Kizzzlar... Bana da bebek odası baktiracaksiniz valla ya.. ne güzel şeyler varmış.
Ewet baktım çok şirinler ya... fiyati da bayağı uygunmus. Beğendim bayağı. Umarım bizim kide sever...sallayınca ses cıkarıyor cıngır cıngır bıde ust uste dızılebılıyor
onları dızıp yıkıyor
bıde sallıyor ses cıkartıyor dıye
kumanda ve sarj aletı favorı oyuncakları :)
Ya ben zaten henüz odasını ayırmayı düşünmüyorum. Almaya niyetim yok henüz. Hem kis zor olur hem Tayin çıkma ihtimali de var. Bu yaza ya da seneye yaza inşallah.bak cnm bak neler var neler
yeterki paradan haber ver valla:):)
öle kafam karıştıki anlatamam yanii çok güzel
bi oda yapasım oğluşuma amanasılll
Biz çadır aldık içine de bir sepet dolusu top benim Horozcuk koltuk ve sandalye aralarına girmeye bayılıyor ne anliyorsa kafasını gözünü çarpmasın diye çadır aldık içinde oynuyor sadece reklamlarda çıkıyor dışarı birde salincagimiz varKizlar oyuncak alacağım bizim oğluma ve fakat ne alacagimi bilemedim. Sizin önerileriniz var mıdır ?? Benimki şunu çok seviyor falan gibisinden ??
Ya da evde nasıl oyun oynuyorsunuz??
Dolabı kendin yaptiracaksan üst kısma sandıkta yaptırabilirsin kullanmadiklarini koymak için çok işe yarıyor.bak cnm bak neler var neler
yeterki paradan haber ver valla:):)
öle kafam karıştıki anlatamam yanii çok güzel
bi oda yapasım oğluşuma amanasılll
Ya ben zaten henüz odasını ayırmayı düşünmüyorum. Almaya niyetim yok henüz. Hem kis zor olur hem Tayin çıkma ihtimali de var. Bu yaza ya da seneye yaza inşallah.
Canim acil eğer cocuk Hastanesi acili degilse ben almamaya özen gösteriyorum. Çünkü diğerinde genellikle pratisyen hekim duruyor. Ve Maalesef bizimde bir acil vakamiz oldu.39 derece ates, Huysuzluk ve sürekli aglamasindan dolayi almıştım bana kabız olduğunu söylemişti ve cocugum gün içinde 2 defa yapmıştı o zmn. Kabiz olsaydi yapmazdi dedim kabiz hanimefendi ve gazi var ondan ağlıyor demişti. Üstüne ustluk kabiz olduğu için makatindan jel vermislerdi oğluma. Ertesi gun aldigimizda dr a bagirsak enfeksiyonu oldugunu soyledi cocukta. jel yüzünden kakasini yaparken kan geliyordu icerden zedelemisti oğlumu ve biz o yüzden bin bir türlü tahlil yaptik cocugun alerjisi var sandık. Kac ay doktor doktor gezdik. Ve hepsi bosunaydi.Merhaba kızlar. Gecen gün dertleşmiştim sizlerle. Poyraz ın ateşi çıkmıştı perşembe günü ertesı gnlerde devam etti. Acile görmştk burda fırat Üniversitesi acili var bize yakın. Neyse orda ıkı ayrı doktor baktı ve çocuğun kulak artı boğaz enf old söylediler. Croxilex ve ateş düşürücü kullandk calpol geralgine vs. Ama fazla vermedim bnları antbıyotk düzenli aldı. Dün de vucudunda kırmızı döküntüler oldu sadece karın ve sırt ilacı kestm sabah erknden ıyı bir çock dr gittk. Muayene etti ve 6.hastalık diye bi teşhis koydu. Dışardan ıyı hylu bı Virus almş.ilaçlar kesti ve antihistaminik yanı alrji ilacı içsin sadece dedi. Peki ben şimdi sitemimi kıme yapacam? hçbçy bilmediğim için kendime mi? o acilde bekleyen yeni yetme doktorlara mı???boşu boşuna o kadar ilaç içti lanet olsun bu anlamz bu bolbeleş insanlara. Bı kızarklık var dıyolar hemn antibiyotik. Alerjik dökntymş meğer boğazda
Bizimkide oyle demek hepsi ayniBiz çadır aldık içine de bir sepet dolusu top benim Horozcuk koltuk ve sandalye aralarına girmeye bayılıyor ne anliyorsa kafasını gözünü çarpmasın diye çadır aldık içinde oynuyor sadece reklamlarda çıkıyor dışarı birde salincagimiz var
Bizim gittiğimz güya cocuk acilCanim acil eğer cocuk Hastanesi acili degilse ben almamaya özen gösteriyorum. Çünkü diğerinde genellikle pratisyen hekim duruyor. Ve Maalesef bizimde bir acil vakamiz oldu.39 derece ates, Huysuzluk ve sürekli aglamasindan dolayi almıştım bana kabız olduğunu söylemişti ve cocugum gün içinde 2 defa yapmıştı o zmn. Kabiz olsaydi yapmazdi dedim kabiz hanimefendi ve gazi var ondan ağlıyor demişti. Üstüne ustluk kabiz olduğu için makatindan jel vermislerdi oğluma. Ertesi gun aldigimizda dr a bagirsak enfeksiyonu oldugunu soyledi cocukta. jel yüzünden kakasini yaparken kan geliyordu icerden zedelemisti oğlumu ve biz o yüzden bin bir türlü tahlil yaptik cocugun alerjisi var sandık. Kac ay doktor doktor gezdik. Ve hepsi bosunaydi.
