çok geçmiş olsunSağolun kızlar. Malesef Oğluma Dr yatış verdi, 2 gece hastanede kaldık. Birşey yemediği için serumla beslediler yavrumu. Doğum Günü'nden sonraki gün hastalandı, Dr birisinden bulaştığını söyledi. Doğum Gününe hasta olduğu halde gelenlere o kadar sinirliyim ki.. Onların yüzünden Minicik yavrumun bedenine bir Sürü ilaç yükledilerŞuan Ateş'i yok çok şükür ama kulak Boğaz iltihabı var ve sesi ağlamaktan kısıldı. Şu son 1 hafta rezillik çekti yavrum. Bundan sonra doğum Günlerini bu şekilde kutlamayı düşünmüyorum. Tabi ki şükrediyorum, ne hastalar var. Rabbim beterinden korusun diyorum. tethyss dişin için çok geçmiş olsun, ben de hamilelikte diş ağrısından çok çektim. Şuan da da ara ara ağrıyor, Röntgen çekilmesi gerekiyor, bir de korku var tabi o yüzden henüz tedavi olmadım. @berraq bizim yaşadıklarımıza benzer Şeyler yaşamışsınız, çok geçmiş olsun. Nasıl yavrun şimdi, inşallah daha iyidir.
sagol canim insallah eksik olma..Canım ya...
Allah yardımcın olsun...
Okurken hepsi gözümde canlandı..
Oğlumu düşündüm..
Gerçekten işin ne kadar zor..
O yavru için de çok zor..
Biran önce atlatın inşallah bu zor durumu...
Amin canim.. Yaklasik 10 aydir diyetteydik cok sukur gitmemisti sütüm ama kizim aniden birakinca ben de neye ugradigimi sasirdim sen emzirirsin daha uzun sure insallah canim..Inan seni o kadar ii anliorumki ben sukur emziriorum ama arastirmalarima gore nedense bu sut alerjisi diyetinde hep annelerin sutu kesilmis yada bebek emmeyi reddetms bende korkuorm ole olacak die.. Basima bole birsey gelinceye kadar hayatimizda sut urunlerinin bu kadar onemi oldugunu hayatimizda bu kadar var oldugunu bilmiordum.. Esim bizim bu durumumuzu unutup hazir ayran almis gelmis canim cekti diye aksam eymen normalde bayilirdi ayrana normaldee hic birseyi agzina goturmeyen cocuk sen posetlern icinden ayran bardagini bul bole icmeye caliordu agzina goturup goturup elinden zorla almak zorunda olmak o kadar zoruma gitti kii .. Rabbim yardimcimiz olsun
Ah sorma arkadasim ilk günler ben de konduramamistim tum belirtiler alerjiydi ama yok degildir diyordum ben.. Cok sukur sizinki degilmis..allah yardımcınız olsun canım
bizimde ilk başlarda bi ishal olmuştu yavrum alerji oldu sanmıştım ve o günlerimi unutmuyorum mahvolmuştum napıcam diye çok şükür değilmiş
o mamaları bende araştırmıştım ozamanlar
inşallah biranönce geçer canım ya
Sebze yiyor canim et olarak da kuzu eti.. Dana etinin capraz alerjisi varmis.. Yuzde sekseni 2yasinda geciyormus insallah gecer.. Ocakta bir cay kasigi yogurt denemesi yapip gidecegiz doktora..ay cnm ya valla içim acıo sen böyle yazarken
kıyamam kuzuma yaa nolcak ki böyle bir çözümü olmalı yani.
bende gündüz veremiom anne sütü diye üzülüorum hep
ama en azından akşam veriyorum yada yoğurt vs yiyebiliyor.
doktor ne diyo peki duruma.sıkma canını yavrumun kaderide buymuş.
sebze et vs falan yiyo dimi sadece süt ürünlerini yemio sende onlardan
ver napıcan mamaya da alışır belki biraz zaman ver.
İnsallah canim cok sagol..İnşallah bir an once geçer su alerji illeti canim efsun
insallah canim icten duygularin icin cok sagol.. Rabbim hicbir yavruya dermansiz dert vermesin..Merhaba. Cumartesi bu yazıyı okuduktn sonra cevaplamak istedim. Birden sayfa gitti, teknik sorun oluşmuş falan. Yenigirdim açılmış :):) canım üzme kendini allah büyüktür bi kapıyı kapatr bin kapıyı açar. Okurken zaten doluydum bide yazdjlarn beni etkıleynce ağladım çünkü poyraz 3 gün ateşler için de yandı.
