- 11 Aralık 2013
- 1.248
- 788
- 73
- 35
Gecms olsun canm kuzucuklara bise olmasin ya cok uzuluyorumTüh saniyelerle mi kaçırdım ben açacaktım : )
Günaydın... Buraya kış gelmek üzere sanırım çok soğuk..
Gecms olsun canm kuzucuklara bise olmasin ya cok uzuluyorum
ben opturmuyorum sert dille soyluyorum valla gecen gun parkta bi bayan oprcekti hemn dedim opmeyim hastalik havasi bise olmasin
günaydın herşey yolundagünaydınn bugünde ben açtım topiği
sanırım kimsecikler gelmemiş havalr baya
soğudu yaa ....nasılsınız bakalımm
Yok cnm ya babane bakmıyor. Çalışmadığım için hep ben bakiyorum. Acaba diyorum hep beni görüyor bıkıyormu benden acaba bilmiyorum
Canım merhaba...
Güzel geçecekti de hayalim yemeği yedikten sonra babası içerde otururken oğlumla biz pastayı mumla beraber getirelim istiyordum ama oğlum çok hasta oldu dün öğleden sonra gittim burnu tıkalıydı sadece akşamüstü baya bir rahatsızlandı burnunu açıyorum çcuk rahat ediyor yarım saat sonra bir daha tıkanıyor.. Gece boyunca böyle çok rahatsız oldu gözleri kıpkırmızı artık komşumda mı hasta oldu bilmiyorum... Çocukları zaten aşırı öpüyorlar ya söylüyorum söylüyorum bir türlü laf dinletemiyorum daha nasıl söylim.. En ufak bi mikrobu olsa bu bebek taşıyamaz ki hasta olur.. Çok sinirliyim sabah yine bişi demedim nasıl bir dille söylesem bilmiyorum.. Ağzında yara çıktığı zaman bile kesinlikle yasakladı doktor demiştim çocukları laf dinlemedi bile yine öpüyorlardı.. Bi araba alabilsek de 2 yaşından sonra direk kreşe vermek istiyorum o kadar bunaldım.. Oğlum öyle rahatsız olunca da hevesim kalmadı mumsuz öyle getirdim pastayı.. Tabi yüzünde bir tebessüm.. Benim için mi felan... Baya mahçup ettim onu.. Sen ne kadar düşüncesiz olsan da ben olamıyorum 2 senedir hiçbişi yapmadın bişileri bahane ettin dedim hadi ya dedi aldığı gülleri de yıldönümü için almıştı onu doğumgününde almadım mı diyo dedim tamam sus batma : ) Öyle işte...
Canım bebişlerimiz büyüyor artık.. Benim oğlum da bakıcısını komşumu çok seviyor.. Ne zaman kapı açılsa görse bağırıyor ona gidicem diye.. Babasını görse ona yapışıyor.. Onlar da can yani.. Sıkılıyorlar muhakkak... Ondandır... Ne kadar onları istese de anneyiz sonuçta en ufak bir olumsuzlukta kollarını bana açıyor..
Tüh saniyelerle mi kaçırdım ben açacaktım : )
Günaydın... Buraya kış gelmek üzere sanırım çok soğuk..
Biz bugün kv ye gidiyoruz arkadaşlar.. Pazar sabahı geleceğiz... Sonraki cumartesi de oğlumun doğumgünü.. İş var ev temizliği hazırlık nasıl yetişecek bilmiyorum.. Eşim de durdu durdu işime yarayacak 4 gün tatilde gidiyor... İznimi aralık ayına saklıyorum daha soğuk günlerde evimde olayım bebeğimle diye o yüzden rapor mu alsam bilemedim..
havalar soğuk kocayla limoni olmanın hiç zamanı değilYağmur yağmur yağmurr....
Sabah sabah ne fenaaa...
Günaydınnnn hatunlar..
Bugün eşimin doğumgünü...
Öğlen gideceğim bişiler yapacağım ama ne yapacağımı da bilmiyorum..
Minik bir pasta alırım bir de ufak hediye...
Aramız da limoni kaç gündür..
İyi gelir belki..
Geçmiş olsun. Benim oğlumunda burnu tıkandı, gece sürekli Ağlayarak uyandı. Yavrum çok fena ya nefes alamadıkça uyandı. Canım sıkkın, keyfi de yok hiçCanım merhaba...
Güzel geçecekti de hayalim yemeği yedikten sonra babası içerde otururken oğlumla biz pastayı mumla beraber getirelim istiyordum ama oğlum çok hasta oldu dün öğleden sonra gittim burnu tıkalıydı sadece akşamüstü baya bir rahatsızlandı burnunu açıyorum çcuk rahat ediyor yarım saat sonra bir daha tıkanıyor.. Gece boyunca böyle çok rahatsız oldu gözleri kıpkırmızı artık komşumda mı hasta oldu bilmiyorum... Çocukları zaten aşırı öpüyorlar ya söylüyorum söylüyorum bir türlü laf dinletemiyorum daha nasıl söylim.. En ufak bi mikrobu olsa bu bebek taşıyamaz ki hasta olur.. Çok sinirliyim sabah yine bişi demedim nasıl bir dille söylesem bilmiyorum.. Ağzında yara çıktığı zaman bile kesinlikle yasakladı doktor demiştim çocukları laf dinlemedi bile yine öpüyorlardı.. Bi araba alabilsek de 2 yaşından sonra direk kreşe vermek istiyorum o kadar bunaldım.. Oğlum öyle rahatsız olunca da hevesim kalmadı mumsuz öyle getirdim pastayı.. Tabi yüzünde bir tebessüm.. Benim için mi felan... Baya mahçup ettim onu.. Sen ne kadar düşüncesiz olsan da ben olamıyorum 2 senedir hiçbişi yapmadın bişileri bahane ettin dedim hadi ya dedi aldığı gülleri de yıldönümü için almıştı onu doğumgününde almadım mı diyo dedim tamam sus batma : ) Öyle işte...
