2014 Kasım Anneleri

Teşekkür ederim cevabın için. yapıp yapmamak konusunda kararsızdım cünkü faiz durumundan dolayı.

Cok gecmiş olsun tekrar. Burnunun akması iyi akmaması daha kötü canım kulaga gidebilir allah korusun. İnşallah düzelir biranönce.

Canm ben cicibebeyi kendim yapiyrum pekmezli ama tam bugday ekmegini tereyagldm firinldm robottn cektim vermeye basldm ama norml ekmekte dogruyrdm corbalarna bazen

vay benim kaderdaşım selamlar.seni kendim gibi anlıyor ve biliyorum benimde 12 sene sonra oldu ve öğrendiğim günden doğana kadar her saatim korkuyla geçti ama çok şükür ki 1 yaşına getirdik.artık evimizde çocuk sesi var Allahıma mad olsun milyonlarca

sen herşeyin üstesinden gelirsin arkadaşım.şimdiden nice yıllara.doğum günü şarkısını berksan iyi doğdun iyi ki varsın yap ben onu çaldırdım çok güzel oldu canım

sen herşeyin üstesinden gelirsin arkadaşım.şimdiden nice yıllara.doğum günü şarkısını berksan iyi doğdun iyi ki varsın yap ben onu çaldırdım çok güzel oldu canım
ayy valla iiy akıl ettin ben müzik falan düşünmemiştimm..süpersin çok saol şekeirm

Benimki gece emmek istiyince gogsumu hic birakmiyr cekince agliyrdu bende biberonada alissn die sut vermeye basldm devam sutu bazende inek sutu oyle boyle 1 aydr iciyrdu evet mutlaka 2 defa da olsa ya suya yada sute uyanyr oyle veriyorum birazda zayif olunca veriyorum iste

yürü be seni kim tutar evim battı diye krize giren annelere inat. dağıtsın evi çocuk öyle öyle öğrenecek küçük kaşifler.

Ihlamur verdim fakat viks.yok şuan evde. Uyku saati geldi uyansin gidip alırım valla hemen.
Canm ben gec kalma derim gotr dr ben hepsni yaptim nerdeyse bi viks bitti ihlamur corek otu bal pekmz hatta siyah turpun icene bal koyuyrsn ya onu bile verdim gecmedi hafifliyrda cozum olmuyr bugn 3 gunu ilaclarin inanilmaz faydasi var evet son care ilac ama ben pismn oldm goturmedigime

bu ne YAMAN bir oğlan. maşallah

Bi arkadas brikanly die bi ilac demis onu daha once bi dr bizede yazmisti ama cok zorda kalmadikca verme demisti agir bi ilac yani cok kotu olursa ver dedi bilginize

canım bu olay tamamen psikolojik. sanki yaparsan bebeğine ihanet olacak diye bilinç altında bir duygu oluşuyor.diğer hususta bebek olmazdan önceki gibi rahat ve uzun zamanını o iş için ayıramaman. tam niyetine giriyoruz eşimle oğlum başlıyor yattığı odadan ağlamaya. bir kaç kez insan bölününce canı da çekmez oluyor haliyle. diğer husus ta herifin gelsin yiğidini görünce coşarsın

cok pardon cnm tepkımden o zaman
cicibebe dıyınce hazır sandım
Normal beyaz un bile yok hatta icinde tam bugday unu ile yapiyorum
zaten gecen bi yerde okudum cicibebenn bile icine katki koyuyrlar onu bile bozmuslar cocuk yiyr yani bari ona karismayinda saf kalsn sekerden gecilmiyr dedigin gibi

ohhh nasıl uyumuş öyle ya maşallahh
çok değilmi bilemedim ben valla.

bende hazır şeyler vermiorum ama
ekmek veriorum yani çorbasına falan az da olsa katıorum
yada ufak ufak eline veriorum çok sevio valla napım.

benimkide emmee kalkıo valla napım bazen çok sık bile kalkıo
ben gündüz veremiorum die anne sütü akşam sadece emsin istiyorum
onun akşam en son 6 ya kadar beslenmesi oluo sonra sürekli emziriorum ben.

gece sütünü bende çok doğru bulmuyorum yatarken karını doyurup yatırmak daha doğru geliyor bana gece sütü çok uzun süren bi alışkanlık haline geliyor

benimki de emmeye kalkar napım gündüz veremediğim için gece
veriyorum yani yoksa hiç bir şekilde anne sütü alamaz.

ayy valla iiy akıl ettin ben müzik falan düşünmemiştimm..süpersin çok saol şekeirm

güzel olmuş cnm hepsi yaptrdın mı kendin mi yaptın bunları
bir araya gelince çok güzel oluıo ben süs çok yapamadım ufak tefek yaptım
ikramlıklarım bol oldu valla onu hiç beklemiodum ama onlar oldu balonlarla süsledim ben
baby mickeyli balonlar aynı şekilde masa örtüsü ve masa ilk yaşım vadı takım olarak.
1 yaş flama taktımm dvara 2 tarafa birde 1 yaş günüme hoş geldiniz die afiş vardı masanın orda isimli
birşey yaptıramadım aslında yaptırmıştım beğenmedi ve takmadım.netden nidirmiştim mickey mouse lu
alfabeleri arkadaş ozaltçi bastı kağıtlara ama beğenmedim kartona olsa daha iyi olutmuş değiştirmek için de vakit
yoktu olmadı...

0Canim ihanet degilde cocugun her defasinda saat kurar gibi uyanmasi insanda heves birakmiyr bende ayni lili gibi oldum resmn sanki bilerek yapiyr bizim firildakta :))cicuk uyanck kalsn demkten heriftede gidiyr isth:)))

Eki Görüntüle 1685222 Çok şükür oğlum bir yaşına girdi.inşallah kendisine ailesine ülkesine muhammet ümmetine ve tüm insanlığa hayırlı bir kul olur
çok güzel olmuş canım masadüzeni konseptiniz..
oğluşunun yaşı kutlu olsunnn..çok çok güzel bir ömrü olsun inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…