Ates oldu bizde de ama çok aglamadi.Kızlar bizim asi haftaya sormak istedigim çocuklarınz coj agladi mi. Ates oldu mu. ?Herkese cok geçmiş olsun .
Herşeyiyle birebir Oğlumu anlattın. Seni çok iyi Anlıyorum, oturup ağladığım çok oluyorSevgili kasim anneleri ben cildircam artik ya hic durmuyor oğlum, 11 aylik yürüdü..15 inde yasina girecek ama dur yapma etme anlamiyor , ben mi yanlis düşünüyorum birseye cıssss deyince israrla ,yapmamasi lazim değil mi...hic ama hic durmuyor kafayi yicem artik ya bütün bebeklermi boyle , artik yasamakdanda sikildim resmen...uykusu var uyumuyor, karnini doyuruyorum mutlu olmuyor.tvye bakiyor diye tvyi acmiyorum bir suru oyuncagi var oturuyorum oynuyorum ben kalkinca bitti..değişik oyunlar oyuncaklar yapıyoruz oda yok....gözümdeki gozlugumu falan almaya calisiyor habire
Yardim edin nolur nasil oyalayabilirim
Kızlar Emir çok kötü oksuruyor uyurken hele... sürekli öksürük. Doktora alsam mi yarin acaba... yoksa evde mi duzeltmeye calissam.. uyanikken çok birseyi yok ama uyudumu baslior. Bilemedim ya..
Evet canım karıstırarak ogrenecekler. Ben de müdahele etmiyorum ikisine de. Kızım evde gayet serbest buyudu ama asla biyere gıttıgımde merak edip biyer actıgını gormedim. Hala serbesttir canı istediği zaman cıkar yemek masasında oynar :) koltuk minderlerini dizer atlar. Oğlum da girip çıkıyor heryere sadece banyo kapalı tehlikeli şeyleri kaldırdım o kadar. Rahat anne olsrak ün saldım sanırım ama umrumda değil :) eşya yeniden alınır ev bi şekilde toplanır ama onlar tekrar çocuk olmayacaklar. Arada şartellerim atıyor tabi benim de ama sabrediyorum uçup gidecekler bir gün keşke gelseler de karıştırsalar diyecez.bız mudahale etmıyoruz aynen
karıstırsın dokansın ogrensın
ogrenmesı lazım
Ben topluyorum kim toplayacak bir yardımcımız olSa keşke valla sırf bu Yüzden zengin olmak istiyorumÇok iyide kim topluyor ve temizliyor dökülenleri dağılanları?benim hiç zamanım olmuyo sabah emzir kahvaltısını hazırla yedir bulaşığını yıka kendin birşey ye hadi onun yoğurt zamanı.altını değiştir ğstünü değiştir yemeğini hazırla yedir vs vs gün herkes için 24 saat evi toplamaya eve yemek yapmaya zaman zor buluyorum.yazarken bile fenalık geliyor.zaten internete öyle zevk için televizyona ayıracak 1 dakikam yok onun içinde dökmesine dağıtmasına tahammül edemem istesemde
Bizimkinin en sevdiği şey süpürge dip köşe süpürüyor kan ter içinde kalıyorSen baya sabirlisin elifcan:))Ben gelemem 50 kere toplamaya. Zaten odaların kapısını kapatıyorum. Ben uzanabilecegi her şeyi kaldırdım ortaliktan. Ben mutfağa gidince başlıyor ağlamaya hep ayaklarima dolaniyor ya sabır eline tahta kaşık plastik şeyler veriyorum bende.
