çok teşkkürler annem mimar benim birlikte yapıyoruz bişeyler..çok güzel valla bravo sana negüzel
şeyler yapıosun hee kıskanıorumm :):):)
mobilyadan çok süslemelerin renk katmış valla.
çok güzel..ben de gelecek mart ayında 2.bebek için girişimlere başlamayı düşünüyorum :)Herkese günaydın,ışıl ışıl bir gün dileğiyle...
Evet canım ilk bebeğim, okumaktan evlenmeye fırsat bulamadım galiba :) Bakalım kısmetse seneye ikinciyi de yapıp kızımı kardeşsiz bırakmayayım diyorum ama kısmet.
Benim ailemde avukat çok, üniversite sınavlarına hazırlanırken çok etkilenmiştim bu durumdan ama olmayınca olmuyor deyip işletmeye kaydımı yaptırdım. Mezun oldum bir süre özel sektörde çalıştım. Yakın bir akrabamız da matematik öğretmenliği yaparken hukuk okumuştu, istersen yapamayacağın şey yok dedi. O sırada da başımdan kötü bir ilişki geçmişti. Nasılsa evlenmeyeceğim diyerek bir hırs girdim okudum. Her mesleğin sıkıntılı yanları var mutlaka, ama söz konusu Türkiye ve adalet ise işler daha zorlaşıyor. Bazen yetişmek mümkün olmuyor ama koşturuyoruz işte. Mesleğimi seviyorum,şimdilik devam diyorum ama ikinci bebek olduğunda belki temelli değil ama bir süre ara verebilirim diye düşünüyorum. İstanbul'un durumu çok daha farklı, fazlaca koşmak gerekebilir.
Bende 79 doğumluyum, kız kardeşim var benimde 87'li o da bu sene Marmara Hukuk son senesi. Ablasının izinden gitti, önce açıköğretim işletme, sonra adalet meslek yüksek okulu şimdi hukuk. Allah herkesin gönlüne göre hayırlısını versin.
çok tşekkürler..ama maalesef henüz kullanılmıyo..çünkü oğlum bizim odada oyun parkının içinde yatıyo..parkyatak diil yani bildiğiniz oyun parkı(cam marka)baya geniş..eşim içine yatak yaptırdı heralde kışı böyle geçircez :)ay bu cok sahane bı oda
gule gule kullanın
bayıldım
en doğru kararı vermişiniz.hayırlısı olsunSeninde herşeyin çok zevkli gerçektenbu hafta sonu modokoya bakacağız.limit 3500 olsun diye düşündük içmimar melikeden esinlenip onunkide güzel ve beğenilir.aslında acelesi yok diyorlar beşikleri var onda yatıyor daha çok küçük bebek
biz mamaro kullandık bebek küçükken baya faydalı oldu.gündüzleri genelde orda uyudu.fakat benim oğlum toplu bi bebekti şimdi hatırlamıyorum ama 4-5 ayı doldurduktan sonra motor gücü onu sallamaya yetmedi..Görümcem şimdide mamaro almak istiyo bebeğine.aslında bende çok istemiştim ama yatak odası takımını çilekten alınca onu alamadık beşiğide en hesaplısından aldık.bunun beşiğide yanları şeffaf olanlardan.ben onlarıda beğenmiştim eşim 2. Bebek için alırız diye söz verdi ama ben asla 2. Bebeği düşünmüyorum
Aaa emzimiyomusun sen yazik iki yasina kadar emsin cocuk sonra yaparsin bence 2.çok güzel..ben de gelecek mart ayında 2.bebek için girişimlere başlamayı düşünüyorum :)
bu arada benim rahmetli dedem de hakimliği (ben o zamanları bilmiyorum) bıraktıktan sonra avukatlık yaptı.ama maalesef benim hukuk fakültesini kazandığımı (2006) göremeden vefat etti
kız kardeşinizin de meslekten olması süper.benim eşim de avukat..
Allah 2016.da yüzümüzü güldürsün :)
Aynen bizimkide oyle bos bos duruyoçok tşekkürler..ama maalesef henüz kullanılmıyo..çünkü oğlum bizim odada oyun parkının içinde yatıyo..parkyatak diil yani bildiğiniz oyun parkı(cam marka)baya geniş..eşim içine yatak yaptırdı heralde kışı böyle geçircez :)
mobilya pahalı geldi canım aslında büyüyen karyola
çok istedim de olmadı acil almamız gerekiyodu falan işte.
dolabını falan yaparsam zaten yatak işi kolay aslında çok güzel
yataklar var kaydıraklı falan öle bile olabilir ne modeller var yeterki
paradan haber ver :):):) herşey olur cnmm inş..
selam canım hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın
neden gelmedinn peki doğum günü sende yaptın heralde
nasıl geçti mutlu yıllar olsun inş.birlikte nice musmutlu senelere
iyi ki doğmuş kuzucuk..
