- 4 Nisan 2014
- 527
- 667
- 133
Teşekkür ederim cevabın için. yapıp yapmamak konusunda kararsızdım cünkü faiz durumundan dolayı.Hayır, o para devletın verdıgı tesvık
O sısteme dahıl olup bırıkım yapılaın dıye
Devlet zaten 100 yatırdın al 25 senın demıyor
Sıstemde kaldıkca parayı hak edıyorsun
Yanı 10 yılda yuzde 65 ı gıbı bı rakam hakedılıyor, o da sıstemde uzun yıllar kalmayı tesvık ettıgı ıcın
Mesela on yıl sonunda 40000 liran var 10000 tl devlet tesvıkının 6500 lirasını devlet yatırıyor hesabını( sıstemden cıkarken)
Cok gecmiş olsun tekrar. Burnunun akması iyi akmaması daha kötü canım kulaga gidebilir allah korusun. İnşallah düzelir biranönce.Canim dün aksam pekmez ve tereyağını yaptim dedigin gibi biraz kesio ama sonra tekrar devam ediyor. Bu sabah bayağı bir burnu akmaya başladı. Ihlamur da yaptim bakalım rahatlamazsa alacam dr a.
Dediğin ilac onda küçükken yan etki yaptı ayağı elektrik vermiş gibi titredi. Ustelik dr kontrolunde verdik.Daha da tövbe. Zaten bu sebepten dr a almak istemiyorum ilaç kullanmasını istemiyorum çünkü.
Canm ben cicibebeyi kendim yapiyrum pekmezli ama tam bugday ekmegini tereyagldm firinldm robottn cektim vermeye basldm ama norml ekmekte dogruyrdm corbalarna bazencnm sen cıcıbebelı sut nıye verıyorsun kı??
gecen cnm cektı marketten aldım cıcıbebe yedım
okadar sekerlı kı mıdem bulandı
okadar sekerlı seyı cocuklara verene kzııyrm ben
sade sut ıcsın ne bıleyım ya da meyvelı sut yap
bıskuvı ne dıye verıyorsun
valla yanlıs anlamayın ama
ogluma ne ekmeklı yemek suyu yedırdım
ne bıskıvu
yedıgı tek hazır sey labne peynırı oldu
kılosuda gelısımıde gayet ıyı
demekkı onları yemese de cocuk gayet ıyı buyuyor
bu arada ekmek vermıyorr degılım, elıne verıyrm kendı yıyor mınık mınık
ama hanı bazı kesım var ya yemek suyuna ekmek dograyıp yedırır
oyle vermıyorum
yemek yanında da vermıyorum
aralarda mama sandalyesınde otururken yer
vay benim kaderdaşım selamlar.seni kendim gibi anlıyor ve biliyorum benimde 12 sene sonra oldu ve öğrendiğim günden doğana kadar her saatim korkuyla geçti ama çok şükür ki 1 yaşına getirdik.artık evimizde çocuk sesi var Allahıma mad olsun milyonlarcaİyi akşamlar annişlerr
Bi kaç gündür giremedim.yusuf eren hastalandı üç gün ateşini düşürmeye çalıştık.doktora gittik iki kere düşmedi ateş.kan idrar temiz çıktı çok şükür viral enfeksiyon dedi.ilk gittiğimizde calpolle fitille düştü biraz gecesi yine ateş bu sefer iğne ve antibiyotik verdi şimdi iyiyiz çok şükür.
Arada doğum gününüde atlattık rahatsızdı bişey anlayamadım erteleyemedikte hazırlık yapmıştım ,atlattık çok şükürr.
Bugün doğum günü yavrumun.
Hamileliğimi anlamadım tüp bebek fazla hareket yok dedilerr
Doğumunu anlayamadım acil
doğum yaptım..
Kucağıma alamadım bir ay küvözde kaldı..
Çok şükür rabbime on iki sene sonra beni evlat sahibi yaptı.bugünüme çok şükürr.rabbim isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın.
Evlatlarımıza önce sağlık sonrada huzur mutluluk yaşamda gerekli herşey için kolaylık versin.
