2014 Kasım Anneleri

Cnm sagol. Bu çoklu alinti lari nasıl yapıyorsun acaba. Her birine cevap verip bir arada tutuyorsun

kızlar selam, oto koltuğu aldınız mı? bu aralar harıl harıl onu araştırıyorum. Isofıx olması şart diye düşünüyorum. siz ne markalar aldınız?

kızlar ya bişey sorucam kv oğluma süt vermiş
banada dün söylüyor ben artık süt veriyorum falan
die yaşımıza var 1 hafta sakıncası olurmu acaba...

alla alla noluo bu çocuklara ya dışarı da pek çıkamazlar
ki hava soğudu geçmiş olsun cnm sizede iyileşirler inş.tez zamanda.
Sağolasın. Bizimki çok deli yatıyor, üstünde ne var ne yok atıyor. Bir de Havaların tam geçiş dönemi sanırım ondan soğuk aldılar. Allah hepsine acil şifalar versin. Bir de uyuyabilse minnoşum..Ne uyuyor, ne yiyor

kızlar selam, oto koltuğu aldınız mı? bu aralar harıl harıl onu araştırıyorum. Isofıx olması şart diye düşünüyorum. siz ne markalar aldınız?
Biz casual marka aldık. Gayet güzel, tek sıkıntı oğlum çok çabuk sıkılıyor, kısa zaman sonra ağlamaya Başlıyor. Sürekli uzun yolculuk yapmadığımız için çok pahallı birşeye gerek duymadık. Bunun fiyatı da 400 civarı.

kızlar ya bişey sorucam kv oğluma süt vermiş
banada dün söylüyor ben artık süt veriyorum falan
die yaşımıza var 1 hafta sakıncası olurmu acaba...

Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Annelerimiz bize süt vermek için 1 yaşını beklememiş ama 1 yaş öncesi inek sütü Demir eksikliğine sebep olabiliyor, bebeklerin bağırsakları da tam gelişmemiş olduğu için sindirimi zor oluyor.

Çok güzel, çok Anlamlı bir hediye olmuş. Kıskandık, Bizde mi yapsak ne

Arkadaşlar eğer öyle kit Alıp uğraşamam diyorsanız evde tuz hamuru yapıp ayağını da bastırabilirsiniz
1 Çay fincanı un
1 Çay fincanı tuz
Yarım Çay fincanı çok hafif ılık su karıştırıp buzdolabında bir yarım saat jelatine sarıp dillendirin düzgün bir şekilde açıp çocuğun ayağını üzerine bastırın isterseniz Güneş'e koyup kurutun isterseniz 100 derece ısıtılmış Fırında 15 dakika tutun sonra boyada yapalirsiniz üzerine ben bir tane yapmıştım örnek foto attım

Eklentiler

• image.webp
    80,7 KB · Görüntüleme: 496
Tabiki yapın adaşım elleri Ayakları Hatıra Kalsın benim Bebeklik fotoğrafım bile yok şimdiki çocuklar çok Şanslı

Evet her yönden şanslılar birde senin gibi becerikli
anne olunca ayrı bi şanslı ben hiç beceremem böle şeyler:)

bunu saklması nasıl peki oda güzelde senin yaptığın
ayrı bi güzel olmuş istediğin yer koy sakla...

evet onu biliyorum da 1 yaşına çok az
kaldı ya ondan bişey demedim çok değil zaten
gerek duyarsa bişey emmek isterse mesela..

bu tuz hamurunu mu soruyorsun
Kurumadan böyle bir kürdanla üstten delik açıp kurdale geçirip duvara asılabilir

Doğum günü olan bebişlerin nice yaşları olsun ..bi sorum var sizlere oğlum kahvaltıyı azına sürmüyo gecemi doyuyo acaba önceden az çok karışımı yiyodu şimdi onuda yemiyo formül mama veren anneler gece besliyomusunuz kaç ml içiyo sabaha kadar ?

Aynısı var oğluma hediye gelmişti. Çok şık duruyor; )

Cnnmkaç kere kalktığına bağlı 180 cc içiyor bizimki genelde.bazen dönemiyor ağlıyor ondanda kalkıyor sallıyorum uyuyor mama versem içer tabii ama her seferinde vermiyorum ben mamayı.
Sen ne kadat veriyorsun

Süpersin adaşım ben bundan yapıcam ama Eren'in Ayakları az büyük mü kaçar acaba Ayakları dayısına çekmiş, 20 numara Hatta bir numara büyük öneriliyor, ayakkabı da 21 alıcaz.

Süpersin adaşım ben bundan yapıcam ama Eren'in Ayakları az büyük mü kaçar acaba Ayakları dayısına çekmiş, 20 numara Hatta bir numara büyük öneriliyor, ayakkabı da 21 alıcaz.
Yaman da 20 numara koca ayaklar yap yap bundan çok Şirin oluyor evde zahmetsiz hemde

Face de ve ig de hesaplar var bunla ilgili 3 boyutlu el ayak izi yazın çıkıyor
E elfsu2014 nerelerdesin sen dostum
Hep takipteyim ama çok yazamıyorum malesef bende dertli anneler kervanındayım carputi kızım çok iştahsız yaşına bir kaç gün var 1 kez bile istekle yemek yemiyor zorla veriyorum kusuyor boyu 72 cm kısa yani kilosu 8.800 gr Dr onu da az buldu çoook üzülüyorum psikolojim bozuldu artık korkuyorum bi gün tükencem diye 6 aydır hergün 3 4 defa aynı şeyleri yaşamak çook yordu hayata kustüm desem yeridir kusura bakma uzun oldu kafanı sisirdim. Ama maşallah sizin güzel haberlerinizi okuyorum :) allah bozmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…