2014 Kasım Anneleri

Kizlar dun aksam oglumn kakasinda kan gibi bise vardi emin olamdk ama kandi sanki kabiz degil ama kakasini yaparkn cook ikindi nedense uyurkn hic yapmzdi baktim yine sıkıyor cok az yapmis ondada vardi
dun ilk defa danettenin tatlim pudingini yedirmis k.v 5dk markete gittim yedirmis birde tok yani niye yediriyorsun birde yedirmiyorm hazir seyler deli ederler adami yaa

Kizlar çoklu alinti yapamıyorum. Doğum günü için tebrik eden herkese teşekkür ediyorum. Kızlar niyetine girdiğinizde hepsi oluyor hiç gözünüz yılmaSin. Ben 1 hafta içinde ev temizliğiydı ikramları hazırlamakti bitiverdi. Ayrıca herseyi kendim yaptım. KızıM uyuduğunda özellikle faydasını gördüm. Inşallah sizinde tüm işleriniz rast gider.

Eklentiler

• 20151023_152518.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 127
Çok can sıkıcı. Hazır gıda vermiyorum deseydin bari. Üzüm varsa ondan yedir cnm biraz daha rahat yapar o zaman

Tebrik ederim canım sizin de doğum gununuzu. Nice yılları olsun inşallah. Şimdi evi tekrar temizleme vakti ikimiz içinde:)

Tebrik ederim canım sizin de doğum gununuzu. Nice yılları olsun inşallah. Şimdi evi tekrar temizleme vakti ikimiz içinde:)
Evet cnm temizlik vakti. Yaptım biraz ama daha var. Maşallah kızınıza çok güzel çıkmışiniz sizde. Allahım daha nice yıllara kavuştursun saglıkla sıhhatle hepsini

Bizde yaptirabilirmiyiz acaba istanbuldamisin iletisimi ve fiyat ne kadar acaba

Çok can sıkıcı. Hazır gıda vermiyorum deseydin bari. Üzüm varsa ondan yedir cnm biraz daha rahat yapar o zaman
Canm kqbiz degil ama normalde gunde 2 defa yapr kakasini dun 4 defa yapti bugun bile devam ediyor kakasi bi anormal gir daha yaparsa tahlile yollicam babasiyla sorun cikarsa oglumu gotururum yoksa delik desik ediyrlar zaten damari bulunmuyor cocuk maff oluyr keyfi yerinde sıkıntili degil yani

Ben harfli pasta yaptiracktim 20 kisilik 120 dediler vazgectim asiri istediler ben birde 2 gun yapacm bi gun esimin ailesi bi gun benim aileme
pasta bu sekil bizimki ASİL olacakti bende 1 sekline karar verdim

Eklentiler

• 81.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 207
Ben ikramlik listemi hazirladim
tuzlular pogaca patatesli tarif paylasmistim onu sarma mercimekli kofte sigara boregi(peynirli) kek kalibinda kiymali borek
tatlilar elmali pasta tarcinli misket kurabiye 1 sekilli ve mickeyli kurabiye (seker hamurlu )cup kek beyaz toplar kakaolu toplar
mezeler eristeli meze ve rus salatasi
listem boyle

Allah sağlıklı sıhhatli nice doğum günleri nasip ersin

Bebek harika sen harika ikramlar harika ne diyim foto görmek çok hoşuma gidiyo..aslında benim kızımda çok tatlı resim koymak istiyorum ama kocam büyük yemin etti internete redim koyma diye

Herşey çok güzel görünüyo Allah yaş uzunluğu versin bebeğinizde çok şeker maşallah

kız senin oğlunun resmini gördükçe ısırasım gelio
yavrumm ya nasıl bakmış öleee :):)
maşallah süphanallah nazarım değmesinnn....

Canım ya teşekkür ederim sağol... Sen de bir annesin nazar değmez... Melek annesiyiz bizler..

Evet her bebekte Kabızlık yapmıyormuş, bizde yaptı malesef. Umut Aras ishalse yeni diş yoldadır. Genelde üst dişler çıkınca Bebekler ishal oluyor.

Valla ne bileyim.. İshali durdu düzeldi iki gündür bakalım diş gelecek mi..

Kizlar ikramlik olarak neler yapcaksnz bizimde 1 hafta kaldi bugun bitti 6 kaldi:))
ayrica davetiye yazisi fikrine ihtiyacm var acill yarin dagtacm davetiyeleri yazi bulamadik bi turlu

Kuzenim bunu yazmıştı canım davetisyesine belki fikir olur..

"Orayı burayı karıştır derken 1 yaşıma girmişim...
Yeni yaramazlıklara başlamadan önce pastamı kesmeye beklerim..."

Maşallah her şey çok güzel canım.. Nice yaşlara.. Huzurlu sağlıklı bir ömrü olsun inşallah miniğin..

Size de mutlu yıllar.. Rabbim parlak bir gelecek nasip etsin..

Ben harfli pasta yaptiracktim 20 kisilik 120 dediler vazgectim asiri istediler ben birde 2 gun yapacm bi gun esimin ailesi bi gun benim aileme

Canım ben çok zor bişi seçmedim ki burda yapamazlar diye.. Yine güzel olsun ama çok uğraştırmasın istedim çünkü yapamazlarsa rezil etmesinler pastayı diye : ) Bak bunu yaptırcaz eşim sormuş bir kaç yere 25 kişilik 140 tl, 30 kişilik 170 tl demişler...

kızlar siz istanbuldamısınız ben biyere sordum diş şeklinde 170 dedi 20 kişiliğe
iki katlıyada 220 dedi
istanbuldaysanız nerden aldın fiyatı yazabilirimsin

cok uygun fıyat vermısler cnm ya
benımde babam yapacak
anlar bu ıslerden bakalım nasıl bı pasta olacak :)

gunaydın arkadaslar
perıkanadı sayesınde ogrendıgım fotomagnettdn hafta sonu takvım, magnet ve magnet acacak sıparıs ettım
aıle ıcı kutlayacagız dogum gununu, oyle kalabalık olmayacak ama anı olsun dıye yaptırdım
duvarıda guzel suslemek ıstıyorum
sız nasıl susler kullanacaksınız
ısım yazılı bayrak falan nerden alabılırız??

bırmaxda goremedım
hangı sıtelerı onerırsınız
bırde yaptıgınz alısverısler varsa, fotolarını koyunda fıkır olsun

bu arada oglum ıkı gundur tamamıyle yuruyor

zaptedemıyoruz fır donuyor evde
ısler gıderek zorlasıyor

oyhh bende mı gelsem asil ege nin dogum gunune
ıstahım kabardı
bu kadar cok sey kım yıyecek
sız bıtıremen
ben gelır yerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…