Oyy birde ne demek istediğimi anlasanNeyse canım yaz sen istediğin gibi dışladğmz falan yok sadece abartmazsanız sevinicez inş Görmezden geliriz olur biter sende kendince takılırsın işte, sana laf yetiştirememm ben vallahi
ağzına sağlık canım yaa..eksikliğimi hissediyomusun bilmiyorum ama,bende bu yüzden yokum..hoş tek sebep buda değil ama..inanın buraların eski halini çok özledim..arkadaşım o geyik muhabbetleri hergun hergun.ayni kisi tarafindan yapilsa yine herkes tepki gösterir size olduysa demekki bir sorun var ortada düZeltmeye calismaliyiz birseyler öğreneceğimiz arkadaslar bu muhabbetlerden dolayi gitti burdan ve ben eksikliklerini hissediyorum
ne olmuş buralara kuzum tadı mı kaçmış. bende giremiyorum ya. yektanın peşinde koşmaktan fırsatım olmuyorağzına sağlık canım yaa..eksikliğimi hissediyomusun bilmiyorum ama,bende bu yüzden yokum..hoş tek sebep buda değil ama..inanın buraların eski halini çok özledim..
evet Rosebek88 buranın ağasıdırValla kusura bakmayında sanki watsapta arkadaşınıza durum bildiriyormuş gibi yszıyrsnz buraya yok arkadaşıma gittik oğlum hiç sorun çıkarmadı ayagımda salladm uyudu birdaha hep böyle yaparımlar,yok kp imin odasında kardeşim dediği kadınla aynı odada gördümler, yok markete gitcem kızım ağlarmı acabalar ya arkadaşlar daha yazamadgm birçok şey var bu ve bına benzer şeyler bizi ilgilendirmezki ya evet burası bilgi paylaşım yeri ama yararlı bilgi, bunları buraya yazmann alemi ne bize ne faydası var, markete gidnce kuzınn aglayıp ağlamucgnı deneyip görürsün, biz nerden bilelim , biberon temizliği bile soruldu demiş arkadaş bunda saçma olan bişy yok bilmiyordr sorar söylerz anlatrz en azından sizin gibi her dk naptgını yazıp kafa şişirmiyor burda, bazıları buranın ağası gibi demişsin burası herkese açık sizde bizim yaptıklarmızı görmeyin ozaman ayrıca evet ben buranın ağasıyım
aslında insanları forumdan soğutmamak lazım..'ayrıntı yazmayın sizin hayatınızı merak eden yok'-'çocuklarınızın doğum günü hazırlıklarını yazmayın bunlar bize yabancı adetler'..eee ne yazılacak ve buna kim karar verecek??sana ve sibel tanjuya canim anlatiyorsunuz taamam ama.her dakika yazinca insan sıkılıyor paylasicaz en.guzel.ozel.anlarimizi ama.kimse kimsenin her dakika ne yaptiginida.bilmek zorunda degil burdaki tepkide o yuzden yoksa sorunu sor arada cok dertlenirsen anlat ama mesela bugun sehriyemi yedirsem tarhanami diye sorunca garip oluyor yanii
aynen canım..bi şu malum konuşulanlar bide eski tadı yokne olmuş buralara kuzum tadı mı kaçmış. bende giremiyorum ya. yektanın peşinde koşmaktan fırsatım olmuyor
Hay agzına saglık canımya. Buranın ağası ve yandaşları varmış onlar kımın ne konuşup konuşmıcana kadar karar verıyomuş. Kımın yazdıgını begenmezlerse dalga geçıp zekasını sorgularlarmış. eee neymiş biz yokken onlar varmış.sankı hepsının her kelımesi bılgı alışverışıymiş gibi. Okadar cocukca seylerkı.aslında insanları forumdan soğutmamak lazım..'ayrıntı yazmayın sizin hayatınızı merak eden yok'-'çocuklarınızın doğum günü hazırlıklarını yazmayın bunlar bize yabancı adetler'..eee ne yazılacak ve buna kim karar verecek??