Çok güzel yazmışsınız. Yazmadan edemedim. Bu zamanları bir daha olmayacak çok ozleyecegiz hatta çok garip ama ağlayarak geçirdiğim gazlı zamanlarını bile özlüyorum. Ben de kendine zarar verecek bi durum yoksa müdahale etmiyorum. Merak duygularını oldurmemek gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca çok egleniyorum evin altını üstüne getirirken yeni bişey kesfedip de mutlu olunca. O da geçenlerde krem kutusunu açmış yatağı saçları etraf hep krem ve nasıl gülüyor. Hemen fotoğraflarını çektim biraz da ben alıp sürdüm gülmeye devam ettik. Ev gocuyor ama ne gam.Evet canım karıstırarak ogrenecekler. Ben de müdahele etmiyorum ikisine de. Kızım evde gayet serbest buyudu ama asla biyere gıttıgımde merak edip biyer actıgını gormedim. Hala serbesttir canı istediği zaman cıkar yemek masasında oynar :) koltuk minderlerini dizer atlar. Oğlum da girip çıkıyor heryere sadece banyo kapalı tehlikeli şeyleri kaldırdım o kadar. Rahat anne olsrak ün saldım sanırım ama umrumda değil :) eşya yeniden alınır ev bi şekilde toplanır ama onlar tekrar çocuk olmayacaklar. Arada şartellerim atıyor tabi benim de ama sabrediyorum uçup gidecekler bir gün keşke gelseler de karıştırsalar diyecez.
Iste bende aynen böyleyim yoğurtu ben Yicem dedi geçen verdim Kaşık ve kâseyi eline tabi heryer yoğurt ama gözleri parlıyordu mutluluktan banyo yatırmadan kovada ki suyla oynamak istedi heryer su oldu parke de kabarmış sudanÇok güzel yazmışsınız. Yazmadan edemedim. Bu zamanları bir daha olmayacak çok ozleyecegiz hatta çok garip ama ağlayarak geçirdiğim gazlı zamanlarını bile özlüyorum. Ben de kendine zarar verecek bi durum yoksa müdahale etmiyorum. Merak duygularını oldurmemek gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca çok egleniyorum evin altını üstüne getirirken yeni bişey kesfedip de mutlu olunca. O da geçenlerde krem kutusunu açmış yatağı saçları etraf hep krem ve nasıl gülüyor. Hemen fotoğraflarını çektim biraz da ben alıp sürdüm gülmeye devam ettik. Ev gocuyor ama ne gam.
kesinlikle engelledikçe hırcınlasıyorlar herseye dokununca ne olduğunu öğrenince zaten bırakıyorlar bende asla umursamıyorum yeterki cocuğum mutlu olsun benimkide bulaşık makinesi delisi ordan bana bulaşıkları veriyor ben diziyorum cok hamarat kzıım ama kırılanların sayısı bizde saklıIste bende aynen böyleyim yoğurtu ben Yicem dedi geçen verdim Kaşık ve kâseyi eline tabi heryer yoğurt ama gözleri parlıyordu mutluluktan banyo yatırmadan kovada ki suyla oynamak istedi heryer su oldu parke de kabarmış sudancanları Sağolsun engelleyip Hırçın olsun istemiyorum tabi kendine zarar verecek şeylere hayır diyorum
Rabbim uzun Ömür versin hepsine ağlamasınlar vaktinde uyusunlar ve yemeklerini yesinler evi biz toplarız işimiz ne dimi yanikesinlikle engelledikçe hırcınlasıyorlar herseye dokununca ne olduğunu öğrenince zaten bırakıyorlar bende asla umursamıyorum yeterki cocuğum mutlu olsun benimkide bulaşık makinesi delisi ordan bana bulaşıkları veriyor ben diziyorum cok hamarat kzıım ama kırılanların sayısı bizde saklı
çok geçmiş olsun..tam doğum gününde hasta olması şanssızlık olmuş.Allah sağlıklı uzun ömürler versin.çok duygusal yazmışsınızİyi akşamlar annişlerr
Bi kaç gündür giremedim.yusuf eren hastalandı üç gün ateşini düşürmeye çalıştık.doktora gittik iki kere düşmedi ateş.kan idrar temiz çıktı çok şükür viral enfeksiyon dedi.ilk gittiğimizde calpolle fitille düştü biraz gecesi yine ateş bu sefer iğne ve antibiyotik verdi şimdi iyiyiz çok şükür.
Arada doğum gününüde atlattık rahatsızdı bişey anlayamadım erteleyemedikte hazırlık yapmıştım ,atlattık çok şükürr.
Bugün doğum günü yavrumun.
Hamileliğimi anlamadım tüp bebek fazla hareket yok dedilerr
Doğumunu anlayamadım acil
doğum yaptım..
Kucağıma alamadım bir ay küvözde kaldı..
