2014 Kasım Anneleri

Tüh saniyelerle mi kaçırdım ben açacaktım : )
Günaydın... Buraya kış gelmek üzere sanırım çok soğuk..
Gecms olsun canm kuzucuklara bise olmasin ya cok uzuluyorum
ben opturmuyorum sert dille soyluyorum valla gecen gun parkta bi bayan oprcekti hemn dedim opmeyim hastalik havasi bise olmasin

Gecms olsun canm kuzucuklara bise olmasin ya cok uzuluyorum
ben opturmuyorum sert dille soyluyorum valla gecen gun parkta bi bayan oprcekti hemn dedim opmeyim hastalik havasi bise olmasin

Ya şimdi sert söyleyemiyorum kimseye ben hele ki komşum yani dile getiriyorum sürekli ama nafile..

Biz bugün kv ye gidiyoruz arkadaşlar.. Pazar sabahı geleceğiz... Sonraki cumartesi de oğlumun doğumgünü.. İş var ev temizliği hazırlık nasıl yetişecek bilmiyorum.. Eşim de durdu durdu işime yarayacak 4 gün tatilde gidiyor... İznimi aralık ayına saklıyorum daha soğuk günlerde evimde olayım bebeğimle diye o yüzden rapor mu alsam bilemedim..

Yok cnm ya babane bakmıyor. Çalışmadığım için hep ben bakiyorum. Acaba diyorum hep beni görüyor bıkıyormu benden acaba bilmiyorum

he bakmadığı halde ona alışmışş
vay bide baksa nolurdu acaba :):)
bıkmazda cnm sıcak kanlı bir çocuktur
ondan gidiyodur alışkın olduğu kişilere

Tüh saniyelerle mi kaçırdım ben açacaktım : )
Günaydın... Buraya kış gelmek üzere sanırım çok soğuk..

hadi ya çok geçmiş olsun cnm..
yazık yavrulara savunmasızlar ya içim
acıo ya öle olunca öle insanlarada sinir oluorum
ya bide emanet çocuk yaa ya bişey olsa dimi.
bu konuda bizim babanne iyi onlarda çok atlattı
grip ama hiç yaklaştırmadı çocuğa mesela bide senin komşunda çocuk da mı var
bizde kreş düşünüoruz da bakalım.eşinle nie kavga ettin onu anlamadım ne güzel hazırlanmışsın.

ohh ne güzel işte cnm yaa
kafan dağılır yetişir herşey merak etme
tailmisiniz yarından itibaren yani ohh valla.
nerdeydi kv senin.ne güzel kuzucuğunla zaman geçirirsin
bol bol.

havalar soğuk kocayla limoni olmanın hiç zamanı değil

Geçmiş olsun. Benim oğlumunda burnu tıkandı, gece sürekli Ağlayarak uyandı. Yavrum çok fena ya nefes alamadıkça uyandı. Canım sıkkın, keyfi de yok hiç

Geçmiş olsun. Benim oğlumunda burnu tıkandı, gece sürekli Ağlayarak uyandı. Yavrum çok fena ya nefes alamadıkça uyandı. Canım sıkkın, keyfi de yok hiç

alla alla noluo bu çocuklara ya dışarı da pek çıkamazlar
ki hava soğudu geçmiş olsun cnm sizede iyileşirler inş.tez zamanda.

Slm kizlar...cok imreniyorum size insallah Rabbim bizlere de bebislerimizi sagliklisi hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip eder. Gunler yaklaştıkça strese giriyorum... simdi kafama takilan şeyleri sormak istiyorum size...tracy hoggun kitabini okuyorum icinizde okuyan vardir belki... cocugunuzu besleyin oynayin uyutun kendinize vakit kalsin yaziyor.. 6 haftalik bebek de gece 10-11 den sabah 5-6 ya kadar uyuyabilir yaziyor..simdi bu besle oyna uyut kismini hergun ayni saatte mi yapmaliyiz bir de bu kucucuk bebekler geceleri o kadar saat acikmadan alti pis sekilde uyuyabiliyorlar mi...ne yapacam nasil davranacam bilemiyorum

Hiç bişey kitaplardak gibi değil çok zor ve yorucu gözünü korkutmak gibi olmasın ama hazır ol yani

cnm büyük ihtimalle uyumaz okadar ama
uyursada zaten senn en fazla 3 saatte bir beslemen lazım
kitaplara pek bakma doktorlara bile yani bizimkiler 1 yaşında
hala bile okadar saat uyumuolar korkutmak gibi olmasın hiç bişey kolay değil
zorluğu olduğu kadar güzel yanlarıda çok fazla rabbim inş.tez zamanda
sağlıkla kucağına verir.

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim bizim için çok güzel bir doğum günü oldu çok cici fotoları oldu minnoşumun sonrada Yemeğe gittik güzel geçti herşey Rabbim nicelerini göstersin inşallah

Oğluma güzel bir doğum günü hediyesi bırakmak için el ayak izini aldık Ömür boyu saklar inşallah

Eklentiler

• image.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 229

biz resim çekme konusunda pek becerikli değiliz
evde mi çekindiniz bi kaçtane paylaşta görelim ozaman :)
ömür boyu öle mutlu olun inşallah.
hediyeniz de çok anlamlı çok güzel nerde yapılıyor bu böyle..

0Evet ya coj guzel biseymis nerde yapiliyr acaba bir omur mutluluklar

0Evet ya coj guzel biseymis nerde yapiliyr acaba bir omur mutluluklar
Çok teşekkür ederim arkadaşım internetten aldık kalıp tozunu evde kendimiz yaptık açıklamasına bakarak ama yapmak çok zor tam hareketli oldukları zaman bu bizim 7. Denememiz mesela
Ilerde daha net olması için tekrar yapmak istiyorum

Eşim İnternet'e foto atmaya kızıyor biraz ama yüzünü kapatıp Gönderirim sonra evde çektik herşey anne baba emeği oldu
El ayak izi için böyle kalıp tozları satılıyor evde kendin açıklamasını okuyarak yapıyorsun ama çocuğu tutmak zor

Ömrü uzun olsun Yaman beyin huzurla sağlıkla ailesiyle birlikte inş. Hediyesini çok beğendim nasıl yada nerden yaptirdiniz

hadi ya nasıl hamarat anne babası varya:):)
bayıldım valla becerebilrimİyiiz acaba netden
mi alınıyor adı falan ne geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…