2014 Kasım Anneleri

Bizim evde oyuncaklar sürekli yamana yalvarma halinde lütfen benimle biraz daha oyna tut elimi hadi gidip oynayalım şimdi ama ne gelen var ne giden

Bizim evde oyuncaklar sürekli yamana yalvarma halinde lütfen benimle biraz daha oyna tut elimi hadi gidip oynayalım şimdi ama ne gelen var ne giden
Ayy aynı durumdayız çok güldüm yorumuna bizim eleman bizle oynamayı daha çok seviyor hiçbir oyuncagı istemiyor anca kitap karıştryor bazen gülüyor bişyler söylüyor kendince okadar kavanoz kapağıyla daha çok oynuyo yeminle;-)

Bizimki de aktivite masasını basamak yapıp şarjlı süpürgeyi kapıyor birde süpürüyor evi döne döne kan ter içinde ama Yanlışlıkla süpürge açılırsa Ağlaya ağlaya Koşarak bi gelişi var öldürür insani

Sağol Canım bakıcam hepsine

Hehehe çok komik bunlar ama çok tatlıdr o hali yaa

haha yemekten önce deseydin gelirdik tüh

Kırıkkale yi gezdik bitti napak ankara ya Çiftliğe gittik bide 50. Yıl parkı Cebeci de ne güzel olmus ank. Bir avuç toprak getirme mi carputi
Hiç sevmem Ankara'yı benimde kız kardeşim evlendi Düğüne geldik harikalar Diyarında oldu baba tarafım Ankara da yıllar olmuş görmeyeli ben amcan kızım sen kaç numaraydın diye bir sohbet Aldı yürüdü valla
Gez valla iyi yapıyosun ne güzel eşimin yıllık izni hala kapalı

Ankara sevilmez mi ya neyse onu boşver de rapor alsaniza polis amaçla gidin kafa tatili yapin

Ankara sevilmez mi ya neyse onu boşver de rapor alsaniza polis amaçla gidin kafa tatili yapin
Rapor alana çok takıyorlar ya yerine bile değiştiriyorlar bende çok bunaldım deniz kum göremedik bari bi kaplıca ya gitsek sıcak sıcak yaz gelse tatile gitsek diye bütün kış hayal kurduk yaz geldi geçti hala izin yok

bizimki daha desteksiz duramıyo koşmasına aylar var sanırım

Günaydin hatunlarrrr
Bizim disimiz ciktiii cok sukurrr
Darisi bekleyen annisleree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…