- 4 Nisan 2014
- 527
- 667
- 133
valla canim normalde ben dantelleri eminonunden 5 liraya aliyorum.kumasta 10 lira olsa:) bir suru cikiyor bu maliyete. ama sen calisiyorsun yapmaya vakit bulmakta zor.kızlar lavanta kesesi falan yapanlara daha çok sorum olıcak:)
lavnatam vardı kendim yapayım diodum lavanta kesesi ama kumaşım falan
hiç yok şimdi burdan birinden buldum sadece kese kurdelası falan 0,90 kr a gelio
sizce napım kumaş alıp yapsam mı bundan daha uyguna gelirmi yıoksa bu fiyat iyimi.
I icmimarmelike @HAMSTER
Rahatsız oluyosanız okumayıp gecebılırsınız.benım bazılarınızın yazdıklarını gormezden geldıgım gıbı. Nıye herkezın kendınız gıbı olmasını beklıyosunuzki. Bazıları detaycıdır anlatmayı sever bazıları sevmez.isteyen istedıgını yazar anlatır rahatsız olan okumaz gecer bu hepımız için gecerlı.Yada tiye almaktanda açıkca soyleseydınız başta kızlarya çok detaylı anlatıyosunuz vs diye. Bızde dıkkat ederdık. Dalga malemesi yapmanızda benı rahatsız ettı ve üzdü açıkcası. Bunaldıkca bişeyler paylaştık az çok ama tavrınız hiç dogru degıl.sana ve sibel tanjuya canim anlatiyorsunuz taamam ama.her dakika yazinca insan sıkılıyor paylasicaz en.guzel.ozel.anlarimizi ama.kimse kimsenin her dakika ne yaptiginida.bilmek zorunda degil burdaki tepkide o yuzden yoksa sorunu sor arada cok dertlenirsen anlat ama mesela bugun sehriyemi yedirsem tarhanami diye sorunca garip oluyor yanii
Rahatsız oluyosanız okumayıp gecebılırsınız.benım bazılarınızın yazdıklarını gormezden geldıgım gıbı. Nıye herkezın kendınız gıbı olmasını beklıyosunuzki. Bazıları detaycıdır anlatmayı sever bazıları sevmez.isteyen istedıgını yazar anlatır rahatsız olan okumaz gecer bu hepımız için gecerlı.Yada tiye almaktanda açıkca soyleseydınız başta kızlarya çok detaylı anlatıyosunuz vs diye. Bızde dıkkat ederdık. Dalga malemesi yapmanızda benı rahatsız ettı ve üzdü açıkcası. Bunaldıkca bişeyler paylaştık az çok ama tavrınız hiç dogru degıl.
Yazdıklarını okumadan geçmek mümkün değil. Bunu senin için söylüyorum. O kadar absürd şeyler yazdın ki buraya eşinin ailesiyle ilgili vs sana bi keresinde eşinin ailesinin Dallas gibi olduğu yorumunu yaptım. Onlar ne olursa olsun senin eşinin ailesi bu denli burda lanse etmen normal mi? Bir diğeri günlük tutar gibi buraya yazıyorsun. Otobüse bincem kızım ağlar mi evin önüne cikicam falan biraz fazla detaylar . Benim ve arkadaşlarımın dediği bu yönde. Sanırım onlar da bana katiliordur.
Şahsım adına kimseyi dislamadim bugüne kadar. Burası kimsenin tekelinde değil elbetteki ama bazı şeyler uzun Uzadı ya detaylı ve sürekli yazılınca biraz fazla oluyor . Söylemek istenen bu.Valla kusura bakmayında benımkılerı absürt buluyosanız buna gelene kadar neler soruldu anlatıldı burda. Bazılarınız buranın ağası gıbı davranıyo. Bu sayfa herkezın isteıgını yazar anlatr. Takıyosunuz iki üç olaya insanları dışlamaya çalışıp makarasını yapıyosunuz. Okadar paylaşılandam sonra yaptıgınız ayıp bence. Okumadan gecmek mümkün ben nasıl gecıyosam pekala gecebılırsıniz. Aile konusuna gelınce bırkac arkadaş konu konuyu actıgı için paylaştk bırbırımızle.sen konuya dahil olmayabılırsın o bıkacımızın arasında konuştugu bişeydı.ve konuşalıda uzun zaman oldu.bukadar dert yaptıgınızı bilseydık burda konuşmazdık.
