bende hala adet olmadım canım kızım 4 gün sonra 11 aylık olucak nasipseKizlar merhaba pek giripokuyamiyrm
Nasilsiniz iyi misiniz? Bebisler nasil?
Hamile olan var mi
Kizlar ben hala adet olmadim berbat birsey, parlayacak bomba gibiyim
Sinirlerim alt ust cok fenayim, cok gergin ve sinirliyom
Benkm gibi hala adet olamayan varmi??
Bide gicik kocacim sayesinde 18 de korunmasiz iliskim oldu
Belim feci agriyor, korkuyrm
Ptesi gebelik testi yapsam sonuc verir mi dersiniz?
Ay cnm bu sabah yaptim, negatif cok sukurbende hala adet olmadım canım kızım 4 gün sonra 11 aylık olucak nasipse
test yaptınmı merak ettim sonuç verir bence 16 gün geçmiş üzerinden
S.A arkdslrim bu yazdiklrini yuregim.kaldirmiyor artik dedigi gibi arkdsin bir de uzun yziyr ki biz oluyrz meraktn bk bn cok giremiyrm ama ck merk edyrm ne ypti acaba diye inaninin diyck bir sey yokk anlmiyr anlmiyr bni sinirlere koyduayyy bilerk mi ypiyr bu zamna kdr anlamamasii ne diyeyim diren zeka....opuyrm forumdaki saygidegr annislerimi
Ahh askim bnm cok yakisikli bu yaaaHerkese günaydınnnnn...
Nasılsınız??
Arkadaşlar cupcake ve cakepops yapanlar var mı aranızda daha önceden?
Baktım da bir çok tarif var hangisi tam tutuyor daha güzel oluyor karar veremedim...
Varsa aranızda yapanlar yardımcı olabilirler mi acaba?
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum umarım herkes için herşey yolundadır. Ben ciddi bi depresyon geçirdim yeni yeni etkisinden sıyrılıyorum bebeğime iyi bakamadığımı düşünüyorum beslenmesi çok güzeldi bozuldu, uyku düzeni bozuldu sanırım ben beceremiyorum 2 dişi çıktı emekliyor bana yapışık yaşıyor. Günde 1 kere yarım saat uyuyor bu normal mi?
Kim o yaaS.A arkdslrim bu yazdiklrini yuregim.kaldirmiyor artik dedigi gibi arkdsin bir de uzun yziyr ki biz oluyrz meraktn bk bn cok giremiyrm ama ck merk edyrm ne ypti acaba diye inaninin diyck bir sey yokk anlmiyr anlmiyr bni sinirlere koyduayyy bilerk mi ypiyr bu zamna kdr anlamamasii ne diyeyim diren zeka....opuyrm forumdaki saygidegr annislerimi
Gecmis olsunMerhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum umarım herkes için herşey yolundadır. Ben ciddi bi depresyon geçirdim yeni yeni etkisinden sıyrılıyorum bebeğime iyi bakamadığımı düşünüyorum beslenmesi çok güzeldi bozuldu, uyku düzeni bozuldu sanırım ben beceremiyorum 2 dişi çıktı emekliyor bana yapışık yaşıyor. Günde 1 kere yarım saat uyuyor bu normal mi?
Kim o yaa
Tbiki senin yapman daha uyguna gelir ama yapamam diyorsan hiç bulaşma 90 kuruş gayet iyi fiyat tabi keseleri beğendiysenkızlar lavanta kesesi falan yapanlara daha çok sorum olıcak:)
lavnatam vardı kendim yapayım diodum lavanta kesesi ama kumaşım falan
hiç yok şimdi burdan birinden buldum sadece kese kurdelası falan 0,90 kr a gelio
sizce napım kumaş alıp yapsam mı bundan daha uyguna gelirmi yıoksa bu fiyat iyimi.
@icmimarmelikeHAMSTER
Alinti yapamamisimAnam tipe bak
Ne kadar tatli
Katalog cekimi gibi olmus
Yavrum bnm
Bosver cnm yaBende anlamadım ya bu kadar sinir eden neki.
bu arada gözün aydın cnmmm...
Canım ben çok kalabalık yapmycm oyızden acele etmiyrm sadece sticker çerçeve hediye kutusu banner falan hazır işte geri kalan hiç bişy yok davetiye falanda var okadrBende çok istedim küçük adamlı bişiler yapmak
da sadece mahnet ler küçük adamlı olıcak galiba kalanı miskey mouse
sen neler hazırladın paylaşmadın hiç..
Sağol canımmAlinti yapamamisimRosebek88 sana yazmistim :)
sana ve sibel tanjuya canim anlatiyorsunuz taamam ama.her dakika yazinca insan sıkılıyor paylasicaz en.guzel.ozel.anlarimizi ama.kimse kimsenin her dakika ne yaptiginida.bilmek zorunda degil burdaki tepkide o yuzden yoksa sorunu sor arada cok dertlenirsen anlat ama mesela bugun sehriyemi yedirsem tarhanami diye sorunca garip oluyor yaniiKizlar laf banami bende detaya iniyorum ve uzun yaziyorum ister istemz uzerine aliniyor insan bensem eger bilmek isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?