2014 Kasım Anneleri

Kizzzlar... Bana da bebek odası baktiracaksiniz valla ya.. ne güzel şeyler varmış.

bak cnm bak neler var neler
yeterki paradan haber ver valla:):)
öle kafam karıştıki anlatamam yanii çok güzel
bi oda yapasım oğluşuma ama nasılll

sallayınca ses cıkarıyor cıngır cıngır bıde ust uste dızılebılıyor
onları dızıp yıkıyor
bıde sallıyor ses cıkartıyor dıye

kumanda ve sarj aletı favorı oyuncakları :)
Ewet baktım çok şirinler ya... fiyati da bayağı uygunmus. Beğendim bayağı. Umarım bizim kide sever...

Ya ben zaten henüz odasını ayırmayı düşünmüyorum. Almaya niyetim yok henüz. Hem kis zor olur hem Tayin çıkma ihtimali de var. Bu yaza ya da seneye yaza inşallah.

Kizlar oyuncak alacağım bizim oğluma ve fakat ne alacagimi bilemedim. Sizin önerileriniz var mıdır ?? Benimki şunu çok seviyor falan gibisinden ??

Ya da evde nasıl oyun oynuyorsunuz??
Biz çadır aldık içine de bir sepet dolusu top benim Horozcuk koltuk ve sandalye aralarına girmeye bayılıyor ne anliyorsa kafasını gözünü çarpmasın diye çadır aldık içinde oynuyor sadece reklamlarda çıkıyor dışarı birde salincagimiz var

Dolabı kendin yaptiracaksan üst kısma sandıkta yaptırabilirsin kullanmadiklarini koymak için çok işe yarıyor.

Ya ben zaten henüz odasını ayırmayı düşünmüyorum. Almaya niyetim yok henüz. Hem kis zor olur hem Tayin çıkma ihtimali de var. Bu yaza ya da seneye yaza inşallah.

bende zaten hemen ayırmıcam canım
tek yatamaz şuan zaten 2 yaşından önce önerilmiyor.
yaza kadar belki çok fazla beklemem zaten de bakıcaz artık..

Merhaba kızlar. Gecen gün dertleşmiştim sizlerle. Poyraz ın ateşi çıkmıştı perşembe günü ertesı gnlerde devam etti. Acile görmştk burda fırat Üniversitesi acili var bize yakın. Neyse orda ıkı ayrı doktor baktı ve çocuğun kulak artı boğaz enf old söylediler. Croxilex ve ateş düşürücü kullandk calpol geralgine vs. Ama fazla vermedim bnları antbıyotk düzenli aldı. Dün de vucudunda kırmızı döküntüler oldu sadece karın ve sırt ilacı kestm sabah erknden ıyı bir çock dr gittk. Muayene etti ve 6.hastalık diye bi teşhis koydu. Dışardan ıyı hylu bı Virus almş.ilaçlar kesti ve antihistaminik yanı alrji ilacı içsin sadece dedi. Peki ben şimdi sitemimi kıme yapacam? hçbçy bilmediğim için kendime mi? o acilde bekleyen yeni yetme doktorlara mı???boşu boşuna o kadar ilaç içti lanet olsun bu anlamz bu bolbeleş insanlara. Bı kızarklık var dıyolar hemn antibiyotik. Alerjik dökntymş meğer boğazda

Canim acil eğer cocuk Hastanesi acili degilse ben almamaya özen gösteriyorum. Çünkü diğerinde genellikle pratisyen hekim duruyor. Ve Maalesef bizimde bir acil vakamiz oldu.39 derece ates, Huysuzluk ve sürekli aglamasindan dolayi almıştım bana kabız olduğunu söylemişti ve cocugum gün içinde 2 defa yapmıştı o zmn. Kabiz olsaydi yapmazdi dedim kabiz hanimefendi ve gazi var ondan ağlıyor demişti. Üstüne ustluk kabiz olduğu için makatindan jel vermislerdi oğluma. Ertesi gun aldigimizda dr a bagirsak enfeksiyonu oldugunu soyledi cocukta. jel yüzünden kakasini yaparken kan geliyordu icerden zedelemisti oğlumu ve biz o yüzden bin bir türlü tahlil yaptik cocugun alerjisi var sandık. Kac ay doktor doktor gezdik. Ve hepsi bosunaydi.

Gecen gun kizim hastalanmiyo dedim nazar degdirdim resmen ya atesi var bugun yavrumun umarim distendir ama disten olunca butun vucut sicak olmuyodu dimi

Bizimkide oyle demek hepsi ayni
Yerde otururken bacaklarimin altindan geciyo hemen cok tatlilar

Bizim gittiğimz güya cocuk acil
Ben onlardan daha bilgiliyim.emin ol
.biri dıyı kulakta enf var dıgerı dıyor yok. Karşmzda tartışmadan tut yanlış teşhis den çık herşey geldı bır haftada başımıza. 6.hastalık okudum da noktasına virgülüne varana kadar bütün semptomları taşıdı poyraz. Allah razı olsun bugn ki doktordan uzman hekim funda oğuz.

Aslında boşuna demiyorlar, en ıyı dr bebeğin annesidr o hisseder. Gerçekten oyle
Yeter kı ondan gelen sinyalleri ıyı okuyalım.baksana sende eminsin o durumun yanlş olduğuna ama bı yandn da doktordur ya dur güveneym diyosun. Sonuç hüsran

Cok gecmis olsn canm bidaha yasamzsnz insallh boyle talihsizlikler aciksaci ben aciledee saglik ocagndaki dr larada hiccc guvenmiyorum gercktn bazen sasiyrum nasil dr olmslr acaba die hepsi degil tabi

Salıncak nasil birsey canim? Şu mama sandalyeli olanlardan mi? Gecen gun birini inceledim.onlardan mi acaba.? Birde çadır bebekler için mi? Nasil birşey?

O doktor o gün cocuguma acilde igne yapip, fitil vermişti ve ben kullanmak istemedim. Bu çocuğun rahatsızlığı başka diye niye fitil veriyim dedim eşime. Eşimle üstüne bu yuzden tartıştık. Dr 'a guvenmiyirmusun neden kullanmiyorsun ondan daha mi iyi bileceksin diye. O jeli verirken dr ile tartismistim gene. Üstüne esim o yuzden de kizdi. Guvenmiyirsun neden dr a aliyorsun demişti.
Ertesi sabah direk cocuk dr'una anlattım olanları. Dr kabiz olmadığını bildigi halde neden böyle bir şey yapmasina izin verdiniz dedi.. o gün anladim acile mümkün olduğunca almamam gerektiğini.

Ya bul-tak hiic ilgisini çekmiyor ,araba da aynı şekilde. Sadece toplari ile oynuyor. Uzun süredir onunla oynadığı için artik onu oyalamamaya başladı fisher price tombikler nasilmis bi bakiyim hemen..
Arkadaşım doğum günü hediyesi ahşap kuleler almış sevdi baya tabi uzun süre oyalamıyor ama üst üste diziyor

Eklentiler

• image.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…