can hastaymış çok geçmiş olsun birgencim..rabbim şifa versin inşşş..Şalvarın yırtılsın senin
Sen bunu soyledıktn sonra yada en farkına vardıktan sonra ailevı konuyu burda açtıgımı hatırlamıyorum. Ama gercekten farkında olarakmı bilerekmı yspıyosunux bılmıyorum.çok kırıcı tepkıler verıyosunuz. Ikı üç kişi guruplaşmışsınız sizin gıbı olmayanları yada yazdıkları hoşunuza gıtmeyenlerı direk makaraya alıp burdan gıtmesiını saglıyosunuz. İyı bır dılle söylenseydız bu bukadr uzamazdı. Ama burda ilk bız vardık siz yokken muabbetıne kadar ilerlettınızSibeltanju arkadaşımıza daha önce burda yazmıştım paylaştıkların fazla kişisel özel diil mi diye,voltranı oluşturup laf sokmalı tarzdan hoşlanmıyorum doğumgünü muhabbetinde en son bi arkadaş özel bi gün kutlucaz tabi ki fln demiş ben kutlanmasında diilimki ben de kutlucam allah izin verirse,şunu anladım burda söylememem gereken bişeyi söyledim lap diye.herkesin ilgisi farklı işte.doğumda mevlütte çikolatadr süstr ben de yaptrdım yaptrmadım diil abartı olunca ve demeköyle arkdş muhabbet sarmıyo diyince o paylaşıma gttim.bu arada ücretsz izindeki arkadaşlar nasıl gdiyo ev hayatı:) yaw şimdi iyi hoş hlar fena diil dışarı çıkarıyorum oğlumu vakit geçiyo da kışın nolur bzm psikolojiler acaba:) ben şimdiden formüller üretmye çalışıyorum okulum 200 km bazen oğlumu da yanımda mı götrsem diye düşünüyorum
Ay allahım şalvarını yesinler onunPazar da mesela Parça tül kumaş satanlar oluyor çok ucuz hemde biz 3 tl ye kumaş aldık yaman a şalvar ve yaka dikti eşim daha o kumaştan 10 tane çıkardı
Bi gelip bi kayboluyorsun kız.... Yolacam saçlarını he...
Musti de sünnet oluyor heee... Oy biz baya bir geç yaptırıcaz sanırım...
Hadi hayırlı olsun... İnşallah mezuniyetlerini de gör : )
Allah esirgesin.. Maşallah ona...
Simdiden hayırlı olsun sunnetiniz biz sona kalicaz bu gidişle:)
Can'ım uğraşma o Zaman makastın küçük bi hatıra değilmikeseler yani normal daha güzelleri de var tabi model aynı da kumaş farklı aslında
ben zaten yapamam hiç el becerim yoktur komuşuma diktircektim bende içlerini doldurur kapatırdım
çok iş dimi :)
siz yineden dikkat edin valla.
1 yılı geçti bile bak ben çalıştığım için
2 yıl sonra bile düşünmemde olursada en aszında
zamanı gibi olur çünkü bunda çok zorlanıorum yorulmak
değil kendim büyütemiorum çocuğu bazen karar bile veremiorum yani
ondan yani maddi rahat bi durumda yaparsam 2.yi inş.biraz çalışmaya ara verebilirim belki.
aynen cnm doğum zanamları pek bulunamadım
topik açıldı hamileliğimizi öğrenir öğrenmez görünütülerimi
falan paylaştık sonra ben işten çıktım uzun bi zaman evdeydim e giremedim
çoğunun doğumunu vs çok kaçırdım vallaüzgünümm bunun içinn
herkes hakkını helal etsin çok şey öğrendik valla.
daha ne olsun cnmm ikramlıkların kalmış
hediye kutusuna ne koycan peki bi o kalmış :)
bizde okadar yapıoruz yani biraz da evi süslemee
10 lira mesela ne kadar ki 10 lira
yada dantel 5 liraya ne kadar gelio
o dediğin fiyatlarda 30 tane falan çıkarsa aslında bana yeter
amann bilemedim ya bide alırım yapamam falannn aslında yapmak
çok istiyorum
aa bizimde aynısı biz civilden aldıkk
ama demek orda da var aynen çok güzel ve rahat ben baştan başka
almıştım baktım normal spor ayakkabı gibi değiştirdik bunu aldık.
noluyor yaa karışmış burasu..
iler berbat yoğun giremiyorummm...
bu c.tesi mustiyi sünnet ettiriyorruz teyzeleri..sizlerinde haberi olsun istedimm..
hepiniz ve bebikler öpüldü
can hastaymış çok geçmiş olsun birgencim..rabbim şifa versin inşşş..
noluyor yaa karışmış burasu..
iler berbat yoğun giremiyorummm...
bu c.tesi mustiyi sünnet ettiriyorruz teyzeleri..sizlerinde haberi olsun istedimm..
hepiniz ve bebikler öpüldü
Durum paylaşıyorum....
