- 11 Aralık 2013
- 1.248
- 788
- 73
- 35
Canm benim bildgim yayla corbasi oda soyle bir yumurta biraz un cirpiyorsun icerisene ayran yapip dokuyorsun 1 cay bardagida princ ama ayranin 1 lt civarysa 1 caybardagi princ yeterli oluyo devamli karsyiriyorsun kesilmesin die kaynadktan sonra kisik ateste 5dk daha pisiriyrsun en sonunda zeytin yagli nane atiyrsn istersen sarmisakta koyabilirsin istege bagli ben boyle yapiyrum sicaginiAyran çorbasını bilmiyorum daha doğrusu benim bildiğim yazın soğuk içilen ayran aşı dedikleri
Sticker baskı merkeziCarputi sticker yaptırdım demistin ya hangi siteydi zazzleden yapicaktim ama olmuyor yapamadim
Arkadaslar herkese iyi akşamlar. Çoktandır gelmedim. Aranizda doğum günü kutlayan var mı bakamadım ama biz dün kutladık doğum gününü. Çok güzel geçti kızım biz ve herkes cok keyifliydi. AileLer ve eşimin akrabalari arasında oldu. Anaanne evinde de yapıcaz . Bu iş beni öyle sardı ki anlatamam. ikramlik ve süslemelerimız ilgili fotoğraf atmak istedim
Maşallah her sey mükemmel görünüyor. Süpersiniz.Kizimin da doğum günüydü bugün. Düğününü olacak gibi heyecanlandim resmen. O kadar yoğun duygular yaşadım ki... Kızımdan önce ben bu kadar mutlu bu kadar sabirli bu kadar sevmeyi bilen bir insan değilmişim. Rabbim nice yaşlarını göstersin yavrularimizin.
Çok kişi cagirmadim acikcasi en yakınlarım vardı. Herseyi kendim hazirladim. Cokk yoruldum ama degdi. Bir kac foto paylasmak istedim.Eki Görüntüle 1667670
Arkadaslar herkese iyi akşamlar. Çoktandır gelmedim. Aranizda doğum günü kutlayan var mı bakamadım ama biz dün kutladık doğum gününü. Çok güzel geçti kızım biz ve herkes cok keyifliydi. AileLer ve eşimin akrabalari arasında oldu. Anaanne evinde de yapıcaz . Bu iş beni öyle sardı ki anlatamam. ikramlik ve süslemelerimız ilgili fotoğraf atmak istedim
Kizimin da doğum günüydü bugün. Düğününü olacak gibi heyecanlandim resmen. O kadar yoğun duygular yaşadım ki... Kızımdan önce ben bu kadar mutlu bu kadar sabirli bu kadar sevmeyi bilen bir insan değilmişim. Rabbim nice yaşlarını göstersin yavrularimizin.
Çok kişi cagirmadim acikcasi en yakınlarım vardı. Herseyi kendim hazirladim. Cokk yoruldum ama degdi. Bir kac foto paylasmak istedim.Eki Görüntüle 1667670
hersey cok.guzel olmus.harikasiniZ ayy ben cokmu tembelim ne yaa yada sipam hal.birakmiyor kek bile.yapasim gelmiyor.bukadar hazirligi.düşünemiyorum Masallah sizeKizimin da doğum günüydü bugün. Düğününü olacak gibi heyecanlandim resmen. O kadar yoğun duygular yaşadım ki... Kızımdan önce ben bu kadar mutlu bu kadar sabirli bu kadar sevmeyi bilen bir insan değilmişim. Rabbim nice yaşlarını göstersin yavrularimizin.
Mükemmel olmuş bayıldım ellerine sağlıkKizimin da doğum günüydü bugün. Düğününü olacak gibi heyecanlandim resmen. O kadar yoğun duygular yaşadım ki... Kızımdan önce ben bu kadar mutlu bu kadar sabirli bu kadar sevmeyi bilen bir insan değilmişim. Rabbim nice yaşlarını göstersin yavrularimizin.
Çok güzel olmuş valla maşallah Rabbim nice senelerini göstersinArkadaslar herkese iyi akşamlar. Çoktandır gelmedim. Aranizda doğum günü kutlayan var mı bakamadım ama biz dün kutladık doğum gününü. Çok güzel geçti kızım biz ve herkes cok keyifliydi. AileLer ve eşimin akrabalari arasında oldu. Anaanne evinde de yapıcaz . Bu iş beni öyle sardı ki anlatamam. ikramlik ve süslemelerimız ilgili fotoğraf atmak istedim
Harika olmus kızlar emeklerinize ve ellerinize sağlık.Rabbim kuzularınızla uzun ve hayırlı ömüzler nasip etsin.Kutluyorum kuzularınızı ve sizi... Not: Bu minnosları pembe pembe giydirip beni çatlatmayın sizin yüzünüzden kendimi tutamayıp kız yapıcam bu gidisle :)Kizimin da doğum günüydü bugün. Düğününü olacak gibi heyecanlandim resmen. O kadar yoğun duygular yaşadım ki... Kızımdan önce ben bu kadar mutlu bu kadar sabirli bu kadar sevmeyi bilen bir insan değilmişim. Rabbim nice yaşlarını göstersin yavrularimizin.
