Bende durum bildiriyorum vurur yüze ifadesi soldan soldan geliyorlar bana bitanesiOyy oyy davul çalsanda anlamaz bu
Durum bildiriyorum; vurur yüze ifadesi bi sus artık bitanesi
Ben 1 sene daha evdeyim bakalım ne çabuk geçiyor zaman yaAmaan toptan kaldırdalar şu nöbetide kurtulsak ya para falan îstemiyorum,vallahi nöbetteki yorgunluğu 2ekders ücretiyle satın alamazlar
Bizim evde oyuncaklar sürekli yamana yalvarma halinde lütfen benimle biraz daha oyna tut elimi hadi gidip oynayalım şimdi ama ne gelen var ne gidenAslında aralarında çok fark yok, 30 lira falan var. Hepsi aynı görevi görüyorda iş bizimkilerin oynayıp oynamamasında. Demek aktivite masasını ters çevirip sürüklüyor, çok güldüm ya yaramaz olduğu burdan belliBasamak olarak kullanmasıda zekice
Bende durum bildiriyorum vurur yüze ifadesi soldan soldan geliyorlar bana bitanesi
Ayy aynı durumdayız çok güldüm yorumunaBizim evde oyuncaklar sürekli yamana yalvarma halinde lütfen benimle biraz daha oyna tut elimi hadi gidip oynayalım şimdi ama ne gelen var ne giden
Bizimki de aktivite masasını basamak yapıp şarjlı süpürgeyi kapıyor birde süpürüyor evi döne döne kan ter içinde ama Yanlışlıkla süpürge açılırsa Ağlaya ağlaya Koşarak bi gelişi var öldürür insaniAyy aynı durumdayız çok güldüm yorumunabizim eleman bizle oynamayı daha çok seviyor hiçbir oyuncagı istemiyor anca kitap karıştryor bazen gülüyor bişyler söylüyor kendince okadar kavanoz kapağıyla daha çok oynuyo yeminle;-)
Sağol Canım bakıcam hepsineBen de bu aralar Kitapları araştırıyorum. En çok önerilenler bunlar:
- Dokun hisset/ hayvanlar ABC yayınları
- Parkta oyun zamanı/ yavru köpek Pearson yayınları
- Neşeli saklambaç Harr Harr Pearson yayınları
- Küçük vak vak 1-2-3 Pearson yayın.
- Küçük itfaiye arabası/Pena yayın.
- Ellerim- Ayaklarım/ Yapı kredi yayınları.
- Dr. Stoppard serisi - 6 kitap manddin yayınları/Mutlu bebek
Şuan bizde 1 tane kitap var. Sevimli dostlar sarman/ Pearson yayınları. Kitap kalın Kapaklı, Kaliteli yırtılacak gibi değil. Oğluma okuyorum ama erken henüz. Bizim ki sayfaları çevirip, Gülüyor, sonrada hoop Ağzına götürüyor.
Hehehe çok komik bunlarBizimki de aktivite masasını basamak yapıp şarjlı süpürgeyi kapıyor birde süpürüyor evi döne döne kan ter içinde ama Yanlışlıkla süpürge açılırsa Ağlaya ağlaya Koşarak bi gelişi var öldürür insani
Eneee gel görüşelimmDurum raporu: Angara dayım havamı kimse bozamaz vay bidenem vay vayy
Napıyon orda bebe bende 3 hafta önce gittimDurum raporu: Angara dayım havamı kimse bozamaz vay bidenem vay vayy
haha yemekten önce deseydin gelirdik tühEneee gel görüşelimm
Kırıkkale yi gezdik bitti napak ankara ya Çiftliğe gittik bide 50. Yıl parkı Cebeci de ne güzel olmus ank. Bir avuç toprak getirme mi carputiNapıyon orda bebe bende 3 hafta önce gittim
Hiç sevmem Ankara'yı benimde kız kardeşim evlendi Düğüne geldik harikalar Diyarında oldu baba tarafım Ankara da yıllar olmuş görmeyeli ben amcan kızım sen kaç numaraydın diye bir sohbet Aldı yürüdü vallahaha yemekten önce deseydin gelirdik tüh
Kırıkkale yi gezdik bitti napak ankara ya Çiftliğe gittik bide 50. Yıl parkı Cebeci de ne güzel olmus ank. Bir avuç toprak getirme mi carputi
Ankara sevilmez mi ya neyse onu boşver de rapor alsaniza polis amaçla gidin kafa tatili yapinHiç sevmem Ankara'yı benimde kız kardeşim evlendi Düğüne geldik harikalar Diyarında oldu baba tarafım Ankara da yıllar olmuş görmeyeli ben amcan kızım sen kaç numaraydın diye bir sohbet Aldı yürüdü valla
Gez valla iyi yapıyosun ne güzel eşimin yıllık izni hala kapalı
Rapor alana çok takıyorlar ya yerine bile değiştiriyorlar bende çok bunaldım deniz kum göremedik bari bi kaplıca ya gitsek sıcak sıcak yaz gelse tatile gitsek diye bütün kış hayal kurduk yaz geldi geçti hala izin yokAnkara sevilmez mi ya neyse onu boşver de rapor alsaniza polis amaçla gidin kafa tatili yapin
öptüm ereni :)Şu ayakkabılara gitmemeyi bir de ben öğretmeliyim de dinleyen mi var. Nerde pis bişey var ona gidiyor zaten. Lavabonun önündeki gider kapağını söküyo. Bantladım üstünü, bantı da söktü. Ereni anneannenle mi görüştürsek acaba
bizimki daha desteksiz duramıyoBizimki de aktivite masasını basamak yapıp şarjlı süpürgeyi kapıyor birde süpürüyor evi döne döne kan ter içinde ama Yanlışlıkla süpürge açılırsa Ağlaya ağlaya Koşarak bi gelişi var öldürür insani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?