Valla hemen yapıcam bende süper tarif eline sağlıkBebek keki tarifi:
1 yumurta sarısı ( 1 yaş sonrası yumurtanın tamamı)
1 kahve fincanı yoğurt
Yarım kahve fincanı Zeytinyağı
Yarım Çay kaşığı karbonat
2 yemek kaşığı kaynatılmış, çekilmiş kuru meyve (incir, üzüm, kayısı)
2 adet çekilmiş ceviz
Aldığı kadar tam buğday-Mısır-pirinç unu karışımı
Kesinlikle öyle bnmde tadım tuzum yok walla,inş iyileşirler hızla.soğuk çok ani geldi o kdr sıcaktan sonra,pzt günü tişörtle çıkarmştım bgnkü havaya bak.hava kapalı olunca içimde kararıyo walla evde.Benim kızım nerdeyse 15 gündür hasta ilk zaman ateşlendi filan şimdi ateş yokartık ama burun akıntısı öksürük devamAnladımki anne olduktan sonra en çok üzüldüğü şey yavrunun hasta olması
Cnm sen öyle dynce kuzenimi aradım şimdi o da eczacı ellerinde yokmş depoda da yokmş çekmiş olablrler piyasadan ben de damlaya geçerim artık.d vitaminine dvm ediyomusunuz?
Evet her bebekte Kabızlık yapmıyormuş, bizde yaptı malesef. Umut Aras ishalse yeni diş yoldadır. Genelde üst dişler çıkınca Bebekler ishal oluyor.Biz de ferrum kullanıyoruz kan ilacı olarak.. Kabızlık şikayeti hiç görmedim.. Bu aralar oğlum sürekli ishal... Biz de öyle bir etki yapmadı sanırım..
Valla hemen yapıcam bende süper tarif eline sağlık
Telefonla yönlendiriyor canım. Çocuğun yaşına göre bi uyku saati programı hazırlıyor. Uyan gereken bazı kurallar var sonra zamanla düzen oturuyor. Her gün uyku koçu yla irtibatta oluyorsun.Nasıl oluyor bu uyku koçu ilk defa duydum eve mi geliyo telden falan mı yonlendiriyo bana bi anlatın hele.
Parası ne kadar bunun iyi birseymis ilk 3 ayım çok zor geçti benim uyku konusunda suan iyi ama odasını ayırdığım dönemde ihtiyacım olabilir.Telefonla yönlendiriyor canım. Çocuğun yaşına göre bi uyku saati programı hazırlıyor. Uyan gereken bazı kurallar var sonra zamanla düzen oturuyor. Her gün uyku koçu yla irtibatta oluyorsun.
Canım ben pınar sibirsky den aldım eğitimi ve 750 lira odedim.Parası ne kadar bunun iyi birseymis ilk 3 ayım çok zor geçti benim uyku konusunda suan iyi ama odasını ayırdığım dönemde ihtiyacım olabilir.
Geçmiş olsun canım ıhlamur ver kuzuya şifa olsun ayran corbasi falan da yap.Benim kızım nerdeyse 15 gündür hasta ilk zaman ateşlendi filan şimdi ateş yokartık ama burun akıntısı öksürük devamAnladımki anne olduktan sonra en çok üzüldüğü şey yavrunun hasta olması
çok aglayip tepki gosterdi mi pekiCanım ben pınar sibirsky den aldım eğitimi ve 750 lira odedim.
Tabi ağlıyor ama benim oglum bu eğitimi vermeden önce her şekilde ağlıyordu. Madem her şekilde ağlıyor bari yola gelecek bi şeye aglasin dedim. 1 kaç gün çok ağlar ama zamanla azalır.çok aglayip tepki gosterdi mi peki
Ben sadece naçizane paylaştım arkadaşım size faydalı oldumsa ne mutlu bana..hoş geldiniz bu forumaİşte böyle fikirler alacağımı bildiğim için bu topikteyimgerçekten kvyle konuşıyım bereber bi plan yapalım ama görümcem zaten kendisi istediği için ona söylerizde hiç karışmasın herşeyi biz ayarlıyalım aslında onun kocişinin ailesi baya varlıklı ama onları sadece davet ederiz harikasınbayancan ...kızlar hepinizede çok teşkkürler..iyiki burdayım beni aranıza aldınız
Kizlar ikramlik olarak neler yapcaksnz bizimde 1 hafta kaldi bugun bitti 6 kaldi:))
ayrica davetiye yazisi fikrine ihtiyacm var acill yarin dagtacm davetiyeleri yazi bulamadik bi turlu
Ayran çorbasını bilmiyorum daha doğrusu benim bildiğim yazın soğuk içilen ayran aşı dedikleriGeçmiş olsun canım ıhlamur ver kuzuya şifa olsun ayran corbasi falan da yap.
Açıkcası ben hiç baby showera gitmedim pek de bilmiyorum instagramdan filan gördüğüm kadar..foto paylaşıp biraz bilgi verirsen sevinirim..kaç kişi filan oluyo çok pahalı olmaz inşallah sana neler yapmışlardı evdemi nerde oldu başka beybi şoweerla ilgili bilgisi olan varmı kızlarBen sadece naçizane paylaştım arkadaşım size faydalı oldumsa ne mutlu bana..hoş geldiniz bu foruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?