- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
cok uygun fıyat vermısler cnm ya
benımde babam yapacak
anlar bu ıslerden bakalım nasıl bı pasta olacak :)
gunaydın arkadaslar
perıkanadı sayesınde ogrendıgım fotomagnettdn hafta sonu takvım, magnet ve magnet acacak sıparıs ettım
aıle ıcı kutlayacagız dogum gununu, oyle kalabalık olmayacak ama anı olsun dıye yaptırdım
duvarıda guzel suslemek ıstıyorum
sız nasıl susler kullanacaksınız
ısım yazılı bayrak falan nerden alabılırız??
bırmaxda goremedım
hangı sıtelerı onerırsınız
bırde yaptıgınz alısverısler varsa, fotolarını koyunda fıkır olsun
bu arada oglum ıkı gundur tamamıyle yuruyor
zaptedemıyoruz fır donuyor evde
ısler gıderek zorlasıyor
günaydın canlarrr..
herkese iyi bir hafta olsun inş..
doğum günü olan ve geçmiş bebişleirn doğrum günleir kutlu olsunn..onlar içib herşey çok güzel olsun inş..
konyada hava buz gibi resmen kış geldi valla..
sizlerden naber nasılsınız
Buraya da kış geldi sayılır... Çok soğuk hava... 7 kasımı bi atlatsaydık karsız annemler rahat gelip gitselerdi sonra tam kış gelseydi inşallah : )
İstanbulda öyle fıyatlar nerdeee.kızlar siz istanbuldamısınız ben biyere sordum diş şeklinde 170 dedi 20 kişiliğe
iki katlıyada 220 dedi
istanbuldaysanız nerden aldın fiyatı yazabilirimsin
ayy annenlermi gelecek doğum gününe ne güzell..
inş canımm ya biranda soğudur valla..
Canim ben adanadayim ne bilim 120 bile fazla gibime geldi ben kendim mickeyli yas pasta yapacamda yinede olsun yas pastasikızlar siz istanbuldamısınız ben biyere sordum diş şeklinde 170 dedi 20 kişiliğe
iki katlıyada 220 dedi
istanbuldaysanız nerden aldın fiyatı yazabilirimsin
ayy inşş yaa..
İnşallah canım.. Annem babam kardeşim ananem... İnşallah kar yağmaz gelirler.. Heyecanla bekliyorum..
Canim ben adanadayim ne bilim 120 bile fazla gibime geldi ben kendim mickeyli yas pasta yapacamda yinede olsun yas pastasi
Eki Görüntüle 1668457 Eki Görüntüle 1668458 Eki Görüntüle 1668459 Eki Görüntüle 1668460
benim henüz aldıklarım bunlar..
diğerlerini bilgisayardab çıktı alacağım inş alamazsam hazır birşeyler alıp yapıcam..
minik adam konsepti olsun istiyoruz bakalım artık..
bunlar havuç topları ve marsmallovlara saplıcam..
inş güzel olur
ayy inşş yaa..
kız sizin oralarda pastalar ucuz galiba..
40 kşiye 250 dediler bizede pasta..
Çok ciciler ya... Prensim yazana bayıldım nerden aldın ki ben de mi alsam ben de hep pamuk prensim diyorum öyle yazılarını yazdım...,
Valla sorana kadar bilmiyorduk canım.. Tabi eşime bu bile pahalı geldi ya neyse.. Herşeyini ben hallettim bi pastası ona o kadar da yapsın..
Dün gezerken oğluşuna GS store dan takım almış... Eşofman takımı... O kadar da konuştuk büyüsün kendi seçsin diye ben hiçbişi almamıştım çok heveslenmiş : )
wowww çok güzel olmuş şimdiden kırmızı kırmızı..Simdilik bunlar daha devam suslemelerr balonlarimda bugun gelcek
Simdilik bunlar daha devam suslemelerr balonlarimda bugun gelcek
canım ben çarşıdan aldım..
içinde 20 tane var 5 tl ye aldım..
internetten alamıyorum ben..
aynı fiyatlar baktım hemen hemen..
tabiki yapsın babasıda artık onu..
aman yesinler siz gs lımısınız..
biz fb liyiz ama öyle aşırı taraftar değiliz..
güle güle giysin küçük prens
Canim inan okadar zor bi surec ki koltuga tutunup kaljiyordu benimki bi baktim birakti yurudu sonrada hic 1dk bile birakip gidemiyorum tutunup kalkiyo yuruyo ama cok cabuk ogreniyorlar yurumeyi yeterki korkmasin dusmektnGünaydın herkese ankara da çok soğuk neyse ki hava açık.tüm doğumgünü olan bebeklere nice sağlıklı güzel yaşlar diliyorum.lilipit maşallah oğluna allah yardımcın olsun bnm oğlum 3 aydr sıralıyo zahmet edipte yürümedi henüz yürüme olayı bianda mı oluyo merakla bekliyorum ayakta duruyo kendi bakalım ne zmn atıcak adımları basta sürekli düşüyodr herlde anne için ne güzel bi duygudur hadi darısı oğluma:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?