Sizin geyık muabbetlernız cokmu yarrlı bilgı. İlgılendırmezse okumadan geç arkadaşım ozaman. Yapmyın allah aşkına ya boşu boşuna kalp kırıyosuz yaptıgınız bu. Kaf dağından inin biraz benceValla kusura bakmayında sanki watsapta arkadaşınıza durum bildiriyormuş gibi yszıyrsnz buraya yok arkadaşıma gittik oğlum hiç sorun çıkarmadı ayagımda salladm uyudu birdaha hep böyle yaparımlar,yok kp imin odasında kardeşim dediği kadınla aynı odada gördümler, yok markete gitcem kızım ağlarmı acabalar ya arkadaşlar daha yazamadgm birçok şey var bu ve bına benzer şeyler bizi ilgilendirmezki ya evet burası bilgi paylaşım yeri ama yararlı bilgi, bunları buraya yazmann alemi ne bize ne faydası var, markete gidnce kuzınn aglayıp ağlamucgnı deneyip görürsün, biz nerden bilelim , biberon temizliği bile soruldu demiş arkadaş bunda saçma olan bişy yok bilmiyordr sorar söylerz anlatrz en azından sizin gibi her dk naptgını yazıp kafa şişirmiyor burda, bazıları buranın ağası gibi demişsin burası herkese açık sizde bizim yaptıklarmızı görmeyin ozaman ayrıca evet ben buranın ağasıyım
Sizin geyık muabbetlernız cokmu yarrlı bilgı. İlgılendırmezse okumadan geç arkadaşım ozaman. Yapmyın allah aşkına ya boşu boşuna kalp kırıyosuz yaptıgınız bu. Kaf dağından inin biraz bence
arkadaşım o geyik muhabbetleri hergun hergun.ayni kisi tarafindan yapilsa yine herkes tepki gösterir size olduysa demekki bir sorun var ortada düZeltmeye calismaliyiz birseyler öğreneceğimiz arkadaslar bu muhabbetlerden dolayi gitti burdan ve ben eksikliklerini hissediyorumSizin geyık muabbetlernız cokmu yarrlı bilgı. İlgılendırmezse okumadan geç arkadaşım ozaman. Yapmyın allah aşkına ya boşu boşuna kalp kırıyosuz yaptıgınız bu. Kaf dağından inin biraz bence
Ben de ya xilerixx abla yok mesela cilibom nerdeler? ?arkadaşım o geyik muhabbetleri hergun hergun.ayni kisi tarafindan yapilsa yine herkes tepki gösterir size olduysa demekki bir sorun var ortada düZeltmeye calismaliyiz birseyler öğreneceğimiz arkadaslar bu muhabbetlerden dolayi gitti burdan ve ben eksikliklerini hissediyorum
He bizim yuzumuzdenmı gıttıler. Ben kımseyle dalga gecıp gıtmesini saglamadm kalpte kırmadım zannetmıyorum yanı. Bana gore hergun aynı kişiler yapıyo. Canım benmde alındıgım kırıldıgım nokta şu kendınde dalga geçme hakkını gören arkadaşlar açıkca soyleserdı yada özelden yazsalardı rahatsız olduklarını bu gereksız bır tartışmaya dönüşmezdi. Biz belkı detaycıyız bıraz anlatmayı sevıyoruz bazılarına göre rahatsız olunabilir cok normal ama bu rahatsızlıgı anlatma şeklı yanlış. @Paralomaşk bişey yazdı hrmrn arkasından Yok hala anlatıyo anlamıyo zeka işi durum bildırıyorumlar falan buna kimsenn hakkı yokkı. Herkez aynı burda bukadar kımse kendını yüksekte görupte. Kendınce başkasinı makara malzemesı yapmamalı bence. Bızım detaylı anlatmamızdan daha cok bu tavırlar dikkat çekmelı bencearkadaşım o geyik muhabbetleri hergun hergun.ayni kisi tarafindan yapilsa yine herkes tepki gösterir size olduysa demekki bir sorun var ortada düZeltmeye calismaliyiz birseyler öğreneceğimiz arkadaslar bu muhabbetlerden dolayi gitti burdan ve ben eksikliklerini hissediyorum
Bişey yaptgmz yok arkadaşım o dediğin geyik muhabbetinide herzaman yapmıyoruz farkındasındır sadece yeri geldiğinde...siz yokken biz vardık burda kaf dağında olmamız bundandır sebep... Ayrıca zaten okumadan geçiyoruz çoğunu.Sizin geyık muabbetlernız cokmu yarrlı bilgı. İlgılendırmezse okumadan geç arkadaşım ozaman. Yapmyın allah aşkına ya boşu boşuna kalp kırıyosuz yaptıgınız bu. Kaf dağından inin biraz bence
Cnm bende vtech yurume yardımcısı varKızlar aktivite Masasıyla ilgili kararsızlığım son bulmalı artık. Sürekli internetten onları araştırıyorum. Fisher price Eğitici köpekçikle, bondigo aktivite Masası arasında kaldım. Bu aralar ebebekten falan bakma şansımda yok, mecburen netten alıcam. Bunları kullanan Arkadaşlarım fikirlerinize ihtiyacım var
Ee varsanız napalım sizin rahatsızlığınıza göremı davranalım. İlk siz vardınız dıye kımseyi kırmaya hakkınız yok.aranızda başka insanları kabul etmıcek bencillıkteysenız ilk kım varsanız öyle kalsaydınız ozaman. Sonradan dalga gecerek dışlamaya çalışmak yerıne başta hoşgeldın dıye karşılasaydınız. Sankı kk yı siz kurdunuz he. Nekadarda sahiplenmişsinizBişey yaptgmz yok arkadaşım o dediğin geyik muhabbetinide herzaman yapmıyoruz farkındasındır sadece yeri geldiğinde...siz yokken biz vardık burda kaf dağında olmamız bundandır sebep... Ayrıca zaten okumadan geçiyoruz çoğunu.
Oyy birde ne demek istediğimi anlasanEe varsanız napalım sizin rahatsızlığınıza göremı davranalım. İlk siz vardınız dıye kımseyi kırmaya hakkınız yok.aranızda başka insanları kabul etmıcek bencillıkteysenız ilk kım varsanız öyle kalsaydınız ozaman. Sonradan dalga gecerek dışlamaya çalışmak yerıne başta hoşgeldın dıye karşılasaydınız. Sankı kk yı siz kurdunuz he. Nekadarda sahiplenmişsiniz
Oyy birde ne demek istediğimi anlasanNeyse canım yaz sen istediğin gibi dışladğmz falan yok sadece abartmazsanız sevinicez inş Görmezden geliriz olur biter sende kendince takılırsın işte, sana laf yetiştirememm ben vallahi
Steppo dan aldık canım ankarada çok magazası var ama başka ilde varmı bilmiyorumAyakkabiları nerden aldınız bayıldım ben de istiyorum ogluma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?