Çok şükür rabbime on iki sene sonra beni evlat sahibi yaptı.bugünüme çok şükürr.rabbim isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın.
Evlatlarımıza önce sağlık sonrada huzur mutluluk yaşamda gerekli herşey için kolaylık versin.
İyiki doğdular iyiki varlar ömrümüze ömür kattılar
aynenn oylee çok şükür ki böyle bir nimete sahibiz ben kızım olduktan sonra anladımki evlat ssglıktan sonra maldan mülkden herşeyden değerli Rabbim hiçbirimizi evladıyla imtihan etmesin bize verilen bu emanetleri veriliş amacına uygun yetiştirelim İnşallahRabbim uzun Ömür versin hepsine ağlamasınlar vaktinde uyusunlar ve yemeklerini yesinler evi biz toplarız işimiz ne dimi yani
kumandayı kullanabiliyormu televizyonu açmak için??benim oğlum baya geride galiba..kumandayı alıp bizden gördüğü gibi televizyona doğru tutuyor ama kesinlikle açma tuşunu tuşa basılınca açılacağını bilmiyorTesekkur ederim arkadaslar cevaplariniz icin o saat bu saattir ona küstüm, babasi geldi ben bakmak bile istemiyorun suratina, nasil sinir oldum..keske hayir bizimkiler oyle degil diyebilseydiniz, cok zor ya nasil sabretcez ...biz bide şarkdayiz hic kimse yok birakacakHos yani biri olsa bu cocuk baskasina nasil birakilip baktirilir...
Birde o kadar ugrastim televizyon bakmasin etmesin diye aylardir, cocuk kumandayi alip gidip acip dibine oturup bakiyo kafayi yememek elde degil en iyisi tvyi sokup atmak...
Sizinkilerde çok yaramaz anacım benim oğlan tam bir salon erkeği yazmak çok isterdim şuraya Nerde bi yaramazlık var ta taaaaamm orda YamanişkoHerşeyiyle birebir Oğlumu anlattın. Seni çok iyi Anlıyorum, oturup ağladığım çok oluyorYardım eden kimse de yok, tek Başıma büyütüyorum. Eşim elinden geleni yapıyor ama sadece akşam yardımı dokunuyor. Az önce delirdim yine. Yatak odasından koca kremi almış, kapağını açmış, üstü başı, halı her yere sürmüş ama öyle böyle değil Iki elini birden daldırmış kremin içine. Görünce beynimden vurulmuşa döndüm. Krem bide Yağlı, canım çıktı temizleyene kadar. Tek tesellim çok şükür sağlıklı diyorum. Allah'ım acılarını göstermesin.
Çok güzel yazmışsınız. Yazmadan edemedim. Bu zamanları bir daha olmayacak çok ozleyecegiz hatta çok garip ama ağlayarak geçirdiğim gazlı zamanlarını bile özlüyorum. Ben de kendine zarar verecek bi durum yoksa müdahale etmiyorum. Merak duygularını oldurmemek gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca çok egleniyorum evin altını üstüne getirirken yeni bişey kesfedip de mutlu olunca. O da geçenlerde krem kutusunu açmış yatağı saçları etraf hep krem ve nasıl gülüyor. Hemen fotoğraflarını çektim biraz da ben alıp sürdüm gülmeye devam ettik. Ev gocuyor ama ne gam.
Bızımkı beslık su bıdonu sıvı yag sırke ne bulursa alıp tasıyorSizinkilerde çok yaramaz anacım benim oğlan tam bir salon erkeği yazmak çok isterdim şuraya Nerde bi yaramazlık var ta taaaaamm orda Yamanişko
Kremi nerden bulmuşta açmış Eren ya bi gece bakımları eksikti zaten
Ya bızde aynısı yapıyrz ama bu aralar anneme kafa atıyorIste bende aynen böyleyim yoğurtu ben Yicem dedi geçen verdim Kaşık ve kâseyi eline tabi heryer yoğurt ama gözleri parlıyordu mutluluktan banyo yatırmadan kovada ki suyla oynamak istedi heryer su oldu parke de kabarmış sudancanları Sağolsun engelleyip Hırçın olsun istemiyorum tabi kendine zarar verecek şeylere hayır diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?