Canım bebişlerimiz büyüyor artık.. Benim oğlum da bakıcısını komşumu çok seviyor.. Ne zaman kapı açılsa görse bağırıyor ona gidicem diye.. Babasını görse ona yapışıyor.. Onlar da can yani.. Sıkılıyorlar muhakkak... Ondandır... Ne kadar onları istese de anneyiz sonuçta en ufak bir olumsuzlukta kollarını bana açıyor..
Geçmiş olsun. Benim oğlumunda burnu tıkandı, gece sürekli Ağlayarak uyandı. Yavrum çok fena ya nefes alamadıkça uyandı. Canım sıkkın, keyfi de yok hiç
Hiç bişey kitaplardak gibi değil çok zor ve yorucu gözünü korkutmak gibi olmasın ama hazır ol yaniSlm kizlar...cok imreniyorum size insallah Rabbim bizlere de bebislerimizi sagliklisi hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip eder. Gunler yaklaştıkça strese giriyorum... simdi kafama takilan şeyleri sormak istiyorum size...tracy hoggun kitabini okuyorum icinizde okuyan vardir belki... cocugunuzu besleyin oynayin uyutun kendinize vakit kalsin yaziyor.. 6 haftalik bebek de gece 10-11 den sabah 5-6 ya kadar uyuyabilir yaziyor..simdi bu besle oyna uyut kismini hergun ayni saatte mi yapmaliyiz bir de bu kucucuk bebekler geceleri o kadar saat acikmadan alti pis sekilde uyuyabiliyorlar mi...ne yapacam nasil davranacam bilemiyorum
Slm kizlar...cok imreniyorum size insallah Rabbim bizlere de bebislerimizi sagliklisi hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip eder. Gunler yaklaştıkça strese giriyorum... simdi kafama takilan şeyleri sormak istiyorum size...tracy hoggun kitabini okuyorum icinizde okuyan vardir belki... cocugunuzu besleyin oynayin uyutun kendinize vakit kalsin yaziyor.. 6 haftalik bebek de gece 10-11 den sabah 5-6 ya kadar uyuyabilir yaziyor..simdi bu besle oyna uyut kismini hergun ayni saatte mi yapmaliyiz bir de bu kucucuk bebekler geceleri o kadar saat acikmadan alti pis sekilde uyuyabiliyorlar mi...ne yapacam nasil davranacam bilemiyorum
Arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim bizim için çok güzel bir doğum günü oldu çok cici fotoları oldu minnoşumun sonrada Yemeğe gittik güzel geçti herşey Rabbim nicelerini göstersin inşallah
Oğluma güzel bir doğum günü hediyesi bırakmak için el ayak izini aldık Ömür boyu saklar inşallah
0Evet ya coj guzel biseymis nerde yapiliyr acaba bir omur mutluluklarArkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim bizim için çok güzel bir doğum günü oldu çok cici fotoları oldu minnoşumun sonrada Yemeğe gittik güzel geçti herşey Rabbim nicelerini göstersin inşallah
Oğluma güzel bir doğum günü hediyesi bırakmak için el ayak izini aldık Ömür boyu saklar inşallah
Çok teşekkür ederim arkadaşım internetten aldık kalıp tozunu evde kendimiz yaptık açıklamasına bakarak ama yapmak çok zor tam hareketli oldukları zaman bu bizim 7. Denememiz mesela0Evet ya coj guzel biseymis nerde yapiliyr acaba bir omur mutluluklar
Eşim İnternet'e foto atmaya kızıyor biraz ama yüzünü kapatıp Gönderirim sonra evde çektik herşey anne baba emeği oldubiz resim çekme konusunda pek becerikli değiliz
evde mi çekindiniz bi kaçtane paylaşta görelim ozaman :)
ömür boyu öle mutlu olun inşallah.
hediyeniz de çok anlamlı çok güzel nerde yapılıyor bu böyle..
Bencede katılıyorum cnmBizdede var.akşamları babadan bana gelmez gündüzleride babanneyi bırak kim gelirse ona.çocuklar sıkılıyor herdakika bizden galibaa
Ömrü uzun olsun Yaman beyin huzurla sağlıkla ailesiyle birlikte inş. Hediyesini çok beğendim nasıl yada nerden yaptirdinizArkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim bizim için çok güzel bir doğum günü oldu çok cici fotoları oldu minnoşumun sonrada Yemeğe gittik güzel geçti herşey Rabbim nicelerini göstersin inşallah
Eşim İnternet'e foto atmaya kızıyor biraz ama yüzünü kapatıp Gönderirim sonra evde çektik herşey anne baba emeği oldu
El ayak izi için böyle kalıp tozları satılıyor evde kendin açıklamasını okuyarak yapıyorsun ama çocuğu tutmak zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?