İyiki doğdular iyiki varlar ömrümüze ömür kattılar
insallah tereyağı eritip içine pekmez koyup hafif ılık vermek cok iyi gelitor bide çörek otunun kaynatıp içine biraz bal koymakta işe yarıyor daha yeniyken bunları dene bencevalla bizde yeni başladı ondan bende biraz ugrasacam inşallah gerek kalmaz
sen herşeyin üstesinden gelirsin arkadaşım.şimdiden nice yıllara.doğum günü şarkısını berksan iyi doğdun iyi ki varsın yap ben onu çaldırdım çok güzel oldu canımslm canlar...
hepinizi tek tek öptümmm..
beybiler nasıl bakalım..
oyy ben çok yoğunum yaa koşturmaca tam gaz devam..
bu hafta süt iznim bitiyor çok üzgünüm o yüzden haftaya tam güne geçeceğim..kalbim falan sıkışıyor..
oğlumun doğum günü var c.tesi günü onun heyecanınu bile bastırıyor bu durum..
en son hazırlıklarıda atayım size birazdan bakalım hepsi birleşince nasıl olacak
ayy valla iiy akıl ettin ben müzik falan düşünmemiştimm..süpersin çok saol şekeirmsen herşeyin üstesinden gelirsin arkadaşım.şimdiden nice yıllara.doğum günü şarkısını berksan iyi doğdun iyi ki varsın yap ben onu çaldırdım çok güzel oldu canım
yürü be seni kim tutarÇok güzel yazmışsınız. Yazmadan edemedim. Bu zamanları bir daha olmayacak çok ozleyecegiz hatta çok garip ama ağlayarak geçirdiğim gazlı zamanlarını bile özlüyorum. Ben de kendine zarar verecek bi durum yoksa müdahale etmiyorum. Merak duygularını oldurmemek gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca çok egleniyorum evin altını üstüne getirirken yeni bişey kesfedip de mutlu olunca. O da geçenlerde krem kutusunu açmış yatağı saçları etraf hep krem ve nasıl gülüyor. Hemen fotoğraflarını çektim biraz da ben alıp sürdüm gülmeye devam ettik. Ev gocuyor ama ne gam.
Canm ben gec kalma derim gotr dr ben hepsni yaptim nerdeyse bi viks bitti ihlamur corek otu bal pekmz hatta siyah turpun icene bal koyuyrsn ya onu bile verdim gecmedi hafifliyrda cozum olmuyr bugn 3 gunu ilaclarin inanilmaz faydasi var evet son care ilac ama ben pismn oldm goturmedigimeIhlamur verdim fakat viks.yok şuan evde. Uyku saati geldi uyansin gidip alırım valla hemen.
bu ne YAMAN bir oğlan.Iste bende aynen böyleyim yoğurtu ben Yicem dedi geçen verdim Kaşık ve kâseyi eline tabi heryer yoğurt ama gözleri parlıyordu mutluluktan banyo yatırmadan kovada ki suyla oynamak istedi heryer su oldu parke de kabarmış sudancanları Sağolsun engelleyip Hırçın olsun istemiyorum tabi kendine zarar verecek şeylere hayır diyorum
cnm bayıldımEki Görüntüle 1685307
Eki Görüntüle 1685308 bu mustafa 1 yaşında şeklinde olacak..1 rakamının yanında iki tane bıyık var..