Merhaba kızlar. Gecen gün dertleşmiştim sizlerle. Poyraz ın ateşi çıkmıştı perşembe günü ertesı gnlerde devam etti. Acile görmştk burda fırat Üniversitesi acili var bize yakın. Neyse orda ıkı ayrı doktor baktı ve çocuğun kulak artı boğaz enf old söylediler. Croxilex ve ateş düşürücü kullandk calpol geralgine vs. Ama fazla vermedim bnları antbıyotk düzenli aldı. Dün de vucudunda kırmızı döküntüler oldu sadece karın ve sırt ilacı kestm sabah erknden ıyı bir çock dr gittk. Muayene etti ve 6.hastalık diye bi teşhis koydu. Dışardan ıyı hylu bı Virus almş.ilaçlar kesti ve antihistaminik yanı alrji ilacı içsin sadece dedi. Peki ben şimdi sitemimi kıme yapacam? hçbçy bilmediğim için kendime mi? o acilde bekleyen yeni yetme doktorlara mı???boşu boşuna o kadar ilaç içti lanet olsun bu anlamz bu bolbeleş insanlara. Bı kızarklık var dıyolar hemn antibiyotik. Alerjik dökntymş meğer boğazda
çok güzel..ben de gelecek mart ayında 2.bebek için girişimlere başlamayı düşünüyorum :)
bu arada benim rahmetli dedem de hakimliği (ben o zamanları bilmiyorum) bıraktıktan sonra avukatlık yaptı.ama maalesef benim hukuk fakültesini kazandığımı (2006) göremeden vefat etti
Ins canim hayirlisyla.. Unutma bi imtihandayiz ozellikle sen cok agiriyla bas ediorsun.. bu imtihanii hayirlisyla verip kazandigimizda hemm ahiretimizi hemde evladimizi kurtarmis olcas.. Bn hep BUNLARDA GECECEK diyorum cogu seyi bu inanisla yendim sende dene inaninca nasil gecio goreceksin..sagol canim insallah eksik olma..
Amin canim.. Yaklasik 10 aydir diyetteydik cok sukur gitmemisti sütüm ama kizim aniden birakinca ben de neye ugradigimi sasirdim sen emzirirsin daha uzun sure insallah canim..
Ah sorma arkadasim ilk günler ben de konduramamistim tum belirtiler alerjiydi ama yok degildir diyordum ben.. Cok sukur sizinki degilmis..
Sebze yiyor canim et olarak da kuzu eti.. Dana etinin capraz alerjisi varmis.. Yuzde sekseni 2yasinda geciyormus insallah gecer.. Ocakta bir cay kasigi yogurt denemesi yapip gidecegiz doktora..
İnsallah canim cok sagol..
insallah canim icten duygularin icin cok sagol.. Rabbim hicbir yavruya dermansiz dert vermesin..
insallah canim benim sagol.. Kizinin da istahi acikir da yer insallah guzelce..
sagol canim benim aynen oyle cok sukretmemiz gereken sey var belki de iste insanoglu nankör.. Daha cok kendindeki sorunu bilip ona üzülüyor..
Oneriniz icin cok tesekkur ederim hemen arastiracagim..
ilaci yok canim malesef hic yemeyecek ve gececek insallah.. Yani o sansli yuzdelikte olmak istiyorum.. Onerilerin icin de cok sagol zaten tüm gün ayagima yapisan kizimla ne yapip yedirsem modundayim..
veriliyor canim hatta bu cogu annenin deneyip olumlu sonuc aldigi sey ama o bizde de kar etmedi..
Gunaydinlar herkese
ben dun aksam ruyamda gordum hamileydim usg de goruyrdum ayni bendi ama yine erkekti die uzuluyrdum o an cook guzel bi duyguydu ama uyaninca Allahim tovbe dedim cok erken benim icin butun ailem yap 1tane daha diyorda calismiyrsun bakarsin bir buyurler die ama oglum 2 3 yasina gelmeden dusunemiyorum bile:))Allahim isteyene nasip etsin
2. Bebek düşünmem imkansız şimdilik.emzirmiyomusumki?çalışmıyosun evdesin ama çok zor bence tabi herkes kendi bilir senindeçok güzel..ben de gelecek mart ayında 2.bebek için girişimlere başlamayı düşünüyorum :)
2. Bebek düşünmem imkansız şimdilik.emzirmiyomusumki?çalışmıyosun evdesin ama çok zor bence tabi herkes kendi bilir senindeCrazyMother ında rabbim gönlünüze göre versin
Biz çadır aldık içine de bir sepet dolusu top benim Horozcuk koltuk ve sandalye aralarına girmeye bayılıyor ne anliyorsa kafasını gözünü çarpmasın diye çadır aldık içinde oynuyor sadece reklamlarda çıkıyor dışarı birde salincagimiz var
Dolabı kendin yaptiracaksan üst kısma sandıkta yaptırabilirsin kullanmadiklarini koymak için çok işe yarıyor.
