Sağol canım sitede güzel şeyler var çiçek yapımı ariyordum oradan buldumDoğum günü konsepti yapcak arkadaşlar bi sitr buldum bi çok konsept var kendin çıktı alığ yapıysn hiç para vermysnz yani sadece tabaga bardağa yapştrmk kalyr çok güzel şeyler var bi bakın derim sitenin adı keyfekeder saatlerim
Benim oğlumda öyle tok olduğu halde emiyor alışkanlık yaptı herhalde geceleri artık cok zor oluyor emzirmeden uyutmayı deniyorum yıkıyor ortalığı susmuyor.karni tokk olduğundada oyle normlde cok istahli degil ama bazen zorlada olsa yefiriyorum gun icinde sureklibiseyler sokuyorum agzina ama yokk of dra gtcez bugun soracam yine dr gaz sancisi var dedihala yasina gelck.s
sussup uyusunda naparsa yapsin dyorum artik ozamanda sonuc bu bakalim biraz daha buyuyunce duzelir İnşallahBenim oğlumda öyle tok olduğu halde emiyor alışkanlık yaptı herhalde geceleri artık cok zor oluyor emzirmeden uyutmayı deniyorum yıkıyor ortalığı susmuyor.
Bende bugun bunu sormuştum cnm. Ama masa olanı alıcaz galıba. Bır sıtede dıgerı için yorumu okumuştum. Halının üzerınde normal gıttıgını ama zemınde hızlı gıttıgı bebegının cok düştugunu soylemişti bırı.oyuzden pek sıcak bakamadm ilk resımdekıne ıkı gundur arastırıyorum. Bakalım kullanan arkadaslar varsa tavsıyelerını merak edıyorumArkadaslar aktivite masası bakıyorum bu ikisi hosuma gitti kullananlar hangisini önerirsiniz yürüteçli olan hosuma gitti ama aktivite olarak diğeri daha çesitli sanki siz mi erken aldınız ben mi geç kaldım yasından sonra almayı düsünüyordum ama masallah hızlısınız
Bende bondigo masa var.bizimki en fazla beş dk oynuyor sıkılıyor hemen çocuktan çocuğa değişiyor.başka oyuncağa geçiyor oynuyor ama fazla ilgisini çekmiyor.demekoyle_1st: 42666446 .!.:Arkadaslar aktivite masası bakıyorum bu ikisi hosuma gitti kullananlar hangisini önerirsiniz yürüteçli olan hosuma gitti ama aktivite olarak diğeri daha çesitli sanki siz mi erken aldınız ben mi geç kaldım yasından sonra almayı düsünüyordum ama masallah hızlısınız
bende ikincisi var çook güzel yürüme yardımcısı ayrı var bende parke de çok hızlı gidiyor ya tutmasam kaç kere yapışırdı bence masayı alArkadaslar aktivite masası bakıyorum bu ikisi hosuma gitti kullananlar hangisini önerirsiniz yürüteçli olan hosuma gitti ama aktivite olarak diğeri daha çesitli sanki siz mi erken aldınız ben mi geç kaldım yasından sonra almayı düsünüyordum ama masallah hızlısınız
bir iki değil her öğün denemelisin önce koy önüne biraz oynasın baksın ne bu diye sonra sen yine besle hem katı gıdaya da alışır veya bana yolla zaten ev batıyor erenle yaman beraber yesinlerGeçen gün eline yarım muz verdim elinde ezdi parçaladı Ağzına götürdü, sonra mama sandalyesine, kendi üstüne heryere sürdü muzu. Sağolsun bana iş çıkardı Erenim. Yese neyse, toplanır silinir önemli değil ama direkt oyuna çeviriyor. Belki de böyle böyle kendi yemeye alışacak ama Karnı doymuyor gibi geliyor. Bir de mesela ben çorbaları püre kıvamında yapıyorum. Onları nasıl kendi yer ki acaba ? Bardakta içilecek kadar Sıvı Yapmıyorum.
