2014 Kasım Anneleri

bende hala adet olmadım canım kızım 4 gün sonra 11 aylık olucak nasipse
test yaptınmı merak ettim sonuç verir bence 16 gün geçmiş üzerinden

S.A arkdslrim bu yazdiklrini yuregim.kaldirmiyor artik dedigi gibi arkdsin bir de uzun yziyr ki biz oluyrz meraktn bk bn cok giremiyrm ama ck merk edyrm ne ypti acaba diye inaninin diyck bir sey yokk anlmiyr anlmiyr bni sinirlere koyduayyy bilerk mi ypiyr bu zamna kdr anlamamasii ne diyeyim diren zeka....opuyrm forumdaki saygidegr annislerimi

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum umarım herkes için herşey yolundadır. Ben ciddi bi depresyon geçirdim yeni yeni etkisinden sıyrılıyorum bebeğime iyi bakamadığımı düşünüyorum beslenmesi çok güzeldi bozuldu, uyku düzeni bozuldu sanırım ben beceremiyorum 2 dişi çıktı emekliyor bana yapışık yaşıyor. Günde 1 kere yarım saat uyuyor bu normal mi?

hayırdır cnm anlamadım valla ben birşeyy :):)

Ahh askim bnm cok yakisikli bu yaaa

cnm öncelikle sakin olamn lazım
neden bozuldu herşey düzgün giderken
her anne çocuğuna güzel bakar o şekilde düşünme
yanındasın annesin tabiki yapışık olabilir ne güzel birşey bu.
yarım saat az tabiki ama gece nasıl peki belki gece tam uykusunu
alıodur akşamları kaçta yatıo mesela erken mi yatıoo...

Kim o yaa

Gecmis olsun
Zor anne olmak cok

Tbiki senin yapman daha uyguna gelir ama yapamam diyorsan hiç bulaşma 90 kuruş gayet iyi fiyat tabi keseleri beğendiysen

Bende çok istedim küçük adamlı bişiler yapmak
da sadece mahnet ler küçük adamlı olıcak galiba kalanı miskey mouse
sen neler hazırladın paylaşmadın hiç..
Canım ben çok kalabalık yapmycm oyızden acele etmiyrm sadece sticker çerçeve hediye kutusu banner falan hazır işte geri kalan hiç bişy yok davetiye falanda var okadr

Kizlar laf banami bende detaya iniyorum ve uzun yaziyorum ister istemz uzerine aliniyor insan bensem eger bilmek isterim

Kizlar laf banami bende detaya iniyorum ve uzun yaziyorum ister istemz uzerine aliniyor insan bensem eger bilmek isterim
sana ve sibel tanjuya canim anlatiyorsunuz taamam ama.her dakika yazinca insan sıkılıyor paylasicaz en.guzel.ozel.anlarimizi ama.kimse kimsenin her dakika ne yaptiginida.bilmek zorunda degil burdaki tepkide o yuzden yoksa sorunu sor arada cok dertlenirsen anlat ama mesela bugun sehriyemi yedirsem tarhanami diye sorunca garip oluyor yanii

Uzgunum ama okadar laf soyleneck kadar yazmiyorum sadece 1defa sordum o sekilde gercekten kirildim tavriniza bunca zamndir biseler paylasiyoruz kimse beni sıkmadi acikcasi ama rahatsiz olduysanz eger okumadan gecersinz gercekten uzdunuz beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…