2014 Kasım Anneleri

çok güzel..ben de gelecek mart ayında 2.bebek için girişimlere başlamayı düşünüyorum :)
bu arada benim rahmetli dedem de hakimliği (ben o zamanları bilmiyorum) bıraktıktan sonra avukatlık yaptı.ama maalesef benim hukuk fakültesini kazandığımı (2006) göremeden vefat etti
kız kardeşinizin de meslekten olması süper.benim eşim de avukat..
Allah 2016.da yüzümüzü güldürsün :)

ay bu cok sahane bı oda
gule gule kullanın
bayıldım
çok tşekkürler..ama maalesef henüz kullanılmıyo..çünkü oğlum bizim odada oyun parkının içinde yatıyo..parkyatak diil yani bildiğiniz oyun parkı(cam marka)baya geniş..eşim içine yatak yaptırdı heralde kışı böyle geçircez :)

biz mamaro kullandık bebek küçükken baya faydalı oldu.gündüzleri genelde orda uyudu.fakat benim oğlum toplu bi bebekti şimdi hatırlamıyorum ama 4-5 ayı doldurduktan sonra motor gücü onu sallamaya yetmedi..

Aaa emzimiyomusun sen yazik iki yasina kadar emsin cocuk sonra yaparsin bence 2.

Aynen bizimkide oyle bos bos duruyo

Öyle tabi canım..
Para olsun yeter ki neler var..
Rabbim gönlümüze göre bebişlerimizin odasını yapabilmemize fırsat versin inşallah..

Çok geçmiş olsun canım ya..
Gerçekten çok önemli doktor...
İyi bi doktor buldum mu bırakmamak lazım..
Bizim çocuk doktorumuz çok iyiydi bu konuda o da gitmiş bakalım kime gidicez..
Biz de bi ara bebeğimin yüzünde vücudunda kırmızı benekler çıkmıştı kızamık olabilir şüphesiyle en yakın sağlık ocağına götürdük..
Adam baktı ağzında yara var mı ordan başlar dedi var ama aft dedi..
Bir şey alerji yapmış dedi vitamin eksikliği vs sıraladı ilaçlar verdi aldık ama içim elvermedi çocuğuma vermedim..
Gerçekten anneler daha iyi hissediyor..
Kendi doktorumuza götürdük ama daha bacaklarındaki kırmızıları görür görmez viral enfeksiyon geçiriyor, muhtemelen ağzında yaralar var dedi biz şok olduk..
Baktı ağzında bir çok aft var..
Aftlar deride döküntülere neden olur dedi...
Antibiyotik vitamin hiçbir şey de vermedi..
Sadece ağzındaki yaraları çabuk iyileşsin diye bi karışım verdi o kadar..
Düşün diğer doktoru dinleseydim boşuna alerji ilacı vitamin yükleyecektim..
Rabbim esirgesin yavrularımızı...

Bende Kasım anneliğini çok sevdim, özellikle kışın doğum yapmanın daha iyi olduğunu düşünüyorum kendi açımdan. O yüzden bizde şubat gibi başlarız ikinci bebek çalışmalarına. Bakalım Allah kısmet ederse yine kış annesi olabilirim.

Dedenizin mekanı cennet olsun, Allah yerinde dinlendirsin. Eminim o bir yerlerden sizin başarılarınızı görmüştür.Benim eşimde avukat :) Ama olmamasını tercih ederdim, sağ olsun her işime burnunu sokar, ahkam keser benden daha tecrübeli olduğu için,bilmişlik yapıyor kendince :)

Gunaydinlar herkese
ben dun aksam ruyamda gordum hamileydim usg de goruyrdum ayni bendi ama yine erkekti die uzuluyrdum o an cook guzel bi duyguydu ama uyaninca Allahim tovbe dedim cok erken benim icin butun ailem yap 1tane daha diyorda calismiyrsun bakarsin bir buyurler die ama oglum 2 3 yasina gelmeden dusunemiyorum bile:))Allahim isteyene nasip etsin

Ins canim hayirlisyla.. Unutma bi imtihandayiz ozellikle sen cok agiriyla bas ediorsun.. bu imtihanii hayirlisyla verip kazandigimizda hemm ahiretimizi hemde evladimizi kurtarmis olcas.. Bn hep BUNLARDA GECECEK diyorum cogu seyi bu inanisla yendim sende dene inaninca nasil gecio goreceksin..