Eki Görüntüle 1685309
Eki Görüntüle 1685316
Eki Görüntüle 1685317
Eki Görüntüle 1685318
buda afişimiz ama ben bunda yazı istemedim..salonuma asacağım ve hep orada kalacak inşş Eki Görüntüle 1685320
cok pardon cnm tepkımden o zamanCanm ben cicibebeyi kendim yapiyrum pekmezli ama tam bugday ekmegini tereyagldm firinldm robottn cektim vermeye basldm ama norml ekmekte dogruyrdm corbalarna bazen
canım bu olay tamamen psikolojik. sanki yaparsan bebeğine ihanet olacak diye bilinç altında bir duygu oluşuyor.diğer hususta bebek olmazdan önceki gibi rahat ve uzun zamanını o iş için ayıramaman. tam niyetine giriyoruz eşimle oğlum başlıyor yattığı odadan ağlamaya. bir kaç kez insan bölününce canı da çekmez oluyor haliyle. diğer husus ta herifin gelsin yiğidini görünce coşarsınBıde kızlar ozel olacak ama bu konuları ben kımseyle konusamam sıze sormakan baska carem yok
Bnm hıc ıstegım yok
Duzelmıyor
On yıl olmasa neden olmadı demeyecek boyuttayım
Bu durum ne zaman duzelır
Esım bı bucuk aydır yok
Gelecek ıkı hafta sonra
Of ne rahattım modlarındayım o derece
Istemıyrm hıc
Normal beyaz un bile yok hatta icinde tam bugday unu ile yapiyorumcok pardon cnm tepkımden o zaman
cicibebe dıyınce hazır sandım
Gunaydinlar kizlar oglum dun ikindide 4de yatti sabah 7 bucukta uyandi niye okadr uyudu acaba anlmadik gitti 1 2 defa daha boyle yapmisti ama sasirdim yani
gece 2 biberon cicibebeli sut icti sabhda babasi uyandrdi artk keyfide gayet yerinde normlde 7de uyanmasi lazimdi biseler yer 8 bucukda yatardi tekrar
cnm sen cıcıbebelı sut nıye verıyorsun kı??
gecen cnm cektı marketten aldım cıcıbebe yedım
okadar sekerlı kı mıdem bulandı
okadar sekerlı seyı cocuklara verene kzııyrm ben
sade sut ıcsın ne bıleyım ya da meyvelı sut yap
bıskuvı ne dıye verıyorsun
valla yanlıs anlamayın ama
ogluma ne ekmeklı yemek suyu yedırdım
ne bıskıvu
yedıgı tek hazır sey labne peynırı oldu
kılosuda gelısımıde gayet ıyı
demekkı onları yemese de cocuk gayet ıyı buyuyor
bu arada ekmek vermıyorr degılım, elıne verıyrm kendı yıyor mınık mınık
ama hanı bazı kesım var ya yemek suyuna ekmek dograyıp yedırır
oyle vermıyorum
yemek yanında da vermıyorum
aralarda mama sandalyesınde otururken yer
Emmeye düşkün bir bebeğin gece beslenmesini nasıl kesicez peki. Gece kalkıyor sırf emme refleksi yüzünden butun gece ağlatıcakmıyız? Benim oğlum emmeden kesinlikle uyumuyor gece de cok denedim 5 dk emince geri uyuyor ama emzirmezsem asls uyumuyor. Kalkmazsa uyandırmıyorum tabiki ama kalkıyor. Kızım kalkmazdı mesela uyurdu.
Gece beslenmeyecek diye emmek isteyen cocugu anne sütünden mahrum bırakmak ta yanlış bence.
gece sütünü bende çok doğru bulmuyorum yatarken karını doyurup yatırmak daha doğru geliyor bana gece sütü çok uzun süren bi alışkanlık haline geliyor
ayy valla iiy akıl ettin ben müzik falan düşünmemiştimm..süpersin çok saol şekeirm
0Canim ihanet degilde cocugun her defasinda saat kurar gibi uyanmasi insanda heves birakmiyr bende ayni lili gibi oldum resmn sanki bilerek yapiyr bizim firildakta :))cicuk uyanck kalsn demkten heriftede gidiyr isth:)))canım bu olay tamamen psikolojik. sanki yaparsan bebeğine ihanet olacak diye bilinç altında bir duygu oluşuyor.diğer hususta bebek olmazdan önceki gibi rahat ve uzun zamanını o iş için ayıramaman. tam niyetine giriyoruz eşimle oğlum başlıyor yattığı odadan ağlamaya. bir kaç kez insan bölününce canı da çekmez oluyor haliyle. diğer husus ta herifin gelsin yiğidini görünce coşarsın
çok güzel olmuş canım masadüzeni konseptiniz..Eki Görüntüle 1685222 Çok şükür oğlum bir yaşına girdi.inşallah kendisine ailesine ülkesine muhammet ümmetine ve tüm insanlığa hayırlı bir kul olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?