2014 Kasım Anneleri

günaydınn kızlarr sabah sabah gergin başlamışız
ama boşverin artık kim napıosa yapsın.

Günaydın arkadaşlar... Şöyle bir geçmişe göz attım da... Durup dururken neden bu kadar gerildiniz? Neden İnsana bir şeyi söylerken bu kadar kırıcı oluyorsunuz anlamıyorum...

Burda herkes güzel insan, iyi insan... Testimi pozitif gördüğümden beri burdayım ben de...
Gerçekten herkes tuhaflaşıyor burda.. Herkes kendince topikte ne konuşulur ne konuşulmaz kural biçiyor... Bu böyle olmaz... Doğrudur bazı şeyler belki burada paylaşılmaz ama bunu daha "medeni" bir dille anlatabilirdiniz... Tepkinizi ne kadar ağır ortaya koyuyorsunuz öyle.. İnsan kalbi bu... Biraz daha dikkatli davransak daha güzel olacak bence.. Böyle alaycı tavırla eleştirmek hoş olmuyor gerçekten... "İnsan" olduğumuz için güzellikle, önce kendilerine güzelce söyleyerek aşabilirdik bu konuyu.. Neden bu kadar kırıcı oldunuz anlamadım...
Öyle bir oldu ki yani artık bir şey paylaşacak olsam kırk kere düşünüyorum biri tepki mi verecek diye... Bu psikolojiye girdim artık.. Söylenecekleri de dedim gibi daha naif bir şekilde söylemeniz daha doğru olurdu...
Herkes kendi keyfine göre egosunu tatmin etmeye çalışırsa burda gruplaşma olur yalnızlaşma olur bu da güzel bişi değil..
Hepimiz birdik, öyle de kalalım...

Herkese yinede gunaydin diyorum tartisma hala devam ediyormus beni uzen arkadasin zeka ile ilgili dalga gecmesi gercktn uzuldum benki okadar dikkat ederim kimseyi kirmamk icn bu denli kirildigima uzuldm keske biri cikipda ozeldn yazsaydi da boyle olmasydi perikanadinin dedigi gibi insan oldugumuzu unutmayalim ne olursa olsn bazi seyleri goz ardi ediyosunuz kul hakki
biz farkinda olmadan sizin hakkiniza girmisiz ama siz bile bile

yok cnm aslında herkes onların yaptığı tarzla
tepki vermeye çalıştı belki ondan öle oldu aslında
evet biraz değişmeler oldu bu yalan değil çoğumuz
her konudan sıkıladabiliyoruz bu nedendir bilmem ama
belkide direk söyleyinde daha fazla kırılabilir falan die de olabilir
artık ne bilim ya bende ne desem bilemiyorum bazen.

Biz kimseylr alay etmedik bizim yazdigimiz gibi yazsaydlar tamm derim ama ben kimsenin zekasini ele almadm hemde okadar sert

Canım ya kimsenin tarzı böyle zeka ile ilgili alay edecek kadar değildir.. Direk söyleyince kırılabilir düşüncesi olsa o kadar insanın içinde o şekilde bir tarzla buraya yazmaz.. Özelden yazabilirdi herkes.. Diyebilirdi "arkadaşım burası bizim topiğimiz her şeyi paylaşıyoruz ama bak şu şu şu konularda biraz abartı oluyor hoş karşılanmıyor biraz daha dikkat edersen daha iyi olur" diye yazılabilirdi.. Eminim de bu güzel anlatıma güzel tepkiler gelirdi.. Ben bile başta o arkadaşın kime ne yazdığını anlamadım.. Sen de demişsin ya kime diyor kim diye.. Ben de anlamadım.. Sanırım gergin bi saatinde birinden stres atmaya çalışmış.. Bilmiyorum bu kadar büyük ve kırıcı tepki bana abartı geliyor..
Fineas arkadaşım da mesela davetiyeye itici demişti saygı duyarım demişti.. Başta boş bulunmuş yazmış olabilir diye ben de büyük tepki vermedim güzellikle anlatmaya çalıştım o da büyütmedi sağolsun konu güzellikle kapandı...
Aynısı olabilirdi ama bazı arkadaşlar gerçekten fazla kırıcı olmuş canım... İnsan kalbidir bu... Kimse böyle muameleyi haketmez...
Onlar da benim arkadaşım diğerleri de... Hiçbirisinin kötülüğünü görmedim ben... Böyle olumsuzluklar büyümesin diye çabalıyorum...

hakkını helal et ozaman bende çok geç anladım
herkese sordum soruşturdum bende bazı şeylere çok takıldım
ama hiç paylaşmamıştım amaç kırıcı olmak değil aslında
kırılmışsın haklı olabilirsin zekana kimsenn de lafı olmaz
sadece yapılan sizin yaptığınızda karşılık vermekti.

