2014 Kasım Anneleri

Kızımda yürümeye başladı ve çok hoşuna gidiyor hiç oyurmuyor nerden geliyor bu kadar enerji anlamıyorum
Ay ne güzel ya maşallah kazasız belasız güzel güzel yürüsün biz daha tutunarak gidiyoruz ne kadar geç yürüse kar diye bakıyorum valla

Ay ne güzel ya maşallah kazasız belasız güzel güzel yürüsün biz daha tutunarak gidiyoruz ne kadar geç yürüse kar diye bakıyorum valla

Aynen sürekli peşinde gezmen lazım
fena aman düşecek aman birşey olıcak die durmuo hiç
bi bakıom masanın altında bi bakıom diğer odaya gitmiş
çekmeceleri açmış vs vs.....

Aynen sürekli peşinde gezmen lazım
fena aman düşecek aman birşey olıcak die durmuo hiç
bi bakıom masanın altında bi bakıom diğer odaya gitmiş
çekmeceleri açmış vs vs.....
Aynen valla bide yakalıcam şimdi seni diyorum öyle hızlı gidiyor ki şapşik beraber emekliyoruz bazen evde en sevdiği şey

Hemen geldi bizim xnm
6 oldu:) ama 5-6 yeni geldi ilk dort hemen geldi
Boyu uzamistir ya

Valla yürüme değil de işte tutup kalkıyor öyle koltuğu bi baştan bi başa sıralıyor henüz bağımsız yürümedi..

Hemen geldi bizim xnm
6 oldu:) ama 5-6 yeni geldi ilk dort hemen geldi
Boyu uzamistir ya

Bizim gelmedi ya.. 2 dişi de zaten 2 ayda çıkardı.. Daha bişi yok.. Maşallah size.. Bilmiyorum valla artık boymuş kiloymuş düşünmek istemiyorum ama yemeyince moralim bozuluyor tabi...

Aynen valla bide yakalıcam şimdi seni diyorum öyle hızlı gidiyor ki şapşik beraber emekliyoruz bazen evde en sevdiği şey

bizde yapıoz onu bazen nasıl gülüyo o güldükçe benm içim
erio resmennn:):)

Disiniz cikmis, Allah tamamina erdirsin ehehhe :)))
Pes pese patir patir gelio biri gelince

aynen öle benimki öle çıkardı arka arkaya geldi
çok şükür daha da devam edio sıkıntı ama..

noluyor yaa karışmış burasu..
iler berbat yoğun giremiyorummm...

bu c.tesi mustiyi sünnet ettiriyorruz teyzeleri..sizlerinde haberi olsun istedimm..

hepiniz ve bebikler öpüldü

Şimdiden hayırlı olsun, Allah damatlığını da göstersin. Şuan bezini her değiştirdiğimde iyiki Sünnet yaptırmışız diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…