Allah bebeklerimize sağlık sıhhat versin İnşallahOğlun pek şekerim maşallah Allah bağışlasın
Bende fisher price ın 2 farklı aktivite masasıda var. Biri hediye geldi.çok seviyoruz. Uzun süre ayakta oynuyor .bacak kasları geliştitek elini bırakıp duruyor bdayday duruyor yani. Bazende 2 elini bırakıpm masasının yanında bize bakıp bişeyler anlatıyor kendi çapında
bizim evdeki brightstar fotosunu koymuştum..bizim oğlan çok severek oynuyo etrafında istediği gibi dönüyo..annemin evinde fisherprice var.onun oturacak yeri yok ama oyuncakları çok orjinal.Bende bugun bunu sormuştum cnm. Ama masa olanı alıcaz galıba. Bır sıtede dıgerı için yorumu okumuştum. Halının üzerınde normal gıttıgını ama zemınde hızlı gıttıgı bebegının cok düştugunu soylemişti bırı.oyuzden pek sıcak bakamadm ilk resımdekıne ıkı gundur arastırıyorum. Bakalım kullanan arkadaslar varsa tavsıyelerını merak edıyorum
bizimki yürüme yardımcısını sadece tutunup ayağa kalkmak için kullanıyo.daha tek adım atmış diil..bende ikincisi var çook güzel yürüme yardımcısı ayrı var bende parke de çok hızlı gidiyor ya tutmasam kaç kere yapışırdı bence masayı al
Doğum günü hediyesi olsun horozumun az kaldı e bebekte indirimdeymis alıyim o zaman hemen saol teyzesibende ikincisi var çook güzel yürüme yardımcısı ayrı var bende parke de çok hızlı gidiyor ya tutmasam kaç kere yapışırdı bence masayı al
Ebebek de ne kadar ben kliksa dan aldım ücretsiz kargo 112 tl
Doğum günü hediyesi olsun horozumun az kaldı e bebekte indirimdeymis alıyim o zaman hemen saol teyzesi
çok tatlı bi bebek maşallah..kasım doğumlumu??bizim altta 3 üstte 4 diş var ama boşuna ne makarna ne de üzüm yiyebiliyo
aktivite masasını 3 aydır kullanıyo..
Eki Görüntüle 1634569
Bizde bunu aldık pamidordan pamuklu ve ayaksiz fiyati da 59.90 tl fikir olsun dedim
Günaydın arkadaşlar..
Dün doktora gittik...
Doktorumuz baktı diş etleri kabarmış dedi..
Kansızlığı için ben hiç kullanmamıştım 11,50 değeri için gitgide düşer sabah akşam 7 damla ver dedi..
Ve oğlum bir ay boyunca hiiiiiç kilo almamış...
Hala 9 kg.. Çok kafam takıldı neden böyle ya kilo almıyor...
Vitamin verdi..
günaydınn cnmm
kanı düşük mü yani almıştır belki
zayıflamıştır cnm ben her ay bakmıorum kilosuna valla
kilosu iyi değilmiymişki ayına göre 1 yaşında 10 kilo olması gerekiyor
diye biliorum buda iyi bence vitamine ne gerek varki
et ver sebze balık mesela onlardan alsın vitamini yaa hiç sevmiorum
ben öle hemen ilaç kullanmayı.benm kv de de çok sever ilacı o bile diodu dokotra bi
vitamin yazıralım die çok tepki vermiştim..
Yani hiç kilo almamasını güzel bulmadı canım.. Bir de idrar tahlili verdi bir türlü çişini yapmadı bekledik bekledik.. Onu da veremedik o da aklımda kaldı.. Huzursuzluğu için bi bakalım demişti.. Ne bileyim.. Veriyorum canım et suyu tavuk suyu eksik olmuyor evden elimden geldiğince güzel beslemeye çalışıyorum ne bileiym moralim bozuldu baya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?