Amin hayırlı bereketli sağlıklı huzurlu yıllarımız olsun inşallah, bugün evimize bişey almakta iyimiş annem demişti hani bi tuz bile olsa al bereketli olur ve selemlaşmak güzelmiş bugün, o yüzden cümleten selamün aleyküm arkadaşlarımÖksürükte var dişte var hepsi üst üste geldi tereyağ pekmezi deneyim çok teşekkürler.bide soğanı bölüp tülbente sarıp başucuna koymak da çok iyi geliyomş netten buldum da yaptım hmn.allahım hepsini korusun şifa versin bgn muharremin 10 u aşure günü .herkse bereketli bi yıl diliyorum:)
Aynen öyle canim. Sabah sabah bana oyle gyzel moral oldu ki.Gerçekten ornek almak gerekiyor. Hepsi bebek denilecek yaşta ve anne daha çok küçük:)Şaka gibi kadın 6 çocuğa birden bakıyorHayretler içerisindeyim, biz 1 taneye bakıcaz diye ölüp bittik bu arada çocukların hepsi de birbirinden tatlı ya maşallah. Sanırım 5 erkek 1 kız. Bundan sonra arada o sayfaya bakıp, güç alıcam, teşekkürler Paylaşım için. Kızlar herkes bakmalı, sayfa herkese açık zaten, instagram hesabına gerek yok.
Benim ailem istanbulda olmadığı için eşimin ailesiyle ya benim evde yada kvnin evinde kutlıycaz yakın oturuyoruz zaten o da birşyler hazırlar pastasını yaptırıcam amahaklısın cnm çoz zor ur nasıl oluo ya ben bunları
anlamıorum uyumuolar sonradan uykusuz kaldıkları
için uykuya dalmıolarmı bu çcoukları anlamak gerçekten çok zor
sana da yazık cnm benimm ii dayanıosun valla.rabbim sana sabır versin.
biraz önce bişiler yapılması lazım
2 sine bakabilirmi cnm çok zor valla
benimki hemen başlamıştı dikkat edin
ozaman çalışamazsın bunuda düşün falan demeye
ne işti senin sadece 24 saat mi çalışıosun anlamadım evde
olduğun zamanlarda oluo ozaman dimi.
ne güzel genç anne olmuşsun ben 28 yaşındayım
ben kesemiorum cnm malesef gündüz vermioruz artık sağmayı bıraktım
onun için akşamdan akşama olduğu için emsin diorum yanında olsam
bende gece emzirmezdim hem uykusu bölünmemiş olurdu iyi olurdu ama napım
dışarda çok masraflı oluo cnm tabi ki.
ben baby shower yapmadım gerek duymadım galiba
bunun için hiç aklımdan bile geçmedi yapmak ama illaki
güzel olur hamiş fotoları falan.sen neler planlıosun doğum gününde.
biz az çok paylaştık
kendin yapıosun iyi bende mickey mouse düşündüm
ama konsepti çok pahalı onun için normal bişiler
giydiricem ben restaurant kendinize mi ait eğer öleyse
iyi diğer türlü baya pahalı oluo çünkü dışarda yapmak.
günaydın cancağazım
cupcake tarifini paylaşmıydın hemen paylaş paylaşmadıysan madem denedin :):)
beyaz toplar ne resim göndermiştin de tarif de lütfen :)
İşte böyle fikirler alacağımı bildiğim için bu topikteyimgerçekten kvyle konuşıyım bereber bi plan yapalım ama görümcem zaten kendisi istediği için ona söylerizde hiç karışmasın herşeyi biz ayarlıyalım aslında onun kocişinin ailesi baya varlıklı ama onları sadece davet ederiz harikasınEwet benim doğumdan 1 ay önce oldu baby showerım.yalnız organizasyonu zaten arkadaşlar veya yakınlar yapıyo benim de en yakın arkadaşım ve annem birlikte hazırlamışlarBenim 2 gün önce haberim oldu..çok mutlu oldum bence sende görümcene hazırla insan çok mutlu oluyo
Aleyküm selam, evet bugün eve bişey almak iyiymiş, bende öyle biliyorum.Amin hayırlı bereketli sağlıklı huzurlu yıllarımız olsun inşallah, bugün evimize bişey almakta iyimiş annem demişti hani bi tuz bile olsa al bereketli olur ve selemlaşmak güzelmiş bugün, o yüzden cümleten selamün aleyküm arkadaşlarım
Benim oğlumda malesef kansızlık var. Aşırı derecede değil ama kan ilacını ihmal etmemem gerekiyor. Siz hangi kan ilacını kullanıyosunuz?Çok teşekkrler amin.kombiyi açtım bgn ilk kez.aslında üşüme diil de terlemeden dolayı oldu gbi.eskiden terlemzdi 1 aydr terliyo yaşına gelince tahlil lerini yaptırcam inş kansızlık da terletiyo olablr yemekle arası olmadıgı için demir tozunu da veremiyorum.evlat olunca söz konusu ne acayp oluyo be insan.
Zaten süslü cupcake kalıbı ve kürdanları takım almıştım canım.. Öyle değişiklik olsun diye yazarım belki..
