2014 Kasım Anneleri

Kizlar oglus ishal oldu disi ciktii.
Muz patatess baska ne yedirebilirimm.
Doktora gitmeye gerek varmi kii bilemedimm
Bi yardimci oluverin be yaa

Günaydin hatunlarrrr
Bizim disimiz ciktiii cok sukurrr
Darisi bekleyen annisleree

Hadi hayırlı olsun.. Güle güle ısırsın sizleri inşallah : )
Bişi yapmana gerek yok bence canım.. Bol su içir.. Muz patates demişsin zaten.. Onlar yeterli bence.. Geçecek zaten kısa bir süre sonra..

Herkese günaydınnnnn...
Nasılsınız??
Arkadaşlar cupcake ve cakepops yapanlar var mı aranızda daha önceden?
Baktım da bir çok tarif var hangisi tam tutuyor daha güzel oluyor karar veremedim...
Varsa aranızda yapanlar yardımcı olabilirler mi acaba?

haha yemekten önce deseydin gelirdik tüh
Kahvaltıya gel
Kırıkkale yi gezdik bitti napak ankara ya Çiftliğe gittik bide 50. Yıl parkı Cebeci de ne güzel olmus ank. Bir avuç toprak getirme mi carputi

Gunaydin herkese oglum artik geceleri 3de bi uyanyr yarim saat uynk kaliyo bu gece biberonda mama yaptm 90 lik icti normlde biberonda sudan baska bise icmyrdu sabhda denedim yine icti
Cok istiyrdum biberonu almasini bazen lazim oluyo
Mesala dun corbasini icirdim 3te ama fotoydu kuafordu gezmeydi epey gecti biskuvi yedi de adanayi bilen bilir menderese gittik bicinin icine meyve koyuluyr bi muz istedim orda da onu yedirdim biberonu alsa bukadar strese girmem

Dün akşamki durum raporumuz;düğüne gittik zeynep davul sesinden korktu değişik sesler cıkarmaya basladı üstüne havai fiseklerin sesi kızlarim in korkusu şaşkınlığı gözlerinden nasıl belli oluyor neyseki sonradan düğüne adapte oldular uslu Uslu oturdular ama bi saat durup kalktik uykular gelince

Blw yapan annişlet bişey dotmak istıyotum. Bıkac gundur kızım yrmrk olayını ıyıce oyuna çevırdı. Anında yere atıyo yada tabagı ters çevırıyo. Ben yedırınce yıyo. Yedırmemı istıyo. Sizdede oluyomu arada bunlar. Nasıl tepkı verıcem bılmıyorum. Ben yedırmelımıyım yoksa tekrarmı onune koymalıyım. Ne guzel oturtmıştuk başa döndük yıne.

iyi emmiş cnm ozaman sıkıntı yok bende yakında gündüz
sütünü mecbur bırakıcam akşamdan akşama olduğu kadar
emecek artık napım.doyuyodu demek ki ondan almıyodur ne güzel.

Kizlar oglusumu d.gunu malzemelerini aldim cogunu kek standi muffin kaliplari 1kalibi seker hamurj renkli isiltili banner bardak hep aldim balon felan k.p alck

nerden aldın cnm bizim davetiylerimiz hazır arkadaşımız matbbacı o bastı
çoda güzel oldu bi kaç birşeyini kendim yapıcam çerçeve vs.ama yinede bi eminönün yapmak istiyorum
senden nerden almıştın.

ben 5,5 ay sonra oldum cnm çok şükür düzenli giido
hamile olan sanırım yok baya iyiyiz biz sürprizler olmazsa :):)
aralık anneleri baya hızlıydı çünkü..sen baya geç kalmışın ama 1 sene de olunmayabiliomuş
sen yine testini yap aklın kalmasın..

Ben 1 sene daha evdeyim bakalım ne çabuk geçiyor zaman ya

ohh sana ne güzel 2 yaşında işe başlıcan çok iyi cnm.

kızlar lavanta kesesi falan yapanlara daha çok sorum olıcak:)
lavnatam vardı kendim yapayım diodum lavanta kesesi ama kumaşım falan
hiç yok şimdi burdan birinden buldum sadece kese kurdelası falan 0,90 kr a gelio
sizce napım kumaş alıp yapsam mı bundan daha uyguna gelirmi yıoksa bu fiyat iyimi.

I icmimarmelike HAMSTER

oğluşunun tipine maşallah ya
nasıl yakışmış kot ayakkabı falann
tam bi küçük adam kim demiş erkeklere güzel şeyler yok yaa
diyee :):):):)
Canım erkeklere varda işte arayıp bulmak mesele olabilecekler bukadar işte sağolasın doğum günü konseptimizde küçük adam zaten

Canım erkeklere varda işte arayıp bulmak mesele olabilecekler bukadar işte sağolasın doğum günü konseptimizde küçük adam zaten

Bende çok istedim küçük adamlı bişiler yapmak
da sadece mahnet ler küçük adamlı olıcak galiba kalanı miskey mouse
sen neler hazırladın paylaşmadın hiç..

Rosebek88 ayakkabımızda aynı bu arada bizde lacivertini aldık :):)
benim oğlumda küçük adamm:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…