Günaydin hatunlarrrr
Bizim disimiz ciktiii cok sukurrr
Darisi bekleyen annisleree
Biz de circiriz fena halde disten dolayi yoğurt elma şeftali de verebilirsinKizlar oglus ishal oldu disi ciktii.
Muz patatess baska ne yedirebilirimm.
Doktora gitmeye gerek varmi kii bilemedimm
Bi yardimci oluverin be yaa
Koşarak Dediğim korkusunu belli etmek içindi yaman da hala tutunurak sıralıyor yürümüyorbizimki daha desteksiz duramıyokoşmasına aylar var sanırım
haha yemekten önce deseydin gelirdik tüh
Kahvaltıya gel
Kırıkkale yi gezdik bitti napak ankara ya Çiftliğe gittik bide 50. Yıl parkı Cebeci de ne güzel olmus ank. Bir avuç toprak getirme mi carputi
Ay Allahım kustu benim ki kustu Cafeeeeerrr, bez getirrrrrŕBirde uzun yazıyor beynimiz ishal olacak hâa
Oğlumu 10 buçuk aydır anne sütü dışında hiç mama vermedim . 6. Ay ek gidaya geçti ama hep anne sütü ağırlıklı beslendi. Bu aya kadar vardı az da olsa sütüm ama şimdi bir iki damla dışında yok. Oğlum meme aldığı için ek gida fazla yemiyordu.
Kizlar oglusumu d.gunu malzemelerini aldim cogunu kek standi muffin kaliplari 1kalibi seker hamurj renkli isiltili banner bardak hep aldim balon felan k.p alck
Kizlar merhaba pek giripokuyamiyrm
Nasilsiniz iyi misiniz? Bebisler nasil?
Hamile olan var mi
Kizlar ben hala adet olmadim berbat birsey, parlayacak bomba gibiyim
Sinirlerim alt ust cok fenayim, cok gergin ve sinirliyom
Benkm gibi hala adet olamayan varmi??
Bide gicik kocacim sayesinde 18 de korunmasiz iliskim oldu
Belim feci agriyor, korkuyrm
Ptesi gebelik testi yapsam sonuc verir mi dersiniz?
Ben 1 sene daha evdeyim bakalım ne çabuk geçiyor zaman ya
Bu küçük adamın tipini yerimmm. Kota bak ayakkabıya bak Allahım. Maşallah sanaOyy oyy davul çalsanda anlamaz bu
Durum bildiriyorum; vurur yüze ifadesi bi sus artık bitanesi
Günaydınn
Teşekkür ederiz teyzesiBu küçük adamın tipini yerimmm. Kota bak ayakkabıya bak Allahım. Maşallah sana
Canım erkeklere varda işte arayıp bulmak meseleoğluşunun tipine maşallah ya
nasıl yakışmış kot ayakkabı falann
tam bi küçük adam kim demiş erkeklere güzel şeyler yok yaa
diyee :):):):)
Canım erkeklere varda işte arayıp bulmak meseleolabilecekler bukadar işte sağolasın doğum günü konseptimizde küçük adam zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?