öyle tabi canım hergün her saat beraberdik çok güzel günlerdi artık bebeler büyüyor hem tecrübemiz artıyor hem vakit olmuyor girmeye bazı zamanlarım öyle yorucu ve karmaşık geçiyor ki duş bile almayı unutuyorumaynen canım..bi şu malum konuşulanlar bide eski tadı yok
hamileliğimizi öğrenir öğrenmez burdaydık biz,beraber güldük beraber ağladık..çoğumuzun ilk yaşadığı heycanları paylaştık burda..doğal olarak daha bi kaynaştık..sıkı dostluklar oluştu aramızda..nam ı diğer metbel le :) dışardada görüştüm hatta whatsapp grubumuz var bazı arkadaşlarla,yani burdaki iletişimi,aramızdaki bağı anlatmak için yazıyorum bunları..
yeni arkadaşlar dahil oldu ki elbetde olcak ama işte paylaşımlar az olunca samimiyette hop diye olmuyo..bi çok eski arkadaşta girmeyince buraya tadı kaçtı yani benim için..böyle işte
bende öyle canımm..işe başladıktan sonra dahada zorlaştı..onların canları sağolsun..zaman çabuk geçiyo yaşlarına girdiler nerdeyseöyle tabi canım hergün her saat beraberdik çok güzel günlerdi artık bebeler büyüyor hem tecrübemiz artıyor hem vakit olmuyor girmeye bazı zamanlarım öyle yorucu ve karmaşık geçiyor ki duş bile almayı unutuyorum
sen gerçekten anlamıyomusyn yoksa anlamakmı istemiyosun espri yapıyrm buranın ağası falan yok hepimiz arkadaşız sadece sizin boş konuşmalarınızdan sıkıldık ki hala boş konuşuyosun,sabah sabah gerdin beni senin gibi birinin seviyesine daha fazla inemiycem kendine saygısızlıkolur artk bana dokunduran msjlar da yazma lütfen çünkü cevabını alamıycaksın malesef senin kaşında o ezip bagırıp çağırdgn kocan ve kv yok canımHay agzına saglık canımya. Buranın ağası ve yandaşları varmış onlar kımın ne konuşup konuşmıcana kadar karar verıyomuş. Kımın yazdıgını begenmezlerse dalga geçıp zekasını sorgularlarmış. eee neymiş biz yokken onlar varmış.sankı hepsının her kelımesi bılgı alışverışıymiş gibi. Okadar cocukca seylerkı.
Biİm doğum günü vs konuşmalarına lafımz yok canım bir sürü yeni arkadaş katıldı aramıza onlara neden sen şunu yazma yok bunu yaz demiyrz ama burda kpnin yatak odasına kadar olan herşeyi anlatrsa bi dur denir artk herşeyi bilmk zorunda değilizki bizaslında insanları forumdan soğutmamak lazım..'ayrıntı yazmayın sizin hayatınızı merak eden yok'-'çocuklarınızın doğum günü hazırlıklarını yazmayın bunlar bize yabancı adetler'..eee ne yazılacak ve buna kim karar verecek??
Tbiki senin yapman daha uyguna gelir ama yapamam diyorsan hiç bulaşma 90 kuruş gayet iyi fiyat tabi keseleri beğendiysen
Bosver cnm ya
Sagolasin, cok mutlu oldum
Su iki yili hamile olmadan atlatabilsek hayirlisiyla :)
Gecen sene dogumlari bekliyorduk
Ne heeyecnlar telaslr yasadik burda
Dualar ettik
Hakkinizi helal edin kizlar, Allah yavrularimizi bizlere bagislasin, sukurler olsun rabbime
Canım ben çok kalabalık yapmycm oyızden acele etmiyrm sadece sticker çerçeve hediye kutusu banner falan hazır işte geri kalan hiç bişy yok davetiye falanda var okadr
valla canim normalde ben dantelleri eminonunden 5 liraya aliyorum.kumasta 10 lira olsa:) bir suru cikiyor bu maliyete. ama sen calisiyorsun yapmaya vakit bulmakta zor.
Steppo dan aldık canım ankarada çok magazası var ama başka ilde varmı bilmiyorumbende görür görmez bunlara sarıldım zaten
Biİm doğum günü vs konuşmalarına lafımz yok canım bir sürü yeni arkadaş katıldı aramıza onlara neden sen şunu yazma yok bunu yaz demiyrz ama burda kpnin yatak odasına kadar olan herşeyi anlatrsa bi dur denir artk herşeyi bilmk zorunda değilizki biz
bende öyle canımm..işe başladıktan sonra dahada zorlaştı..onların canları sağolsun..zaman çabuk geçiyo yaşlarına girdiler nerdeyse
ağzına sağlık canım yaa..eksikliğimi hissediyomusun bilmiyorum ama,bende bu yüzden yokum..hoş tek sebep buda değil ama..inanın buraların eski halini çok özledim..
Ahh askim bnm cok yakisikli bu yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?