2014 Kasım Anneleri

Cok sagolun destekleriniz icin kizlar..
Gün boyu yüzüm asık, ruhum karanlik dolastim evin icinde sonra kendime kiziyorum derdin bu olsun diye Rabbim dermansiz dert vermesin bizi yavrularimizla sinamasin dediginiz gibi..
Yiyecek bulamayan kuzulari düşündükce annelerini düşündükce mahvoluyorum ben kizim yogurt peynir yiyemiyor diye icim yanarken...

Canım üzülme çok şükür sağlığı yerinde Allah başka dert vermesin tabiki çok zor hem senin için hem kızın için şuan küçük en azından anlamıyor inş 2yaşına kalmadan da düzelir, üzme kendini

Kızlar malum kış yaklaştı benim oğlan çok deli yatıyor battaniye falan durmuyr üstünde asla ben örtyrm daha odadan çıkmadan atyr üstünden uyku tulumu almayı düşünyrm ama hangisinden aldam bilemedim torba gibi olanlar güzel ama yiğit çok dönüyor onda rahat edermi diye düşünyrm dönemezse uyanır diye, tavsiyelerinize açığım bekliyorum sevgiler..;-)

Kızıma her ıkısını de denemiştim ben canım. Torba gibi olanlar kolsuz oluyor genelde ve cocuk bacaklarını hareket ettıremıyor rahat ne kadar geniş olsa da. Benim kızım da cok deli yatar. Daha sonra bırının tavsıyesıyle içi ince dolgulu bacaklı tulumlardan aldım. Pançodan almıştım hatta. Evın ısısına gore çıtçıtlının uzerıne yada cok soguk oldugunda ince pijamanın uzerıne gıydırdım sıcacık kalkıyordu. Ama ev sıcaksa terletıyor tabı.

Evdeki tulum buyuk geliyor henuz ben de bu kış için almayı dusunuyorum oğluma.

Son düzenleme:

Canm üzülme nolur düzelir inşallah zamanla. Zaman ne hızlı gecıyor bak. Rabbim başka dert vermesin. Benim kızımın alerjısı yoktu ama süt karnını ağrıtırdı sabaha kadar ağlardı içtiği zaman. emmiyordu da 20 aylık olana kadar ıcıremedim. Şimdi de sütlerı saklıyorum çok içiyor dıye. Senın kuzun da buyuyecek yicyecek inşallah hepsinden.

Kizlar istahi ve kansiligi olan bebeklerin annelerin dikkatine acilen idrar kulturu yaptirin.. Bnde kasim annesym bi oglum var kac aydir kansizligi istahi bni cok yordu ole rasgele idrar tahlili ve idrar kulturu yaptirmya kalktim oncesinde idrarnda cok az koku seziordum nese yaptirdm duz idrar tahlili tertmz cikti doktormz doktorms emin olmk icin iki defa idrar kulturu yaptirdi burde ne gorelim 100.000 iltihap cikti emin olmk icin sondayla idrar alindi yapildi sonuc ayni

geçmiş olsun

On gun antibiyotik kullandk sonuc degsmemis bugun antibiyotik ignesne gectik netten arastriom doktorlar gorusuorm bi illet kansizlik ve istshsizlik yaparms ozellikle erkek bebeklerde cok tehlikeyms erkn fark edilmess3 bobrek kalici hasar birakiorms Allah muhafaza bazen hic belirti bile vermiorms enfeksion gecer gecmes acil sunnet bu anck bole tekrarlms dior doktrms kontrol amacli sizlerde yaptirin bnce

geçmiş olsun

inşallah en kısa zamanda geçer

Sunuda aklindykn soleyim pipi ucu siyrilmali konusu varsa bn tam anlamyla yap iordm farkli cunku sonuna kadar siyirmk lazimmis bnm yuzmdn bebegm o bolgasnde iltihap dolmus bezine akmya basldi korktum cisini az yapmyw basladi snra hattw gece hic yapmdi cok korktum bugun doktormuz siyirdi iltihaomp cikti suan daha rahat masaallh

Benim kizim neden doğduğundan beri saat basi yada iki saate emmeye kalkiyor yaa bi. Defa yanlislikla 4 saat uyumustu ilkk defa okadr dinlenmistimki uyumayi ozledim ya sabah heryerim agriyarak kalkıyorum bazen emzirmek bile istemiyorum göğsüm aciyo artik gece bboyu meme agzinda birakinca uyaniyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…