Aynı benim oğlum hepsi böyle bunların valla sabır diyorum Hepimize baska yapacak birşey yokSevgili kasim anneleri ben cildircam artik ya hic durmuyor oğlum, 11 aylik yürüdü..15 inde yasina girecek ama dur yapma etme anlamiyor , ben mi yanlis düşünüyorum birseye cıssss deyince israrla ,yapmamasi lazim değil mi...hic ama hic durmuyor kafayi yicem artik ya bütün bebeklermi boyle , artik yasamakdanda sikildim resmen...uykusu var uyumuyor, karnini doyuruyorum mutlu olmuyor.tvye bakiyor diye tvyi acmiyorum bir suru oyuncagi var oturuyorum oynuyorum ben kalkinca bitti..değişik oyunlar oyuncaklar yapıyoruz oda yok....gözümdeki gozlugumu falan almaya calisiyor habire
Yardim edin nolur nasil oyalayabilirim
adem.gunesci seni:)bende buzamaana kadr hic engellemedim.herseye dokundu ben. Yanidayken sadece prizler sicak seyler ve kesici aletlerde yapma diyorum oda.anliyor durumda bir Gariplik oldugunu bazende sallamıyor ama öğrenecek İnşallahcnm bunlar normal genelde aynılar dıye dusunuyorum
bu arada yapma cıss dıyınce yapmama degıl, yapması lazım
yaratılıslarında var
bende uyutmaya ve yemk yedirimeye sinir oluyorum saatlerce uğraştırıyor uyuyamıyo bırak kalsn diyorum hep ağlamklı suan da oyle meselaa tek sen değilsin yanii çoğu oyle cocukların.sabır hepimizeeSevgili kasim anneleri ben cildircam artik ya hic durmuyor oğlum, 11 aylik yürüdü..15 inde yasina girecek ama dur yapma etme anlamiyor , ben mi yanlis düşünüyorum birseye cıssss deyince israrla ,yapmamasi lazim değil mi...hic ama hic durmuyor kafayi yicem artik ya bütün bebeklermi boyle , artik yasamakdanda sikildim resmen...uykusu var uyumuyor, karnini doyuruyorum mutlu olmuyor.tvye bakiyor diye tvyi acmiyorum bir suru oyuncagi var oturuyorum oynuyorum ben kalkinca bitti..değişik oyunlar oyuncaklar yapıyoruz oda yok....gözümdeki gozlugumu falan almaya calisiyor habire
Aynenbende engellemiyorum çekmeceleri elli defa boşaltıyor heryeri karıştırıyor zaten yemek yerken heryere döküyor ağlamasında bunlar sorun değil benim içinadem.gunesci seni:)bende buzamaana kadr hic engellemedim.herseye dokundu ben. Yanidayken sadece prizler sicak seyler ve kesici aletlerde yapma diyorum oda.anliyor durumda bir Gariplik oldugunu bazende sallamıyor ama öğrenecek İnşallah
)
deneyeyim bende. pipetle içmek ne işe yarayabilir acaba?Ben soğuk cay iciodum o da istedi. Pipet soguk cayin icinde iken üst tarafini parmagimla kapattim. Parmagim hala ust tarafi kapatirken (Alt tarafinda az miktarda sivi kalio) agzina koydum. Siviyi cekmek için emme hareketini yapti. 1-2 defa daha yaptim sonra öğrendi.
canım duygulandırdın beniİyi akşamlar annişlerr
Bi kaç gündür giremedim.yusuf eren hastalandı üç gün ateşini düşürmeye çalıştık.doktora gittik iki kere düşmedi ateş.kan idrar temiz çıktı çok şükür viral enfeksiyon dedi.ilk gittiğimizde calpolle fitille düştü biraz gecesi yine ateş bu sefer iğne ve antibiyotik verdi şimdi iyiyiz çok şükür.
Arada doğum gününüde atlattık rahatsızdı bişey anlayamadım erteleyemedikte hazırlık yapmıştım ,atlattık çok şükürr.
Bugün doğum günü yavrumun.
Hamileliğimi anlamadım tüp bebek fazla hareket yok dedilerr
Doğumunu anlayamadım acil
doğum yaptım..
Kucağıma alamadım bir ay küvözde kaldı..
Çok şükür rabbime on iki sene sonra beni evlat sahibi yaptı.bugünüme çok şükürr.rabbim isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın.
Evlatlarımıza önce sağlık sonrada huzur mutluluk yaşamda gerekli herşey için kolaylık versin.