Biz kimseylr alay etmedik bizim yazdigimiz gibi yazsaydlar tamm derim ama ben kimsenin zekasini ele almadm hemde okadar sert

hayır alay etmek değil yanlış anladın
herşeyi yazıosunuz ya anlık yani öle yapmaya çalışıldı konu dalgaya
gitti sadece.

evet ben başta zaten anlamadım sordum baya sonra öğrendim
diorum alla alla nie herkes böle konuşuo çünkü geç bakıorum herzaman burda
olamıyorum konuları kaçırıorum onun bu ne anlamadım die soruorum evet dünkü arkadaşın
yazdığına bende baya takıldım burayla ilgili olduğunu bile sonradan aladım anlamıyor anlamıyor falan die yazınca
şahsi bişey olduğunu sandım evet uyarabilirdik de ne bilim direk sölemek daha mı faklı olurdu acaba die düşündük
evet davetiye konusunda öle oldu biz direk anladık çünkü bariz açıktı netti yani bize söylendiği anlattık konuştuk uzamadı
bizde kırıldık mesela bi kelimesine dimi ama o başka bi konu burda bazen gerçekten saçma şeyler sorulabiliyor.
yani birazcık düşünülse çözülcek şeyler bile.

Sibeltanju arkadaşımıza daha önce burda yazmıştım paylaştıkların fazla kişisel özel diil mi diye,voltranı oluşturup laf sokmalı tarzdan hoşlanmıyorum doğumgünü muhabbetinde en son bi arkadaş özel bi gün kutlucaz tabi ki fln demiş ben kutlanmasında diilimki ben de kutlucam allah izin verirse,şunu anladım burda söylememem gereken bişeyi söyledim lap diye.herkesin ilgisi farklı işte.doğumda mevlütte çikolatadr süstr ben de yaptrdım yaptrmadım diil abartı olunca ve demeköyle arkdş muhabbet sarmıyo diyince o paylaşıma gttim.bu arada ücretsz izindeki arkadaşlar nasıl gdiyo ev hayatı:) yaw şimdi iyi hoş havalar fena diil dışarı çıkarıyorum oğlumu vakit geçiyo da kışın nolur bzm psikolojiler acaba:) ben şimdiden formüller üretmye çalışıyorum okulum 200 km bazen oğlumu da yanımda mı götrsem diye düşünüyorum

Durum paylaşıyorum....
Oğlum 1 aydır aşırı iştahsız... Sürekli zorla yediriyoruz ne yediriyorsak... Hiç yerinde durmuyor... Kilo verdi gibime geliyor... Diş de 2 tane çıktı gerisi yok... Bakalım ne zaman gelecek... Her yere tutunup kalkıp yaramazlık yapmaya bayılıyor...

noluyor yaa karışmış burasu..
iler berbat yoğun giremiyorummm...

bu c.tesi mustiyi sünnet ettiriyorruz teyzeleri..sizlerinde haberi olsun istedimm..

hepiniz ve bebikler öpüldü

Bi gelip bi kayboluyorsun kız.... Yolacam saçlarını he...
Musti de sünnet oluyor heee... Oy biz baya bir geç yaptırıcaz sanırım...
Hadi hayırlı olsun... İnşallah mezuniyetlerini de gör : )
Allah esirgesin.. Maşallah ona...

Pazar da mesela Parça tül kumaş satanlar oluyor çok ucuz hemde biz 3 tl ye kumaş aldık yaman a şalvar ve yaka dikti eşim daha o kumaştan 10 tane çıkardı

Eklentiler

• image.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 103
noluyor yaa karışmış burasu..
iler berbat yoğun giremiyorummm...

bu c.tesi mustiyi sünnet ettiriyorruz teyzeleri..sizlerinde haberi olsun istedimm..

hepiniz ve bebikler öpüldü
Simdiden hayırlı olsun sunnetiniz biz sona kalicaz bu gidişle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…