2014 Kasım Anneleri

Gayet iyi anlatmışsın anlamamak için direniyorlarsa görmemezlikten gelmeye devam yapacak birşey yok

ağzına sağlık canım yaa..eksikliğimi hissediyomusun bilmiyorum ama,bende bu yüzden yokum..hoş tek sebep buda değil ama..inanın buraların eski halini çok özledim..

ağzına sağlık canım yaa..eksikliğimi hissediyomusun bilmiyorum ama,bende bu yüzden yokum..hoş tek sebep buda değil ama..inanın buraların eski halini çok özledim..
ne olmuş buralara kuzum tadı mı kaçmış. bende giremiyorum ya. yektanın peşinde koşmaktan fırsatım olmuyor

evet Rosebek88 buranın ağasıdır problemi olan mı var

aslında insanları forumdan soğutmamak lazım..'ayrıntı yazmayın sizin hayatınızı merak eden yok'-'çocuklarınızın doğum günü hazırlıklarını yazmayın bunlar bize yabancı adetler'..eee ne yazılacak ve buna kim karar verecek??

ne olmuş buralara kuzum tadı mı kaçmış. bende giremiyorum ya. yektanın peşinde koşmaktan fırsatım olmuyor
aynen canım..bi şu malum konuşulanlar bide eski tadı yok
hamileliğimizi öğrenir öğrenmez burdaydık biz,beraber güldük beraber ağladık..çoğumuzun ilk yaşadığı heycanları paylaştık burda..doğal olarak daha bi kaynaştık..sıkı dostluklar oluştu aramızda..nam ı diğer metbel le :) dışardada görüştüm hatta whatsapp grubumuz var bazı arkadaşlarla,yani burdaki iletişimi,aramızdaki bağı anlatmak için yazıyorum bunları..
yeni arkadaşlar dahil oldu ki elbetde olcak ama işte paylaşımlar az olunca samimiyette hop diye olmuyo..bi çok eski arkadaşta girmeyince buraya tadı kaçtı yani benim için..böyle işte

Hay agzına saglık canımya. Buranın ağası ve yandaşları varmış onlar kımın ne konuşup konuşmıcana kadar karar verıyomuş. Kımın yazdıgını begenmezlerse dalga geçıp zekasını sorgularlarmış. eee neymiş biz yokken onlar varmış.sankı hepsının her kelımesi bılgı alışverışıymiş gibi. Okadar cocukca seylerkı.

öyle tabi canım hergün her saat beraberdik çok güzel günlerdi artık bebeler büyüyor hem tecrübemiz artıyor hem vakit olmuyor girmeye bazı zamanlarım öyle yorucu ve karmaşık geçiyor ki duş bile almayı unutuyorum

Arkadaşlar size neden yaziyorsunuz demiyoruz ama günlük olağan seyleri uzun uzadiya yazmanız yada nette arastirip kolayca cevap bulacağıniz seyleri sıralı soru bombardımanı gibi uzun uzadıya yazmaniza gerek yok diyoruz zaman zaman bu konuda size yazan arkadaşlar oldu lakin kendi davulunuzun sesinden duymadiginiz için ancak sesimizi sizinle aynı dili konusarak duyurmaya çalıştık

bende öyle canımm..işe başladıktan sonra dahada zorlaştı..onların canları sağolsun..zaman çabuk geçiyo yaşlarına girdiler nerdeyse

sen gerçekten anlamıyomusyn yoksa anlamakmı istemiyosun espri yapıyrm buranın ağası falan yok hepimiz arkadaşız sadece sizin boş konuşmalarınızdan sıkıldık ki hala boş konuşuyosun,sabah sabah gerdin beni senin gibi birinin seviyesine daha fazla inemiycem kendine saygısızlıkolur artk bana dokunduran msjlar da yazma lütfen çünkü cevabını alamıycaksın malesef senin kaşında o ezip bagırıp çağırdgn kocan ve kv yok canım

Biİm doğum günü vs konuşmalarına lafımz yok canım bir sürü yeni arkadaş katıldı aramıza onlara neden sen şunu yazma yok bunu yaz demiyrz ama burda kpnin yatak odasına kadar olan herşeyi anlatrsa bi dur denir artk herşeyi bilmk zorunda değilizki biz