İyiki doğdular iyiki varlar ömrümüze ömür kattılar
yahu çekmecelere parmakları da sıkıştırmasak ne iyi olacakAynenbende engellemiyorum çekmeceleri elli defa boşaltıyor heryeri karıştırıyor zaten yemek yerken heryere döküyor ağlamasında bunlar sorun değil benim için
melederim72909 .!.:canım benin ki de aynı. çocukta bir sıkıntı yok.sıkıntı senin 2-3 gün tatile ihtiyacının olması. bu nedenle birkaç günlük çocuğa bakacak birisini bul.güzel bir dinlen.kendimden biliyorum.iyi geliyor
cnm bunlar normal genelde aynılar dıye dusunuyorum
bu arada yapma cıss dıyınce yapmama degıl, yapması lazım
yaratılıslarında var
Aynı benim oğlum hepsi böyle bunların valla sabır diyorum Hepimize baska yapacak birşey yok
bende uyutmaya ve yemk yedirimeye sinir oluyorum saatlerce uğraştırıyor uyuyamıyo bırak kalsn diyorum hep ağlamklı suan da oyle meselaa tek sen değilsin yanii çoğu oyle cocukların.sabır hepimizee
Bende yürümesini dört gözle bekliyorum rahat hareket eder daha az sıkılır diyeSevgili kasim anneleri ben cildircam artik ya hic durmuyor oğlum, 11 aylik yürüdü..15 inde yasina girecek ama dur yapma etme anlamiyor , ben mi yanlis düşünüyorum birseye cıssss deyince israrla ,yapmamasi lazim değil mi...hic ama hic durmuyor kafayi yicem artik ya bütün bebeklermi boyle , artik yasamakdanda sikildim resmen...uykusu var uyumuyor, karnini doyuruyorum mutlu olmuyor.tvye bakiyor diye tvyi acmiyorum bir suru oyuncagi var oturuyorum oynuyorum ben kalkinca bitti..değişik oyunlar oyuncaklar yapıyoruz oda yok....gözümdeki gozlugumu falan almaya calisiyor habire
Seninkide yürümeye başlamış herhalde çok özeniyorum yürüyen bebeklere.yaşını yürüyerrk karşılamasını çok isterdim ama sadece 1 hafta kaldıCanm benimkide oyle sakin bi cocuk degil ama ben ciss dedigimde bile bile yapiyrdu tehlikeli yerlerde sesimi biraz sert ve yukselterek hayir dedim onda ellemedi cok sukur hayir dedigimde cekiyr elini hemn ama herseyede hayir demiyorum tabii
ama yapilarinda var hircinlik bende simdi sunu yapmaya calisyrum illa dedigi sey olacak diyr
birinde bise gorsun istiyorsa eger onu alana kadar sinir yapiyo kendini atiyr yerlere oyuncklarini hicc paylsmiyr onun cabasindayim bu aralr
Çok iyide kim topluyor ve temizliyor dökülenleri dağılanları?benim hiç zamanım olmuyo sabah emzir kahvaltısını hazırla yedir bulaşığını yıka kendin birşey ye hadi onun yoğurt zamanı.altını değiştir ğstünü değiştir yemeğini hazırla yedir vs vs gün herkes için 24 saat evi toplamaya eve yemek yapmaya zaman zor buluyorum.yazarken bile fenalık geliyor.zaten internete öyle zevk için televizyona ayıracak 1 dakikam yok onun içinde dökmesine dağıtmasına tahammül edemem istesemdeAynenbende engellemiyorum çekmeceleri elli defa boşaltıyor heryeri karıştırıyor zaten yemek yerken heryere döküyor ağlamasında bunlar sorun değil benim için
Evet bi de bu risk var benimkide açarsa mutlaka kapatıyor ve parmaklar sıkışma tehlikesi geçiriyoryahu çekmecelere parmakları da sıkıştırmasak ne iyi olacak
geçen gün babaannesi bizdeydi Yağız Selim gitmiş özel çamaşırların olduğu gardırobun içinde olan çekmeceyi açmış yerler sermiş onca çamaşırıAllahım rezil oldum kadına
o da demez mi bunlar ne diye pofff
Canım ıhlamur falan verdin mi? Biraz viks sürebilirsin topuklarinaa boğazboğazını yumuşatır.Kızlar Emir çok kötü oksuruyor uyurken hele... sürekli öksürük. Doktora alsam mi yarin acaba... yoksa evde mi duzeltmeye calissam.. uyanikken çok birseyi yok ama uyudumu baslior. Bilemedim ya..
Sen baya sabirlisin elifcan:))Ben gelemem 50 kere toplamaya. Zaten odaların kapısını kapatıyorum. Ben uzanabilecegi her şeyi kaldırdım ortaliktan. Ben mutfağa gidince başlıyor ağlamaya hep ayaklarima dolaniyor ya sabır eline tahta kaşık plastik şeyler veriyorum bende.Aynenbende engellemiyorum çekmeceleri elli defa boşaltıyor heryeri karıştırıyor zaten yemek yerken heryere döküyor ağlamasında bunlar sorun değil benim için
Benimki elimdeki kahve fincanina el uzattı çok sıcak değildi ama biraz sıcak olduğunu farkedip kendi geri çekilsin istedim. Bikaç kere dokundu sıcak olduğunu anlayınca kendi geri çekildi. Zamanla ogrenecekler.Sevgili kasim anneleri ben cildircam artik ya hic durmuyor oğlum, 11 aylik yürüdü..15 inde yasina girecek ama dur yapma etme anlamiyor , ben mi yanlis düşünüyorum birseye cıssss deyince israrla ,yapmamasi lazim değil mi...hic ama hic durmuyor kafayi yicem artik ya bütün bebeklermi boyle , artik yasamakdanda sikildim resmen...uykusu var uyumuyor, karnini doyuruyorum mutlu olmuyor.tvye bakiyor diye tvyi acmiyorum bir suru oyuncagi var oturuyorum oynuyorum ben kalkinca bitti..değişik oyunlar oyuncaklar yapıyoruz oda yok....gözümdeki gozlugumu falan almaya calisiyor habire
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?