Çok ilginç, geçen gün eşim rahat 6-7 eczaneye sormuş ferromixini üreten firma kapanmış dediler, ilacı bulamadı malesef. Ben de bu aralar kan ilacı telaşındayım. Ferrum damla fena Kabızlık yaptı vegaferonda paraben içerikli olduğundan kullanmak istemiyorum. Oğlumda kansızlık var, ilaç kullanmak zorundayız da hangi ilacı kullanıcaz bilmiyorum
Sağol arkadaşım, Iyice soğusun yediricem, inşallah yer. Severse dışarıda da kolaylık olur.Çok güzel görünüyor ellerine sağlık...
Aleykum selam bende birazdan gidecem markete alisverise inşallah bebek bezide alacam berektli olsun diye
Eki Görüntüle 1666286 Kızlar oğluma bebek keki yaptım. Gayet güzel oldu. İnşallah severek yer.En Azından vitaminli ve tok tutar
Sağol arkadaşım, Iyice soğusun yediricem, inşallah yer. Severse dışarıda da kolaylık olur.
Vegaferonda da paraben var ama en azından ferrum kadar kabız yapmadı. Sanırım yine vegaferon kullanıcaz, başka çare yok malesef.cnm bence ilaçların çoğunda paraben vardır boşuna arama
yani ben vegaferon kullanıorum gayet de memnunuz ondan
ferrumda paraben var çünkü.
Küçük yuvarlak borcamda yapıp, Kestikten sonra başka cam saklama kabına aktardım. Çok yok aslında, minik minik kestim. Buzdolabında 1 hafta bayatlamadan kalabiliyor. Isteyen dondurucuda da saklayabilir.aaa beze bizimde ihtiyacımız dur bende onu alayım
evde pek yemek yemediğimizden markete ufak tefekler dışında
gitmioruz bez alıcaktık ama :):):)
ellerine sağlık afiyet oslun kuzuya
nasıl yaptın neler var içinde peki:):)
baya da çıkmış kalanını kim yicek :)
Vegaferonda da paraben var ama en azından ferrum kadar kabız yapmadı. Sanırım yine vegaferon kullanıcaz, başka çare yok malesef.
Küçük yuvarlak borcamda yapıp, Kestikten sonra başka cam saklama kabına aktardım. Çok yok aslında, minik minik kestim. Buzdolabında 1 hafta bayatlamadan kalabiliyor. Isteyen dondurucuda da saklayabilir.
Vegaferonda da paraben var ama en azından ferrum kadar kabız yapmadı. Sanırım yine vegaferon kullanıcaz, başka çare yok malesef.
K3ndimize ait canım.haklısın cnm çoz zor ur nasıl oluo ya ben bunları
anlamıorum uyumuolar sonradan uykusuz kaldıkları
için uykuya dalmıolarmı bu çcoukları anlamak gerçekten çok zor
sana da yazık cnm benimm ii dayanıosun valla.rabbim sana sabır versin.
biraz önce bişiler yapılması lazım
2 sine bakabilirmi cnm çok zor valla
benimki hemen başlamıştı dikkat edin
ozaman çalışamazsın bunuda düşün falan demeye
ne işti senin sadece 24 saat mi çalışıosun anlamadım evde
olduğun zamanlarda oluo ozaman dimi.
ne güzel genç anne olmuşsun ben 28 yaşındayım
ben kesemiorum cnm malesef gündüz vermioruz artık sağmayı bıraktım
onun için akşamdan akşama olduğu için emsin diorum yanında olsam
bende gece emzirmezdim hem uykusu bölünmemiş olurdu iyi olurdu ama napım
dışarda çok masraflı oluo cnm tabi ki.
ben baby shower yapmadım gerek duymadım galiba
bunun için hiç aklımdan bile geçmedi yapmak ama illaki
güzel olur hamiş fotoları falan.sen neler planlıosun doğum gününde.
biz az çok paylaştık
kendin yapıosun iyi bende mickey mouse düşündüm
ama konsepti çok pahalı onun için normal bişiler
giydiricem ben restaurant kendinize mi ait eğer öleyse
iyi diğer türlü baya pahalı oluo çünkü dışarda yapmak.
günaydın cancağazım
cupcake tarifini paylaşmıydın hemen paylaş paylaşmadıysan madem denedin :):)
beyaz toplar ne resim göndermiştin de tarif de lütfen :)
Aleykum selam bende birazdan gidecem markete alisverise inşallah bebek bezide alacam berektli olsun diye
Biz de ferrum kullanıyoruz kan ilacı olarak.. Kabızlık şikayeti hiç görmedim.. Bu aralar oğlum sürekli ishal... Biz de öyle bir etki yapmadı sanırım..
K3ndimize ait canım.
Eşimde ebebek sitesinde görmüş bebek bezi 60 liraya indirimdeymis siparis verdik icindeki bez sayisi fazlaymis bunun
Uyanıyor ama geri uyuyor. Çok acil bi şey olmadıkça ben yanına git iyorum kameradan takip ediyorum.bu eğitimden sonra gece hic uyanmiyor mu
Prima aktif plus canım 4 no içinde 147 tane 5 no içinde 126 tane bebek bezi varmisçok iyi ozaman tabiki de orda yap yani :):)
hangi marka cnmm
Cnm sen öyle dynce kuzenimi aradım şimdi o da eczacı ellerinde yokmş depoda da yokmş çekmiş olablrler piyasadan ben de damlaya geçerim artık.d vitaminine dvm ediyomusunuz?Çok ilginç, geçen gün eşim rahat 6-7 eczaneye sormuş ferromixini üreten firma kapanmış dediler, ilacı bulamadı malesef. Ben de bu aralar kan ilacı telaşındayım. Ferrum damla fena Kabızlık yaptı vegaferonda paraben içerikli olduğundan kullanmak istemiyorum. Oğlumda kansızlık var, ilaç kullanmak zorundayız da hangi ilacı kullanıcaz bilmiyorum
Prima aktif plus canım 4 no içinde 147 tane 5 no içinde 126 tane bebek bezi varmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?