Canım üzülme çok şükür sağlığı yerinde Allah başka dert vermesin tabiki çok zor hem senin için hem kızın için şuan küçük en azından anlamıyor inş 2yaşına kalmadan da düzelir, üzme kendiniCok sagolun destekleriniz icin kizlar..
Gün boyu yüzüm asık, ruhum karanlik dolastim evin icinde sonra kendime kiziyorum derdin bu olsun diye Rabbim dermansiz dert vermesin bizi yavrularimizla sinamasin dediginiz gibi..
Yiyecek bulamayan kuzulari düşündükce annelerini düşündükce mahvoluyorum ben kizim yogurt peynir yiyemiyor diye icim yanarken...
Kızlar malum kış yaklaştı benim oğlan çok deli yatıyor battaniye falan durmuyr üstünde asla ben örtyrm daha odadan çıkmadan atyr üstünden uyku tulumu almayı düşünyrm ama hangisinden aldam bilemedim torba gibi olanlar güzel ama yiğit çok dönüyor onda rahat edermi diye düşünyrm dönemezse uyanır diye, tavsiyelerinize açığım bekliyorumsevgiler..;-)
Cok sagolun destekleriniz icin kizlar..
Gün boyu yüzüm asık, ruhum karanlik dolastim evin icinde sonra kendime kiziyorum derdin bu olsun diye Rabbim dermansiz dert vermesin bizi yavrularimizla sinamasin dediginiz gibi..
Yiyecek bulamayan kuzulari düşündükce annelerini düşündükce mahvoluyorum ben kizim yogurt peynir yiyemiyor diye icim yanarken...
Cok sagolun destekleriniz icin kizlar..
Yiyecek bulamayan kuzulari düşündükce annelerini düşündükce mahvoluyorum ben kizim yogurt peynir yiyemiyor
yiycek İnşallah zamanla annesi uzulmecookk gecmis olsun Rabbim sifa versin kuzucugaa
bende almaliyim simdiden ustu acik sabah bumbuz kalkiyo hava serinledi baya sağol onerin icinn canimKızıma her ıkısını de denemiştim ben canım. Torba gibi olanlar kolsuz oluyor genelde ve cocuk bacaklarını hareket ettıremıyor rahat ne kadar geniş olsa da. Benim kızım da cok deli yatar. Daha sonra bırının tavsıyesıyle içi ince dolgulu bacaklı tulumlardan aldım. Pançodan almıştım hatta. Evın ısısına gore çıtçıtlının uzerıne yada cok soguk oldugunda ince pijamanın uzerıne gıydırdım sıcacık kalkıyordu. Ama ev sıcaksa terletıyor tabı.
Evdeki tulum buyuk geliyor henuz ben de bu kış için almayı dusunuyorum oğluma.
çok tatlı bi bebek maşallah..kasım doğumlumu??bizim altta 3 üstte 4 diş var ama boşuna ne makarna ne de üzüm yiyebiliyoDışarda çok mutlu hep gezmek istiyor..
Eki Görüntüle 1633406
Alt dişlerimiz görünüyor şükür.. Bir de üstlerden çıksa : )
Eki Görüntüle 1633405 Eki Görüntüle 1633404 Eki Görüntüle 1633403
geçmiş olsunOğlumu doktora götrdüm az önce.kulağında iltihap varmış antibiyotik verdi.uyumaması ondan sanırım.kendi doktoru daha önce antibiyotikle beraber biogai kullan demşti onu da aldım antibiyotikler bağırsak florasını bozarmış sisteme yan etkilerini azaltmak için biogai da verdim şimdi.yetişkinlerin de antibiyotk alırken prebiyotik kullanması iyiymş düzelsin inş yavrumun sıkıntısı.1 aydır uyumuyodu geceleri keşke daha önce götrseydim diyorum
geçmiş olsunKizlar istahi ve kansiligi olan bebeklerin annelerin dikkatine acilen idrar kulturu yaptirin.. Bnde kasim annesym bi oglum var kac aydir kansizligi istahi bni cok yordu ole rasgele idrar tahlili ve idrar kulturu yaptirmya kalktim oncesinde idrarnda cok az koku seziordum nese yaptirdm duz idrar tahlili tertmz cikti doktormz doktorms emin olmk icin iki defa idrar kulturu yaptirdi burde ne gorelim 100.000 iltihap cikti emin olmk icin sondayla idrar alindi yapildi sonuc ayni
inşallah en kısa zamanda geçerkızlar bu arada dün resim paylaşmıştım
oğlumun kolunda çıkan bişeyle ilgili doktora götürdük
enfeksiyon dedi 2 adet krem verdi geçer dedi ama
bakıcaz artık okadar kötü oldu ki yaa yara gibi
sanırım sinek falan ısırdı da el değdi ondan mı oldu
bilmiorummm..
aktivite masasını 3 aydır kullanıyo..
Oğlun pek şekerim maşallah Allah bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?