Tbiki senin yapman daha uyguna gelir ama yapamam diyorsan hiç bulaşma 90 kuruş gayet iyi fiyat tabi keseleri beğendiysen

keseler yani normal daha güzelleri de var tabi model aynı da kumaş farklı aslında
ben zaten yapamam hiç el becerim yoktur komuşuma diktircektim bende içlerini doldurur kapatırdım
çok iş dimi :)

Bosver cnm ya
Sagolasin, cok mutlu oldum
Su iki yili hamile olmadan atlatabilsek hayirlisiyla :)

siz yineden dikkat edin valla.
1 yılı geçti bile bak ben çalıştığım için
2 yıl sonra bile düşünmemde olursada en aszında
zamanı gibi olur çünkü bunda çok zorlanıorum yorulmak
değil kendim büyütemiorum çocuğu bazen karar bile veremiorum yani
ondan yani maddi rahat bi durumda yaparsam 2.yi inş.biraz çalışmaya ara verebilirim belki.

Gecen sene dogumlari bekliyorduk
Ne heeyecnlar telaslr yasadik burda
Dualar ettik
Hakkinizi helal edin kizlar, Allah yavrularimizi bizlere bagislasin, sukurler olsun rabbime

aynen cnm doğum zanamları pek bulunamadım
topik açıldı hamileliğimizi öğrenir öğrenmez görünütülerimi
falan paylaştık sonra ben işten çıktım uzun bi zaman evdeydim e giremedim
çoğunun doğumunu vs çok kaçırdım valla üzgünümm bunun içinn
herkes hakkını helal etsin çok şey öğrendik valla.

Canım ben çok kalabalık yapmycm oyızden acele etmiyrm sadece sticker çerçeve hediye kutusu banner falan hazır işte geri kalan hiç bişy yok davetiye falanda var okadr

daha ne olsun cnmm ikramlıkların kalmış
hediye kutusuna ne koycan peki bi o kalmış :)
bizde okadar yapıoruz yani biraz da evi süslemee

valla canim normalde ben dantelleri eminonunden 5 liraya aliyorum.kumasta 10 lira olsa:) bir suru cikiyor bu maliyete. ama sen calisiyorsun yapmaya vakit bulmakta zor.

10 lira mesela ne kadar ki 10 lira
yada dantel 5 liraya ne kadar gelio
o dediğin fiyatlarda 30 tane falan çıkarsa aslında bana yeter
amann bilemedim ya bide alırım yapamam falannn aslında yapmak
çok istiyorum

Steppo dan aldık canım ankarada çok magazası var ama başka ilde varmı bilmiyorum bende görür görmez bunlara sarıldım zaten

aa bizimde aynısı biz civilden aldıkk
ama demek orda da var aynen çok güzel ve rahat ben baştan başka
almıştım baktım normal spor ayakkabı gibi değiştirdik bunu aldık.

cnm boşver daha sen gayet güzel anlatmışsın herşeyi biz herkese yardımcı olmaya
çalışıoruz ama bazen gerçekten bayıyo bişeyde demioruz yoksa denilcek
çok şey var konuşulan konularda doğum günü konuşmaları kimseyi etmesin
etmezde çünkü burayla alakalı yardımcı olurouz çok da şey öğrendim valla
bu konuda he bunuda yanlış anlayan sıkıcı bulan oldu direk müdahale ettik anladılar
sonuçta o bebişlerimizle alakalı ve sırada o var yani doğum günü.
boşver daha fazla konuşup canını sıkma biz değil aramıza sonradan gelenleri 2015 kasım anneleri
bile geldi onlara bile yardımcı olduk dimi amaç kimseyi dışlamak değil.

bende öyle canımm..işe başladıktan sonra dahada zorlaştı..onların canları sağolsun..zaman çabuk geçiyo yaşlarına girdiler nerdeyse

cnm sen nerelerdesin ya yoksun hiç bende
aksine işteyken girebiliorum rahat..neler yapıosun
bebiş nasıll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…