Ay cnm o kendı kendıne yemelere ve mama sandalyesıne alıstırmak buyuk rahatlıkBen topluyorum kim toplayacak bir yardımcımız olSa keşke valla sırf bu Yüzden zengin olmak istiyorum
Hayır yapma dur dedikçe atıyor kendini yere ağlıyor ve ben ağlama sesine Asla tahammül edemiyorum bunaltıyor beni artık
Eşim Sağolsun her işi yapar beni en çok o rahatlatıyor o olmasa zaten depresyona girerdim
Yemeği de kendi Yemeğe alıştı Yediği kadar sağa sola da döküyor çok sinir oluyorum ama napayım böyle geldi gidiyor hiç değilse o yerken bende yiyorum veya uyurken ben Yemişsem o yerken bende mutfağı topluyorum ordan bi zaman kazanıyorum
Ben kahvaltı hazırlarken dolabın alt katını açıp herşeyi indiriyor yere Yağı döktü mamayı Döktü tabak kırdı hiç durmuyor hiç bunlar için kızmam ama dediğim gibi ağlama sesine tahammül edemiyorum
Bızımkı anlamıyr yaadem.gunesci seni:)bende buzamaana kadr hic engellemedim.herseye dokundu ben. Yanidayken sadece prizler sicak seyler ve kesici aletlerde yapma diyorum oda.anliyor durumda bir Gariplik oldugunu bazende sallamıyor ama öğrenecek İnşallah
)
cnm sen cıcıbebelı sut nıye verıyorsun kı??Gunaydinlar kizlar oglum dun ikindide 4de yatti sabah 7 bucukta uyandi niye okadr uyudu acaba anlmadik gitti 1 2 defa daha boyle yapmisti ama sasirdim yani
gece 2 biberon cicibebeli sut icti sabhda babasi uyandrdi artk keyfide gayet yerinde normlde 7de uyanmasi lazimdi biseler yer 8 bucukda yatardi tekrar
Gunaydinlar kizlar oglum dun ikindide 4de yatti sabah 7 bucukta uyandi niye okadr uyudu acaba anlmadik gitti 1 2 defa daha boyle yapmisti ama sasirdim yani
gece 2 biberon cicibebeli sut icti sabhda babasi uyandrdi artk keyfide gayet yerinde normlde 7de uyanmasi lazimdi biseler yer 8 bucukda yatardi tekrar
Emmeye düşkün bir bebeğin gece beslenmesini nasıl kesicez peki. Gece kalkıyor sırf emme refleksi yüzünden butun gece ağlatıcakmıyız? Benim oğlum emmeden kesinlikle uyumuyor gece de cok denedim 5 dk emince geri uyuyor ama emzirmezsem asls uyumuyor. Kalkmazsa uyandırmıyorum tabiki ama kalkıyor. Kızım kalkmazdı mesela uyurdu.Öncelikle merhaba, forumlar arasında dolaşırken gördüm yazınızı. bebeğinize şu dönemlerde verebileceğiniz en tehlikeli yiyecek cicibebe, ayrıca 1 yaşında bir bebeğin artık gece beslenmesini kesmiş olması gerekiyor. Sizinle akşam yemeğini yiyerek, uyku saatinde de uyuması gerekiyor. Gece yatmadan en az 2 saat önce beslenmesinin bitmiş olması önemli, gece beslenmesi erken diş çürüklerine ve ileride mide rahatsızlıklarına sebep olmaktadır. Geç kalmayın derim. Saygılar.
Ne güzel uyumuş işte ben 3 saatlik uykuylayım şu snGunaydinlar kizlar oglum dun ikindide 4de yatti sabah 7 bucukta uyandi niye okadr uyudu acaba anlmadik gitti 1 2 defa daha boyle yapmisti ama sasirdim yani
ALLAH kolaylık versin canım ama yapacak bişey yok benik kızım 10 aylık olana kadar hiç hareketi yoktu ama sonrası aynı sizinki gibi bu aylarda çok normal çocugun karıştırma ve merak dönemi oluyor bi süre sonra duruluyorlar bu kış böyle geçirecez kızlar yaza dışarıda oynamaya başlayınca geçiyor ben büyük kızımdan biliyorum.Sevgili kasim anneleri ben cildircam artik ya hic durmuyor oğlum, 11 aylik yürüdü..15 inde yasina girecek ama dur yapma etme anlamiyor , ben mi yanlis düşünüyorum birseye cıssss deyince israrla ,yapmamasi lazim değil mi...hic ama hic durmuyor kafayi yicem artik ya bütün bebeklermi boyle , artik yasamakdanda sikildim resmen...uykusu var uyumuyor, karnini doyuruyorum mutlu olmuyor.tvye bakiyor diye tvyi acmiyorum bir suru oyuncagi var oturuyorum oynuyorum ben kalkinca bitti..değişik oyunlar oyuncaklar yapıyoruz oda yok....gözümdeki gozlugumu falan almaya calisiyor habire
Yardim edin nolur nasil oyalayabilirim
gece sütünü bende çok doğru bulmuyorum yatarken karını doyurup yatırmak daha doğru geliyor bana gece sütü çok uzun süren bi alışkanlık haline geliyorNe güzel uyumuş işte ben 3 saatlik uykuylayım şu snCanım eğer kendi uyanmıyorsa gece süt verme bence aluşmasın buyuyunce de aynı seyı isteyecek
bende yeni oldum adetKızlar hala adet olmayan var öı bnm gıbı
Dıktor ılac baslayalım dedı sutum azalır dıye ıstemedm
Naptınız dr gıttınız mı
ALLAH hayırlı ömürler nasip etsin acılarını bizlere yaşatmasın inşallah tekrar o duyguyu sana yaşatmayı nasip etsin rabbimİyi akşamlar annişlerr
Bi kaç gündür giremedim.yusuf eren hastalandı üç gün ateşini düşürmeye çalıştık.doktora gittik iki kere düşmedi ateş.kan idrar temiz çıktı çok şükür viral enfeksiyon dedi.ilk gittiğimizde calpolle fitille düştü biraz gecesi yine ateş bu sefer iğne ve antibiyotik verdi şimdi iyiyiz çok şükür.
