2014 Kasım Anneleri

cok uygun fıyat vermısler cnm ya
benımde babam yapacak
anlar bu ıslerden bakalım nasıl bı pasta olacak :)

Ne güzel ya.. Bizde de öyle becerikli bir aile bireyi olsaydı ben de yaptırırdım ne güzel dedesi yapacak..

Canım zaten biliyorsun ben de magnet afişi felan o siteden verdim siparişi.. Çok da beğendim hepsi çok güzel geldi... Onlar hazır... Ben bir çok siteden bişiler aldım..
simdipartizamani.com dan hediye paketi için poşetler, kişiselleştirilebilir bayrak setini de ordan aldım (24 bayrak 173 harf), bardak peçete felan ordan aldım...
Kullanatmarket.com dan da balonlarını, çocuklara şeker paketlerini felan öyle ne gördüysem uygun cupcake standını felan aldım... Asma süs aldım 1 ve yıldız var aşağıya doğru...
Güzel şeyler var girip bakarsan..

Maşallah ya yürüyor demekki paşa.. Yerim onu ben.. Allah esirgesin.. Bizimki daha yürümüyor ancak sıralasın : )

günaydın canlarrr..
herkese iyi bir hafta olsun inş..
doğum günü olan ve geçmiş bebişleirn doğrum günleir kutlu olsunn..onlar içib herşey çok güzel olsun inş..

konyada hava buz gibi resmen kış geldi valla..
sizlerden naber nasılsınız

Buraya da kış geldi sayılır... Çok soğuk hava... 7 kasımı bi atlatsaydık karsız annemler rahat gelip gitselerdi sonra tam kış gelseydi inşallah : )

Buraya da kış geldi sayılır... Çok soğuk hava... 7 kasımı bi atlatsaydık karsız annemler rahat gelip gitselerdi sonra tam kış gelseydi inşallah : )

ayy annenlermi gelecek doğum gününe ne güzell..
inş canımm ya biranda soğudur valla..

kızlar siz istanbuldamısınız ben biyere sordum diş şeklinde 170 dedi 20 kişiliğe
iki katlıyada 220 dedi
istanbuldaysanız nerden aldın fiyatı yazabilirimsin
İstanbulda öyle fıyatlar nerdeee.
Bana bir şeklinde 300 dedilerr
Biryer 450
En son bir yer buldum 200

kızlar siz istanbuldamısınız ben biyere sordum diş şeklinde 170 dedi 20 kişiliğe
iki katlıyada 220 dedi
istanbuldaysanız nerden aldın fiyatı yazabilirimsin
Canim ben adanadayim ne bilim 120 bile fazla gibime geldi ben kendim mickeyli yas pasta yapacamda yinede olsun yas pastasi

Günaydın herkese ankara da çok soğuk neyse ki hava açık.tüm doğumgünü olan bebeklere nice sağlıklı güzel yaşlar diliyorum. lilipit maşallah oğluna allah yardımcın olsun bnm oğlum 3 aydr sıralıyo zahmet edipte yürümedi henüz yürüme olayı bianda mı oluyo merakla bekliyorum ayakta duruyo kendi bakalım ne zmn atıcak adımları basta sürekli düşüyodr herlde anne için ne güzel bi duygudur hadi darısı oğluma:)

Çok ciciler ya... Prensim yazana bayıldım nerden aldın ki ben de mi alsam ben de hep pamuk prensim diyorum öyle yazılarını yazdım...,

ayy inşş yaa..
kız sizin oralarda pastalar ucuz galiba..
40 kşiye 250 dediler bizede pasta..

Valla sorana kadar bilmiyorduk canım.. Tabi eşime bu bile pahalı geldi ya neyse.. Herşeyini ben hallettim bi pastası ona o kadar da yapsın..

Dün gezerken oğluşuna GS store dan takım almış... Eşofman takımı... O kadar da konuştuk büyüsün kendi seçsin diye ben hiçbişi almamıştım çok heveslenmiş : )

Simdilik bunlar daha devam suslemelerr balonlarimda bugun gelcek

Eklentiler

• 1445853200056-460378899.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 124
  • 1445853359597-514231631.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 127
  • 1445853467432431457719.webp
    28 KB · Görüntüleme: 116
  • 14458535671491344273580.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 116
  • 1445853657716152807638.webp
    63,8 KB · Görüntüleme: 113
  • 1445853693265-1790387786.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 132
  • 14458538586411505979512.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 116

canım ben çarşıdan aldım..
içinde 20 tane var 5 tl ye aldım..
internetten alamıyorum ben..
aynı fiyatlar baktım hemen hemen..
tabiki yapsın babasıda artık onu..
aman yesinler siz gs lımısınız..
biz fb liyiz ama öyle aşırı taraftar değiliz..
güle güle giysin küçük prens

Simdilik bunlar daha devam suslemelerr balonlarimda bugun gelcek

Çok cici olmuş ya.. Ben de mi sandalyelerime böyle süsleme yapsam o tülleri perdeciden mi alıyoruz ya nerden alıyoruz cahilim bu konuda.. Oğlumun mama sandalyesine de alıcam çünkü bir de kalın mavi kurdela öyle süsleyecektim ben de...

Anladım canım.. Ben Fb liyim de babası da Gs li... Heves etmiş bişi demedim.. Gs li olsun diyo dedim büyüsün de yine kendi seçsin.. : ) Teşekkür ederim canım

Canim inan okadar zor bi surec ki koltuga tutunup kaljiyordu benimki bi baktim birakti yurudu sonrada hic 1dk bile birakip gidemiyorum tutunup kalkiyo yuruyo ama cok cabuk ogreniyorlar yurumeyi yeterki korkmasin dusmektn
dun cok fena dustu kafasini mutfk dolabina carpti

perikanadi heryerde bulabilirsin bebek sekerleri satan magazalarda bulunur ben digumunda mavi yapnmstim buda kirmizi olsun dedim tulleride yegenimin sunnetinde gelin arabasindakileri atacaklardi ben aldim boyle biseler cikti ortaya:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…