ohhh nasıl uyumuş öyle ya maşallahh
çok değilmi bilemedim ben valla.
bende hazır şeyler vermiorum ama
ekmek veriorum yani çorbasına falan az da olsa katıorum
yada ufak ufak eline veriorum çok sevio valla napım.
benimkide emmee kalkıo valla napım bazen çok sık bile kalkıo
ben gündüz veremiorum die anne sütü akşam sadece emsin istiyorum
onun akşam en son 6 ya kadar beslenmesi oluo sonra sürekli emziriorum ben.
benimki de emmeye kalkar napım gündüz veremediğim için gece
veriyorum yani yoksa hiç bir şekilde anne sütü alamaz.
güzel olmuş cnm hepsi yaptrdın mı kendin mi yaptın bunları
bir araya gelince çok güzel oluıo ben süs çok yapamadım ufak tefek yaptım
ikramlıklarım bol oldu valla onu hiç beklemiodum ama onlar oldu balonlarla süsledim ben
baby mickeyli balonlar aynı şekilde masa örtüsü ve masa ilk yaşım vadı takım olarak.
1 yaş flama taktımm dvara 2 tarafa birde 1 yaş günüme hoş geldiniz die afiş vardı masanın orda isimli
birşey yaptıramadım aslında yaptırmıştım beğenmedi ve takmadım.netden nidirmiştim mickey mouse lu
alfabeleri arkadaş ozaltçi bastı kağıtlara ama beğenmedim kartona olsa daha iyi olutmuş değiştirmek için de vakit
yoktu olmadı...
cnm bayıldım
nerden aldın bunları
çocuk uyanacak benim herifin en gıcık olduğu laf oldu.0Canim ihanet degilde cocugun her defasinda saat kurar gibi uyanmasi insanda heves birakmiyr bende ayni lili gibi oldum resmn sanki bilerek yapiyr bizim firildakta :))cicuk uyanck kalsn demkten heriftede gidiyr isth:)))
canım çıktı olarak aldım ben bunlarun çoğunu..
inşş güzel olur..
sen yaptınmı doğum gününü
canım o mustafa yazısını şişe sticerlarını kendim çıktı aldım..
diğerlerinide parti malzemeleri satan bir yerden aldım..
bütün hepsi 50 tl tuttu.. çıktılar malzemeler..
daha birkaç şeyd daha almıştımn önce eklemiştim..
toplamda 60 tl para verdim
Bıde kızlar ozel olacak ama bu konuları ben kımseyle konusamam sıze sormakan baska carem yok
Bnm hıc ıstegım yok
Duzelmıyor
On yıl olmasa neden olmadı demeyecek boyuttayım
Bu durum ne zaman duzelır
Esım bı bucuk aydır yok
Gelecek ıkı hafta sonra
Of ne rahattım modlarındayım o derece
Istemıyrm hıc
Aynen burnunun aktigini görünce rahatladim. Biraz rahat uyur inşallah artik.Cok gecmiş olsun tekrar. Burnunun akması iyi akmaması daha kötü canım kulaga gidebilir allah korusun. İnşallah düzelir biranönce.
Canim yaptim onları. Bir süre kesti sonra dewam etti. Bez isitip göğsüne koydum şimdi.insallah tereyağı eritip içine pekmez koyup hafif ılık vermek cok iyi gelitor bide çörek otunun kaynatıp içine biraz bal koymakta işe yarıyor daha yeniyken bunları dene bence
Canim evde bu gün rahatlamazsa alacagim zaten. Ama umarım rahatlar.Canm ben gec kalma derim gotr dr ben hepsni yaptim nerdeyse bi viks bitti ihlamur corek otu bal pekmz hatta siyah turpun icene bal koyuyrsn ya onu bile verdim gecmedi hafifliyrda cozum olmuyr bugn 3 gunu ilaclarin inanilmaz faydasi var evet son care ilac ama ben pismn oldm goturmedigime
canım bu olay tamamen psikolojik. sanki yaparsan bebeğine ihanet olacak diye bilinç altında bir duygu oluşuyor.diğer hususta bebek olmazdan önceki gibi rahat ve uzun zamanını o iş için ayıramaman. tam niyetine giriyoruz eşimle oğlum başlıyor yattığı odadan ağlamaya. bir kaç kez insan bölününce canı da çekmez oluyor haliyle. diğer husus ta herifin gelsin yiğidini görünce coşarsın
ben yaptım cnm pazar günü 8 kasımdı bizim
çıtkı olarak nasıl aldın bunları güzel olmuş direk kartona mı
yaptın sen mi yapıştırdın su mu vericen şişeye ben o şekilde peçete halkası
yaptım tek.
