Belki ameliyatsiz verirsin canım bak burda birbirimize destek oluruz . Ameliyat bana hep korkutucu geliyor. Ben oğlumu emzirmiyorum artık sütüm kalmadı. Akşam yoğurt limon pulbiber kürü gündüz de bolca ılık su ve bikaç bardak yesilcayla başladım bugün.ben kilomu yazsam halinize şükredersiniz :)) bebek sütten kesilince tüp mide ameliyatı olacağım..
Ne mutlu sana☺madem kilodan konuşulmuş kızlar benim kilom
kalmadı sadece birazcık göbüşüm var :):)
bununla ilgilidebişiler söyleyin bari önceden de vardı zaten göbeğim ama
şimdi birazdaha fazlalaştı eritirsem çokkkkkkkkkkk sevinirim..
Ne mutlu sana☺
Ben emzirince hiç veremedim çünkü çok iştahım açıktı 10 buçuk ay emzirdim gram vermedim.ramazan oruç tutunca bide işe falan giderken
baya yol yürüyorum üzerine bide emzirince
gitti valla her gören çok zayıflamışın diyor
göbek hariç :)
Ben emzirince hiç veremedim çünkü çok iştahım açıktı 10 buçuk ay emzirdim gram vermedim.
Yok emzirmiyorum. Bikaç gün oldu sütüm yok. Goguslerim boş.bende iyi yiyodum cnm ben ramazanda kilo verdim ve sonrasında
yürüyüşle falan birlikte şuan emzirmiyomusun peki.
Yok emzirmiyorum. Bikaç gün oldu sütüm yok. Goguslerim boş.
Emmiyorda zaten boş boş çekiyordu ben de devam sütü ve mama vermeye başladım. Oğlum yeni tanıştı mamayla.hadi ya hiç mi emmiyo artık
benimde makinemi artık geri vericem
gündüzler el pompasıyladevam edicem sağmaya bakalım
belki süt çıkmaz öle ama geri falan gitmesini engeller belki
akşamdan akşama da emse yeter ama gündüz sağmayınca geri gider
diye korkuyorum sadece.bakalım
Emmiyorda zaten boş boş çekiyordu ben de devam sütü ve mama vermeye başladım. Oğlum yeni tanıştı mamayla.
bende tutmuyorum okulda benim yüzümden öift nöbet tutuyorlar napim şynun şurasında 1aycık kaldı:)ocaktan sonra kimse şikayet etmez ücret geliyorya suan söyleniyorlar:)Sağol canım araştrdm da öyle değilmiş ya doğumdan itibaren 1yılmış malesef onu kim uydurdu bilmemama çirkeflik yapıp hakkımı aldım 1ay daha tutmıycam nöbet
Oğlumu 10 buçuk aydır anne sütü dışında hiç mama vermedim . 6. Ay ek gidaya geçti ama hep anne sütü ağırlıklı beslendi. Bu aya kadar vardı az da olsa sütüm ama şimdi bir iki damla dışında yok. Oğlum meme aldığı için ek gida fazla yemiyordu.hiç vermemişmiydin ben 5 aylıkken
biraz verdim sonra ek gıdaya verince süt yeterli oldu gündüzleri
ne veriosun peki bendegündüz vermezsem süt mama vermem lazım mı ki acaba.
kv de hayatta vermez daha ne gerek var der herşeyi yiyo zaten der beni sinir eder.
Aynen ya bana da Safinaz derlerdi yok Somali'den mi geldin falan uyuz olurdum sende epey zayıflamışsın bu canavarlar bitirdi bizi bana sorsan kilo almak daha zor hamile kalıp anca aldım 38 bendenim diye sevinirken yine 36 oldukAyni ben yani bana basladilar.. 48le hamile kaldim 65le doguma gittim ya 65 kiloyu bile sevmistimbir aralar 55 tim harikaydi herkes cok guzelsin diyordu simdi 47 yim süt diyeti fln da yapinca bir de beslenmeme hic dikkat edemiyorum bir de kosturmayla tabi.. İnsallah sen vermezsin.. Ilkokul yillarimda da bana hep safinaz derlerdi
Zor kısmı alışveriş Onuda bitirmişsinKizlar oglusumu d.gunu malzemelerini aldim cogunu kek standi muffin kaliplari 1kalibi seker hamurj renkli isiltili banner bardak hep aldim balon felan k.p alck
Merhaba canim iyiyiz cok sukur sen nasilsin? Ben gribim kizim da grip olduKizlar merhaba pek giripokuyamiyrm
Nasilsiniz iyi misiniz? Bebisler nasil?
Hamile olan var mi
Kizlar ben hala adet olmadim berbat birsey, parlayacak bomba gibiyim
Sinirlerim alt ust cok fenayim, cok gergin ve sinirliyom
Benkm gibi hala adet olamayan varmi??
Bide gicik kocacim sayesinde 18 de korunmasiz iliskim oldu
Belim feci agriyor, korkuyrm
Ptesi gebelik testi yapsam sonuc verir mi dersiniz?
Eğer o aralar yumurtlama zamanına denk geldiyse üzerinden 14 gün geçtiği için genelde testte sonuç çıkar. Bu arada şuan topikte hamile olan yok , senin içinde hayırlısı olsun inşallah.Kizlar merhaba pek giripokuyamiyrm
Nasilsiniz iyi misiniz? Bebisler nasil?
Hamile olan var mi
Kizlar ben hala adet olmadim berbat birsey, parlayacak bomba gibiyim
Sinirlerim alt ust cok fenayim, cok gergin ve sinirliyom
Benkm gibi hala adet olamayan varmi??
Bide gicik kocacim sayesinde 18 de korunmasiz iliskim oldu
Belim feci agriyor, korkuyrm
Ptesi gebelik testi yapsam sonuc verir mi dersiniz?
çok haklısınız.bizim dr belli.. isim vermek uygun oluyomu bilmiyorum da halil coşkun..kardeşim de sağlıkçı cerrahpaşa tıp.ta okuyo..birlikte araştırdık hocalarıyla konuştu..kendi okulundaki hocalardan çok bu dr.a karar verdiEmzirme bitince araştırırsın bakalım hangi doktor iyiyse bu iste onda yaptırırsın bende bu sağlık işinde Olduğum için önüne gelen her cerrahın yapmasına karşıyım
ahh ah bu benim büyük problemim..dukan.la 30 kilo verdim geri aldımBelki ameliyatsiz verirsin canım bak burda birbirimize destek oluruz . Ameliyat bana hep korkutucu geliyor. Ben oğlumu emzirmiyorum artık sütüm kalmadı. Akşam yoğurt limon pulbiber kürü gündüz de bolca ılık su ve bikaç bardak yesilcayla başladım bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?