2014 Kasım Anneleri

Ay cnm o kendı kendıne yemelere ve mama sandalyesıne alıstırmak buyuk rahatlık
İşyerınde herkese tavsıye edıyrm
Ama mıllet eskı usul yatır yedır devam edıyor
Buyuyunce dert yanacaklar
Ben keyfını suruyrm valla
Mama sandalyesınde ver eline yıyecegı oh sen rahat eahat yemek ye
Bıs yıyoruz oda yıyor
Harıkaaa bı durum

Bızımkı anlamıyr ya
Kararlı ses tonuyla uyarıyrm
Ikıncı uyarıs ve ucuncuda ayaga kalkarak mudahele
Ama sonuc sıfır
Yine yapıo :))

Gunaydinlar kizlar oglum dun ikindide 4de yatti sabah 7 bucukta uyandi niye okadr uyudu acaba anlmadik gitti 1 2 defa daha boyle yapmisti ama sasirdim yani
gece 2 biberon cicibebeli sut icti sabhda babasi uyandrdi artk keyfide gayet yerinde normlde 7de uyanmasi lazimdi biseler yer 8 bucukda yatardi tekrar

cnm sen cıcıbebelı sut nıye verıyorsun kı??
gecen cnm cektı marketten aldım cıcıbebe yedım
okadar sekerlı kı mıdem bulandı

okadar sekerlı seyı cocuklara verene kzııyrm ben
sade sut ıcsın ne bıleyım ya da meyvelı sut yap

bıskuvı ne dıye verıyorsun

valla yanlıs anlamayın ama
ogluma ne ekmeklı yemek suyu yedırdım
ne bıskıvu
yedıgı tek hazır sey labne peynırı oldu

kılosuda gelısımıde gayet ıyı
demekkı onları yemese de cocuk gayet ıyı buyuyor

bu arada ekmek vermıyorr degılım, elıne verıyrm kendı yıyor mınık mınık

ama hanı bazı kesım var ya yemek suyuna ekmek dograyıp yedırır
oyle vermıyorum

yemek yanında da vermıyorum

aralarda mama sandalyesınde otururken yer

Öncelikle merhaba, forumlar arasında dolaşırken gördüm yazınızı. bebeğinize şu dönemlerde verebileceğiniz en tehlikeli yiyecek cicibebe, ayrıca 1 yaşında bir bebeğin artık gece beslenmesini kesmiş olması gerekiyor. Sizinle akşam yemeğini yiyerek, uyku saatinde de uyuması gerekiyor. Gece yatmadan en az 2 saat önce beslenmesinin bitmiş olması önemli, gece beslenmesi erken diş çürüklerine ve ileride mide rahatsızlıklarına sebep olmaktadır. Geç kalmayın derim. Saygılar.

Emmeye düşkün bir bebeğin gece beslenmesini nasıl kesicez peki. Gece kalkıyor sırf emme refleksi yüzünden butun gece ağlatıcakmıyız? Benim oğlum emmeden kesinlikle uyumuyor gece de cok denedim 5 dk emince geri uyuyor ama emzirmezsem asls uyumuyor. Kalkmazsa uyandırmıyorum tabiki ama kalkıyor. Kızım kalkmazdı mesela uyurdu.
Gece beslenmeyecek diye emmek isteyen cocugu anne sütünden mahrum bırakmak ta yanlış bence.

Ne güzel uyumuş işte ben 3 saatlik uykuylayım şu sn Canım eğer kendi uyanmıyorsa gece süt verme bence aluşmasın buyuyunce de aynı seyı isteyecek

ALLAH kolaylık versin canım ama yapacak bişey yok benik kızım 10 aylık olana kadar hiç hareketi yoktu ama sonrası aynı sizinki gibi bu aylarda çok normal çocugun karıştırma ve merak dönemi oluyor bi süre sonra duruluyorlar bu kış böyle geçirecez kızlar yaza dışarıda oynamaya başlayınca geçiyor ben büyük kızımdan biliyorum.

Ne güzel uyumuş işte ben 3 saatlik uykuylayım şu sn Canım eğer kendi uyanmıyorsa gece süt verme bence aluşmasın buyuyunce de aynı seyı isteyecek
gece sütünü bende çok doğru bulmuyorum yatarken karını doyurup yatırmak daha doğru geliyor bana gece sütü çok uzun süren bi alışkanlık haline geliyor

ALLAH hayırlı ömürler nasip etsin acılarını bizlere yaşatmasın inşallah tekrar o duyguyu sana yaşatmayı nasip etsin rabbim

Kızlar Emir çok kötü oksuruyor uyurken hele... sürekli öksürük. Doktora alsam mi yarin acaba... yoksa evde mi duzeltmeye calissam.. uyanikken çok birseyi yok ama uyudumu baslior. Bilemedim ya..
geçmiş olsun bizdede oldu uyurken olmasının sebebi geniz akıntısından dolayı bende götürmedim doktora direndim ama çok uzun sürdü en sonunda götürdük 1 aya yakın sürdü nerdeyse

Canim dün aksam pekmez ve tereyağını yaptim dedigin gibi biraz kesio ama sonra tekrar devam ediyor. Bu sabah bayağı bir burnu akmaya başladı. Ihlamur da yaptim bakalım rahatlamazsa alacam dr a.
Dediğin ilac onda küçükken yan etki yaptı ayağı elektrik vermiş gibi titredi. Ustelik dr kontrolunde verdik.Daha da tövbe. Zaten bu sebepten dr a almak istemiyorum ilaç kullanmasını istemiyorum çünkü.

geçmiş olsun bizdede oldu uyurken olmasının sebebi geniz akıntısından dolayı bende götürmedim doktora direndim ama çok uzun sürdü en sonunda götürdük 1 aya yakın sürdü nerdeyse
valla bizde yeni başladı ondan bende biraz ugrasacam inşallah gerek kalmaz

slm canlar...
hepinizi tek tek öptümmm..
beybiler nasıl bakalım..
oyy ben çok yoğunum yaa koşturmaca tam gaz devam..
bu hafta süt iznim bitiyor çok üzgünüm o yüzden haftaya tam güne geçeceğim..kalbim falan sıkışıyor..
oğlumun doğum günü var c.tesi günü onun heyecanınu bile bastırıyor bu durum..
en son hazırlıklarıda atayım size birazdan bakalım hepsi birleşince nasıl olacak

canım çok sağol 10 yıl lafı kafama takılıyordu aydınlandım.

lilipit ben 10 aylıkken ıldum canım iki kere oldum şimdi yine olmuyorum. 40 günü geçti aklıma kötü kötü şeyler geliyor Rahatsuzlık hıssetmiyorsan boşver emziriyorsan normal olmaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…