Dişi olmadan da kıtlıyordu zaten bizi bilirsin kadim dostumGerçek bir BLW ci olan yamanı artık kimse tutamaz
heee birde ısırılmaya alışacaksınız yavaş yavaş
Ay ne güzel ya maşallah kazasız belasız güzel güzel yürüsün biz daha tutunarak gidiyoruz ne kadar geç yürüse kar diye bakıyorum vallaKızımda yürümeye başladı ve çok hoşuna gidiyor hiç oyurmuyor nerden geliyor bu kadar enerji anlamıyorum
Ay ne güzel ya maşallah kazasız belasız güzel güzel yürüsün biz daha tutunarak gidiyoruz ne kadar geç yürüse kar diye bakıyorum valla
Aynen valla bide yakalıcam şimdi seni diyorum öyle hızlı gidiyor ki şapşikAynen sürekli peşinde gezmen lazım
fena aman düşecek aman birşey olıcak die durmuo hiç
bi bakıom masanın altında bi bakıom diğer odaya gitmiş
çekmeceleri açmış vs vs.....
Gozunuz aydin :)))Kızımda yürümeye başladı ve çok hoşuna gidiyor hiç oyurmuyor nerden geliyor bu kadar enerji anlamıyorum
Disiniz cikmis, Allah tamamina erdirsin ehehhe :)))Aynen valla bide yakalıcam şimdi seni diyorum öyle hızlı gidiyor ki şapşikberaber emekliyoruz bazen evde en sevdiği şey
Simdiden gecmis olsun cnmcnım valla işler berbat yoğunn yaa..inş haftaya rahatlarımm..
hepinize tşk ederiz teyzeleri
Hemen geldi bizim xnmDurum paylaşıyorum....
Oğlum 1 aydır aşırı iştahsız... Sürekli zorla yediriyoruz ne yediriyorsak... Hiç yerinde durmuyor... Kilo verdi gibime geliyor... Diş de 2 tane çıktı gerisi yok... Bakalım ne zaman gelecek... Her yere tutunup kalkıp yaramazlık yapmaya bayılıyor...
Eki Görüntüle 1648809 Eki Görüntüle 1648810
Aynen öyle Can'ım emeklerken tek odada gezinirdi şimdi tüm odalara hatta koltuk arkalarına bile girmeye başladıAy ne güzel ya maşallah kazasız belasız güzel güzel yürüsün biz daha tutunarak gidiyoruz ne kadar geç yürüse kar diye bakıyorum valla
Sağol tatlım kısa mesafe iki günde maratona dönüyorGozunuz aydin :)))
Bnm oglumda cok kisa mesafede yuruyor
geliosun kayboluosun ya..
hadi ya oda mı sünnet oluo biz çok erken die kimse yanaşmıo
sünnete erken daha güzel aslında anlasıN sünnetinde falan diolar
siz nasıl karar verdiniz geçmiş olsun tez zamanda anlatsın inş.
ay yerim ben seni ya nasıl tatlı bayılıorum senn oğluşuna.
dişi çıkar cnm merak etme yürüyomu hiç beninki baya yürümeye başladı..
dün bende dedim ev için ayakkabı bakalım die
eşime panduf falan die twigy den falan bakılır heralde cnm.
Hemen geldi bizim xnm
6 oldu:) ama 5-6 yeni geldi ilk dort hemen geldi
Boyu uzamistir ya
Kızlar selammm. :)
Aynen valla bide yakalıcam şimdi seni diyorum öyle hızlı gidiyor ki şapşikberaber emekliyoruz bazen evde en sevdiği şey
Disiniz cikmis, Allah tamamina erdirsin ehehhe :)))
Pes pese patir patir gelio biri gelince
nerde magnettt
Cnm bende vtech yurume yardımcısı var
Onun onu aktıvıte masası gıbi ama oglumu ancak bes dk oyalıyor
Kullanışlı oluyorlarmı bılmıyrm
Naptın karar verdın mı
Güle güle kullansın güzel bir seçim olmuşFisher price ın aktivite masasına karar verdim. Oğluma annesinden doğum günü hediyesi olsun
noluyor yaa karışmış burasu..
iler berbat yoğun giremiyorummm...
bu c.tesi mustiyi sünnet ettiriyorruz teyzeleri..sizlerinde haberi olsun istedimm..
hepiniz ve bebikler öpüldü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?