Hangi anne ağlamaz ki?hangi anne empati kurmaz?ha senin çocuğun ha benm çocuğm hiç fark yoj. O acıyı o duyguları yaşamayan da anlar. İnşallah gecer bu alerjş durum u. bır buçk yasında genelde kendlğmdn gecıyomş.
insallah canim benim sagol.. Kizinin da istahi acikir da yer insallah guzelce..canım benim çok üzülüyorsun belliki ama emnim vardır bunda bir hayır. bak benim kızımın alerjisi yok ama artık ne yogurt yiyor ne peynir ne de süt içmek istiyor. bu aralar zorla yemek yiyor diyebilirim. ben artık eline sürekli meyve veriyorum oyalanması için. sen üzülme Rabbim şifasını verir inşallah, atlatırsınız bu durumu.
sagol canim benim aynen oyle cok sukretmemiz gereken sey var belki de iste insanoglu nankör.. Daha cok kendindeki sorunu bilip ona üzülüyor..Canım inşallah en kısa sürede geçer Allah daha kötü sıkıntılarla imtihan etmesin bu sene dersine girdiğim tüm sınıflarda çeşitli sorunlari olan kaynaştırma öğrencileri var her gün şükrediyorum zekasında sorun yok hareketlerinde yok ne yapalım başka gıdalarla beslensin onları yiyebiliyor şükür
anne olarak istiyoruz tabi en güzel şekilde olsun ama içini ferah tutmaya çalış
Oneriniz icin cok tesekkur ederim hemen arastiracagim..sevgili efsunkarr artık geç oldu demezsen ya da daha önce araştırmadıysan Kadir Tuğcu'dan yardım almanı tavsiye edebilir miyim. alerjiyle ilgili pek çok makalesi ve soru cevaplar var. ayrıca online randevu alınabiliyor.
ilaci yok canim malesef hic yemeyecek ve gececek insallah.. Yani o sansli yuzdelikte olmak istiyorum.. Onerilerin icin de cok sagol zaten tüm gün ayagima yapisan kizimla ne yapip yedirsem modundayim..Canım benim iyi bir allergolog a gotursen . Belki çocuğa verilecek bir ilaç vardır alerji nin geçmesi için. Zaten artık süt ihtiyaçları eskisi kadar yok. Sen onun yerine mesela sulu meyve suyundan muhallebiler yap. Tok tutacak sebzeler vermeye çalış. Muhallebini biraz sulu yapıp biberona da koyabilirsin kaşıkla yemek istemiyorsa. Çorbalar yap mercimek tavuk suyu koy biberona icsin kuzun. Üzülme. Sen iyi ol ki oda iyi olsun annesi. Rabbim dermansiz dert vermesin.
veriliyor canim hatta bu cogu annenin deneyip olumlu sonuc aldigi sey ama o bizde de kar etmedi..Canim Merhaba. Ya ben kiyamam ona...
benim aklıma şöyle bir şey geldi. Vanilya çubuğu kullansan mamasina.. kokusunu ve tadını düzeltir. Doğal olduğu için bir zararida olmaz hem.. tabii verilir mi bilmiyorum aklıma geldi yazdım direk. Ama ise yararsa süper olur bence.
Fotolar
Fotoları mobilden yüklerken sorun oluyo biraz..Eki Görüntüle 1704085 Eki Görüntüle 1704085 Eki Görüntüle 1704086 Eki Görüntüle 1704087
güzel bence bu takıma bende bakmıştımEki Görüntüle 1704154
kızlar bu dolaptan yaptırmayı düşünüorum oğluşuma
nasıl sizce..malzemelerini kendim vericem sadece montajı kalıck.
yoksa daha farklı modellere baksam mı..takım almıcam yani park yatak aldık
ya oyüzden sadece dolap raf vs gibi yaptırcam..
ben de sevindim..azminizi tebrik ederim.başka şehirleri bilmiyorum ama istanbulda çalışmak zor.her ne kadar merkez adliyeler açıldıysada duruşmalara yetişmek yorucu ve sıkıntılı..bi daha mesleğe dönermiyim emin diilim.
yanlış yere yazmışım nasıl oldu bilmiyorum.ilk bebeğiniz mi??bu arada ben de 88 doğumluyum
hasta olmadığı sürece götürcen mi gene peki.
kardiyoloji bizim bitti kapandı daha gerek yok dediler
sen nie götürcen gözede 1 yaşında isterseniz getirin demişlerdi
bişey çıkmamıştı sen öylesine mi götürcen bu yerlere peki.
tabiki tek doktor iyi bi öncesine bakarak yapıyo iyi oluyor yeni birine gitsen haydi başa
dön eksik bilgi olur falan öle iyi neyse 1 yaşına kadar zaten bakmış.şimdi yenide gelse
bu yerden itibaren takip yapar fark etmez.öpüyomu oy kurban olurum ben ona
benimkide öpücük atar sadece öp deyince anlamıyor..