Oğlum 1 aydır aşırı iştahsız... Sürekli zorla yediriyoruz ne yediriyorsak... Hiç yerinde durmuyor... Kilo verdi gibime geliyor... Diş de 2 tane çıktı gerisi yok... Bakalım ne zaman gelecek... Her yere tutunup kalkıp yaramazlık yapmaya bayılıyor...
Eki Görüntüle 1648809 Eki Görüntüle 1648810
Kizlar bizim ufakliga ev ayakkabisi almak istiyorumm.fikri olan varmii
,,Pazar da mesela Parça tül kumaş satanlar oluyor çok ucuz hemde biz 3 tl ye kumaş aldık yaman a şalvar ve yaka dikti eşim daha o kumaştan 10 tane çıkardı
geliosun kayboluosun ya..
hadi ya oda mı sünnet oluo biz çok erken die kimse yanaşmıo
sünnete erken daha güzel aslında anlasıN sünnetinde falan diolar
siz nasıl karar verdiniz geçmiş olsun tez zamanda anlatsın inş.
ay yerim ben seni ya nasıl tatlı bayılıorum senn oğluşuna.
dişi çıkar cnm merak etme yürüyomu hiç beninki baya yürümeye başladı..
dün bende dedim ev için ayakkabı bakalım die
eşime panduf falan die twigy den falan bakılır heralde cnm.
canım mustinin ara ara iltihap oluyor pip ucu ama yaptırmaya niyetimiz pek yoktu..
eşimin iş yeri benim doğum yaptığım hastane ile anlaşmış 2016 ya kadar sünnet ücretsiz olmuş..
geçen hafatda mustinin yine pipisi kızardı baya ağladı bizde böyle bir şans varken yaptıralım çocukta rahatlar dedik..
c.tesiye randevu aldık
iştah denen şey bizde sıfır o kadar zor yiyoruzki..hmm iyi cnm ya daha iyi erken olması
ne güzel hem doğduğu yermiş şanslısınız
damatlığınıda göstersin rabbim inş.demek sıkıntısı var
çocuğun ağladıına göre kıyamam ee napıo musti paşa
yürüme falan varmı yiyomu herşey falan bayadır bilgi alamıyoruz.
Yedi cüceler gibi oluyor giyinceAy allahım şalvarını yesinler onun
Şalvarın yırtılsın senin
Eşim polis olmadan babasının atölyesinde çalışıyordu büyük makineleri kullanmayı biliyor böyle şeylere para vermiyoruz iyi oluyor,,
çok tatlı olmuş bu ya
eşin bu konuda becerikli galiba..
3 tl de baya uygunmuş güzelede benzio kumaş ama
bilemedim ki ya yapabilirmiyim gerçi makinem falan yok
komşumdan rica edicektim ama..
ayy maşallahh maşallah bizde daha emekleme bile yok çok tembeliz çokBizim de 3 dişimiz var ve artık yürüyoruz teyzeleri . Hatta bildiginiz kosturuyor benim afacan
iştah denen şey bizde sıfır o kadar zor yiyoruzki..
yürüme emekleme yok bizde tembeliz totomuz kalkmıyor daha..
bugünlerde bağırma öğrendi acayip sinirli...
sizlerden naber
Sonunda dişimiz çıkmış bu sabah
Eşim polis olmadan babasının atölyesinde çalışıyordu büyük makineleri kullanmayı biliyor böyle şeylere para vermiyoruz iyi oluyor
Gerçek bir BLW ci olan yamanı artık kimse tutamazSonunda dişimiz çıkmış bu sabah
Kızımda yürümeye başladı ve çok hoşuna gidiyor hiç oyurmuyor nerden geliyor bu kadar enerji anlamıyorumBizim de 3 dişimiz var ve artık yürüyoruz teyzeleri . Hatta bildiginiz kosturuyor benim afacan
Hadi bakalım ısırmaya başlasın artıkSonunda dişimiz çıkmış bu sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?