Aslında boşuna demiyorlar, en ıyı dr bebeğin annesidr o hisseder. Gerçekten oyleCanim acil eğer cocuk Hastanesi acili degilse ben almamaya özen gösteriyorum. Çünkü diğerinde genellikle pratisyen hekim duruyor. Ve Maalesef bizimde bir acil vakamiz oldu.39 derece ates, Huysuzluk ve sürekli aglamasindan dolayi almıştım bana kabız olduğunu söylemişti ve cocugum gün içinde 2 defa yapmıştı o zmn. Kabiz olsaydi yapmazdi dedim kabiz hanimefendi ve gazi var ondan ağlıyor demişti. Üstüne ustluk kabiz olduğu için makatindan jel vermislerdi oğluma. Ertesi gun aldigimizda dr a bagirsak enfeksiyonu oldugunu soyledi cocukta. jel yüzünden kakasini yaparken kan geliyordu icerden zedelemisti oğlumu ve biz o yüzden bin bir türlü tahlil yaptik cocugun alerjisi var sandık. Kac ay doktor doktor gezdik. Ve hepsi bosunaydi.
Cok gecmis olsn canm bidaha yasamzsnz insallh boyle talihsizlikler aciksaci ben aciledee saglik ocagndaki dr larada hiccc guvenmiyorum gercktn bazen sasiyrum nasil dr olmslr acaba die hepsi degil tabiAslında boşuna demiyorlar, en ıyı dr bebeğin annesidr o hisseder. Gerçekten oyle
Yeter kı ondan gelen sinyalleri ıyı okuyalım.baksana sende eminsin o durumun yanlş olduğuna ama bı yandn da doktordur ya dur güveneym diyosun. Sonuç hüsran
Biz çadır aldık içine de bir sepet dolusu top benim Horozcuk koltuk ve sandalye aralarına girmeye bayılıyor ne anliyorsa kafasını gözünü çarpmasın diye çadır aldık içinde oynuyor sadece reklamlarda çıkıyor dışarı birde salincagimiz var
Aslında boşuna demiyorlar, en ıyı dr bebeğin annesidr o hisseder. Gerçekten oyle
Yeter kı ondan gelen sinyalleri ıyı okuyalım.baksana sende eminsin o durumun yanlş olduğuna ama bı yandn da doktordur ya dur güveneym diyosun. Sonuç hüsran
Evet Fırında 15-20 dk kadar durdu. Arkası tam kurumamıştı, ben de gündüz Güneş olunca balkonda bekletiyorum. Artık tamamen kurudu sayılırfırındamı yaptın cnm güzel olmuşş.
elini yerim ben onun..
Harika olmuş canım benim Rabbim nice yaşlarını göstersin inşallah
Arkadaşım doğum günü hediyesi ahşap kuleler almış sevdi baya tabi uzun süre oyalamıyor ama üst üste diziyorYa bul-tak hiic ilgisini çekmiyor ,araba da aynı şekilde. Sadece toplari ile oynuyor. Uzun süredir onunla oynadığı için artik onu oyalamamaya başladıfisher price tombikler nasilmis bi bakiyim hemen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?