Arada doğum gününüde atlattık rahatsızdı bişey anlayamadım erteleyemedikte hazırlık yapmıştım ,atlattık çok şükürr.
Bugün doğum günü yavrumun.
Hamileliğimi anlamadım tüp bebek fazla hareket yok dedilerr
Doğumunu anlayamadım acil
doğum yaptım..
Kucağıma alamadım bir ay küvözde kaldı..
Çok şükür rabbime on iki sene sonra beni evlat sahibi yaptı.bugünüme çok şükürr.rabbim isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın.
Evlatlarımıza önce sağlık sonrada huzur mutluluk yaşamda gerekli herşey için kolaylık versin.
İyiki doğdular iyiki varlar ömrümüze ömür kattılar
geçmiş olsun bizdede oldu uyurken olmasının sebebi geniz akıntısından dolayı bende götürmedim doktora direndim ama çok uzun sürdü en sonunda götürdük 1 aya yakın sürdü nerdeyseKızlar Emir çok kötü oksuruyor uyurken hele... sürekli öksürük. Doktora alsam mi yarin acaba... yoksa evde mi duzeltmeye calissam.. uyanikken çok birseyi yok ama uyudumu baslior. Bilemedim ya..
Canım benim oğlum da kızım da öyle. Geniz akıntısı var seninkinin de sanıyım gece geriye aktıgı ıcın öksğrtüyor. oğluma brycanil Kullandım biraz doktor onu soylemişti balgamı söktürüyor. ama sen yine de kafana göre kullanma. Ben bişey okudum 1 kaşık tereyağını eritip aynı ölçüde pekmezle karıstırıp ılıkken içiriyorsun 1 tatlı kaşığı kadar. Biraz kesti öksürüğü komşum da aynı karışıma çörekotu yağı karıştırıp sırtına göğsüne sürmüş. Çörek otunu da kaynatıp suyunu içirebilirsin dene istersen bunları. Düzelmezse götür ciğerlere inmesin. Bizim abla başladı once sonra oğlana gectı birbirlerinw bulaştırıyorlar surekli bır turlu gecıremedık öksürüğü. Cuma gunu 1 yaş kontrolümüz var onu bekliyorum ben de.
valla bizde yeni başladı ondan bende biraz ugrasacam inşallah gerek kalmazgeçmiş olsun bizdede oldu uyurken olmasının sebebi geniz akıntısından dolayı bende götürmedim doktora direndim ama çok uzun sürdü en sonunda götürdük 1 aya yakın sürdü nerdeyse
cnm sen cıcıbebelı sut nıye verıyorsun kı??
gecen cnm cektı marketten aldım cıcıbebe yedım
okadar sekerlı kı mıdem bulandı
okadar sekerlı seyı cocuklara verene kzııyrm ben
sade sut ıcsın ne bıleyım ya da meyvelı sut yap
bıskuvı ne dıye verıyorsun
valla yanlıs anlamayın ama
ogluma ne ekmeklı yemek suyu yedırdım
ne bıskıvu
yedıgı tek hazır sey labne peynırı oldu
kılosuda gelısımıde gayet ıyı
demekkı onları yemese de cocuk gayet ıyı buyuyor
bu arada ekmek vermıyorr degılım, elıne verıyrm kendı yıyor mınık mınık
ama hanı bazı kesım var ya yemek suyuna ekmek dograyıp yedırır
oyle vermıyorum
yemek yanında da vermıyorum
aralarda mama sandalyesınde otururken yer
Ihlamur verdim fakat viks.yok şuan evde. Uyku saati geldi uyansin gidip alırım valla hemen.Canım ıhlamur falan verdin mi? Biraz viks sürebilirsin topuklarinaa boğazboğazını yumuşatır.
canım çok sağol 10 yıl lafı kafama takılıyordu aydınlandım.10 yıl ve 56 yas krıterı var emelılık ıcın, ıkısı saglandıgında emeklı olunabılıyor.
10 yıldan uzun tabıkı kalınabılır sıstemde, ne kadar kalırsan o kadar avantaj saglıyor
en makulu mınımum 10 yıl kalmakta zaten
ve şöyle bırsey var, dıyelım durumunuz musaıt olmadı, dondurabılıyorsunuz odemelerınızı sonra tekrar devam edebılıyorsunuz falan fılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?