Benim ailem istanbulda olmadığı için eşimin ailesiyle ya benim evde yada kvnin evinde kutlıycaz yakın oturuyoruz zaten o da birşyler hazırlar pastasını yaptırıcam ama
bunların herşeyi masraf neye elimi atsam 20-30-100 gidiyor. sonrada canı sağolsun diyorum alıyorum.mecburrrDokun Öğren almıcam ya bi kaç o tarz şeyi vardı evde kutusu var içinde çeşitli Şeyler var o yeter zaten bu kitap olayı çok masraflı ya
1 yıldır kullanıyorum. memnunum. izine giderken katladım uçakla memlekete götürdüm. gelirken de getirdim. portatif olması nedeniyle bence çok kullanışlı.kızlar park yatak hakkında çok konuştuk ama netden
alan olmuşmuydu ya bende bakıcam da güvenebilirmyim
nete kim hangi model aldıysa uygun fiyatlı bakıyorum.
Doktor ferromixin şase vermişti tozu yemeğine karıştırıyosun ama daha hiç veremedim çnkü oğlum yemiyo kaç kere döktüm.doktra söyledim yaşında tahlil yaparz ona göre bakarz dediBenim oğlumda malesef kansızlık var. Aşırı derecede değil ama kan ilacını ihmal etmemem gerekiyor. Siz hangi kan ilacını kullanıyosunuz?
haklısın cnm çoz zor ur nasıl oluo ya ben bunları
anlamıorum uyumuolar sonradan uykusuz kaldıkları
için uykuya dalmıolarmı bu çcoukları anlamak gerçekten çok zor
sana da yazık cnm benimm ii dayanıosun valla.rabbim sana sabır versin.
biraz önce bişiler yapılması lazım
2 sine bakabilirmi cnm çok zor valla
benimki hemen başlamıştı dikkat edin
ozaman çalışamazsın bunuda düşün falan demeye
ne işti senin sadece 24 saat mi çalışıosun anlamadım evde
olduğun zamanlarda oluo ozaman dimi.
ne güzel genç anne olmuşsun ben 28 yaşındayım
ben kesemiorum cnm malesef gündüz vermioruz artık sağmayı bıraktım
onun için akşamdan akşama olduğu için emsin diorum yanında olsam
bende gece emzirmezdim hem uykusu bölünmemiş olurdu iyi olurdu ama napım
dışarda çok masraflı oluo cnm tabi ki.
ben baby shower yapmadım gerek duymadım galiba
bunun için hiç aklımdan bile geçmedi yapmak ama illaki
güzel olur hamiş fotoları falan.sen neler planlıosun doğum gününde.
biz az çok paylaştık
kendin yapıosun iyi bende mickey mouse düşündüm
ama konsepti çok pahalı onun için normal bişiler
giydiricem ben restaurant kendinize mi ait eğer öleyse
iyi diğer türlü baya pahalı oluo çünkü dışarda yapmak.
günaydın cancağazım
cupcake tarifini paylaşmıydın hemen paylaş paylaşmadıysan madem denedin :):)
beyaz toplar ne resim göndermiştin de tarif de lütfen :)
Canım gece hala kaldırıyor musunuz emzirmek için, yoksa kendı mı uyanıyor? Gunduz yanında olsaydım gece keserdim demişsin ya. Gece ben uyanmazsa uyandırmıyorum mesela 20 gunlukten beri böyle. 6 saate kadar uyuyabiliyor kesintisiz ama uyanınca emZirmezsem asla uyumuyor. Sabah 4-5 gıbı uyanıyor işte.
Gece beslemesini kesen arkadaslar var mı uyanınca nasıl geri uyutuyorsunuz?
Kraft 004 Oyun Parkı Mavi 76*110 Cm
1 yıldır kullanıyorum. memnunum. izine giderken katladım uçakla memlekete götürdüm. gelirken de getirdim. portatif olması nedeniyle bence çok kullanışlı.
Canım gece hala kaldırıyor musunuz emzirmek için, yoksa kendı mı uyanıyor? Gunduz yanında olsaydım gece keserdim demişsin ya. Gece ben uyanmazsa uyandırmıyorum mesela 20 gunlukten beri böyle. 6 saate kadar uyuyabiliyor kesintisiz ama uyanınca emZirmezsem asla uyumuyor. Sabah 4-5 gıbı uyanıyor işte.
Gece beslemesini kesen arkadaslar var mı uyanınca nasıl geri uyutuyorsunuz?
Çok ilginç, geçen gün eşim rahat 6-7 eczaneye sormuş ferromixini üreten firma kapanmış dediler, ilacı bulamadı malesef. Ben de bu aralar kan ilacı telaşındayım. Ferrum damla fena Kabızlık yaptı vegaferonda paraben içerikli olduğundan kullanmak istemiyorum. Oğlumda kansızlık var, ilaç kullanmak zorundayız da hangi ilacı kullanıcaz bilmiyorumDoktor ferromixin şase vermişti tozu yemeğine karıştırıyosun ama daha hiç veremedim çnkü oğlum yemiyo kaç kere döktüm.doktra söyledim yaşında tahlil yaparz ona göre bakarz dedi
Amin hayırlı bereketli sağlıklı huzurlu yıllarımız olsun inşallah, bugün evimize bişey almakta iyimiş annem demişti hani bi tuz bile olsa al bereketli olur ve selemlaşmak güzelmiş bugün, o yüzden cümleten selamün aleyküm arkadaşlarım
Eki Görüntüle 1666286 Kızlar oğluma bebek keki yaptım. Gayet güzel oldu. İnşallah severek yer.En Azından vitaminli ve tok tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?