Cnm sagol. Bu çoklu alinti lari nasıl yapıyorsun acaba. Her birine cevap verip bir arada tutuyorsunCanım merhaba...
Güzel geçecekti de hayalim yemeği yedikten sonra babası içerde otururken oğlumla biz pastayı mumla beraber getirelim istiyordum ama oğlum çok hasta oldu dün öğleden sonra gittim burnu tıkalıydı sadece akşamüstü baya bir rahatsızlandı burnunu açıyorum çcuk rahat ediyor yarım saat sonra bir daha tıkanıyor.. Gece boyunca böyle çok rahatsız oldu gözleri kıpkırmızı artık komşumda mı hasta oldu bilmiyorum... Çocukları zaten aşırı öpüyorlar ya söylüyorum söylüyorum bir türlü laf dinletemiyorum daha nasıl söylim.. En ufak bi mikrobu olsa bu bebek taşıyamaz ki hasta olur.. Çok sinirliyim sabah yine bişi demedim nasıl bir dille söylesem bilmiyorum.. Ağzında yara çıktığı zaman bile kesinlikle yasakladı doktor demiştim çocukları laf dinlemedi bile yine öpüyorlardı.. Bi araba alabilsek de 2 yaşından sonra direk kreşe vermek istiyorum o kadar bunaldım.. Oğlum öyle rahatsız olunca da hevesim kalmadı mumsuz öyle getirdim pastayı.. Tabi yüzünde bir tebessüm.. Benim için mi felan... Baya mahçup ettim onu.. Sen ne kadar düşüncesiz olsan da ben olamıyorum 2 senedir hiçbişi yapmadın bişileri bahane ettin dedim hadi ya dedi aldığı gülleri de yıldönümü için almıştı onu doğumgününde almadım mı diyo dedim tamam sus batma : ) Öyle işte...
Canım bebişlerimiz büyüyor artık.. Benim oğlum da bakıcısını komşumu çok seviyor.. Ne zaman kapı açılsa görse bağırıyor ona gidicem diye.. Babasını görse ona yapışıyor.. Onlar da can yani.. Sıkılıyorlar muhakkak... Ondandır... Ne kadar onları istese de anneyiz sonuçta en ufak bir olumsuzlukta kollarını bana açıyor..
Sağolasın. Bizimki çok deli yatıyor, üstünde ne var ne yok atıyor. Bir de Havaların tam geçiş dönemi sanırım ondan soğuk aldılar. Allah hepsine acil şifalar versin. Bir de uyuyabilse minnoşum..Ne uyuyor, ne yiyoralla alla noluo bu çocuklara ya dışarı da pek çıkamazlar
ki hava soğudu geçmiş olsun cnm sizede iyileşirler inş.tez zamanda.
Biz casual marka aldık. Gayet güzel, tek sıkıntı oğlum çok çabuk sıkılıyor, kısa zaman sonra ağlamaya Başlıyor. Sürekli uzun yolculuk yapmadığımız için çok pahallı birşeye gerek duymadık. Bunun fiyatı da 400 civarı.kızlar selam, oto koltuğu aldınız mı? bu aralar harıl harıl onu araştırıyorum. Isofıx olması şart diye düşünüyorum. siz ne markalar aldınız?
kızlar ya bişey sorucam kv oğluma süt vermiş
banada dün söylüyor ben artık süt veriyorum falan
die yaşımıza var 1 hafta sakıncası olurmu acaba...
Çok güzel, çok Anlamlı bir hediye olmuş. Kıskandık, Bizde mi yapsak neArkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim bizim için çok güzel bir doğum günü oldu çok cici fotoları oldu minnoşumun sonrada Yemeğe gittik güzel geçti herşey Rabbim nicelerini göstersin inşallah
Oğluma güzel bir doğum günü hediyesi bırakmak için el ayak izini aldık Ömür boyu saklar inşallah
Tabiki yapın adaşım elleri Ayakları Hatıra Kalsın benim Bebeklik fotoğrafım bile yok şimdiki çocuklar çok ŞanslıÇok güzel, çok Anlamlı bir hediye olmuş. Kıskandık, Bizde mi yapsak ne
Tabiki yapın adaşım elleri Ayakları Hatıra Kalsın benim Bebeklik fotoğrafım bile yok şimdiki çocuklar çok Şanslı
Arkadaşlar eğer öyle kit Alıp uğraşamam diyorsanız evde tuz hamuru yapıp ayağını da bastırabilirsiniz
1 Çay fincanı un
1 Çay fincanı tuz
Yarım Çay fincanı çok hafif ılık su karıştırıp buzdolabında bir yarım saat jelatine sarıp dillendirin düzgün bir şekilde açıp çocuğun ayağını üzerine bastırın isterseniz Güneş'e koyup kurutun isterseniz 100 derece ısıtılmış Fırında 15 dakika tutun sonra boyada yapalirsiniz üzerine ben bir tane yapmıştım örnek foto attım
Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Annelerimiz bize süt vermek için 1 yaşını beklememiş ama 1 yaş öncesi inek sütü Demir eksikliğine sebep olabiliyor, bebeklerin bağırsakları da tam gelişmemiş olduğu için sindirimi zor oluyor.
bu tuz hamurunu mu soruyorsunEvet her yönden şanslılar birde senin gibi becerikli
anne olunca ayrı bi şanslı ben hiç beceremem böle şeyler:)
bunu saklması nasıl peki oda güzelde senin yaptığın
ayrı bi güzel olmuş istediğin yer koy sakla...
Bunu ben de soracaktım oto koltuğu olan varmı çocuklar kendi kendine oturuyomukızlar selam, oto koltuğu aldınız mı? bu aralar harıl harıl onu araştırıyorum. Isofıx olması şart diye düşünüyorum. siz ne markalar aldınız?
Aynısı var oğluma hediye gelmişti. Çok şık duruyor; )Arkadaşlar eğer öyle kit Alıp uğraşamam diyorsanız evde tuz hamuru yapıp ayağını da bastırabilirsiniz
1 Çay fincanı un
1 Çay fincanı tuz
Yarım Çay fincanı çok hafif ılık su karıştırıp buzdolabında bir yarım saat jelatine sarıp dillendirin düzgün bir şekilde açıp çocuğun ayağını üzerine bastırın isterseniz Güneş'e koyup kurutun isterseniz 100 derece ısıtılmış Fırında 15 dakika tutun sonra boyada yapalirsiniz üzerine ben bir tane yapmıştım örnek foto attım
Cnnmkaç kere kalktığına bağlı 180 cc içiyor bizimki genelde.bazen dönemiyor ağlıyor ondanda kalkıyor sallıyorum uyuyor mama versem içer tabii ama her seferinde vermiyorum ben mamayı.Doğum günü olan bebişlerin nice yaşları olsun ..bi sorum var sizlere oğlum kahvaltıyı azına sürmüyo gecemi doyuyo acaba önceden az çok karışımı yiyodu şimdi onuda yemiyo formül mama veren anneler gece besliyomusunuz kaç ml içiyo sabaha kadar ?
Arkadaşlar eğer öyle kit Alıp uğraşamam diyorsanız evde tuz hamuru yapıp ayağını da bastırabilirsiniz
1 Çay fincanı un
1 Çay fincanı tuz
Yaman da 20 numaraSüpersin adaşım ben bundan yapıcam ama Eren'in Ayakları az büyük mü kaçar acabaAyakları dayısına çekmiş, 20 numara Hatta bir numara büyük öneriliyor, ayakkabı da 21 alıcaz.
Hep takipteyim ama çok yazamıyorum malesef bende dertli anneler kervanındayım carputi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?