2014 Kasım Anneleri

Amin hayırlı bereketli sağlıklı huzurlu yıllarımız olsun inşallah, bugün evimize bişey almakta iyimiş annem demişti hani bi tuz bile olsa al bereketli olur ve selemlaşmak güzelmiş bugün, o yüzden cümleten selamün aleyküm arkadaşlarım

Aynen öyle canim. Sabah sabah bana oyle gyzel moral oldu ki.Gerçekten ornek almak gerekiyor. Hepsi bebek denilecek yaşta ve anne daha çok küçük:)

Benim ailem istanbulda olmadığı için eşimin ailesiyle ya benim evde yada kvnin evinde kutlıycaz yakın oturuyoruz zaten o da birşyler hazırlar pastasını yaptırıcam ama

İşte böyle fikirler alacağımı bildiğim için bu topikteyimgerçekten kvyle konuşıyım bereber bi plan yapalım ama görümcem zaten kendisi istediği için ona söylerizde hiç karışmasın herşeyi biz ayarlıyalım aslında onun kocişinin ailesi baya varlıklı ama onları sadece davet ederiz harikasın bayancan ...kızlar hepinizede çok teşkkürler..iyiki burdayım beni aranıza aldınız

Aleyküm selam, evet bugün eve bişey almak iyiymiş, bende öyle biliyorum.

Benim oğlumda malesef kansızlık var. Aşırı derecede değil ama kan ilacını ihmal etmemem gerekiyor. Siz hangi kan ilacını kullanıyosunuz?

E efsunkarr Rabbim yardımcın olsun sabrın gücün bol olsun arkadaşım şu hayırlı güzel günlerin hürmetine dualarımız kabul olsun inşallah hep aklımdasın canım buraya yazmasamda çok dua ediyorum sana çocuğun sakinlesin düzeni olsun alerjiniz sona ersin diye zor bi süreç geçiriyorsun Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah.

kızlar park yatak hakkında çok konuştuk ama netden
alan olmuşmuydu ya bende bakıcam da güvenebilirmyim
nete kim hangi model aldıysa uygun fiyatlı bakıyorum.

Zaten süslü cupcake kalıbı ve kürdanları takım almıştım canım.. Öyle değişiklik olsun diye yazarım belki..

sen bilirsin tabiki bende daha almadım
onları bi yer var yarın oraya bakıcam bulabilirsem ordan
alıcam yoksa netden pazartesi sipariş vericem gelsin artık :)

Benim ailem istanbulda olmadığı için eşimin ailesiyle ya benim evde yada kvnin evinde kutlıycaz yakın oturuyoruz zaten o da birşyler hazırlar pastasını yaptırıcam ama

pasta al tabiki :)
sen bilirisn tabi ki bunlar tercih meselesi
benim ailemde istanbulda değiller genelde eşimin ailesi
olacak ama annem gelebilir belki oyüzden abartmadan bişiler
yapamya çalışıorum işte :)

Kraft 004 Oyun Parkı Mavi 76*110 Cm
kızlar park yatak hakkında çok konuştuk ama netden
alan olmuşmuydu ya bende bakıcam da güvenebilirmyim
nete kim hangi model aldıysa uygun fiyatlı bakıyorum.
1 yıldır kullanıyorum. memnunum. izine giderken katladım uçakla memlekete götürdüm. gelirken de getirdim. portatif olması nedeniyle bence çok kullanışlı.

Benim oğlumda malesef kansızlık var. Aşırı derecede değil ama kan ilacını ihmal etmemem gerekiyor. Siz hangi kan ilacını kullanıyosunuz?
Doktor ferromixin şase vermişti tozu yemeğine karıştırıyosun ama daha hiç veremedim çnkü oğlum yemiyo kaç kere döktüm.doktra söyledim yaşında tahlil yaparz ona göre bakarz dedi

Canım gece hala kaldırıyor musunuz emzirmek için, yoksa kendı mı uyanıyor? Gunduz yanında olsaydım gece keserdim demişsin ya. Gece ben uyanmazsa uyandırmıyorum mesela 20 gunlukten beri böyle. 6 saate kadar uyuyabiliyor kesintisiz ama uyanınca emZirmezsem asla uyumuyor. Sabah 4-5 gıbı uyanıyor işte.

Gece beslemesini kesen arkadaslar var mı uyanınca nasıl geri uyutuyorsunuz?

Canım benim bebeğim gündüz uykusuna göre erken uyursa yiyip yatıyor ama erken yattığı için gece bir kere mama yemek için uyanıyor.. Ama geç uyursa mesela akşam 10-11-12 gibi uyursa sabaha kadar bişi vermiyorum versem de yemiyor ama uyanıyor yani başka sebeplerden dolayı.. Ya emziği için ya yatağında dönüyor o yüzden vs...

Kraft 004 Oyun Parkı Mavi 76*110 Cm

1 yıldır kullanıyorum. memnunum. izine giderken katladım uçakla memlekete götürdüm. gelirken de getirdim. portatif olması nedeniyle bence çok kullanışlı.

teşekkürler cnm netden bu modele baksam
karar verdiğimde rahatlıkla alabilrim yanii.

ben uyandırmıorum cnm kendi kalkıo zaten gündüz yiyo herşeyi akşam,
ben sadece emsin istiyorum bu yüzden acıkıo çok sık biraz daha böle devam edicem
gündüz anne sütü almadığı için akşam yeteri miktarda alsın die veremiorum başka bişey.
ilk emip uyuyo 3 4 saat uyuyo onla sonrasında saat başı falan kalkıo bazen sabah 6 ya kadar
12 den 3 kere falan kalktığı oluo yani.

Doktor ferromixin şase vermişti tozu yemeğine karıştırıyosun ama daha hiç veremedim çnkü oğlum yemiyo kaç kere döktüm.doktra söyledim yaşında tahlil yaparz ona göre bakarz dedi
Çok ilginç, geçen gün eşim rahat 6-7 eczaneye sormuş ferromixini üreten firma kapanmış dediler, ilacı bulamadı malesef. Ben de bu aralar kan ilacı telaşındayım. Ferrum damla fena Kabızlık yaptı vegaferonda paraben içerikli olduğundan kullanmak istemiyorum. Oğlumda kansızlık var, ilaç kullanmak zorundayız da hangi ilacı kullanıcaz bilmiyorum

Aleykum selam bende birazdan gidecem markete alisverise inşallah bebek bezide alacam berektli olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…