ama çok güzel horon teperrr:):):)
Kızlar poyraz, üç gündür antibiyotik alıyor croxilex birde ağrı kesici apireks. Şimdi altını değiştim karnında küçük kırmızı döküntüleri var bıde belinde var bacakta yok. Neden boyle oldu acaba. Acilen doktora mı gidelim
evet bizimkide öpüyo sürekli bebeklerini,bizi gelip gelip
kurban olurum ya hayat onlar hayat
Sağolun kızlar. Malesef Oğluma Dr yatış verdi, 2 gece hastanede kaldık. Birşey yemediği için serumla beslediler yavrumu. Doğum Günü'nden sonraki gün hastalandı, Dr birisinden bulaştığını söyledi. Doğum Gününe hasta olduğu halde gelenlere o kadar sinirliyim ki.. Onların yüzünden Minicik yavrumun bedenine bir Sürü ilaç yükledilerŞuan Ateş'i yok çok şükür ama kulak Boğaz iltihabı var ve sesi ağlamaktan kısıldı. Şu son 1 hafta rezillik çekti yavrum. Bundan sonra doğum Günlerini bu şekilde kutlamayı düşünmüyorum. Tabi ki şükrediyorum, ne hastalar var. Rabbim beterinden korusun diyorum. tethyss dişin için çok geçmiş olsun, ben de hamilelikte diş ağrısından çok çektim. Şuan da da ara ara ağrıyor, Röntgen çekilmesi gerekiyor, bir de korku var tabi o yüzden henüz tedavi olmadım. @berraq bizim yaşadıklarımıza benzer Şeyler yaşamışsınız, çok geçmiş olsun. Nasıl yavrun şimdi, inşallah daha iyidir.
Eki Görüntüle 1704154
güzel bence bu takıma bende bakmıştım
bak adını unuttum
kızlar hamilelikle beraber bende feci unutanlık başladı hafızam hiç eskisi gibi değil
sizdede varmı bu durum
resmi büyütünce gördüm newjoy yazıyomus zatenEki Görüntüle 1704154
güzel bence bu takıma bende bakmıştım
bak adını unuttum
kızlar hamilelikle beraber bende feci unutanlık başladı hafızam hiç eskisi gibi değil
sizdede varmı bu durum
Yok canım hastalık vs. bir sıkıntısı olmazsa götürmicem tabi ki ama yine de hep aynı doktora gideyim istiyorum...
Bu doktor da aynı hastanede..
Belki Umut Aras'ınm bilgilerine ulaşabilir diye düşünüyorum söylerim şu doktorun hastasıydık diye..
Canım biz daha kontrollerine götürmemiştik 1 yaşında kardiyolog getirin demişti..
Göz için de 2 aylıkken götürmedik o yüzden şimdi götürelim diyoruz..
Bakalım aynı gün biter inşallah..
Bizim ki baya küçükken öpücük deyince dudaklarıyla öpücük atıyordu..
Adını bay gülücükten sonra bay öpücük koymuştuk : )
Şimdi gerçekten öpmeyi öğrendi yavrum öyle güzel ki..
Bizim ki horon tepmiyor daha öğretmedi ki annesi bir karadenizli olarak..
Öğretmem lazım : )
Antibiyotiktendir canım...
Bu zamana kadar hangi bebek antibiyotik kullansa deride böyle döküntü yapıyor kuzenimin bebeğinde daha fena olmuştu her yerini sarmıştı..
Doktor 5 günden fazla kullanmamalıydın bünyesi ne ki ağır gelmiş demişti..
Gerçekten öyle...
Hayatımın odak noktası oldu..
Oy oy oy yavrum kıyamam canım ya..
Çok büyük geçmiş olsun...
Evet daha böyle byük bir doğumgününe ben de gerek görmüyorum ilk diye böyle özenmiştim..
Gerisi çekirdek aile olarak kutlanır artık..
Canım ya Rabbim şifa versin..
Canım daha farklı daha güzel modeller vardır..
Onlara da bir göz at..
Böyle figürlü mü yaptırmak istiyorsun yoksa sadeler de hoşuna gidiyor mu?
beğenmedin mi
sadeleri de beğeniyorum aslında ama ne bilim
burda paylaşılanlarıda beğendim aslında ne bilim
şöleki ben bunu sade beyazyapıcam ama böle desenli falan değil
yani model aynı sadece..
he siz hiç götürmediniz ozaman tamamgötür tabiki doktora
bende bi kan sayımı vs yaptırmak istiyorum aslında..
resmi büyütünce gördüm newjoy yazıyomus zaten
yerinde görmüştüm
bizimkiler heryerde olandan bu daha farklı onlara göre
bende bu mağazadan lauraydı galiba modelin adı
o modelle şimdi aldığım arasında kalmıştım sonra diğerini aldım
Düz beyaz olursa güzel olur canım..
Ben üstündeki figürleri, duruşunu pek sevmemiştim..
Sade daha hoş durur..
Yok kontrollerine götürmedik canım işte..
Geç bile kaldık bakalım..
ay bu cok sahane bı odaFotolar
Fotoları mobilden yüklerken sorun oluyo biraz..Eki Görüntüle 1704085 Eki Görüntüle 1704085 Eki Görüntüle 1704086 Eki Görüntüle 1704087
guzel ama bence bayancanın gardrobu gıbı yaptırsan daha guzel olur dıye dusunuyorumEki Görüntüle 1704154
evet düz beyaz yaptırcam
kulplarını falan desenli takarım falan işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?