2014 Kasım Anneleri

Cvbın için teşekkür ederim canım, bende terlemesinden çekindiğim için ayaklı tulum düşünmemiştim ama diğeride dediğin gibi hareketi kısıtlıyor benimki asla uyumaz öyle olunca evîmizde kışın sıcak oluyor aslında napsam bilemedim yaa lcw de gördüm ama elyaftı içi o yakar yaa pamuk bulmak lazım pançoya bakayım ozaman teşekkür ederim,

Canım bence artık seni emzik niyetine kullanıyor , akşam yatmadan önce tok tutacak bişeyler yedirsen yada mama versen belki acıkıyodr sütünde yetmeyince emzik niyetine kullanıyodur artık büyüdüler bu kadar çok uyanmaması gerek bence

Kızlar bebişine aktıvıte masası alan varmı.
Bende fisher price ın 2 farklı aktivite masasıda var. Biri hediye geldi.çok seviyoruz. Uzun süre ayakta oynuyor .bacak kasları gelişti tek elini bırakıp duruyor bdayday duruyor yani. Bazende 2 elini bırakıpm masasının yanında bize bakıp bişeyler anlatıyor kendi çapında

aynen bizde de bondigo marka aktivite masası var ellerini bırakıp alkış yapıyor bütün oyuncakları sesli hepsiyle oynuyor ben bile oynuyorum zaten müzikleriyle dans ediyoruz güzel oluyor

Kızlar gordugum kadarıyla maşallah diyim yavruların cogu emekliyor tutunup kalkıyor. Benim oğlum hala surunerek gerı gerı atıyor kendını. Otururken poposunun ustunde gezınıyor ama tabı odadan cıkmıyor. Koltuga el atıyor ama kalkamıyor henuz. Doktor sıkıntı yok emeklemez artık ayaga kalkar bırden dedi ayakta tuttu baktı falan. Kızım bu kadarke koltuga tırmanıyordu. Kıpır kıpır aslında herseye el atıyor sofrayı dagıtıyor ablasının odasında heseyı dagıtıp atıyor ama o kadar. Kilodan hareketsız diyor herkes 10.200 dü kılosu gecen hafta. Benim oğlum gıbı olan var mı biz mi cok tembeliz.

Rica ederim canım. Kısa kollu çıtçıtlı gıydırıyordum sadece içine ben terlemiyordu ama evin sıcaksa terletebilir yine. C&a ve h&m mağazalarında da tulumlar oluyor ayaklı hem penye hem kışlık. Ben kışın alt ust pijama yerıne penye tulum gıydırmeyı tercıh edıyorum ustu acılsa da beli açılmıyor en azından.

Yok ya her çocuk bir değil ki benim yeğenim hiç emekledi 13 aylıkken bi anda kalktı yürüdü sağlıklı olsunlar da kimi geç kimi erken yürüyecekler nasılsa

karni tokk olduğundada oyle normlde cok istahli degil ama bazen zorlada olsa yefiriyorum gun icinde sureklibiseyler sokuyorum agzina ama yokk of dra gtcez bugun soracam yine dr gaz sancisi var dedihala yasina gelck.s

Yok ya her çocuk bir değil ki benim yeğenim hiç emekledi 13 aylıkken bi anda kalktı yürüdü sağlıklı olsunlar da kimi geç kimi erken yürüyecekler nasılsa
Evet ben de oyle dusunuyorum canım ama işte insan düşünüyor ya özellikle ablasının resimlerine bakınca dıyorum niye hala oturuyor :) aslında su an işime geliyor bu durum çünkü kızımın döküntüsünü zor topluyorum zaten işlere zor yetısıyorum bir de oğlumun peşinden koşucam :)

karni tokk olduğundada oyle normlde cok istahli degil ama bazen zorlada olsa yefiriyorum gun icinde sureklibiseyler sokuyorum agzina ama yokk of dra gtcez bugun soracam yine dr gaz sancisi var dedihala yasina gelck.s

Gaz sancısı bizde de var canım. Çok emdiği için ve emerek uyudugu için oluyor benim sütüm yapıyor. Bir de emme istegi cok fazla mide dolu ama yine de emiyor o da rahstsız ediyor haliyle. Gecen hafta kontroldeydık biz de emdiği sürece olacak dedi. Ben muhallebi falan yedıremiyorum mesela akşam. emmeden uyuyamıyor üstüne bir de emince butun gece rahatsız olup mızırdanıyor.

