2014 Kasım Anneleri

Aynı benim oğlum hepsi böyle bunların valla sabır diyorum Hepimize baska yapacak birşey yok

cnm bunlar normal genelde aynılar dıye dusunuyorum
bu arada yapma cıss dıyınce yapmama degıl, yapması lazım
yaratılıslarında var
adem.gunesci seni:)bende buzamaana kadr hic engellemedim.herseye dokundu ben. Yanidayken sadece prizler sicak seyler ve kesici aletlerde yapma diyorum oda.anliyor durumda bir Gariplik oldugunu bazende sallamıyor ama öğrenecek İnşallah
)

bende uyutmaya ve yemk yedirimeye sinir oluyorum saatlerce uğraştırıyor uyuyamıyo bırak kalsn diyorum hep ağlamklı suan da oyle meselaa tek sen değilsin yanii çoğu oyle cocukların.sabır hepimizee

Aynenbende engellemiyorum çekmeceleri elli defa boşaltıyor heryeri karıştırıyor zaten yemek yerken heryere döküyor ağlamasında bunlar sorun değil benim için

İyi akşamlar annişlerr
Bi kaç gündür giremedim.yusuf eren hastalandı üç gün ateşini düşürmeye çalıştık.doktora gittik iki kere düşmedi ateş.kan idrar temiz çıktı çok şükür viral enfeksiyon dedi.ilk gittiğimizde calpolle fitille düştü biraz gecesi yine ateş bu sefer iğne ve antibiyotik verdi şimdi iyiyiz çok şükür.

Arada doğum gününüde atlattık rahatsızdı bişey anlayamadım erteleyemedikte hazırlık yapmıştım ,atlattık çok şükürr.

Bugün doğum günü yavrumun.
Hamileliğimi anlamadım tüp bebek fazla hareket yok dedilerr
Doğumunu anlayamadım acil
doğum yaptım..
Kucağıma alamadım bir ay küvözde kaldı..
Çok şükür rabbime on iki sene sonra beni evlat sahibi yaptı.bugünüme çok şükürr.rabbim isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın.

Evlatlarımıza önce sağlık sonrada huzur mutluluk yaşamda gerekli herşey için kolaylık versin.

İyiki doğdular iyiki varlar ömrümüze ömür kattılar

deneyeyim bende. pipetle içmek ne işe yarayabilir acaba?

canım duygulandırdın beni
Allah yavrularımıza upuzunn ömürler versin
doğum gününüz kutlu olsun

Aynenbende engellemiyorum çekmeceleri elli defa boşaltıyor heryeri karıştırıyor zaten yemek yerken heryere döküyor ağlamasında bunlar sorun değil benim için
yahu çekmecelere parmakları da sıkıştırmasak ne iyi olacak
geçen gün babaannesi bizdeydi Yağız Selim gitmiş özel çamaşırların olduğu gardırobun içinde olan çekmeceyi açmış yerler sermiş onca çamaşırıAllahım rezil oldum kadına
o da demez mi bunlar ne diye pofff

cnm bunlar normal genelde aynılar dıye dusunuyorum
bu arada yapma cıss dıyınce yapmama degıl, yapması lazım
yaratılıslarında var

Aynı benim oğlum hepsi böyle bunların valla sabır diyorum Hepimize baska yapacak birşey yok

bende uyutmaya ve yemk yedirimeye sinir oluyorum saatlerce uğraştırıyor uyuyamıyo bırak kalsn diyorum hep ağlamklı suan da oyle meselaa tek sen değilsin yanii çoğu oyle cocukların.sabır hepimizee

Tesekkur ederim arkadaslar cevaplariniz icin o saat bu saattir ona küstüm, babasi geldi ben bakmak bile istemiyorun suratina, nasil sinir oldum..keske hayir bizimkiler oyle degil diyebilseydiniz, cok zor ya nasil sabretcez ...biz bide şarkdayiz hic kimse yok birakacakHos yani biri olsa bu cocuk baskasina nasil birakilip baktirilir...

Birde o kadar ugrastim televizyon bakmasin etmesin diye aylardir, cocuk kumandayi alip gidip acip dibine oturup bakiyo kafayi yememek elde degil en iyisi tvyi sokup atmak...

Canm benimkide oyle sakin bi cocuk degil ama ben ciss dedigimde bile bile yapiyrdu tehlikeli yerlerde sesimi biraz sert ve yukselterek hayir dedim onda ellemedi cok sukur hayir dedigimde cekiyr elini hemn ama herseyede hayir demiyorum tabii
ama yapilarinda var hircinlik bende simdi sunu yapmaya calisyrum illa dedigi sey olacak diyr
birinde bise gorsun istiyorsa eger onu alana kadar sinir yapiyo kendini atiyr yerlere oyuncklarini hicc paylsmiyr onun cabasindayim bu aralr

Bende yürümesini dört gözle bekliyorum rahat hareket eder daha az sıkılır diye

Seninkide yürümeye başlamış herhalde çok özeniyorum yürüyen bebeklere.yaşını yürüyerrk karşılamasını çok isterdim ama sadece 1 hafta kaldı

Kızlar Emir çok kötü oksuruyor uyurken hele... sürekli öksürük. Doktora alsam mi yarin acaba... yoksa evde mi duzeltmeye calissam.. uyanikken çok birseyi yok ama uyudumu baslior. Bilemedim ya..

Çok iyide kim topluyor ve temizliyor dökülenleri dağılanları?benim hiç zamanım olmuyo sabah emzir kahvaltısını hazırla yedir bulaşığını yıka kendin birşey ye hadi onun yoğurt zamanı.altını değiştir ğstünü değiştir yemeğini hazırla yedir vs vs gün herkes için 24 saat evi toplamaya eve yemek yapmaya zaman zor buluyorum.yazarken bile fenalık geliyor.zaten internete öyle zevk için televizyona ayıracak 1 dakikam yok onun içinde dökmesine dağıtmasına tahammül edemem istesemde

Evet bi de bu risk var benimkide açarsa mutlaka kapatıyor ve parmaklar sıkışma tehlikesi geçiriyor

Kızlar Emir çok kötü oksuruyor uyurken hele... sürekli öksürük. Doktora alsam mi yarin acaba... yoksa evde mi duzeltmeye calissam.. uyanikken çok birseyi yok ama uyudumu baslior. Bilemedim ya..
Canım ıhlamur falan verdin mi? Biraz viks sürebilirsin topuklarinaa boğazboğazını yumuşatır.

Sen baya sabirlisin elifcan:))Ben gelemem 50 kere toplamaya. Zaten odaların kapısını kapatıyorum. Ben uzanabilecegi her şeyi kaldırdım ortaliktan. Ben mutfağa gidince başlıyor ağlamaya hep ayaklarima dolaniyor ya sabır eline tahta kaşık plastik şeyler veriyorum bende.

Benimki elimdeki kahve fincanina el uzattı çok sıcak değildi ama biraz sıcak olduğunu farkedip kendi geri çekilsin istedim. Bikaç kere dokundu sıcak olduğunu anlayınca kendi geri çekildi. Zamanla ogrenecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…