Merhaba kızlar. Gecen gün dertleşmiştim sizlerle. Poyraz ın ateşi çıkmıştı perşembe günü ertesı gnlerde devam etti. Acile görmştk burda fırat Üniversitesi acili var bize yakın. Neyse orda ıkı ayrı doktor baktı ve çocuğun kulak artı boğaz enf old söylediler. Croxilex ve ateş düşürücü kullandk calpol geralgine vs. Ama fazla vermedim bnları antbıyotk düzenli aldı. Dün de vucudunda kırmızı döküntüler oldu sadece karın ve sırt ilacı kestm sabah erknden ıyı bir çock dr gittk. Muayene etti ve 6.hastalık diye bi teşhis koydu. Dışardan ıyı hylu bı Virus almş.ilaçlar kesti ve antihistaminik yanı alrji ilacı içsin sadece dedi. Peki ben şimdi sitemimi kıme yapacam? hçbçy bilmediğim için kendime mi? o acilde bekleyen yeni yetme doktorlara mı???boşu boşuna o kadar ilaç içti lanet olsun bu anlamz bu bolbeleş insanlara. Bı kızarklık var dıyolar hemn antibiyotik. Alerjik dökntymş meğer boğazda
Gecen gun kizim hastalanmiyo dedim nazar degdirdim resmen ya atesi var bugun yavrumun umarim distendir ama disten olunca butun vucut sicak olmuyodu dimi
çok güzel..ben de gelecek mart ayında 2.bebek için girişimlere başlamayı düşünüyorum :)
Bende Kasım anneliğini çok sevdim, özellikle kışın doğum yapmanın daha iyi olduğunu düşünüyorum kendi açımdan. O yüzden bizde şubat gibi başlarız ikinci bebek çalışmalarına. Bakalım Allah kısmet ederse yine kış annesi olabilirim.
Dedenizin mekanı cennet olsun, Allah yerinde dinlendirsin. Eminim o bir yerlerden sizin başarılarınızı görmüştür.Benim eşimde avukat :) Ama olmamasını tercih ederdim, sağ olsun her işime burnunu sokar, ahkam keser benden daha tecrübeli olduğu için,bilmişlik yapıyor kendince :)
Günaydın canım...
Ben de geçenlerde my days programına bir şeyi not edip uyuyacaktım...
Baktım dedim aaa yumurtlama günlerimdeymişim tam da dedim öyle uyudum...
Sanırım onun etkisiydi biz de bebek olsun diye çabalıyorduk ve ben biraz panik bir halde biraz da hevesli bir halde inşallah kızım olur Rabbim nasip et diyordum..
Uyandım dedim oyyyyyyyyyy çok erkennnnnnn hayırlısını ver Allah'ım dedim
2 bebek büyütmek güzel nasılsa yaşları doldu
doğana kadar da baya geçer ama işte çalıştığımız için
birraz ara vermek zorundayız benimn yengemin arka arkaya
oldu aralarında 1,5 yaş var o an çok zordu ama şimdi öle güzelki
birbirlerine destek oluyolar 2 sine bir baktı şimdi kendide rahat biz tam rahatlığa
alışıcaz güzel uyku uyucaz hayda bi daha :):):)
benimki çadırda falan kesinlike durmaz
ne güzel keşke dursa çok güzel onlar..
nasıl oluyor cnm sandık mantıklı bencede küçülen kıyafetlerini
falan kaldırmak için yere ihtiyacımız var çünkü nasıl birşey olabilir sen yaptırdınmı?
çok geçmiş olsun cnm allah kahretsin dicem valla
öle doktorları bide orda doktoruz die duruolar insan mı ya onlar
neyse cnm zararın neresinden dönersen kardır daha kötü şeylerede
sebep olabilirdi öle düşün rahatlaa rabbim şifasını versin yavrucaklar
hastalanmasın ya..
ay noluo ya bu çocuklara salgın var çok
geçmiş olsun canım sizede.inşallah diştendir.
hadi yaa iyi düşünmüşün bence çalışmıyomuydun sen
arka arkaya bebek zor ama 2 si bir büyüyo sonra rahat ediosun
o yönden güzel oluo valla çalışmasam yaza doğru bende düşünürüdm
ama şuan çok zorlanıom bebeğimi bırakmak hiç istemiorum falan onun için 2.
de inş.biraz ara verme şansım olursa ozaman düşünücem.
kasım anneliği gerçekten güzelmiş hep
derdim yazın olsun bebeğim ama küçük bebekle
zaten bi yere çıkılmıyor yazın olsaydı bu zor olurdu yaza kadar
ele avuca geldi bebeğimle rahatlıkla dışarlara çıktık falan oyönden güzel oldu.
bende aynı düşünüorum kış anneliği konusunda :):)
2 bebek büyütmek güzel nasılsa yaşları doldu
doğana kadar da baya geçer ama işte çalıştığımız için
birraz ara vermek zorundayız benimn yengemin arka arkaya
oldu aralarında 1,5 yaş var o an çok zordu ama şimdi öle güzelki
birbirlerine destek oluyolar 2 sine bir baktı şimdi kendide rahat biz tam rahatlığa
alışıcaz güzel uyku uyucaz hayda bi daha :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?