çok iyiymiş ozalitçilerde baya para alıolar aslında valla
ben balondu bayraktı afiş ti derken baya para verdim valla
böle yapamk için vaktim hiç olmadı bide tecrübesiz tabi böle oldu
2 yaşına inş.daha güzel olur..
ayy aynı durumn bizdede var..çocuk uyanacak benim herifin en gıcık olduğu laf oldu.boynuzu takmassa iyi valla
doğum günü yapacak arkadaşlar güzel bir fotoğraf makinası veya megepikseli yüksek telefonla bir kişi tüm resimleri çeksin diğer türlü siz ikram ve misafirlerle uğraşmaktan foto çekemiyorsunuz millette kendini çektiğinden güzel fotoların ve videoların sayısı az oluyor.KAMOYUNA ÖNEMLE DUYRULUR
canım sadece masaya 7-8 pet şişe su koyucam onlara yapıştırcam süs olsun diye..
peçetede iyi fikirmiş olmazsa biraz daha çıkartayım peçeteyede yapayım..
kartona değil kuşe kağıdı diyorlar parlak kalın bir kağıt çok güzel duruyor..
baya ucuza patlattım canım şükür..
senin foto varmı doğum günününden
Maşallah o kadar hızlı ki kaşla göz arasında şifonyerin üstünden almış. Ayaklarını kaldırarak heryere ulaşmaya Çalışıyor. Bunları bir araya getircez, asıl o zaman cümbüşü görSizinkilerde çok yaramaz anacım benim oğlan tam bir salon erkeği yazmak çok isterdim şuraya Nerde bi yaramazlık var ta taaaaamm orda Yamanişko
Kremi nerden bulmuşta açmış Eren ya bi gece bakımları eksikti zaten
34ist evet cok uyudu zaten dun bi farkli uyudu ha simdi uyanck die die sabh oldu bi ara uyandi yatagin basligina kadar turmandi geri cektim uyudu uyanmadi biz dedk gece boyu uyank kalack heralde neyseki rezil etmedi simdide norml duzeni gibi tekrar uyudu:)))
Iyiki dogmus ufukhan pasa cook guzel olmus hersey ikramliklar da cok olmusEki Görüntüle 1685376 Eki Görüntüle 1685377 Eki Görüntüle 1685378 Eki Görüntüle 1685379 Eki Görüntüle 1685380 Eki Görüntüle 1685381
pastamızı dayısı yaptı safranboludan geldi annem getirdi gelirken
telde ancak bu kadar genelde makineden çektik bunlar sağdan soldan çekenler işte
bu şekilde yaptık..isyan123
1 kurabiyeleri yaptmıştım uğur böcek li onlar pek çıkmamış evin köşe
duvarlarını burda göründüğü gibi balonlar taktım mickey mouse lu.masanın takımı yani.
valla bizde okadar çok çekim aleti vardı ki
pasta merasiminde çekildik işte öle çok profosyonel
çekimler olmadı tabi bizim halamız fotoya çok meraklıdır
sonradan genelde kendini çekmiş hep..
ozalitçi bastı öle mi programmı var peki
nasıl yazdın yazıları yani tasarımı nasıl yaptın böle
foto var ama asılları makinede telde pek güzel yok cnm ama atarım masamı falan.
göründüğü kadar.
Eki Görüntüle 1685376 Eki Görüntüle 1685377 Eki Görüntüle 1685378 Eki Görüntüle 1685379 Eki Görüntüle 1685380 Eki Görüntüle 1685381
telde ancak bu kadar genelde makineden çektik bunlar sağdan soldan çekenler işte
duvarlarını burda göründüğü gibi balonlar taktım mickey mouse lu.masanın takımı yani.
Csnm zaten biliyrsunuz benimiki cok uyuyan bi cocuk heo boyle zaten onceleri gunde 4 defa uyurdu simdi 3 dusurdu ama bi uyudgnda 2 3 saat uyurbu sabah kalktı gene uyudu şimdi maşallah
valla demek baya yorulmuş çocukk..
Maşallah baya çeşit yapmışsın. Herşey çok güzel görünüyorEki Görüntüle 1685376 Eki Görüntüle 1685377 Eki Görüntüle 1685378 Eki Görüntüle 1685379 Eki Görüntüle 1685380 Eki Görüntüle 1685381
Iyiki dogmus ufukhan pasa cook guzel olmus hersey ikramliklar da cok olmus
canım büyük fotokopi makinesi olan yere gittim bastılar..
bu formatlar internette var indirdim harfleri düzenledik eşimle öyle fazla uğraşmadı hepsi hazır vardı format olarak..
bence çok güzel olmuş canı pastanıza bayıldım yaniii..
bizim pastamız biraz basit olarak fotolu yaptırcaz..
kalabalık olacak çünkü meblağ baya fazla geliyor şeker hamuru olunca..
yeni yaşı kytlu olsun paşamın uzun bir ömrü olsun şansı bol olsun inşş
Maşallah baya çeşit yapmışsın. Herşey çok güzel görünüyor
perikanadi nerelerde ki acaba? Umut Arasın doğum Günü'nden sonra forumda rastlamadım hiç. Inşallah doğum günü dilediği gibi güzel geçmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?