Fisher Price Eğitici köpek veya aktivite masasından birinimi alacaksın anlamadım bizde cihicco Eğitici ayıcık var arada itekliyor o kadar yüzüne bile bakmıyor hiç aktivite masasına da bayılmıyor ama hiç değilse Arada oynuyor sürekli gölgem gibi Peşimde ben nereye yaman oraya geçen artık telefon ve laptop u verdim gelmesin diye odadan çıkar çıkmaz Peşime düştü yörüngem gibi çocuk yaKızlar aktivite Masasıyla ilgili kararsızlığım son bulmalı artık. Sürekli internetten onları araştırıyorum. Fisher price Eğitici köpekçikle, bondigo aktivite Masası arasında kaldım. Bu aralar ebebekten falan bakma şansımda yok, mecburen netten alıcam. Bunları kullanan Arkadaşlarım fikirlerinize ihtiyacım var
eğitici köpek bizimkinin en çok ilgisini çeken oyuncaklardan biri..eğitime faydası var mı emin diilim ama şarkılarını dinlerken seviniyo.onun asıl eğitmeni benim ananem.haftada 2-3 kere filan görüşüyolar kulağını öğretti.ayakkabılara gitmemesini öğretti ben de anneannemi çok severim o da çok seviyo :)bondigo masayı bilmiyorumKızlar aktivite Masasıyla ilgili kararsızlığım son bulmalı artık. Sürekli internetten onları araştırıyorum. Fisher price Eğitici köpekçikle, bondigo aktivite Masası arasında kaldım. Bu aralar ebebekten falan bakma şansımda yok, mecburen netten alıcam. Bunları kullanan Arkadaşlarım fikirlerinize ihtiyacım var
Kısaltarak yazınca Karışık olmuş biraz. Fisher price aktivite masasından bahsediyorum. Adı Eğitici köpekçiğin aktivite Masası diye geçiyor adaşım ondan öyle yazdım. Bir de bondigo aktivite Masası var. Siz hangi aktivite masasını kullanıyosunuz. Bu arada bi Gölgede bende var, oynadığı birşey varsa bile, ben odadan çıkınca elindekileri öyle bi atıp, emekleyerek Yanıma gelişi var ki görmelisin. Geçen sessizce lavaboya giriyorum, resmen parmak uçlarıma basarak yürüyorum bizimki oyuna dalmış. Tam lavabonun kapısını açtım, bizimki hızlıca emekleyerek Yanıma geldi, kapıyı kapatınca da ağlıyor minik bey. İşimiz var bu sıpalarlaFisher Price Eğitici köpek veya aktivite masasından birinimi alacaksın anlamadım bizde cihicco Eğitici ayıcık var arada itekliyor o kadar yüzüne bile bakmıyor hiç aktivite masasına da bayılmıyor ama hiç değilse Arada oynuyor sürekli gölgem gibi Peşimde ben nereye yaman oraya geçen artık telefon ve laptop u verdim gelmesin diye odadan çıkar çıkmaz Peşime düştü yörüngem gibi çocuk ya
Şu ayakkabılara gitmemeyi bir de ben öğretmeliyim de dinleyen mi var. Nerde pis bişey var ona gidiyor zaten. Lavabonun önündeki gider kapağını söküyo. Bantladım üstünü, bantı da söktü. Ereni anneannenle mi görüştürsek acabaeğitici köpek bizimkinin en çok ilgisini çeken oyuncaklardan biri..eğitime faydası var mı emin diilim ama şarkılarını dinlerken seviniyo.onun asıl eğitmeni benim ananem.haftada 2-3 kere filan görüşüyolar kulağını öğretti.ayakkabılara gitmemesini öğretti ben de anneannemi çok severim o da çok seviyo :)bondigo masayı bilmiyorum
Annişler kızıma Eğitici kİtaplar bakıyorum sizler neler aldınız bana fikir verirmisiniz bu konuda YetersizIm o yüzden karar veremedim
Bende bondigo var ama fisher Price ı daha iyi buluyorum ben tabi fiyatları da yüksek oluyorKısaltarak yazınca Karışık olmuş biraz. Fisher price aktivite masasından bahsediyorum. Adı Eğitici köpekçiğin aktivite Masası diye geçiyor adaşım ondan öyle yazdım. Bir de bondigo aktivite Masası var. Siz hangi aktivite masasını kullanıyosunuz. Bu arada bi Gölgede bende var, oynadığı birşey varsa bile, ben odadan çıkınca elindekileri öyle bi atıp, emekleyerek Yanıma gelişi var ki görmelisin. Geçen sessizce lavaboya giriyorum, resmen parmak uçlarıma basarak yürüyorum bizimki oyuna dalmış. Tam lavabonun kapısını açtım, bizimki hızlıca emekleyerek Yanıma geldi, kapıyı kapatınca da ağlıyor minik bey. İşimiz var bu sıpalarla
Aslında aralarında çok fark yok, 30 lira falan var. Hepsi aynı görevi görüyorda iş bizimkilerin oynayıp oynamamasında. Demek aktivite masasını ters çevirip sürüklüyor, çok güldüm ya yaramaz olduğu burdan belliBende bondigo var ama fisher Price ı daha iyi buluyorum ben tabi fiyatları da yüksek oluyor
Aynı bizi anlatmışsın valla arkadan kaçıyorum çaktırmadan hemen farkediyor ellerini şap şap vurarak geliyor kapı kapanınca zaten kıyamet kopuyor
Aktivite masasını bu ara ters çevirip sürüklüyor ulaşmak istediği bir yer varsa basamak olarak kullanıyor bide üzerinde zıplıyor müzik çalsın diye bozmasa iyi
Hahaha sivri sinek saz olduk vallahi
Köpekcik var bizde iki hafta kadar cok ilgiliydi sonra sıkıldı şimdi vermiyorum özlesın ama ben cok begendim biraz büyüyünce daha faydalı olur herhaldeKızlar aktivite Masasıyla ilgili kararsızlığım son bulmalı artık. Sürekli internetten onları araştırıyorum. Fisher price Eğitici köpekçikle, bondigo aktivite Masası arasında kaldım. Bu aralar ebebekten falan bakma şansımda yok, mecburen netten alıcam. Bunları kullanan Arkadaşlarım fikirlerinize ihtiyacım var
Allahımmmm sana geliyorum
haha tahmin edebiliyorum o sekli:)))alinmiyor ustune naapacanAllahımmmm sana geliyorum
Başka ifadelere giriyor suratım ama burda o ifade yok
Oyy oyy davul çalsanda anlamaz buAllahımmmm sana geliyorum
Başka ifadelere giriyor suratım ama burda o ifade yok
Amaan toptan kaldırdalar şu nöbetide kurtulsak ya para falan îstemiyorum,vallahi nöbetteki yorgunluğu 2ekders ücretiyle satın alamazlarbende tutmuyorum okulda benim yüzümden öift nöbet tutuyorlar napim şynun şurasında 1aycık kaldı:)ocaktan sonra kimse şikayet etmez ücret geliyorya suan söyleniyorlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?