2014 Kasım Anneleri

cnm bence ilaçların çoğunda paraben vardır boşuna arama
yani ben vegaferon kullanıorum gayet de memnunuz ondan
ferrumda paraben var çünkü.

Aleykum selam bende birazdan gidecem markete alisverise inşallah bebek bezide alacam berektli olsun diye

aaa beze bizimde ihtiyacımız dur bende onu alayım
evde pek yemek yemediğimizden markete ufak tefekler dışında
gitmioruz bez alıcaktık ama :):):)

Eki Görüntüle 1666286 Kızlar oğluma bebek keki yaptım. Gayet güzel oldu. İnşallah severek yer.En Azından vitaminli ve tok tutar

ellerine sağlık afiyet oslun kuzuya
nasıl yaptın neler var içinde peki:):)
baya da çıkmış kalanını kim yicek :)

cnm bence ilaçların çoğunda paraben vardır boşuna arama
yani ben vegaferon kullanıorum gayet de memnunuz ondan
ferrumda paraben var çünkü.
Vegaferonda da paraben var ama en azından ferrum kadar kabız yapmadı. Sanırım yine vegaferon kullanıcaz, başka çare yok malesef.

Küçük yuvarlak borcamda yapıp, Kestikten sonra başka cam saklama kabına aktardım. Çok yok aslında, minik minik kestim. Buzdolabında 1 hafta bayatlamadan kalabiliyor. Isteyen dondurucuda da saklayabilir.

Vegaferonda da paraben var ama en azından ferrum kadar kabız yapmadı. Sanırım yine vegaferon kullanıcaz, başka çare yok malesef.

evet onda da var cnm napalım
ilaçsız olmuyor et de yese sebzede
yese ilaca gerek kalıo yani bende ilacı hiç sevmm aslında
ama napıcaz.

Küçük yuvarlak borcamda yapıp, Kestikten sonra başka cam saklama kabına aktardım. Çok yok aslında, minik minik kestim. Buzdolabında 1 hafta bayatlamadan kalabiliyor. Isteyen dondurucuda da saklayabilir.

güzel görünüyor cnm
ne kattın peki bizde yapalım olmadı gündüzleri
falan eline de verilebilir böle şeyler.

Bebek keki tarifi:

1 yumurta sarısı ( 1 yaş sonrası yumurtanın tamamı)
1 kahve fincanı yoğurt
Yarım kahve fincanı Zeytinyağı
Yarım Çay kaşığı karbonat
2 yemek kaşığı kaynatılmış, çekilmiş kuru meyve (incir, üzüm, kayısı)
2 adet çekilmiş ceviz
Aldığı kadar tam buğday-Mısır-pirinç unu karışımı

Biz de ferrum kullanıyoruz kan ilacı olarak.. Kabızlık şikayeti hiç görmedim.. Bu aralar oğlum sürekli ishal... Biz de öyle bir etki yapmadı sanırım..

K3ndimize ait canım.

Biz de ferrum kullanıyoruz kan ilacı olarak.. Kabızlık şikayeti hiç görmedim.. Bu aralar oğlum sürekli ishal... Biz de öyle bir etki yapmadı sanırım..

kız senin oğlunun resmini gördükçe ısırasım gelio
yavrumm ya nasıl bakmış öleee :):)
maşallah süphanallah nazarım değmesinnn....

Cnm sen öyle dynce kuzenimi aradım şimdi o da eczacı ellerinde yokmş depoda da yokmş çekmiş olablrler piyasadan ben de damlaya geçerim artık.d vitaminine dvm ediyomusunuz?

Benim kızım nerdeyse 15 gündür hasta ilk zaman ateşlendi filan şimdi ateş yokartık ama burun akıntısı öksürük devamAnladımki anne olduktan sonra en çok üzüldüğü şey yavrunun hasta olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…