2014 Kasım Anneleri

Valla hemen yapıcam bende süper tarif eline sağlık

Kesinlikle öyle bnmde tadım tuzum yok walla,inş iyileşirler hızla.soğuk çok ani geldi o kdr sıcaktan sonra,pzt günü tişörtle çıkarmştım bgnkü havaya bak.hava kapalı olunca içimde kararıyo walla evde.

Cnm sen öyle dynce kuzenimi aradım şimdi o da eczacı ellerinde yokmş depoda da yokmş çekmiş olablrler piyasadan ben de damlaya geçerim artık.d vitaminine dvm ediyomusunuz?

Parabensiz tek ürün oydu, onuda piyasadan kaldırmışlar demek. D vitaminini çok düzenli olmasa da arada kullanmaya çalışıyorum. Önce acd3 kullandık, şimdi Monovit kullanıyorum.

Biz de ferrum kullanıyoruz kan ilacı olarak.. Kabızlık şikayeti hiç görmedim.. Bu aralar oğlum sürekli ishal... Biz de öyle bir etki yapmadı sanırım..
Evet her bebekte Kabızlık yapmıyormuş, bizde yaptı malesef. Umut Aras ishalse yeni diş yoldadır. Genelde üst dişler çıkınca Bebekler ishal oluyor.

Nasıl oluyor bu uyku koçu ilk defa duydum eve mi geliyo telden falan mı yonlendiriyo bana bi anlatın hele.
Telefonla yönlendiriyor canım. Çocuğun yaşına göre bi uyku saati programı hazırlıyor. Uyan gereken bazı kurallar var sonra zamanla düzen oturuyor. Her gün uyku koçu yla irtibatta oluyorsun.

Telefonla yönlendiriyor canım. Çocuğun yaşına göre bi uyku saati programı hazırlıyor. Uyan gereken bazı kurallar var sonra zamanla düzen oturuyor. Her gün uyku koçu yla irtibatta oluyorsun.
Parası ne kadar bunun iyi birseymis ilk 3 ayım çok zor geçti benim uyku konusunda suan iyi ama odasını ayırdığım dönemde ihtiyacım olabilir.

Geçmiş olsun canım ıhlamur ver kuzuya şifa olsun ayran corbasi falan da yap.

Kizlar ikramlik olarak neler yapcaksnz bizimde 1 hafta kaldi bugun bitti 6 kaldi:))
ayrica davetiye yazisi fikrine ihtiyacm var acill yarin dagtacm davetiyeleri yazi bulamadik bi turlu

Ay bn dha hc bi plan yapmadm ne hangi ikramlari yapacgma karr verdm ne de sus aldim valla..

Ben sadece naçizane paylaştım arkadaşım size faydalı oldumsa ne mutlu bana..hoş geldiniz bu foruma

Kizlar ikramlik olarak neler yapcaksnz bizimde 1 hafta kaldi bugun bitti 6 kaldi:))
ayrica davetiye yazisi fikrine ihtiyacm var acill yarin dagtacm davetiyeleri yazi bulamadik bi turlu

valla cnm davetiyen küçük olmasa benim
yazımı sölerdim ama küçük senin ki normal
basit bişey bulabilirsin.artık benim de 1 yaşım var
ilkyaşgünüme hepinizi beklerim gibi ne bilim benim mesela
4 paragraf :):)

günaydın bayanlar..
herkese iyi hafta sonları her nekadar
ben çalışıyo olsam da istanbuk havası bugün çok kötü valla
kabanımı da giydim oğluşumun montunuda giydrdim artık biti
güzel havalar

Carputi sticker yaptırdım demistin ya hangi siteydi zazzleden yapicaktim ama olmuyor yapamadim

Ben sadece naçizane paylaştım arkadaşım size faydalı oldumsa ne mutlu bana..hoş geldiniz bu foruma
Açıkcası ben hiç baby showera gitmedim pek de bilmiyorum instagramdan filan gördüğüm kadar..foto paylaşıp biraz bilgi verirsen sevinirim..kaç kişi filan oluyo çok pahalı olmaz inşallah sana neler yapmışlardı evdemi nerde oldu başka beybi şoweerla ilgili bilgisi olan varmı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…