Evet canım bende tulum giydrcm inş h&m de güzel tulumlar var inş istediğim gibi bir uyku tulumuda bulabilirim

Doğum günü konsepti yapcak arkadaşlar bi sitr buldum bi çok konsept var kendin çıktı alığ yapıysn hiç para vermysnz yani sadece tabaga bardağa yapştrmk kalyr çok güzel şeyler var bi bakın derim sitenin adı keyfekeder saatlerim

ben yine sana blw önericem boşuna hiç yıpratma kendini bırak döke saça yemeye çalışsın

Geçen gün eline yarım muz verdim elinde ezdi parçaladı Ağzına götürdü, sonra mama sandalyesine, kendi üstüne heryere sürdü muzu. Sağolsun bana iş çıkardı Erenim. Yese neyse, toplanır silinir önemli değil ama direkt oyuna çeviriyor. Belki de böyle böyle kendi yemeye alışacak ama Karnı doymuyor gibi geliyor. Bir de mesela ben çorbaları püre kıvamında yapıyorum. Onları nasıl kendi yer ki acaba ? Bardakta içilecek kadar Sıvı Yapmıyorum.

Bende sizin gibi sürekli bişeyler vermeye çalışıyordum ve sonuç hüsran yemiyordu agzını kilitliyordu bu ay doktorumuz öle 2 saatte bir sürekli ağzına bişey tıkıştırmak olmaz diyette gibi davranıyorsunuz.açıkınca güzelce yer dedi .yani yemesini sağlamak için aç bırakcaksınız emzirmeyeceksiniz fazla gün içinde dedi.yine yemezse gel dedi.aç bırakınca yiyor sıpa sevdiği seyleri.inşallah yemeyen bebişler yerde biz anneleri olarak biraz mutlu oluruz.sanki aç gibi geliyor sürrkli ama mutlular

Aynı bizi anlatmışsın.yeme yok oyun çok.

aynen oyle emmeden uyumuyor benim suutum yapiyor diye ben ilac kullaniyorum gunde uckeZ bende oyle yatmadan bisey veremiyorum sabahaa kadar dolanip duruyo daha kotu oluyor gaZ sancisi hala bitmedi demekki yaa

aynen bizde de bondigo marka aktivite masası var ellerini bırakıp alkış yapıyor bütün oyuncakları sesli hepsiyle oynuyor ben bile oynuyorum zaten müzikleriyle dans ediyoruz güzel oluyor
Evet bizim oğlan saydırıyor sürekli bize birde anlasak ne dediğini çenebaz olcak sanki. sinirlenincede kendini sıkmaya basladı birde dilini keşfetti sanki saga sola çevirip garip ve komik hareketler yapıyor.çok tatlı oluyorlar .hergün yeni aksiyon var evde.enerjisine yetişemiyorum bazen.

Kızımın huysuzlugundan pek gıremıyorum aktıvıte masası için cvp veren arkadaşlar cok tesekkurler. Resım atabılırmısnz. Bizede amcası hedıye alıcak. Buarada kızımı meyvelerını mama sandalyesınde kendı yıyodu döke saçada olsa. Kaşıkla bişey zor yıyo kendısı yemek istıyo. Yogurdu bardakla içiriyorum. Bugun özenerek yemek hazırladm.yemedı Benm yedıgım baharatlı arpa şehrıye corbasını yedi acılı acılı. Bın takla atıyorum iki lokma yesın dıyeya alttan ıkı dişi cıkıcak gıbı damagı baya beyazlamış.uykusuzluk huysuzluk devam. Benden haberler bukadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…