Günaydın canım...
Ben de geçenlerde my days programına bir şeyi not edip uyuyacaktım...
Baktım dedim aaa yumurtlama günlerimdeymişim tam da dedim öyle uyudum...
Sanırım onun etkisiydi biz de bebek olsun diye çabalıyorduk ve ben biraz panik bir halde biraz da hevesli bir halde inşallah kızım olur Rabbim nasip et diyordum..
Uyandım dedim oyyyyyyyyyy çok erkennnnnnn hayırlısını ver Allah'ım dedim

2. Bebek düşünmem imkansız şimdilik.emzirmiyomusumki?çalışmıyosun evdesin ama çok zor bence tabi herkes kendi bilir seninde CrazyMother ında rabbim gönlünüze göre versin

2. Bebek düşünmem imkansız şimdilik.emzirmiyomusumki?çalışmıyosun evdesin ama çok zor bence tabi herkes kendi bilir seninde CrazyMother ında rabbim gönlünüze göre versin

Teşekkür ederim, bu arada çalışıyorum evde değilim ama kardeş gibisi yoktur hayatta. Yalnız kalsın istemiyorum, Allah kısmet ederse. Kızımın çok zorlu bir bebekliği olmadı, belkide cesaretim bu yüzden. Fakat zorlu bir hamilelik geçirmiştim yine de daha doğurmadan ikinciyi istiyorum demiştim. Allah herkesin gönlüne göre versin tabi, fakat ben arada ki zaman uzadıkça cesaretin kırıldığını gözlemledim çevremde. Bu da beni erkenden ikinciyi düşünmeye itti.

benimki çadırda falan kesinlike durmaz
ne güzel keşke dursa çok güzel onlar..

Dolabı kendin yaptiracaksan üst kısma sandıkta yaptırabilirsin kullanmadiklarini koymak için çok işe yarıyor.

nasıl oluyor cnm sandık mantıklı bencede küçülen kıyafetlerini
falan kaldırmak için yere ihtiyacımız var çünkü nasıl birşey olabilir sen yaptırdınmı?

çok geçmiş olsun cnm allah kahretsin dicem valla
öle doktorları bide orda doktoruz die duruolar insan mı ya onlar
neyse cnm zararın neresinden dönersen kardır daha kötü şeylerede
sebep olabilirdi öle düşün rahatlaa rabbim şifasını versin yavrucaklar
hastalanmasın ya..

Gecen gun kizim hastalanmiyo dedim nazar degdirdim resmen ya atesi var bugun yavrumun umarim distendir ama disten olunca butun vucut sicak olmuyodu dimi

ay noluo ya bu çocuklara salgın var çok
geçmiş olsun canım sizede.inşallah diştendir.

hadi yaa iyi düşünmüşün bence çalışmıyomuydun sen
arka arkaya bebek zor ama 2 si bir büyüyo sonra rahat ediosun
o yönden güzel oluo valla çalışmasam yaza doğru bende düşünürüdm
ama şuan çok zorlanıom bebeğimi bırakmak hiç istemiorum falan onun için 2.
de inş.biraz ara verme şansım olursa ozaman düşünücem.

kasım anneliği gerçekten güzelmiş hep
derdim yazın olsun bebeğim ama küçük bebekle
zaten bi yere çıkılmıyor yazın olsaydı bu zor olurdu yaza kadar
ele avuca geldi bebeğimle rahatlıkla dışarlara çıktık falan oyönden güzel oldu.
bende aynı düşünüorum kış anneliği konusunda :):)

2 bebek büyütmek güzel nasılsa yaşları doldu
doğana kadar da baya geçer ama işte çalıştığımız için
birraz ara vermek zorundayız benimn yengemin arka arkaya
oldu aralarında 1,5 yaş var o an çok zordu ama şimdi öle güzelki
birbirlerine destek oluyolar 2 sine bir baktı şimdi kendide rahat biz tam rahatlığa
alışıcaz güzel uyku uyucaz hayda bi daha :):):)

Gerçekten hep öyle diyorlar...
Bu yoğunluğa yorgunluğa tempoya alışmışken arası fazla olmasın diyorlar..
Ben de diyorum deliksiz şöyle güzel bir uyku uyuyacağım bir sene geçireyim sonra diyorum..
O rahata alışınca daha zor olur diyorlar ama cesaret edemiyorum ki..

bayancan çalışmıyor CrazyMother çalışıyor ikiside avukat ikiside seneye 2. Bebeği düşünüyor

kızlar bebişlere balık ne veriyosunuz
istavrit falan mı hamsi gibi yada somon palamut
bugün balık günümüzde oğluma daha hiç vermedim
istavrit alıcaz ona ayrı alsam mı büyük balık yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…