2014 Kasım Anneleri

Herşeyiyle birebir Oğlumu anlattın. Seni çok iyi Anlıyorum, oturup ağladığım çok oluyorYardım eden kimse de yok, tek Başıma büyütüyorum. Eşim elinden geleni yapıyor ama sadece akşam yardımı dokunuyor. Az önce delirdim yine. Yatak odasından koca kremi almış, kapağını açmış, üstü başı, halı her yere sürmüş ama öyle böyle değil Iki elini birden daldırmış kremin içine. Görünce beynimden vurulmuşa döndüm. Krem bide Yağlı, canım çıktı temizleyene kadar. Tek tesellim çok şükür sağlıklı diyorum. Allah'ım acılarını göstermesin.

Kızlar Emir çok kötü oksuruyor uyurken hele... sürekli öksürük. Doktora alsam mi yarin acaba... yoksa evde mi duzeltmeye calissam.. uyanikken çok birseyi yok ama uyudumu baslior. Bilemedim ya..

Canım benim oğlum da kızım da öyle. Geniz akıntısı var seninkinin de sanıyım gece geriye aktıgı ıcın öksğrtüyor. oğluma brycanil Kullandım biraz doktor onu soylemişti balgamı söktürüyor. ama sen yine de kafana göre kullanma. Ben bişey okudum 1 kaşık tereyağını eritip aynı ölçüde pekmezle karıstırıp ılıkken içiriyorsun 1 tatlı kaşığı kadar. Biraz kesti öksürüğü komşum da aynı karışıma çörekotu yağı karıştırıp sırtına göğsüne sürmüş. Çörek otunu da kaynatıp suyunu içirebilirsin dene istersen bunları. Düzelmezse götür ciğerlere inmesin. Bizim abla başladı once sonra oğlana gectı birbirlerinw bulaştırıyorlar surekli bır turlu gecıremedık öksürüğü. Cuma gunu 1 yaş kontrolümüz var onu bekliyorum ben de.

bız mudahale etmıyoruz aynen
karıstırsın dokansın ogrensın
ogrenmesı lazım
Evet canım karıstırarak ogrenecekler. Ben de müdahele etmiyorum ikisine de. Kızım evde gayet serbest buyudu ama asla biyere gıttıgımde merak edip biyer actıgını gormedim. Hala serbesttir canı istediği zaman cıkar yemek masasında oynar :) koltuk minderlerini dizer atlar. Oğlum da girip çıkıyor heryere sadece banyo kapalı tehlikeli şeyleri kaldırdım o kadar. Rahat anne olsrak ün saldım sanırım ama umrumda değil :) eşya yeniden alınır ev bi şekilde toplanır ama onlar tekrar çocuk olmayacaklar. Arada şartellerim atıyor tabi benim de ama sabrediyorum uçup gidecekler bir gün keşke gelseler de karıştırsalar diyecez.

Ben topluyorum kim toplayacak bir yardımcımız olSa keşke valla sırf bu Yüzden zengin olmak istiyorum
Hayır yapma dur dedikçe atıyor kendini yere ağlıyor ve ben ağlama sesine Asla tahammül edemiyorum bunaltıyor beni artık
Eşim Sağolsun her işi yapar beni en çok o rahatlatıyor o olmasa zaten depresyona girerdim
Yemeği de kendi Yemeğe alıştı Yediği kadar sağa sola da döküyor çok sinir oluyorum ama napayım böyle geldi gidiyor hiç değilse o yerken bende yiyorum veya uyurken ben Yemişsem o yerken bende mutfağı topluyorum ordan bi zaman kazanıyorum
Ben kahvaltı hazırlarken dolabın alt katını açıp herşeyi indiriyor yere Yağı döktü mamayı Döktü tabak kırdı hiç durmuyor hiç bunlar için kızmam ama dediğim gibi ağlama sesine tahammül edemiyorum

Bizimkinin en sevdiği şey süpürge dip köşe süpürüyor kan ter içinde kalıyor Sabırlı hiç Değilim aslında sadece ağlama sesini sabrım kalmadı birde tabi onca zahmet edip yemek yapıyorum yenmiyorsa deli oluyorum

Çok güzel yazmışsınız. Yazmadan edemedim. Bu zamanları bir daha olmayacak çok ozleyecegiz hatta çok garip ama ağlayarak geçirdiğim gazlı zamanlarını bile özlüyorum. Ben de kendine zarar verecek bi durum yoksa müdahale etmiyorum. Merak duygularını oldurmemek gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca çok egleniyorum evin altını üstüne getirirken yeni bişey kesfedip de mutlu olunca. O da geçenlerde krem kutusunu açmış yatağı saçları etraf hep krem ve nasıl gülüyor. Hemen fotoğraflarını çektim biraz da ben alıp sürdüm gülmeye devam ettik. Ev gocuyor ama ne gam.