Dogum gününuz kutlu olsun Rabbim hayirli omurler versin kuzuna.. Eline emegine saglik..Arkadaslar herkese iyi akşamlar. Çoktandır gelmedim. Aranizda doğum günü kutlayan var mı bakamadım ama biz dün kutladık doğum gününü. Çok güzel geçti kızım biz ve herkes cok keyifliydi. AileLer ve eşimin akrabalari arasında oldu. Anaanne evinde de yapıcaz . Bu iş beni öyle sardı ki anlatamam. ikramlik ve süslemelerimız ilgili fotoğraf atmak istedim
canimm tek kelimeyle mukemmelsin.. Masallah kizina ve annesine tabi.. Dogum gününuz kutlu olsun Rabbim nice yaslarini gormeyi nasip etsin insallah..Kizimin da doğum günüydü bugün. Düğününü olacak gibi heyecanlandim resmen. O kadar yoğun duygular yaşadım ki... Kızımdan önce ben bu kadar mutlu bu kadar sabirli bu kadar sevmeyi bilen bir insan değilmişim. Rabbim nice yaşlarını göstersin yavrularimizin.
Sagolasin canımSticker baskı merkezi
Ellerine sağlık tatlım herşey güzel gözüküyor nice uzun güzel yillaraArkadaslar herkese iyi akşamlar. Çoktandır gelmedim. Aranizda doğum günü kutlayan var mı bakamadım ama biz dün kutladık doğum gününü. Çok güzel geçti kızım biz ve herkes cok keyifliydi. AileLer ve eşimin akrabalari arasında oldu. Anaanne evinde de yapıcaz . Bu iş beni öyle sardı ki anlatamam. ikramlik ve süslemelerimız ilgili fotoğraf atmak istedim
Kızın çok tatlı olmuş maşallah hayırlı uzun yaşları olsun inşallah ellerine sağlık emeğine degmisKizimin da doğum günüydü bugün. Düğününü olacak gibi heyecanlandim resmen. O kadar yoğun duygular yaşadım ki... Kızımdan önce ben bu kadar mutlu bu kadar sabirli bu kadar sevmeyi bilen bir insan değilmişim. Rabbim nice yaşlarını göstersin yavrularimizin.
Maşallah her sey mükemmel görünüyor. Süpersiniz.
Doğum gününüz kutlu olsun, hayırlı sağlıklı nice yıllar olsun inşallah. Bizim daha 1 ay var ama bu hazırlıkları görünce heveslendim. Henüz hiçbir hazırlık yapmadım.
Rabbim hayırlı sağlıklı nice seneler nasip etsin. Hazırlıklar gerçekten mükemmel olmuş. Maşallah
kızında pek bi şeker.
hersey cok.guzel olmus.harikasiniZ ayy ben cokmu tembelim ne yaa yada sipam hal.birakmiyor kek bile.yapasim gelmiyor.bukadar hazirligi.düşünemiyorum Masallah size
Mükemmel olmuş bayıldım ellerine sağlık
Harika olmus kızlar emeklerinize ve ellerinize sağlık.Rabbim kuzularınızla uzun ve hayırlı ömüzler nasip etsin.Kutluyorum kuzularınızı ve sizi... Not: Bu minnosları pembe pembe giydirip beni çatlatmayın sizin yüzünüzden kendimi tutamayıp kız yapıcam bu gidisle :)
Dogum gününuz kutlu olsun Rabbim hayirli omurler versin kuzuna.. Eline emegine saglik..
canimm tek kelimeyle mukemmelsin.. Masallah kizina ve annesine tabi.. Dogum gününuz kutlu olsun Rabbim nice yaslarini gormeyi nasip etsin insallah..
Çok tesekkur ederim hepinize. Bütün kuzulara uzun omur versin Rabbim. Doğum gününü atlattık bitti ama heryerim agriyor bugün:)Kızın çok tatlı olmuş maşallah hayırlı uzun yaşları olsun inşallah ellerine sağlık emeğine degmis
Valla nasıl hazırlık yaptığımi anlatamam. Ben yiyecekleri hazırlarken kizim dolapları kaç kere aşağı indirdi. En sonunda annanesine gitti yapabildim:)hersey cok.guzel olmus.harikasiniZ ayy ben cokmu tembelim ne yaa yada sipam hal.birakmiyor kek bile.yapasim gelmiyor.bukadar hazirligi.düşünemiyorum Masallah size
Hersey cok guzel olmus ellerine saglik pastayi nerde yaptirdin alti ve ustu maket orta kati pasta galiba dimiKizimin da doğum günüydü bugün. Düğününü olacak gibi heyecanlandim resmen. O kadar yoğun duygular yaşadım ki... Kızımdan önce ben bu kadar mutlu bu kadar sabirli bu kadar sevmeyi bilen bir insan değilmişim. Rabbim nice yaşlarını göstersin yavrularimizin.
Çok tesekkur ederim. Sira sizlerde:)I icmimarmelike ve N nanelimon16 nice mutlu yaslara olsun insallh hazirliklar super olmus emeginize saglik darisi basima olsn
Çok tesekkur ederim canım. Pastayi bu işi yapan bir tanıdığa yaptırdım.modeli Burçin birdaneden bulmuştum. .altı maket uzerindeki taç şeker hamurundan. 20 kişilik yaptırdım ama pasta yuksek oldugu icin baya kişi yiyor.Hersey cok guzel olmus ellerine saglik pastayi nerde yaptirdin alti ve ustu maket orta kati pasta galiba dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?