rabbim beterinden korusunNasilsiniz kizlar?
ben yine sana blw önericem boşuna hiç yıpratma kendini bırak döke saça yemeye çalışsınProspektüsünde yazıyor paraben olduğu. Bu arada ferrumda da varmış,carputi Sağolsun söyleyince baktım,Gözümden kaçmış demek ki. Yemek konusunda insanları takmıyorum artık, hatta insanların yanında yedirmiyorum çünkü müdahale etmelerine tahammül edemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?