Iste bende aynen böyleyim yoğurtu ben Yicem dedi geçen verdim Kaşık ve kâseyi eline tabi heryer yoğurt ama gözleri parlıyordu mutluluktan banyo yatırmadan kovada ki suyla oynamak istedi heryer su oldu parke de kabarmış sudan canları Sağolsun engelleyip Hırçın olsun istemiyorum tabi kendine zarar verecek şeylere hayır diyorum

kesinlikle engelledikçe hırcınlasıyorlar herseye dokununca ne olduğunu öğrenince zaten bırakıyorlar bende asla umursamıyorum yeterki cocuğum mutlu olsun benimkide bulaşık makinesi delisi ordan bana bulaşıkları veriyor ben diziyorum cok hamarat kzıım ama kırılanların sayısı bizde saklı

Rabbim uzun Ömür versin hepsine ağlamasınlar vaktinde uyusunlar ve yemeklerini yesinler evi biz toplarız işimiz ne dimi yani
Yesin onu teyzesi annesine yardım da edermiş yaman da sepeti çıkarıp içine giriyor

çok geçmiş olsun..tam doğum gününde hasta olması şanssızlık olmuş.Allah sağlıklı uzun ömürler versin.çok duygusal yazmışsınız

Rabbim uzun Ömür versin hepsine ağlamasınlar vaktinde uyusunlar ve yemeklerini yesinler evi biz toplarız işimiz ne dimi yani
aynenn oylee çok şükür ki böyle bir nimete sahibiz ben kızım olduktan sonra anladımki evlat ssglıktan sonra maldan mülkden herşeyden değerli Rabbim hiçbirimizi evladıyla imtihan etmesin bize verilen bu emanetleri veriliş amacına uygun yetiştirelim İnşallah

kumandayı kullanabiliyormu televizyonu açmak için??benim oğlum baya geride galiba..kumandayı alıp bizden gördüğü gibi televizyona doğru tutuyor ama kesinlikle açma tuşunu tuşa basılınca açılacağını bilmiyor

Sizinkilerde çok yaramaz anacım benim oğlan tam bir salon erkeği yazmak çok isterdim şuraya Nerde bi yaramazlık var ta taaaaamm orda Yamanişko
Kremi nerden bulmuşta açmış Eren ya bi gece bakımları eksikti zaten

Ben de olay anında önce fotograf cekiyorum :)
Ben bir dolabı kızıma ayırmıştım mutfakta kucuk sahan seti vardı orda yıkayıp kullanıyordum lazım oldugunda acar oynardı onlarla. Puzzle gibi kapaklarını bulmaya calışırdı oyun kurardı pat küt kapatırdı salona tasırdı bazen. Pilastik tencere seti almıştım onlarla bile oynamadı gercek tencereleri severdi. Zamanla bıraktı :)
Oğluma da yemek yapabilmek için kendim acıyorum dolap o boşaltıp oynarken ben işime bakıyorum. Baska turlu mumkun değil iş yapmak:) diyorum benim gibisi yokturherhalde :) tek başına olunca insan her yolu deniyor :)

ben ev işi yapmaktan hiç hoşlanmadığım için oyuncak sepetinden başka hiçbir şeyin dağıtılmasına izin vermiyorum..ömer de fazla ısrarcı diil zaten.. çekmecelere filan gidiyo ama engelleyince başka şeyle ilgilenmeye başlıyo tutturmuyo yani şimdilik:)

Kızlar hala adet olmayan var öı bnm gıbı
Dıktor ılac baslayalım dedı sutum azalır dıye ıstemedm
Naptınız dr gıttınız mı

Bıde kızlar ozel olacak ama bu konuları ben kımseyle konusamam sıze sormakan baska carem yok
Bnm hıc ıstegım yok
Duzelmıyor
On yıl olmasa neden olmadı demeyecek boyuttayım
Bu durum ne zaman duzelır
Esım bı bucuk aydır yok
Gelecek ıkı hafta sonra
Of ne rahattım modlarındayım o derece
Istemıyrm hıc

Bızımkı beslık su bıdonu sıvı yag sırke ne bulursa alıp tasıyor
Nasıl kaldırıyor onları anlamıyrm
Sabah bırer elıne mUz almıs onları gezdırıyordu
Bı arada gece lambasını prızden cıkarmıs onu dolastırıyordu
Ne bulursa once ona evı gezdırıyor puhaha

Ya bızde aynısı yapıyrz ama bu aralar anneme kafa atıyor
Annem mesela zararlı bı yerde ıse kucagına alıyor uzaklastırmak ıcjn
Nıye aldın dıye kafa atıyor
Noldu bu coxuga bole anlamadm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…